Surface Pro-funktioner

Gælder for

Surface Pro.

Gælder for

Surface Pro.

Operativsystem:

Surface Pro-funktioner foran

Her er en kort oversigt over Surface Pro-funktioner.

Hvis du vil vide mere om Surface Pro, kan du hente brugervejledningen til din Surface.

Berøringsskærm
Berøringsskærmen med dens højde-bredde-forhold på 16:9 og fuld HD-skærm (opløsning på 1080 pixel) er meget velegnet, når du skal se HD-film, søge på internettet og bruge Office-apps (sælges separat). Du kan bruge dine fingre til at markere, zoome eller flytte ting rundt på skærmen. Du kan finde flere oplysninger under Surface-berøringsskærm og Berøring: tryk, stryg og mere.
Typing Covers
Vælg mellem fantastiske tastaturer, der også fungerer som beskyttende covers. På den måde har du altid et tastatur med dig (sælges separat). Se Tilbehør for at få oplysninger om det fulde udvalg af tilbehør, der er tilgængeligt til din Surface.
Pro-pen
Tag noter, tegn, og opmærk dokumenter ved hjælp af den digitale pen. Se Brug af Pro-pennen.
Wi-Fi og Bluetooth
Surface understøtter Wi-Fi-standardprotokoller (802.11a/b/g/n) og Bluetooth® 4.0. Det betyder, at du kan oprette forbindelse til et trådløst netværk og bruge Bluetooth-enheder, f.eks. mus, printere og headsets.
To kameraer og en mikrofon
Med to kameraer og en mikrofon kan du nemt foretage telefonopkald og optage videoer ved hjælp af din Surface. Kameraerne kan optage video i 720p med et højde-bredde-forhold på 16:9 (widescreen).
Surface Pro-funktioner bageste kvadrant
Kickstand
Surface har en indbygget kickstand, så du kan være produktiv eller læne dig tilbage og more dig.
Stereohøjttalere, headsetstik og lydstyrke
Lyt til musik, telefonmøder eller lydbøger ved hjælp af apps fra Windows Store eller Internet Explorer. Du kan f.eks. bruge appen Musik til at afspille musik og appen Video til at se tv-programmer, film og videoer. Se Lyd, lydstyrke og højttalere til Surface for at få flere oplysninger.
Porte

Ja, Surface har porte.

Surface Pro-funktioner – højre side
Software

Software, der følger med Surface Pro:

CPU og RAM
3. generation Intel® Core™ i5-processor med Intel HD Graphics 4000 med 4 GB RAM – Dual Channel Memory
Lagerplads
Ud over det interne lager, som Surface Pro leveres med, er der et par muligheder for ekstra lagerplads: Du kan finde flere oplysninger under Surface-lagringsindstillinger.
Sensorer
Surface har fire sensorer, som apps kan drage fordel af: en sensor til omgivende lys, et accelerometer, et gyroskop og et digitalt kompas.

Surface Pro-funktioner foran

Her er en kort oversigt over Surface Pro-funktioner.

Hvis du vil vide mere om Surface Pro, kan du hente brugervejledningen til din Surface.

Berøringsskærm
Berøringsskærmen med dens højde-bredde-forhold på 16:9 og fuld HD-skærm (opløsning på 1080 pixel) er meget velegnet, når du skal se HD-film, søge på internettet og bruge Office-apps (sælges separat). Du kan bruge dine fingre til at markere, zoome eller flytte ting rundt på skærmen. Du kan finde flere oplysninger under Surface-berøringsskærm og Berøring: tryk, stryg og mere.
Typing Covers
Vælg mellem fantastiske tastaturer, der også fungerer som beskyttende covers. På den måde har du altid et tastatur med dig (sælges separat). Se Tilbehør for at få oplysninger om det fulde udvalg af tilbehør, der er tilgængeligt til din Surface.
Pro-pen
Tag noter, tegn, og opmærk dokumenter ved hjælp af den digitale pen. Se Brug af Pro-pennen.
Wi-Fi og Bluetooth
Surface understøtter Wi-Fi-standardprotokoller (802.11a/b/g/n) og Bluetooth® 4.0. Det betyder, at du kan oprette forbindelse til et trådløst netværk og bruge Bluetooth-enheder, f.eks. mus, printere og headsets.
To kameraer og en mikrofon
Med to kameraer og en mikrofon kan du nemt foretage telefonopkald og optage videoer ved hjælp af din Surface. Kameraerne kan optage video i 720p med et højde-bredde-forhold på 16:9 (widescreen).
Surface Pro-funktioner bageste kvadrant
Kickstand
Surface har en indbygget kickstand, så du kan være produktiv eller læne dig tilbage og more dig.
Stereohøjttalere, headsetstik og lydstyrke
Lyt til musik, telefonmøder eller lydbøger ved hjælp af apps fra Windows Store eller Internet Explorer. Du kan f.eks. bruge appen Musik til at afspille musik og appen Video til at se tv-programmer, film og videoer. Se Lyd, lydstyrke og højttalere til Surface for at få flere oplysninger.
Porte

Ja, Surface har porte.

Surface Pro-funktioner – højre side
Software

Software, der følger med Surface Pro:

CPU og RAM
3. generation Intel® Core™ i5-processor med Intel HD Graphics 4000 med 4 GB RAM – Dual Channel Memory
Lagerplads
Ud over det interne lager, som Surface Pro leveres med, er der et par muligheder for ekstra lagerplads: Du kan finde flere oplysninger under Surface-lagringsindstillinger.
Sensorer
Surface har fire sensorer, som apps kan drage fordel af: en sensor til omgivende lys, et accelerometer, et gyroskop og et digitalt kompas.