http://www.microsoft.com/surface/?v=18858

Assisteret support

Den assisterede support er  noloading-profile åben lukket

Mandag til fredag
  • 09:00 - 18:00 (UTC+1)

Beklager vores medarbejdere er ikke tilgængelige i øjeblikket

Beklager.
Denne service er i øjeblikket ikke tilgængelig. Prøv igen om 10 minutter.
Bemærk!
Erhvervsbrugere skal ikke bruge denne formular. Se siden Support til virksomheder for at finde ud af, hvordan du får hjælp.

Trin 1

Vælg dit produkt

Skift dit valg

Skift

Beklager.
Denne service er i øjeblikket ikke tilgængelig. Prøv igen om 10 minutter.

Dit/dine registrerede produkter

Loading
Loading

Eller vælg et andet produkt:

Find produktnavn

• Surface RT

Surface RT

Produktnavnet er angivet på bagsiden af enheden mod bunden.

Vælg
  • Surface Pro

Surface Pro

Produktnavnet er angivet på bagsiden af enheden mod bunden.

Vælg
  • Surface 2

Surface 2

Har et sølvetui, og der står Windows RT på bagsiden af enheden under støttefoden.

Vælg
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Produktnavnet er angivet på bagsiden af enheden mod bunden.

Vælg
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Har et sølvetui, og der står Windows 8 Pro på bagsiden af enheden under støttefoden.

Vælg
  • Touch Cover

Touch Cover

Et tastatur med en glat overflade og trykfølsomme taster.

Vælg
  • Type Cover

Type Cover

En tynd version af det almindelige tastatur med bevægelige taster.

Vælg
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Et tastatur med en glat overflade og trykfølsomme taster.

Vælg
  • Type Cover 2

Type Cover 2

En tynd version af det almindelige tastatur med bevægelige taster.

Vælg
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Et traditionelt tastatur med bevægelige taster til Surface Pro 3

Select

Tal med en medarbejder for at få hjælp til at registrere dit produkt.

Læs vilkårene og betingelserne, og acceptér dem for at fortsætte med registrering af enheden: Vilkår og betingelser

Jeg accepterer Annuller

Find serienummeret her:

Surface-produkt

Trin 2

Vælg problemet

Skift dit valg

Skift

Beklager.
Denne service er i øjeblikket ikke tilgængelig. Prøv igen om 10 minutter.

Vælg den kategori, der bedst beskriver dit problem.

Vælg det, der bedst beskriver dit problem.

Beskriv problemet

Vælg et problem:

Loading
Vigtigt!
Hvis du har brug for at vælge andre muligheder, skal du logge ind.
Vigtigt!
Hvis du har brug for at vælge andre muligheder, skal du registrere dit produkt.

Fortæl os mere om det problem, du har (valgfrit):

Resterende tegn:

Trin 3

Snak med en medarbejder

Skift dit valg

Skift

Chat online

Verifying...
Dit navn
Angiv dit navn
Den gennemsnitlige ventetid er  N  minutter.
Din chatsession åbner i et ny vindue.
Start en chat
Verifying...
Tak. Du bliver snarest kontaktet af en kundeservicemedarbejder.
Ups! Der er opstået tekniske problemer.
Ring til os for at få hjælp på +45 82 33 31 00

Vores supportmedarbejdere er ikke tilgængelige nu. Prøv igen i vores åbningstid.

Åbningstider
Mandag til fredag
09:00 - 18:00 (UTC+1)

Eller

Anmod om et opkald

Verifying...
Dit navn
Angiv dit navn
Den gennemsnitlige ventetid er  N  minutter.
Vi ringer til dig på det nummer, der er angivet nedenfor.

Telefonnummer, vi kan ringe til dig på:
Angiv dit telefonnummer i følgende format:
Dit telefonnummer bruges kun til at kontakte dig. Det bruges ikke med henblik på markedsføring.
Verifying...
Tak. Vi ringer til dig indenfor N minutter. Besvar opkaldet ved at sige "Hallo".
Ups! Der er opstået tekniske problemer.
Ring til os for at få hjælp på +45 82 33 31 00

Vores supportmedarbejdere er ikke tilgængelige nu. Prøv igen i vores åbningstid.

Mandag til fredag
09:00 - 18:00 (UTC+1)

Eller

Disse ressourcer kan også være nyttige

Ikon for brugerforum

Surface brugerforum – diskussioner