Surface 3, Surface Pro 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Operativsystem:

Tilføje en Bluetooth-enhed

Du kan tilslutte enheder, der bruger trådløs Bluetooth-teknologi, f.eks. telefoner, trådløse headsets, mus og tastaturer, til din Surface.

Sådan forbinder du (eller parrer) en Bluetooth®-enhed med din Surface:

Trin 1:  Tænd Bluetooth-enheden, og sørg for, at den kan findes.
Du kan se, hvordan du gør ved at læse de oplysninger, som fulgte med Bluetooth-enheden, eller gå til producentens website.
Trin 2:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Indstillinger > Enheder > Bluetooth.
Trin 3:  Under Administrer Bluetooth-enheder skal du sørge for, at skyderen er indstillet til Til og vente, indtil Windows søger efter Bluetooth-enheder.
Trin 4:  Vælg den enhed, du vil parre med Surface, på listen over Bluetooth-enheder, og vælg Par.
Trin 5:  Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte parringen af din enhed.
Hvis tilbehøret kræver en adgangskode (også kaldet en pardannelseskode), bliver du bedt om at angive den. Hvis du ikke kender adgangskoden, kan du læse de oplysninger, som fulgte med enheden, eller gå til producentens website.
Bemærkninger
  • Under Brug af Surface Pen kan du se, hvordan du parrer Surface Pen med din Surface Pro 3 eller Surface 3.
  • Når du parrer en telefon, skal du sørge for, at telefonen er låst op og viser indstillingsskærmen til Bluetooth.
  • Hvis Windows ikke kan finde din enhed, skal du se Foretage fejlfinding i forbindelse med Bluetooth-enheder.
  • Hvis du tilføjer et Bluetooth-tastatur, kan du deaktivere Surface Cover ved at folde det tilbage eller fjerne det.

Kompatibilitet

Surface Pro-modeller og Surface 3 er kompatible med enheder, der er certificeret til Windows 10. Du kan kontrollere kompatibiliteten af din Bluetooth-enhed under Windows Compatibility Center.

Tilføje en Bluetooth-enhed

Du kan tilslutte enheder, der bruger trådløs Bluetooth-teknologi, f.eks. telefoner, trådløse headsets, mus og tastaturer, til din Surface.

Sådan forbinder du (også kaldet parrer) en Bluetooth®-enhed med din Surface:

Trin 1:  Tænd Bluetooth-enheden, og sørg for, at den kan findes.
Du kan se, hvordan du gør ved at læse de oplysninger, som fulgte med Bluetooth-enheden, eller gå til producentens website.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og vælg Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og vælge Indstillinger.
Trin 3:  Tryk på Skift pc-indstillinger > Pc og enheder > Bluetooth.
Trin 4:  Under Administrer Bluetooth-enheder skal du sørge for, at skyderen er indstillet til Til og vente, indtil Windows søger efter Bluetooth-enheder. Hvis skyderen er indstillet til Fra, skal du aktivere den ved at slå Bluetooth til.
Trin 5:  Vælg den enhed, du vil parre med Surface, på listen over Bluetooth-enheder, og vælg Par.
Trin 6:  Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte parringen af din enhed.
Hvis tilbehøret kræver en adgangskode (også kaldet en pardannelseskode), bliver du bedt om at angive den. Hvis du ikke kender adgangskoden, kan du læse de oplysninger, som fulgte med enheden, eller gå til producentens website.
Bemærkninger
  • Når du parrer en telefon, skal du sørge for, at telefonen er låst op og viser indstillingsskærmen til Bluetooth.
  • Hvis Windows ikke kan finde din enhed, skal du se Foretage fejlfinding i forbindelse med Bluetooth-enheder.
  • Hvis du tilføjer et Bluetooth-tastatur, kan du deaktivere Surface Typing Cover ved at folde det tilbage eller fjerne det.

Kompatibilitet

Surface RT-modeller og Surface 2 er kompatible med enheder, der er certificeret til Windows 8.1 RT Update 3. Du kan kontrollere kompatibiliteten af din Bluetooth-enhed under Windows Compatibility Center.

Tilføje en Bluetooth-enhed

Du kan tilslutte enheder, der bruger trådløs Bluetooth-teknologi – f.eks. telefoner, trådløse headsets, mus og tastaturer – til din Surface.

Sådan forbinder du (også kaldet parrer) en Bluetooth®-enhed med din Surface:

Trin 1:  Tænd Bluetooth-enheden, og sørg for, at den kan findes.
Se hvordan i de oplysninger, som fulgte med din Bluetooth-enhed, eller gå til producentens website.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, tryk eller klik på Pc og enheder, og tryk eller klik derefter på Bluetooth.
Trin 4:  Sørg for, at Bluetooth er tændt, og vent, mens Windows søger efter Bluetooth-enheder.
Trin 5:  Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte parringen af din enhed.
Hvis tilbehøret kræver en adgangskode (også kaldet en pardannelseskode), bliver du bedt om at angive den. Hvis du ikke kender adgangskoden, kan du læse de oplysninger, som fulgte med enheden, eller gå til producentens website.
Bemærkninger
  • Under Brug af Surface Pen kan du se, hvordan du parrer Surface Pen med din Surface Pro 3 eller Surface 3.
  • Når du parrer en telefon, skal du sørge for, at telefonen er låst op og viser indstillingsskærmen til Bluetooth.
  • Hvis Windows ikke kan finde din enhed, skal du se Foretage fejlfinding i forbindelse med Bluetooth-enheder.
  • Hvis du tilføjer et Bluetooth-tastatur, kan du deaktivere Surface Cover ved at folde det tilbage eller fjerne det.

Kompatibilitet

Surface Pro-modeller og Surface 3 er kompatible med enheder, der er certificeret til Windows 8.1. Du kan se din Bluetooth-enheds kompatibilitet i Windows Compatibility Center.

Tilføje en Bluetooth-enhed

Du kan tilslutte enheder, der bruger trådløs Bluetooth-teknologi – f.eks. telefoner, trådløse headsets, mus og tastaturer – til din Surface.

Sådan forbinder du (også kaldet parrer) en Bluetooth-enhed med din Surface:

Trin 1:  Tænd Bluetooth-enheden, og sørg for, at den kan findes.
Du kan se, hvordan du gør ved at læse de oplysninger, som fulgte med Bluetooth-enheden, eller gå til producentens website.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, tryk eller klik på Pc og enheder, og tryk eller klik derefter på Bluetooth.
Trin 4:  Sørg for, at Bluetooth er tændt, og vent, mens Windows søger efter Bluetooth-enheder.
Trin 5:  Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte parringen af din enhed.
Hvis tilbehøret kræver en adgangskode (også kaldet en pardannelseskode), bliver du bedt om at angive den. Hvis du ikke kender adgangskoden, kan du læse de oplysninger, som fulgte med enheden, eller gå til producentens website.
Bemærkninger
  • Når du parrer en telefon, skal du sørge for, at telefonen er låst op og viser indstillingsskærmen til Bluetooth.
  • Hvis Windows ikke kan finde din enhed, skal du se Foretage fejlfinding i forbindelse med Bluetooth-enheder.
  • Hvis du tilføjer et Bluetooth-tastatur, kan du deaktivere Surface Cover ved at folde det tilbage eller fjerne det.

Kompatibilitet

Surface RT og Surface 2 er kompatible med enheder, der er certificeret til Windows RT 8.1. Du kan se din Bluetooth-enheds kompatibilitet i Windows Compatibility Center.