Answer Desk er  noloading-profile Åben Lukket

Mandag til fredag
  • 09:00 - 18:00 (UTC+1)

Beklager vores medarbejdere er ikke tilgængelige i øjeblikket

Beklager.
Denne service er i øjeblikket ikke tilgængelig. Prøv igen om 10 minutter.
Bemærk!
Erhvervsbrugere skal ikke bruge denne formular. Se siden Support til virksomheder for at finde ud af, hvordan du får hjælp.

Trin 1

Vælg dit produkt

Skift dit valg

Skift

Dit/dine registrerede produkter

Loading
Loading

Eller vælg et andet produkt:

Find produkt

• Surface RT

Surface RT

Har et sort etui, og der står Windows RT på bagsiden af enheden under kickstand.

Vælg
  • Surface Pro

Surface Pro

Har et sort etui, og der står Windows 8 Pro på bagsiden af enheden under kickstand.

Vælg
  • Surface 2

Surface 2

Har et sølvetui med Surface-logoet på kickstanden, og der står Windows RT på bagsiden af enheden under kickstand.

Vælg
  • Surface 3

Surface 3

Har et sølvetui med Surface-logoet på kickstanden og Microsoft-logoet på bagsiden af enheden under kickstand.

Vælg
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Har Surface på kickstanden, og der står Windows 8 Pro på bagsiden af enheden under kickstand.

Vælg
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Har et sølvetui med Surface-logoet på kickstanden og enten Windows 8 Pro eller Windows 10 under kickstand.

Vælg
  • Surface Pro 4

Surface Pro 4

Har et sølvetui med Windows-logoet på kickstand og ingen Windows-knap på frontfacetten.

Vælg
  • Touch Cover

Touch Cover

Et tastatur med en glat overflade og trykfølsomme taster.

Vælg
  • Type Cover

Type Cover

En tynd version af det almindelige tastatur med bevægelige taster.

Vælg
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Et tastatur med en glat overflade og trykfølsomme taster.

Select
  • Type Cover 2

Type Cover 2

En tynd version af det almindelige tastatur med bevægelige taster.

Select
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Et traditionelt tastatur med bevægelige taster til Surface Pro 3

Select
  • Power Cover

Power Cover

Et traditionelt tastatur med bevægelige taster, der forlænger levetiden af din Surface.

Select

Tal med en medarbejder for at få hjælp til at registrere dit produkt.

Læs vilkårene og betingelserne, og acceptér dem for at fortsætte med registrering af enheden: Vilkår og betingelser

Jeg accepterer Annuller

Find serienummeret her:

Surface-produkt
Find Surface RT-serienummeret

Find Surface Pro-serienummeret

Find Surface 2-serienummeret

Find Surface 3-serienummeret

Eller åbn Surface-appen, kopiér serienummeret, og indsæt det i tekstfeltet Serienummer.

Find Surface Pro 2-serienummeret

Find Surface Pro 3-serienummeret

Eller åbn Surface-appen, kopiér serienummeret, og indsæt det i tekstfeltet Serienummer.

Find Surface Pro 4-serienummeret

Eller åbn Surface-appen, kopiér serienummeret, og indsæt det i tekstfeltet Serienummer.

Find serienummeret til Surface Book

Eller åbn Surface-appen, kopiér serienummeret, og indsæt det i tekstfeltet Serienummer.

Få flere oplysninger om, hvordan du registrerer din Surface Book, ved at klikke her

noloading-profile

Trin 2

Vælg problemet

Skift dit valg

Skift

Vælg den kategori, der bedst beskriver dit problem.

Vælg det, der bedst beskriver dit problem.

Beskriv problemet

Vælg et problem:

Loading
Vigtigt!
Hvis du har brug for at vælge andre muligheder, skal du logge ind.
Vigtigt!
Hvis du har brug for at vælge andre muligheder, skal du registrere dit produkt.

Fortæl os mere om det problem, du har (valgfrit):

Resterende tegn:

Trin 3

Få hjælp

Skift dit valg

Skift

Har du prøvet dette?

Ikon for brugerforum

Surface brugerforum – diskussioner

Tal med os

Chat online

Verifying...
Dit navn
Angiv dit navn
Den gennemsnitlige ventetid er  N  minutter.
Din chatsession åbner i et ny vindue.
Start en chat
Verifying...
Tak. Du bliver snarest kontaktet af en kundeservicemedarbejder.
Ups! Der er opstået tekniske problemer.
Ring til os for at få hjælp på +45 82 33 31 00

Åbningstider
Mandag til fredag
09:00 - 18:00 (UTC+1)

Anmod om et opkald

Verifying...
Dit navn
Angiv dit navn
Den gennemsnitlige ventetid er  N  minutter.
Vi ringer til dig på det nummer, der er angivet nedenfor.

Telefonnummer, vi kan ringe til dig på:
Angiv dit telefonnummer i følgende format:
Dit telefonnummer bruges kun til at kontakte dig. Det bruges ikke med henblik på markedsføring.
Verifying...
Tak. Vi ringer til dig indenfor N minutter. Besvar opkaldet ved at sige "Hallo".

Mandag til fredag
09:00 - 18:00 (UTC+1)

Eller