Surface RT.

Gælder for

Surface Pro.

Operativsystem:

Opdatere Surface fra Windows 8.1 Preview

Hvis du bruger Preview-versionen af Windows RT 8.1 eller Windows 8.1, kan du nu opdatere til den endelige version. Denne opdatering er gratis for alle Surface-brugere.

Når du har opdateret din Surface, skal du geninstallere dine apps. Dine personlige filer forbliver uberørte.

Bemærk!
Du skal opdatere inden januar 2014, når prøvelicensen udløber.

Hvordan ved jeg, om jeg bruger en prøveversion?

• Hvis du bruger en Surface RT eller Surface Pro:
  • Trin 1:  Tryk eller klik på feltet Skrivebord fra Start.
    Trin 2:  Luk eller flyt vinduer, der dækker det nederste højre hjørne af skærmen.
    Trin 3:  Hvis du kan se den Windows-version, du bruger, og ordene Evalueringskopi i nederste højre hjørne, er det på tide at opdatere.
  • Hvis du bruger en Surface 2 eller Surface Pro 2, kører du allerede henholdsvis Windows RT 8.1 eller Windows 8.1.

Ting, du skal gøre, inden du opdaterer

Før du opdaterer til Windows 8.1:

• Du skal først installere alle tilgængelige opdateringer. Sådan gør du:
  • Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
    Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.
    Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik derefter på Opdatering og genoprettelse.
    Trin 3:  Tryk eller klik på Kontrollér nu.
    Trin 4:  Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du trykke eller klikke på Vis detaljer.
    Trin 5:  Tryk eller klik på de opdateringer, du vil have, og tryk eller klik derefter på Installer.
    Du skal muligvis genstarte Surface, når opdateringerne er blevet installeret.
  • Registrer derefter de apps, du har hentet på internettet eller indlæst fra en disk. Sørg for, at du har dine registreringsoplysninger til disse apps. Hvis du har installeret fra en disk, skal du have disken klar.

Bemærk!
De apps, du har fået fra Windows Store, er knyttet til din Microsoft-konto og er klar til at blive installeret. Du behøver kun at foretage denne registrering for apps, du har fået et andet sted fra.

Sådan opdaterer du til Windows 8.1 eller Windows RT 8.1

Du kan downloade opdateringen gratis fra Windows Store. Sådan gør du:

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen for at åbne Windows Store.
Når du gør det, kan du se status for installationen, når den starter.
Trin 2:  Når Store åbnes, skal du vende tilbage til denne side.
Trin 3:  Download Windows 8.1 fra Windows Store.
Du kan også skrive ms-windows-store:WindowsUpgrade på browserens adresselinje for at åbne overførselssiden.
Bemærk!
Hvis du har installeret Windows 8.1 Preview ved at starte fra ISO-medier, kan du opdatere til den endelige version af Windows 8.1 Pro ved hjælp af Windows Store, men systemet aktiveres ikke, før du køber en Windows 8.1-licens og en produktnøgle. Du kan få flere oplysninger under Du kan nu installere Windows 8.1.

Opdatere Surface fra Windows 8.1 Preview

Hvis du har brugt prøveversionen af Windows 8.1, skal du opdatere til Windows 8.1. Denne opdatering er gratis for alle Surface Pro-brugere. Efter du har opdateret til Windows 8.1, kan du opgradere til Windows 10 (valgfrit).

Hvis du ikke har opdateret til Windows 8.1 endnu, får du en besked, når du logger på, om, at din licens til Windows 8.1 Preview er udløbet. I denne artikel kan du læse, hvordan du installerer Windows 8.1 på din Surface Pro.

Hvordan ved jeg, om jeg bruger en prøveversion på min Surface Pro?

Trin 1:  Vælg feltet Skrivebord på startskærmen.
Trin 2:  Luk eller flyt vinduer, der dækker det nederste højre hjørne af skærmen.
Trin 3:  Hvis du kan se den Windows-version, du bruger, og der står Evalueringskopi nederst til højre på skærmen, er det tid til at opdatere.

Hvis du bruger en Surface Pro 2, Surface Pro 3 eller Surface 3, kører du allerede Windows 8.1 eller Windows 10.

Inden du opdaterer

• Notér de apps, du har hentet på internettet eller indlæst fra en disk. Sørg for, at du har dine registreringsoplysninger til disse apps. Hvis du har installeret fra en disk, skal du have disken klar.
Bemærk!
De apps, du har fået fra Windows Store, er knyttet til din Microsoft-konto og er klar til at blive installeret. Du behøver kun at notere de apps, du har fået et andet sted fra.
  • Sikkerhedskopiere dine personlige filer. Hvis du har dine filer på OneDrive, er de allerede sikkerhedskopieret.

Sådan opdaterer du til Windows 8.1

Du kan downloade opdateringen gratis fra Windows Store. Sådan gør du:

Trin 1:  Vælg Store på startskærmen for at åbne Windows Store.
Når du gør det, kan du se status for installationen, når den starter.
Trin 2:  Download Windows 8.1 fra Windows Store .
Bemærk!
Hvis du har installeret Windows 8.1 Preview ved at starte fra ISO-medier, kan du opdatere til den endelige version af Windows 8.1 Pro ved hjælp af Windows Store, men systemet aktiveres ikke, før du køber en Windows 8.1-licens og en produktnøgle.