Surface RT, Surface 2, Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Windows 8.1, Windows RT 8.1.

Tilslutte en USB-mus, en printer og meget mere

Du kan slutte USB-tilbehør, f.eks. en printer, et kamera, en musikafspiller, en smartphone, en mus eller en ekstern harddisk til din Surface.

USB-portplacering

USB-portplacering på Surface RT og Surface 2

Surface RT og Surface 2

USB-portplacering på Surface Pro og Surface Pro 2

Surface Pro og Surface Pro 2

USB-portplacering på Surface Pro 3

Surface Pro 3

USB-portplacering på Surface 3

Surface 3

Bemærkninger
  • Hvis du vil tilslutte mere end et USB-tilbehør adgangen, f.eks. en mus og en printer, kan du bruge en USB-hub (sælges separat) med sin egen strømforsyning.
  • Den strømforsyning, der følger med Surface Pro-modeller, har en USB-opladningsport, som du kan bruge til at strømforsyne andre USB-enheder, mens du oplader Surface. Få flere oplysninger under Batteri og strøm til Surface Pro og Surface 3.

Installere et USB-tilbehør

Trin 1:  Hivs dit USB-tilbehør har en ledning, skal du tilslutte den.
Trin 2:  Sæt det USB-kabel, der hører til tilbehøret, ind i Surface.
Trin 3:  Tænd tilbehøret (hvis det er nødvendigt). Første gang du tilslutter USB-tilbehør, forsøger Windows at installere den software, som tilbehøret kræver.

Enhedskompatibilitet

Surface RT og Surface 2 er kompatible med enheder, der er certificeret til Windows RT 8.1. Surface Pro-modeller og Surface 3 er kompatible med enheder, der er certificeret til Windows 8.1. Du kan se din enheds kompatibilitet på Windows Compatibility Center.

Fejlfinding

Hvis Windows ikke genkender dit USB-tilbehør, kan du se under "Løs problemer med USB-enheder" i Installation af en USB-enhed. Du kan læse mere om problemer med installation i Hvad nu, hvis en enhed ikke er installeret korrekt?

Se enheder, der er installeret på Surface

Sådan kan du se de enheder, der er installeret på din:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Pc og enheder, og tryk eller klik på Enheder.
Der vises en liste over tilgængelige enheder.

Ting, du kan gøre fra Enheder

Fra Enheder kan du:

• Tilføj og fjern enheder.
  • Se status over en enhed for at se, om der er et problem, f.eks. at enheden ikke kan starte eller er offline.
  • Konfigurer Surface til som standard at gemme filer på et flytbart USB-drev.
Du kan også administrere dine enheder under Enheder og printere i Kontrolpanel. Få flere oplysninger under "Administrere enheder" i Tilføje, fjerne og administrere enheder og printere.