Surface RT, Windows RT 8.1.

Surface RT-funktioner

Surface RT-funktioner foran
Her er en kort oversigt over Surface RT-funktioner.
Hvis du vil vide mere om Surface RT, kan du hente brugervejledningen til din Surface.
Berøringsskærm
Berøringsskærmen på 10,6" med et højde-bredde-forhold på 16:9 og ClearType-teknologi er meget velegnet, når du skal se HD-film, søge på internettet og bruge de inkluderede Office-apps. Du kan bruge dine fingre til at markere, zoome eller flytte ting rundt på skærmen. Du kan finde flere oplysninger under Surface-berøringsskærm og Berøring: Tryk, stryg og mere.
Typing Covers
Tilføj et unikt tastatur, som også fungerer som et beskyttelsesdæksel (Typing Covers sælges separat). På den måde har du altid et tastatur med dig. Se Tilbehør for at få oplysninger om det fulde udvalg af tilbehør, der er tilgængeligt til din Surface.
Wi-Fi og Bluetooth
Surface understøtter Wi-Fi-standardprotokoller (802.11a/b/g/n) og Bluetooth® 4.0. Det betyder, at du kan oprette forbindelse til et trådløst netværk og bruge Bluetooth®-enheder, f.eks. mus, printere og headsets.
To kameraer – foran og bag på
To kameraer, som du kan bruge til videoopkald, optage videoer og tage billeder. Kameraet foran er på 3,5 megapixels, mens kameraet bag på er på 5,0 megapixels. Kameraerne kan optage video i 1080p HD med et højde-bredde-forhold på 16:9 (widescreen).
Dobbeltmikrofoner
De indbyggede mikrofoner er praktiske, når der skal optages videoer, og der skal ringes til nogen.
Surface RT-funktioner bag på
Støttefod
Surface har en indbygget støttefod, så du kan være produktiv eller læne dig tilbage og more dig.
Stereohøjttalere, headsetstik og lydstyrke
Lyt til musik, radio, podcasts og lydbøger ved hjælp af apps fra Windows Store eller fra websteder.
Porte
  • USB 2.0-port i fuld størrelse
    Du kan forbinde forskelligt USB-tilbehør, der er blevet certificeret til Windows RT. Du kan finde flere oplysninger under Tilslutte en USB-mus, en printer m.m.
  • microSDXC-kortlæser
    Surface har en kortlæser til microSDXC-kort (bag støttefoden), som du kan bruge til at overføre fotos, musik, billeder og dokumenter. Du kan finde flere oplysninger under Surface-lagringsindstillinger.
  • HD-videoudgangsport
    Del videoer, fotos eller præsentationer ved at slutte din Surface til et HDTV, en skærm eller en projektor (adapterer og kabler sælges separat). Du kan få flere oplysninger under Slutte Surface RT eller Surface 2 til et tv, en skærm eller en projektor.
  • Opladerport
    Sæt strømforsyningen i ladeporten, når batteriniveauet er lavt, eller brug Surface-bilopladereren med USB (sælges separat), når du er på farten. Du kan få flere oplysninger under Batteri og strøm til Surface RT og Surface 2.
Surface RT-funktioner – højre side
Software
Software, der følger med Surface RT:

Lagerplads
Ud over det interne lager, som Surface RT leveres med, er der et par muligheder for ekstra lagerplads.
Sensorer
Surface har fire sensorer, som apps kan drage fordel af: en sensor til omgivende lys, et accelerometer, et gyroskop og et kompas.
CPU og RAM
NVIDIA Tegra 3 med Quad-core og 2 GB RAM.