Surface Pro-funktioner

Gælder for

Surface Pro.

Surface Pro-funktioner

Her er en kort oversigt over Surface Pro-funktioner.

Berøringsskærm

Berøringsskærmen med dens højde-bredde-forhold på 16:9 og fuld HD-skærm (opløsning på 1080 pixel) er meget velegnet, når du skal se HD-film, søge på internettet og bruge Office-apps (sælges separat). Du kan bruge dine fingre til at markere, zoome eller flytte ting rundt på skærmen. Du kan finde flere oplysninger under Surface-berøringsskærm og Berøring: Tryk, stryg og mere.

Tastaturcovers

Vælg mellem to fantastiske tastaturer, der også fungerer som beskyttende covers. På den måde har du altid et tastatur med dig (sælges separat).

Surface-pen

Tag noter, og markér dokumenter ved hjælp af Surface-pennen.

Wi-Fi og Bluetooth

Surface understøtter Wi-Fi-standardprotokoller (802.11a/b/g/n) og Bluetooth® 4.0. Det betyder, at du kan oprette forbindelse til et trådløst netværk og bruge Bluetooth-enheder, f.eks. mus, printere og headsets.

To kameraer og en mikrofon

To kameraer til at tage billeder af det, der foregår omkring dig, og foretage videoopkald ved hjælp af Skype. Du kan også styre Surface med din stemme og diktere tekst. Du kan finde flere oplysninger under Brug af talegenkendelse.

Surface Pro-funktioner

Kickstand

Surface har en indbygget kickstand, så du kan være produktiv eller læne dig tilbage og more dig.

Stereohøjttalere, headsetstik og volumenkontrol

Lyt til musik, telefonmøder eller lydbøger ved hjælp af apps fra Windows Store eller Internet Explorer. Du kan f.eks. bruge appen Musik til at afspille musik og appen Video til at se tv-programmer, film og videoer.

Porte

Ja, Surface har porte.

• USB 3.0-port i fuld størrelse
    Du kan tilslutte en lang række USB-tilbehør, som på alle andre pc'er. Du kan finde flere oplysninger om dette under Tilslutte en USB-mus, en printer og meget mere.
  • microSDXC-kortlæser
    Surface har en kortlæser til microSDXC-kort, som du kan bruge som ekstra lagerplads eller til overførsel af filer. Du kan finde flere oplysninger under Surface-lagringsindstillinger.
  • Mini DisplayPort
    Del videoer, fotos eller præsentationer ved at slutte din Surface til et HDTV, en skærm eller en projektor. Kan kræve adaptere og kabler, som sælges separat. Du kan finde flere oplysninger under Tilslutte til et tv, en skærm eller en projektor.
  • Opladerport
    Når batteriniveauet bliver lavt, skal strømforsyningen tilsluttes ladeporten. Den klikker på plads. Du kan få flere oplysninger under Batteri og strøm.

Software

Software, der følger med Surface Pro:

• Windows 8 Pro
    Windows 8 Pro har alt det, som Windows 8 har, plus BitLocker-databeskyttelse, domænetilslutning og værtsfunktion for Forbindelse til Fjernskrivbord. Du kan se, hvilke nyheder der er i Windows 8, i Lære Windows at kende. Du kan læse mere om understøttelse af sprog under Sprog i Windows 8.
  • Apps og programmer
    Med Surface følger en lang række apps, og du kan få flere i Windows Store. Du kan også køre programmer, du har brugt sammen med Windows 7. Du kan finde flere oplysninger i Installere apps og programmer.

Lagerplads

Ud over det interne lager, som Surface Pro leveres med, er der et par muligheder for ekstra lagerplads: Du kan finde flere oplysninger under Surface-lagringsindstillinger.

Windows-knap

Tryk på Windows-knappen på Surface, hvis du hurtigt vil åbne startskærmen.

Sensorer

Surface har fire sensorer, som apps kan drage fordel af: en sensor til omgivende lys, et accelerometer, et gyroskop og et digitalt kompas.

Tilbehør til Surface

Du kan se alt Surface-tilbehøret på Surface.com/Tilbehør.

Touch Cover

Touch Cover er et cover, der foldes som et supertyndt, trykfølsomt tastatur og pegefelt.

Type Cover

Type Cover er en tynd version af det almindelige tastatur til bærbare pc'er med bevægelige taster og pegefeltsknapper.

Videoadaptere

Med Surface-videoadaptere kan du slutte din Surface til et HDTV, en skærm eller en projektor (adaptere og kabler sælges separat). Du kan finde flere oplysninger under Tilslutte et tv, en skærm eller en projektor.

Ethernet-adapter

Du kan bruge Surface Ethernet-adapteren til at slutte din Surface Pro til et traditionelt netværk ved hjælp af et Ethernet-netværkskabel. Du kan finde flere oplysninger om dette under Oprette forbindelse til et traditionelt netværk.

Wedge Touch Mouse

Denne særlige udgave af Wedge Touch Mouse er lille nok til at være i lommen, og den sluttes trådløst til din Surface ved hjælp af Bluetooth.

Strømforsyning

Surface Pro leveres med en 48 W-strømforsyning med USB-opladerport. Hvis du vil købe en ekstra strømforsyning, kan du finde flere oplysninger under 48 W-strømforsyning.