Skype på Surface

Lyd- og videoopkald med Skype-to-Skype og chat på Surface giver dig mulighed for at holde kontakten med hvem som helst på stort set hvilken som helst enhed i så godt som hele verden.

Skype-felt

Din Surface er forudinstalleret med Skype-appen. Brug appen til at foretage gratis Skype-to-Skype-opkald eller til at ringe til mobiltelefoner og fastnettelefoner hjemme såvel som udlands til lave priser.

Til Surface Pro kan du også hente Skype til Windows-skrivebord, som indeholder yderligere funktioner.

Uanset hvad skal du logge ind på din Surface ved hjælp af din Microsoft-konto, inden du begynder at bruge Skype.

Er du klar til at begynde? Se afsnittene nedenfor for at komme godt i gang.

Vigtigt!
Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Få flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Log på

Trin 1:  Tryk eller klik på Skype startskærmen.
Hvis appen ikke er på din startskærm, skal du stryge opad fra midten af skærmen for at åbne Apps-oversigt og trykke eller klikke på Skype.
Du kan blive bedt om at tillade Skype adgang til dit webcam og din mikrofon. Adgang til disse funktioner er nødvendigt for at foretage opkald, videoopkald og for at chatte.
Trin 2:  Gør et af følgende:
  • Har du ikke brugt Skype før?
    Tryk eller klik på Ny til Skype? Læs brugsvilkårene, og tryk eller klik på Jeg accepterer – brug Skype, hvis du accepterer dem.
  • Har du en Skype-konto adskilt din Microsoft-konto?
    Du kan kæde dem sammen. Tryk eller klik på Jeg har en Skype-konto, indtast dit Skype-navn og -adgangskode, og klik derefter på Log på. Gennemgå de konti, du er ved at kæde sammen, og tryk eller klik på Fortsæt.
  • Er du allerede logget på Skype med din Microsoft-konto?
    Du behøver ikke at gøre noget som helst. Blot tryk på Skype-feltet, og du logges på automatisk.

Tilføj kontakter

Efter du har logget på, føjes dine Messenger-venner automatisk til din eksisterende liste over kontakter. Du kan også tilføje kontakter, som har Skype-konti. Når du er logget på:

Trin 1:  Stryg opad fra den nederste kant for at se appkommandoerne.
(Hvis du bruger en mus, skal du højreklikke inde i appen).
Trin 2:  Tryk eller klik på tilføj kontakt, og søg derefter efter personer via deres Skype-navn eller mailadresse.
Hvis du ikke kan finde personen, skal du trykke eller klikke på søg i telefonbogen.
Trin 3:  Tryk eller klik på den person, du vil tilføje, og tryk eller klik derefter på føj til kontakter, og følg instruktionerne på skærmen.
Bemærkninger
  • Du kan tilføje kontakter med mobil- eller fastnettelefon ved at vælge muligheden gem nummer, der vises under appkommandoer. Det kræver Skype-kredit eller et abonnement til at ringe til mobilnumre eller fastnettelefoner. Få flere oplysninger under Skype-kredit.
  • Hvis du har Surface Pro, skal du bruge Skype til Windows-skrivebord til at importere adressebøger fra Facebook, Outlook og andre. Selv de kontakter, der ikke har en Skype-konto eller et mobilnummer, vises. Du kan sende beskeder til nogle af eller alle disse kontakter direkte fra appen og invitere dem til at hente Skype.

Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Du kan styre, hvem der kan kontakte dig på Skype ved at ændre dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg opad fra skærmens højre kant, og tryk eller klik på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Indstillinger.
Trin 3:  Under Beskyttelse af personlige oplysninger kan du vælge, om alle eller kun dine kontakter kan ringe eller sende beskeder til dig.

Ring op og chat

Start et opkald

• Tryk eller klik på en kontakt, og tryk eller klik derefter på knappen Skype-opkaldsknap eller videoknappen Skype-videoknap for at foretage et videoopkald.

Gå i gang med at chatte

• Tryk eller klik på en kontakt, og skriv din besked i chatvinduet.

Start en gruppechat

• Tryk eller klik på en person, tryk eller klik på plusknappen Skype tilføj eller send, og tryk eller klik derefter på tilføj deltagere.

Bemærk!
    Hvis du har Surface Pro, og du vil dele din skærm eller foretage gruppevideoopkald, kan du gøre det ved hjælp af Skype til Windows-skrivebord.

Del filer eller fotos med personer i chatten

• Tryk eller klik på plusknappen Skype tilføj eller send, tryk eller klik på send filer, og find din fil eller dig foto, og tryk eller klik på Send.

Del links i chatten

• Kopiér og indsæt URL-adressen i chatvinduet.
Tip!

• Du kan chatte med dine venner på Skype, mens du laver andre ting som at surfe på internettet, lytte til musik eller spille spil ved at fastgøre apps side om side. Find ud af hvordan under Brug af mere end én app ad gangen.
  • Du kan også komme i kontakt med en Skype-kontakt ved hjælp af appen Personer. Tryk eller klik på en kontakts navn, og vælg derefter, om du vil chatte, ringe personen op eller starte et videoopkald med vedkommende.
  • Når du fastgør nogen med en Skype-konto til startskærmen, kan du trykke eller klikke på deres billede for at foretage et videoopkald til, chatte med eller sende en sms til dem ved hjælp af Skype.
  • Hvis du vil skifte mellem front- og bagkameraerne under et videoopkald, skal du enten trykke eller klikke på videoikonet Skype-videoknap eller trykke eller klikke på webcambilledet nederst i højre hjørne.