Ofte stillede spørgsmål til Surface-support

Find svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål vedrørende brug og fejlfinding af Surface.

Gælder for

Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Book.

Gælder for

Surface RT, Surface 2.

Gælder for

Surface Pro, Surface Pro 2, Surface 3, Surface Pro 3.

Operativsystem:

Kan jeg opgradere min Surface til Windows 10?

Windows 10 er kun tilgængelig til Surface Pro-modeller og Surface 3. Få mere at vide om mulighederne for opgradere og nye funktioner i Windows 10 under Opgradere Surface til Windows 10.

Hvor kan jeg finde detaljerede oplysninger om den nye Surface 3?

Få det meste ud af din Surface 3 ved at se, hvad der er nyt, og hvad du kan gøre. Vores brugervejledning til Surface 3 er hurtig at læse og indeholder vigtige oplysninger til at komme godt i gang. Se Brugervejledninger til Surface for at hente din.

Se Surface 3-funktioner for at få en hurtig oversigt over Surface 3-funktioner.

Hvordan ved jeg, om jeg har de nyeste opdateringer installeret på min Surface?

Surface installerer opdateringer automatisk, så snart de bliver tilgængelige via Windows Update. Du kan også søge efter opdateringer manuelt. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til Start Windows logo > Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update.
Trin 2:  Vælg Søg efter opdateringer. Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du vælge Detaljer.
Trin 3:  Vælg de apps, du vil installere, og vælg Installér.
Du skal muligvis genstarte Surface, når opdateringerne er blevet installeret.

Få flere oplysninger under Installere Surface- og Windows-opdateringer.

Du kan også søge efter opdateringer til dine Windows Store-apps. Se hvordan under Foretage fejlfinding i forbindelse med Windows-apps på Surface.

Hvorfor virker min pen ikke med Surface Pro 3 eller Surface 3?

Hvis din Surface Pen ikke virker, når du prøver at skrive, eller når du trykker på højrekliks- eller sletteknappen, skal du muligvis installere de seneste opdateringer til Surface og Windows. Få flere oplysninger under Installere Surface- og Windows-opdateringer.

Når installationen er fuldført, skal du genstarte din Surface og se, om din pen virker.

Hvis du stadig har problemer med din pen, skal batteriet muligvis udskiftes. Få mere at vide under Fejlfinding i forbindelse med Surface Pen.

Hvis det ikke hjælper at installere de seneste opdateringer eller udskifte batteriet, skal din pen muligvis udskiftes. Få flere oplysninger ved at kontakte os.

Bemærk!
Surface Pen følger med Surface Pro 3 og kan købes som tilbehør til Surface 3.

Kan jeg bruge pennen, der fulgte med Surface Pro 3, til Surface 3?

Ja, Surface Pen – pennen, der følger med i kassen til Surface Pro 3 – er kompatibel med både Surface Pro 3 og Surface 3. Få flere oplysninger under Brug af Surface Pen.

Hvor kan jeg få et genoprettelsesbillede til Surface?

Surface leveres med indbyggede genoprettelsesværktøjer, der giver mulighed for at optimere eller nulstille din Surface. Hvis du ikke kan hente disse værktøjer, kan du downloade de filer, du skal bruge for at få Surface til at virke igen. Få flere oplysninger under Downloade et genoprettelsesbillede til din Surface.

Få oplysninger om de indbyggede genoprettelsesværktøjer i Surface under:

Kan jeg bruge en tredjepartsoplader til min Surface?

Din Surface er designet til at virke bedst med den medfølgende strømforsyning. Brug af en tredjepartsstrømforsyning kan resultere i langsom opladning og anbefales ikke.

Hvordan konfigurerer jeg min mail?

Mail-appen er den eneste mailfunktion, du har brug for på din Surface. Første gang du starter appen Mail, bliver du bedt om at oprette en konto. Du kan tilføje konti fra Outlook.com, Gmail, AOL og Yahoo! og endda fra din arbejdsmail (Exchange Activesync).

Visse Surface-modeller leveres foruden appen Mail med Outlook 2013 RT. Få mere at vide om mailindstillinger under Konfigurere og bruge mail, herunder den daglige administration af mails, ændring af kontoindstillinger og administration af meddelelser og mapper. Se Foretage fejlfinding af mail, hvis der opstår problemer.

Hvad er en Microsoft-konto?

En Microsoft-konto er en mailadresse og en adgangskode, som du kan bruge til at logge på din Surface. Når du logger på med en Microsoft-konto, bliver din Surface forbundet med skyen, og mange af de indstillinger, præferencer og apps, der er tilknyttet din konto, kan "følge" dig til andre Windows 8- eller nyere pc'er.

En Microsoft-konto gør det nemt at købe apps, musik, videoer og spil til din Surface.

En anden fordel ved at bruge en Microsoft-konto til at logge på med er, at hvis du nogensinde glemmer din adgangskode, så kan du nulstille den online.

Få flere oplysninger om fordelene ved en Microsoft-konto under Alt om konti.

Hvad nu, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Du kan nulstille eller hente din adgangskode på flere måder, afhængigt af hvilken type konto du har konfigureret på din Surface. Få flere oplysninger under Jeg har glemt min adgangskode.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi?

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, skal du muligvis genstarte Wi-Fi på din Surface eller din netværkshardware. Nogle gange er det lige så nemt at løse problemet, som det er at installere de seneste opdateringer til din Surface. Prøv løsningerne under Kan ikke oprette forbindelse til et trådløst netværk for at foretage fejlfinding for Wi-Fi.

Jeg kan ikke oprette forbindelse til mobilbredbånd. Hvad er problemet?

Hvis du har problemer med at forbinde Surface 2 (4G) eller Surface 3 (4G LTE) til et netværk, kan det skyldes et eller flere af følgende:

 • Du skal installere de seneste opdateringer til Surface og Windows
 • Du har muligvis ikke mobildækning.
 • Du har muligvis ikke et aktivt dataabonnement.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser disse problemer, under Kan du ikke oprette forbindelse til mobilbredbånd?

Du kan få svar på ofte stillede spørgsmål om mobilbredbånd under Mobilbredbånd (4G): Ofte stillede spørgsmål.

Hvordan kan jeg forlænge batterilevetiden på min Surface?

Der er mange måder, du kan forlænge batterilevetiden på: Reducer skærmens lysstyrke, frakobl de USB-enheder, du ikke bruger, eller deaktiver Wi-Fi, hvis du ikke bruger det. På Surface Pro-modeller og Surface 3 kan du også vælge en strømstyringsplan, der sparer strøm. Hvis du har Windows 10, kan du bruge indstillingerne for batteribesparelse. Få flere oplysninger om dit Surface-batteri under Batteri og strøm til Surface.

Mit batteri vil ikke oplade. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har problemer med at oplade din Surface, skal du se under Surface vil ikke tænde, Windows vil ikke starte, eller batteriet vil ikke oplade.

Min Surface vil ikke tænde. Hvordan løser jeg det?

Problemet kan skyldes din strømforsyning, opladerstikkene eller blot et lavt batteriniveau. Du kan finde løsninger og fejlfindingstips under Surface vil ikke tænde, Windows vil ikke starte, eller batteriet vil ikke oplade.

Hvad skal jeg gøre, hvis Surface Cover ikke reagerer eller reagerer af og til?

Det kan nogle gange ske, hvis Surface Cover ikke sidder rigtigt på din Surface. Det kan være nødvendigt at fjerne og tilslutte coveret igen et par gange, indtil du er sikker på, at coveret sidder korrekt på Surface. Få flere oplysninger under Fejlfinding i forbindelse med dit Surface Cover.

Kan jeg bruge mit Surface Pro Touch Cover, Type Cover eller Power Cover til Surface 3?

Surface 3 Type Cover er designet til Surface 3. Hvis du bruger et af de andre Surface Typing Covers til Surface 3, vil berøringspladen og tastaturet virke, men når du lukker dem, går Surface 3 ikke i slumretilstand. Power Cover vil heller ikke oplade Surface 3.

Hvilke enheder er kompatible med Windows RT 8.1?

Surface 2 og Surface RT er kompatible med printere, mus, højttalere og andre enheder, som bærer "Designed for Windows RT 8.1"-logoet. Disse enheder fungerer, så snart de tages ud af kassen – uden at du behøver at installere drivere. Der kan være ældre enheder, som ikke fungerer sammen med Windows RT 8.1. Se kompatible enheder på Windows Compatibility Center.

Hvilke muligheder har jeg for at få hjælp til min Surface?

Der er flere måder, du kan få hjælp og support til din Surface på:

 • Surface-support online
  Der er også hjælp at hente på Surface-supportwebsitet. Her kan du finde oplysninger om, hvordan du foretager fejlfinding – og du kan gennemse det hele i dit eget tempo.
 • Surface community-forum
  I Surface community-forum kan du stille spørgsmål og få svar fra andre Surface-brugere.
 • Surface-supportmedarbejdere

  Kontakt os for at tale/chatte med en af vores eksperter. Sørg for først at registrere din Surface online og have serienummeret på dit Surface-produkt klar, når du kontakter os. Se Finde serienummeret på din Surface eller Finde serienummeret på dit Surface Cover.

  Under den standardgarantidækning, der leveres med din Surface, får du 90 dages teknisk support til forudinstalleret software. Når garantien udløber, påregnes der muligvis gebyrer.

 • Surface-support på Twitter
  Følg Surface-support on Twitter for at få hjælp med fejlfinding og svar på spørgsmål om Surface.

Kan jeg opgradere min Surface til Windows 10?

Windows 10 fås til Surface Pro-modeller og Surface 3. Få mere at vide om mulighederne for at opgradere og nye funktioner i Windows 10 under Opgradere Surface til Windows 10.

Hvis du vil opgradere din Surface RT eller Surface 2, kan du installere Windows 8.1 RT Update 3, som har en helt ny startmenu, der svarer til den i Windows 10. Opdateringen er gratis kan hentes gennem Windows Update på Surface RT- eller Surface 2-enheder, der har Windows RT 8.1 Update. Få flere oplysninger under Få Windows 8.1 RT Update 3.

Hvor kan jeg finde detaljerede oplysninger om den nye Surface 3?

Få det meste ud af Surface 3 ved at se, hvad der er nyt, og hvad du kan gøre.

Vores Surface 3-brugervejledning er hurtig at læse og giver de vigtigste instruktioner, så du kan komme i gang. Se Brugervejledninger til Surface for at hente din.

Se Surface 3-funktioner for at få en hurtig oversigt over Surface 3-funktioner.

Hvordan ved jeg, om jeg har de nyeste opdateringer installeret på min Surface?

Surface installerer opdateringer automatisk, så snart de bliver tilgængelige via Windows Update. Du kan også søge efter opdateringer manuelt. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Vælg Skift pc-indstillinger > Opdatering og genoprettelse > Kontrollér nu.
Trin 3:  Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du vælge Vis detaljer.
Trin 4:  Vælg de apps, du vil installere, og vælg Installér.
Du skal muligvis genstarte Surface, når opdateringerne er blevet installeret.

Få flere oplysninger under Installere Surface- og Windows-opdateringer.

Du kan også søge efter opdateringer til dine Windows Store-apps. Se hvordan under Foretage fejlfinding i forbindelse med Windows-apps på Surface.

Hvorfor virker min pen ikke med Surface Pro 3 eller Surface 3?

Hvis din Surface Pen ikke virker, når du prøver at skrive, eller når du trykker på højrekliks- eller sletteknappen, skal du muligvis installere de seneste opdateringer til Surface og Windows. Få flere oplysninger under Installere Surface- og Windows-opdateringer.

Når installationen er fuldført, skal du genstarte din Surface og se, om din pen virker.

Hvis du stadig har problemer med din pen, skal batteriet muligvis udskiftes. Få mere at vide under Fejlfinding i forbindelse med Surface Pen.

Hvis det ikke hjælper at installere de seneste opdateringer eller udskifte batteriet, skal din pen muligvis udskiftes. Få flere oplysninger ved at kontakte os.

Bemærk!
Surface Pen følger med Surface Pro 3 og kan købes som tilbehør til Surface 3.

Kan jeg bruge pennen, der fulgte med Surface Pro 3, til Surface 3?

Ja, Surface Pen – pennen, der følger med i kassen til Surface Pro 3 – er kompatibel med både Surface Pro 3 og Surface 3. Få flere oplysninger under Brug af Surface Pen.

Hvor kan jeg få et genoprettelsesbillede til Surface?

Surface leveres med indbyggede genoprettelsesværktøjer, der giver mulighed for at optimere eller nulstille din Surface. Hvis du ikke kan hente disse værktøjer, kan du downloade de filer, du skal bruge for at få Surface til at virke igen. Få flere oplysninger under Downloade et genoprettelsesbillede til din Surface.

Få oplysninger om de indbyggede genoprettelsesværktøjer i Surface under:

Kan jeg bruge en tredjepartsoplader til min Surface?

Din Surface er designet til at virke bedst med den medfølgende strømforsyning. Brug af en tredjepartsstrømforsyning kan resultere i langsom opladning og anbefales ikke.

Hvordan konfigurerer jeg min mail?

Mail-appen er den eneste mailfunktion, du har brug for på din Surface. Første gang du starter appen Mail, bliver du bedt om at oprette en konto. Du kan tilføje konti fra Outlook.com, Gmail, AOL og Yahoo! og endda fra din arbejdsmail (Exchange Activesync).

Visse Surface-modeller leveres foruden appen Mail med Outlook 2013 RT. Få mere at vide om mailindstillinger under Konfigurere og bruge mail, herunder den daglige administration af mails, ændring af kontoindstillinger og administration af meddelelser og mapper. Se Foretage fejlfinding af mail, hvis der opstår problemer.

Hvad er en Microsoft-konto?

En Microsoft-konto er en mailadresse og en adgangskode, som du kan bruge til at logge på din Surface. Når du logger på med en Microsoft-konto, bliver din Surface forbundet med skyen, og mange af de indstillinger, præferencer og apps, der er tilknyttet din konto, kan "følge" dig til andre Windows 8- eller nyere pc'er.

En Microsoft-konto gør det nemt at købe apps, musik, videoer og spil til din Surface.

En anden fordel ved at bruge en Microsoft-konto til at logge på med er, at hvis du nogensinde glemmer din adgangskode, så kan du nulstille den online.

Få flere oplysninger om fordelene ved en Microsoft-konto under Alt om konti.

Hvad nu, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Du kan nulstille eller hente din adgangskode på flere måder, afhængigt af hvilken type konto du har konfigureret på din Surface. Få flere oplysninger under Jeg har glemt min adgangskode.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi?

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, skal du muligvis genstarte Wi-Fi på din Surface eller din netværkshardware. Nogle gange er det lige så nemt at løse problemet, som det er at installere de seneste opdateringer til din Surface. Prøv løsningerne under Kan ikke oprette forbindelse til et trådløst netværk for at foretage fejlfinding for Wi-Fi.

Jeg kan ikke oprette forbindelse til mobilbredbånd. Hvad er problemet?

Hvis du har problemer med at forbinde Surface 2 (4G) eller Surface 3 (4G LTE) til et netværk, kan det skyldes et eller flere af følgende:

 • Du skal installere de seneste opdateringer til Surface og Windows
 • Du har muligvis ikke mobildækning.
 • Du har muligvis ikke et aktivt dataabonnement.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser disse problemer, under Kan du ikke oprette forbindelse til mobilbredbånd?

Du kan få svar på ofte stillede spørgsmål om mobilbredbånd under Mobilbredbånd (4G): Ofte stillede spørgsmål.

Hvordan kan jeg forlænge batterilevetiden på min Surface?

Der er mange måder, du kan forlænge batterilevetiden på: Reducer skærmens lysstyrke, frakobl de USB-enheder, du ikke bruger, eller deaktiver Wi-Fi, hvis du ikke bruger det. På Surface Pro-modeller og Surface 3 kan du også vælge en strømstyringsplan, der sparer strøm. Få flere oplysninger om dit Surface-batteri under Batteri og strøm til Surface:

Mit batteri vil ikke oplade. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har problemer med at oplade din Surface, skal du se under Surface vil ikke tænde, Windows vil ikke starte, eller batteriet vil ikke oplade.

Min Surface vil ikke tænde. Hvordan løser jeg det?

Problemet kan skyldes din strømforsyning, opladerstikkene eller blot et lavt batteriniveau. Du kan finde løsninger og fejlfindingstips under Surface vil ikke tænde, Windows vil ikke starte, eller batteriet vil ikke oplade.

Hvad skal jeg gøre, hvis Surface Cover ikke reagerer eller reagerer af og til?

Det kan nogle gange ske, hvis Surface Cover ikke sidder rigtigt på din Surface. Det kan være nødvendigt at fjerne og tilslutte coveret igen et par gange, indtil du er sikker på, at coveret sidder korrekt på Surface. Få flere oplysninger under Fejlfinding i forbindelse med dit Surface Cover.

Kan jeg bruge mit Surface Pro Touch Cover, Type Cover eller Power Cover til Surface 3?

Surface 3 Type Cover er designet til Surface 3. Hvis du bruger et af de andre Surface Typing Covers til Surface 3, vil touchpaden og tastaturet virke, men når du lukker dem, går Surface 3 ikke i slumretilstand. Power Cover vil heller ikke oplade Surface 3.

Hvilke enheder er kompatible med Windows RT 8.1?

Surface 2 og Surface RT er kompatible med printere, mus, højttalere og andre enheder, som bærer "Designed for Windows RT 8.1"-logoet. Disse enheder fungerer, så snart de tages ud af kassen – uden at du behøver at installere drivere. Der kan være ældre enheder, som ikke fungerer sammen med Windows RT 8.1. Se kompatible enheder på Windows Compatibility Center.

Hvilke muligheder har jeg for at få hjælp til min Surface?

Der er flere måder, du kan få hjælp og support til din Surface på:

 • Surface-support online
  Der er også hjælp at hente på Surface-supportwebsitet. Her kan du finde oplysninger om, hvordan du foretager fejlfinding – og du kan gennemse det hele i dit eget tempo.
 • Surface community-forum
  I Surface community-forum kan du stille spørgsmål og få svar fra andre Surface-brugere.
 • Surface-supportmedarbejdere

  Kontakt os for at tale/chatte med en af vores eksperter. Sørg for først at registrere din Surface online og have serienummeret på dit Surface-produkt klar, når du kontakter os. Se Finde serienummeret på din Surface eller Finde serienummeret på dit Surface Cover.

  Under den standardgarantidækning, der leveres med din Surface, får du 90 dages teknisk support til forudinstalleret software. Når garantien udløber, påregnes der muligvis gebyrer.

 • Surface-support på Twitter
  Følg Surface-support on Twitter for at få hjælp med fejlfinding og svar på spørgsmål om Surface.

Kan jeg opgradere min Surface til Windows 10?

Windows 10 fås til Surface Pro-modeller og Surface 3. Få mere at vide om mulighederne for at opgradere og nye funktioner i Windows 10 under Opgradere Surface til Windows 10.

Hvor kan jeg finde detaljerede oplysninger om den nye Surface 3?

Få det meste ud af Surface 3 ved at se, hvad der er nyt, og hvad du kan gøre.

Vores Surface 3-brugervejledning er hurtig at læse og giver de vigtigste instruktioner, så du kan komme i gang. Se Brugervejledninger til Surface for at hente din.

Se Surface 3-funktioner for at få en hurtig oversigt over Surface 3-funktioner.

Hvordan ved jeg, om jeg har de nyeste opdateringer installeret på min Surface?

Surface installerer opdateringer automatisk, så snart de bliver tilgængelige via Windows Update. Du kan også søge efter opdateringer manuelt. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik på Opdatering og genoprettelse.
Trin 3:  Tryk eller klik på Kontrollér nu.
Trin 4:  Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du trykke eller klikke på Vis detaljer.
Trin 5:  Vælg de opdateringer, du vil installere, og tryk eller klik på Installér.
Du skal muligvis genstarte Surface, når opdateringerne er blevet installeret.

Få flere oplysninger under Installere Surface- og Windows-opdateringer.

Du kan også søge efter opdateringer til dine Windows Store-apps. Se hvordan under Foretage fejlfinding i forbindelse med Windows-apps på Surface.

Hvorfor virker min pen ikke med Surface Pro 3 eller Surface 3?

Hvis din Surface Pen ikke virker, når du prøver at skrive, eller når du trykker på højrekliks- eller sletteknappen, skal du muligvis installere de seneste opdateringer til Surface og Windows. Få flere oplysninger under Installere Surface- og Windows-opdateringer.

Når installationen er fuldført, skal du genstarte din Surface og se, om din pen virker.

Hvis du stadig har problemer med din pen, skal batteriet muligvis udskiftes. Få mere at vide under Fejlfinding i forbindelse med Surface Pen.

Hvis det ikke hjælper at installere de seneste opdateringer eller udskifte batteriet, skal din pen muligvis udskiftes. Få flere oplysninger ved at kontakte os.

Bemærk!
Surface Pen følger med Surface Pro 3 og kan købes som tilbehør til Surface 3.

Kan jeg bruge pennen, der fulgte med Surface Pro 3, til Surface 3?

Ja, Surface Pen – pennen, der følger med i kassen til Surface Pro 3 – er kompatibel med både Surface Pro 3 og Surface 3. Få flere oplysninger under Brug af Surface Pen.

Hvor kan jeg få et genoprettelsesbillede til Surface?

Surface leveres med indbyggede genoprettelsesværktøjer, der giver mulighed for at optimere eller nulstille din Surface. Hvis du ikke kan hente disse værktøjer, kan du downloade de filer, du skal bruge for at få Surface til at virke igen. Få flere oplysninger under Downloade et genoprettelsesbillede til din Surface.

Få oplysninger om de indbyggede genoprettelsesværktøjer i Surface under:

Kan jeg bruge en tredjepartsoplader til min Surface?

Din Surface er designet til at virke bedst med den medfølgende strømforsyning. Brug af en tredjepartsstrømforsyning kan resultere i langsom opladning og anbefales ikke.

Hvordan konfigurerer jeg min mail?

Mail-appen er den eneste mailfunktion, du har brug for på din Surface. Første gang du starter appen Mail, bliver du bedt om at oprette en konto. Du kan tilføje konti fra Outlook.com, Gmail, AOL og Yahoo! og endda fra din arbejdsmail (Exchange Activesync).

Visse Surface-modeller leveres foruden appen Mail med Outlook 2013 RT. Få mere at vide om mailindstillinger under Konfigurere og bruge mail, herunder den daglige administration af mails, ændring af kontoindstillinger og administration af meddelelser og mapper. Se Foretage fejlfinding af mail, hvis der opstår problemer.

Hvad er en Microsoft-konto?

En Microsoft-konto er en mailadresse og en adgangskode, som du kan bruge til at logge på din Surface. Når du logger på med en Microsoft-konto, bliver din Surface forbundet med skyen, og mange af de indstillinger, præferencer og apps, der er tilknyttet din konto, kan "følge" dig til andre Windows 8- eller nyere pc'er.

En Microsoft-konto gør det nemt at købe apps, musik, videoer og spil til din Surface.

En anden fordel ved at bruge en Microsoft-konto til at logge på med er, at hvis du nogensinde glemmer din adgangskode, så kan du nulstille den online.

Få flere oplysninger om fordelene ved en Microsoft-konto under Alt om konti.

Hvad nu, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Du kan nulstille eller hente din adgangskode på flere måder, afhængigt af hvilken type konto du har konfigureret på din Surface. Få flere oplysninger under Jeg har glemt min adgangskode.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi?

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, skal du muligvis genstarte Wi-Fi på din Surface eller din netværkshardware. Nogle gange er det lige så nemt at løse problemet, som det er at installere de seneste opdateringer til din Surface. Prøv løsningerne under Kan ikke oprette forbindelse til et trådløst netværk for at foretage fejlfinding for Wi-Fi.

Jeg kan ikke oprette forbindelse til mobilbredbånd. Hvad er problemet?

Hvis du har problemer med at forbinde Surface 2 (4G) eller Surface 3 (4G LTE) til et netværk, kan det skyldes et eller flere af følgende:

 • Du skal installere de seneste opdateringer til Surface og Windows
 • Du har muligvis ikke mobildækning.
 • Du har muligvis ikke et aktivt dataabonnement.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser disse problemer, under Kan du ikke oprette forbindelse til mobilbredbånd?

Du kan få svar på ofte stillede spørgsmål om mobilbredbånd under Mobilbredbånd (4G): Ofte stillede spørgsmål.

Hvordan kan jeg forlænge batterilevetiden på min Surface?

Der er mange måder, du kan forlænge batterilevetiden på: Reducer skærmens lysstyrke, frakobl de USB-enheder, du ikke bruger, eller deaktiver Wi-Fi, hvis du ikke bruger det. På Surface Pro-modeller og Surface 3 kan du også vælge en strømstyringsplan, der sparer strøm. Få flere oplysninger om dit Surface-batteri under Batteri og strøm til Surface:

Mit batteri vil ikke oplade. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har problemer med at oplade din Surface, skal du se under Surface vil ikke tænde, Windows vil ikke starte, eller batteriet vil ikke oplade.

Min Surface vil ikke tænde. Hvordan løser jeg det?

Uanset om problemet er med strømforsyningen, opladerstikkene eller blot et lavt batteriniveau, kan du finde løsninger og fejlfindingstips under Surface vil ikke tænde, Windows vil ikke starte, eller batteriet vil ikke oplade.

Hvad skal jeg gøre, hvis Surface Cover ikke reagerer eller reagerer af og til?

Det kan nogle gange ske, hvis Surface Cover ikke sidder rigtigt på din Surface. Det kan være nødvendigt at fjerne og tilslutte coveret igen et par gange, indtil du er sikker på, at coveret sidder korrekt på Surface. Få flere oplysninger under Fejlfinding i forbindelse med dit Surface Cover.

Kan jeg bruge mit Surface Pro Touch Cover, Type Cover eller Power Cover til Surface 3?

Surface 3 Type Cover er designet til Surface 3. Hvis du bruger et af de andre Surface Typing Covers til Surface 3, vil touchpaden og tastaturet virke, men når du lukker dem, går Surface 3 ikke i slumretilstand. Power Cover vil heller ikke oplade Surface 3.

Hvilke enheder er kompatible med Windows RT 8.1?

Surface 2 og Surface RT er kompatible med printere, mus, højttalere og andre enheder, som bærer "Designed for Windows RT 8.1"-logoet. Disse enheder fungerer, så snart de tages ud af kassen – uden at du behøver at installere drivere. Der kan være ældre enheder, som ikke fungerer sammen med Windows RT 8.1. Se kompatible enheder på Windows Compatibility Center.

Hvilke muligheder har jeg for at få hjælp til min Surface?

Der er flere måder, du kan få hjælp og support til din Surface på:

 • Surface-support online
  Der er også hjælp at hente på Surface-supportwebsitet. Her kan du finde oplysninger om, hvordan du foretager fejlfinding – og du kan gennemse det hele i dit eget tempo.
 • Surface community-forum
  I Surface community-forum kan du stille spørgsmål og få svar fra andre Surface-brugere.
 • Surface-supportmedarbejdere

  Kontakt os for at tale/chatte med en af vores eksperter. Sørg for først at registrere din Surface online og have serienummeret på dit Surface-produkt klar, når du kontakter os. Se Finde serienummeret på din Surface eller Finde serienummeret på dit Surface Cover.

  Under den standardgarantidækning, der leveres med din Surface, får du 90 dages teknisk support til forudinstalleret software. Når garantien udløber, påregnes der muligvis gebyrer.

 • Surface-support på Twitter
  Følg Surface-support on Twitter for at få hjælp med fejlfinding og svar på spørgsmål om Surface.

Kan jeg opgradere min Surface til Windows 10?

Windows 10 fås til Surface Pro-modeller og Surface 3. Få mere at vide om mulighederne for at opgradere og nye funktioner i Windows 10 under Opgradere Surface til Windows 10.

Hvor kan jeg finde detaljerede oplysninger om den nye Surface 3?

Få det meste ud af Surface 3 ved at se, hvad der er nyt, og hvad du kan gøre.

Vores Surface 3-brugervejledning er hurtig at læse og giver de vigtigste instruktioner, så du kan komme i gang. Se Brugervejledninger til Surface for at hente din.

Se Surface 3-funktioner for at få en hurtig oversigt over Surface 3-funktioner.

Hvordan ved jeg, om jeg har de nyeste opdateringer installeret på min Surface?

Surface installerer opdateringer automatisk, så snart de bliver tilgængelige via Windows Update. Du kan også søge efter opdateringer manuelt. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik på Opdatering og genoprettelse.
Trin 3:  Tryk eller klik på Kontrollér nu.
Trin 4:  Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du trykke eller klikke på Vis detaljer.
Trin 5:  Vælg de opdateringer, du vil installere, og tryk eller klik på Installér.
Du skal muligvis genstarte Surface, når opdateringerne er blevet installeret.

Få flere oplysninger under Installere Surface- og Windows-opdateringer.

Du kan også søge efter opdateringer til dine Windows Store-apps. Se hvordan under Foretage fejlfinding i forbindelse med Windows-apps på Surface.

Hvorfor virker min pen ikke med Surface Pro 3 eller Surface 3?

Hvis din Surface Pen ikke virker, når du prøver at skrive, eller når du trykker på højrekliks- eller sletteknappen, skal du muligvis installere de seneste opdateringer til Surface og Windows. Få flere oplysninger under Installere Surface- og Windows-opdateringer.

Når installationen er fuldført, skal du genstarte din Surface og se, om din pen virker.

Hvis du stadig har problemer med din pen, skal batteriet muligvis udskiftes. Få mere at vide under Fejlfinding i forbindelse med Surface Pen.

Hvis det ikke hjælper at installere de seneste opdateringer eller udskifte batteriet, skal din pen muligvis udskiftes. Få flere oplysninger ved at kontakte os.

Bemærk!
Surface Pen følger med Surface Pro 3 og kan købes som tilbehør til Surface 3.

Kan jeg bruge pennen, der fulgte med Surface Pro 3, til Surface 3?

Ja, Surface Pen – pennen, der følger med i kassen til Surface Pro 3 – er kompatibel med både Surface Pro 3 og Surface 3. Få flere oplysninger under Brug af Surface Pen.

Hvor kan jeg få et genoprettelsesbillede til Surface?

Surface leveres med indbyggede genoprettelsesværktøjer, der giver mulighed for at optimere eller nulstille din Surface. Hvis du ikke kan hente disse værktøjer, kan du downloade de filer, du skal bruge for at få Surface til at virke igen. Få flere oplysninger under Downloade et genoprettelsesbillede til din Surface.

Få oplysninger om de indbyggede genoprettelsesværktøjer i Surface under:

Kan jeg bruge en tredjepartsoplader til min Surface?

Din Surface er designet til at virke bedst med den medfølgende strømforsyning. Brug af en tredjepartsstrømforsyning kan resultere i langsom opladning og anbefales ikke.

Hvordan konfigurerer jeg min mail?

Mail-appen er den eneste mailfunktion, du har brug for på din Surface. Første gang du starter appen Mail, bliver du bedt om at oprette en konto. Du kan tilføje konti fra Outlook.com, Gmail, AOL og Yahoo! og endda fra din arbejdsmail (Exchange Activesync).

Visse Surface-modeller leveres foruden appen Mail med Outlook 2013 RT. Få mere at vide om mailindstillinger under Konfigurere og bruge mail, herunder den daglige administration af mails, ændring af kontoindstillinger og administration af meddelelser og mapper. Se Foretage fejlfinding af mail, hvis der opstår problemer.

Hvad er en Microsoft-konto?

En Microsoft-konto er en mailadresse og en adgangskode, som du kan bruge til at logge på din Surface. Når du logger på med en Microsoft-konto, bliver din Surface forbundet med skyen, og mange af de indstillinger, præferencer og apps, der er tilknyttet din konto, kan "følge" dig til andre Windows 8- eller nyere pc'er.

En Microsoft-konto gør det nemt at købe apps, musik, videoer og spil til din Surface.

En anden fordel ved at bruge en Microsoft-konto til at logge på med er, at hvis du nogensinde glemmer din adgangskode, så kan du nulstille den online.

Få flere oplysninger om fordelene ved en Microsoft-konto under Alt om konti.

Hvad nu, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Du kan nulstille eller hente din adgangskode på flere måder, afhængigt af hvilken type konto du har konfigureret på din Surface. Få flere oplysninger under Jeg har glemt min adgangskode.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi?

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, skal du muligvis genstarte Wi-Fi på din Surface eller din netværkshardware. Nogle gange er det lige så nemt at løse problemet, som det er at installere de seneste opdateringer til din Surface. Prøv løsningerne under Kan ikke oprette forbindelse til et trådløst netværk for at foretage fejlfinding for Wi-Fi.

Jeg kan ikke oprette forbindelse til mobilbredbånd. Hvad er problemet?

Hvis du har problemer med at forbinde Surface 2 (4G) eller Surface 3 (4G LTE) til et netværk, kan det skyldes et eller flere af følgende:

 • Du skal installere de seneste opdateringer til Surface og Windows
 • Du har muligvis ikke mobildækning.
 • Du har muligvis ikke et aktivt dataabonnement.

Få flere oplysninger om, hvordan du løser disse problemer, under Kan du ikke oprette forbindelse til mobilbredbånd?

Du kan få svar på ofte stillede spørgsmål om mobilbredbånd under Mobilbredbånd (4G): Ofte stillede spørgsmål.

Hvordan kan jeg forlænge batterilevetiden på min Surface?

Der er mange måder, du kan forlænge batterilevetiden på: Reducer skærmens lysstyrke, frakobl de USB-enheder, du ikke bruger, eller deaktiver Wi-Fi, hvis du ikke bruger det. På Surface Pro-modeller og Surface 3 kan du også vælge en strømstyringsplan, der sparer strøm. Få flere oplysninger om dit Surface-batteri under Batteri og strøm til Surface:

Mit batteri vil ikke oplade. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har problemer med at oplade din Surface, skal du se under Surface vil ikke tænde, Windows vil ikke starte, eller batteriet vil ikke oplade.

Min Surface vil ikke tænde. Hvordan løser jeg det?

Uanset om problemet er med strømforsyningen, opladerstikkene eller blot et lavt batteriniveau, kan du finde løsninger og fejlfindingstips under Surface vil ikke tænde, Windows vil ikke starte, eller batteriet vil ikke oplade.

Hvad skal jeg gøre, hvis Surface Cover ikke reagerer eller reagerer af og til?

Det kan nogle gange ske, hvis Surface Cover ikke sidder rigtigt på din Surface. Det kan være nødvendigt at fjerne og tilslutte coveret igen et par gange, indtil du er sikker på, at coveret sidder korrekt på Surface. Få flere oplysninger under Fejlfinding i forbindelse med dit Surface Cover.

Kan jeg bruge mit Surface Pro Touch Cover, Type Cover eller Power Cover til Surface 3?

Surface 3 Type Cover er designet til Surface 3. Hvis du bruger et af de andre Surface Typing Covers til Surface 3, vil touchpaden og tastaturet virke, men når du lukker dem, går Surface 3 ikke i slumretilstand. Power Cover vil heller ikke oplade Surface 3.

Hvilke enheder er kompatible med Windows RT 8.1?

Surface 2 og Surface RT er kompatible med printere, mus, højttalere og andre enheder, som bærer "Designed for Windows RT 8.1"-logoet. Disse enheder fungerer, så snart de tages ud af kassen – uden at du behøver at installere drivere. Der kan være ældre enheder, som ikke fungerer sammen med Windows RT 8.1. Se kompatible enheder på Windows Compatibility Center.

Hvilke muligheder har jeg for at få hjælp til min Surface?

Der er flere måder, du kan få hjælp og support til din Surface på:

 • Surface-support online
  Der er også hjælp at hente på Surface-supportwebsitet. Her kan du finde oplysninger om, hvordan du foretager fejlfinding – og du kan gennemse det hele i dit eget tempo.
 • Surface community-forum
  I Surface community-forum kan du stille spørgsmål og få svar fra andre Surface-brugere.
 • Surface-supportmedarbejdere

  Kontakt os for at tale/chatte med en af vores eksperter. Sørg for først at registrere din Surface online og have serienummeret på dit Surface-produkt klar, når du kontakter os. Se Finde serienummeret på din Surface eller Finde serienummeret på dit Surface Cover.

  Under den standardgarantidækning, der leveres med din Surface, får du 90 dages teknisk support til forudinstalleret software. Når garantien udløber, påregnes der muligvis gebyrer.

 • Surface-support på Twitter
  Følg Surface-support on Twitter for at få hjælp med fejlfinding og svar på spørgsmål om Surface.