Power Cover

Power Cover har flytbare taster som et Type Cover og forlænger levetiden af batteriet til din Surface.

Gælder for

Surface Pro, Surface Pro 2.

Gælder for

Surface 2.

Gælder for

Surface 2, Surface Pro, Surface Pro 2.

Gælder for

Surface 2, Surface Pro, Surface Pro 2.

Operativsystem:

Power Cover forlænger den tid, du kan arbejde uden en strømforsyning og har det velkendte præg og layout, som kendetegner et standardtastatur til bærbare pc'er.

Bemærk!
Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2 kan trække strøm fra og oplade Power Cover. Med andre Surface-modeller virker Power Cover kun som et tastatur.

Sådan kommer du i gang:

Få din Surface klar til Power Cover

Opdatere din Surface

Sørg for, at du har de seneste opdateringer til Surface og Windows, så din Surface kan genkende og bruge Power Cover-batteriet. Hvis du ikke har de seneste opdateringer, kan du skrive på dit Power Cover, men din Surface bliver ikke opladet. Du kan få mere at vide under Installere Surface- og Windows-opdateringer.

Bemærk!
Sørg for, at dit Surface-batteri er opladet mindst 40 procent, før du installerer opdateringer.

Tænde

Du kan bruge dit Power Cover som tastatur med det samme, men du er nødt til at oplade det, før det kan forsyne din Surface med strøm. Det er nemt at oplade dit Power Cover – du skal blot tilslutte den til din Surface, mens den oplader via strømstikket.

Power Cover klikker på plads.
Advarsel!
Kobl aldrig Surface-strømstikket direkte til Power Cover.

Sådan oplader du dit Power Cover:

Trin 1:  Første gang du oplader Power Cover, skal du fjerne advarselsetiketten fra strømstikket.
Trin 2:  Sæt Power Cover på din Surface Pro eller Surface Pro 2. Coveret vedhæftes magnetisk til din Surface – hold dem blot tæt sammen. Når Cover'et kommer tæt på, justeres det og klikker på plads.
Trin 3:

Oplade din Surface og dit Power Cover.

• Sæt strømledningen i en stikkontakt eller i en samledåse.
  • Sæt strømstikket i opladerporten på din Surface. Stikket klikker på plads (det kan vende begge veje). Når det lille lys på stikket lyser, betyder det, at din Surface får strøm.

Hvor hurtigt dit Power Cover oplader, afhænger af batteriniveauet på din Surface, og hvordan du bruger din Surface på det tidspunkt.

Brug af Power Cover

Klik det på

Sæt Power Cover på din Surface, og gå i gang med at skrive. Når coveret er sat på, forbliver det på plads. Power Cover bliver ved med at oplade din Surface, så længe det er påsat din Surface og din Surface er aktiv, i dvale eller på standby.

Folde den tilbage

Fold Power Cover tilbage, når du vil bruge din Surface som en tablet. Surface reagerer kun på berøringsskærmen, når Power Cover er slået tilbage. Det bliver ved med at trække strøm fra Power Cover-batteriet.

Lukke det sammen

Luk Power Cover for at beskytte skærmen, når du er på farten. Skærmen slukkes, når du lukker Cover.

Bemærk!
Åbning af Power Cover vækker ikke Surface Pro 3 eller Surface 3 fra slumretilstand, og lukning af Power Cover sætter ikke nogen af Surface-modellerne i slumretilstand eller slukker deres skærme. Tryk i stedet på tænd-/sluk-knappen på din Surface for at spare på strømmen.

Trække det af

Hvis du vil fjerne Power Cover, skal du blot trække det af.

Opladningssekvens

Surface- og Power Cover-batterierne oplades og aflades i en sekvens, der er beregnet til at bevare mest mulig ladning i Surface-batteriet. Hvis du forstår denne sekvens, er det nemmere at forudsige, hvilken opladning du kan forvente på hvert af batterierne.

Hvilket batteri bliver først opladet?

Når din Surface er opladet til 80 procent, begynder den at oplade Power Cover. Når Power Cover derefter er 80 procent opladet, afsluttes opladningen af din Surface. Når din Surface er fuldt opladet, afsluttes opladningen af Power Cover. Power Cover oplades, så længe det er sluttet til din Surface, og din Surface er tændt (slumring tæller også) og sluttet til en strømforsyning.

Sådan oplades batterierne.

Hvilket batteri bruges først?

Når du bruger din Surface sammen med et Power Cover, og din Surface ikke er tilsluttet en strømforsyning, trækker Surface først strøm fra Power Cover. Når Power Cover-batteriet er helt afladet, skifter din Surface til sit eget batteri.

Power Cover fortsætter med at oplade din Surface, også selvom din Surface er i slumretilstand. Hvis din Surface er slukket, eller stikket er trukket ud, eller Surface-batteriet er helt afladet, kan det ikke registrere Power Cover eller trække strøm fra det.

Hvis batteriet i Power Cover er helt afladet, kan du stadig bruge det som tastatur.

Hvor meget opladning har jeg?

Du kan kontrollere din opladning på to måder:

• Kontrollér batteriikonet på proceslinjen for at få et vægtet gennemsnit af de to batterier.
batteriikon på proceslinje
  • Du kan få detaljerede oplysninger om dine batteriniveauer ved at vælge batteriikonet. Derefter vises opladningen for hvert enkelt batteri.
kontrollere batteriniveauerne

Batteri nr. 1 er Surface-batteriet. Batteri nr. 2 er Power Cover-batteriet.

Power Cover forlænger den tid, du kan arbejde uden en strømforsyning og har det velkendte præg og layout, som kendetegner et standardtastatur til bærbare pc'er.

Bemærk!
Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2 kan trække strøm fra og oplade Power Cover. Med andre Surface-modeller virker Power Cover kun som et tastatur.

Sådan kommer du i gang:

Få din Surface klar til Power Cover

Opdatere din Surface

Sørg for, at du har de seneste opdateringer til Surface og Windows, så din Surface kan genkende og bruge Power Cover-batteriet. Hvis du ikke har de seneste opdateringer, kan du skrive på dit Power Cover, men din Surface bliver ikke opladet. Du kan få mere at vide under Installere Surface- og Windows-opdateringer.

Bemærk!
Sørg for, at dit Surface-batteri er opladet mindst 40 procent, før du installerer opdateringer.

Tænde

Du kan bruge dit Power Cover som tastatur med det samme, men du er nødt til at oplade det, før det kan forsyne din Surface med strøm. Det er nemt at oplade dit Power Cover – du skal blot tilslutte den til din Surface, mens den oplader via strømstikket.

Power Cover klikker på plads.
Advarsel!
Kobl aldrig Surface-strømstikket direkte til Power Cover.

Sådan oplader du dit Power Cover:

Trin 1:  Første gang du oplader din Power Cover, skal du fjerne advarselsetiketten fra strømstikket.
Trin 2:  Sæt Power Cover på din Surface. Coveret hæftes magnetisk til din Surface – hold dem blot tæt sammen. Når Cover'et kommer tæt på, justeres det og klikker på plads.
Trin 3:

Oplade din Surface og dit Power Cover.

• Sæt strømledningen i en stikkontakt eller i en samledåse.
  • Sæt strømstikket i opladerporten på din Surface. Stikket klikker på plads (det kan vende begge veje). Når det lille lys på stikket lyser, betyder det, at din Surface får strøm.

Hvor hurtigt dit Power Cover oplader afhænger af batteriniveauet på din Surface, og hvordan du bruger din Surface på det tidspunkt. Surface 2 vil oplade Power Cover meget hurtigere, når den ikke er i brug.

Brug af Power Cover

Klik det på

Sæt Power Cover på din Surface, og gå i gang med at skrive. Når coveret er sat på, forbliver det på plads. Power Cover bliver ved med at oplade din Surface 2, så længe det er påsat din Surface og din Surface er aktiv, i dvale eller på standby.

Folde den tilbage

Fold Power Cover tilbage, når du vil bruge din Surface som en tablet. Surface reagerer kun på berøringsskærmen, når Power Cover er slået tilbage. Det bliver ved med at trække strøm fra Power Cover-batteriet.

Lukke det sammen

Luk Power Cover for at beskytte skærmen, når du er på farten. Skærmen slukkes, når du lukker Cover.

Trække det af

Hvis du vil fjerne Power Cover, skal du blot trække det af.

Opladningssekvens

Surface- og Power Cover-batterierne oplades og aflades i en sekvens, der er beregnet til at bevare mest mulig ladning i Surface-batteriet. Hvis du forstår denne sekvens, er det nemmere at forudsige, hvilken opladning du kan forvente på hvert af batterierne.

Hvilket batteri bliver først opladet?

Når din Surface er opladet til 80 procent, begynder den at oplade Power Cover. Når Power Cover derefter er 80 procent opladet, afsluttes opladningen af din Surface. Når din Surface er fuldt opladet, afsluttes opladningen af Power Cover. Power Cover oplades, så længe det er sluttet til din Surface, og din Surface er tændt (slumring tæller også) og sluttet til en strømforsyning.

Sådan oplades batterierne.

Hvilket batteri bruges først?

Når du bruger din Surface sammen med et Power Cover, og din Surface ikke er tilsluttet en strømforsyning, trækker Surface først strøm fra Power Cover. Når Power Cover-batteriet er helt afladet, skifter din Surface til sit eget batteri.

Power Cover fortsætter med at oplade din Surface, også selvom din Surface er i slumretilstand. Hvis din Surface er slukket, eller stikket er trukket ud, eller Surface-batteriet er helt afladet, kan det ikke registrere Power Cover eller trække strøm fra det.

Hvis batteriet på Power Cover er helt afladet, kan du stadig bruge det som tastatur.

Hvor meget opladning har du?

Du kan kontrollere din opladning på to måder:

• Kontrollér batteriikonet på proceslinjen for at få et vægtet gennemsnit af de to batterier.
batteriikon på proceslinje
  • Du kan få detaljerede oplysninger om dine batteriniveauer ved at vælge batteriikonet. Derefter vises opladningen for hvert enkelt batteri.
kontrollere batteriniveauerne

Batteri nr. 1 er Surface-batteriet. Batteri nr. 2 er Power Cover-batteriet.

Power Cover forlænger den tid, du kan arbejde uden en strømforsyning og har det velkendte præg og layout, som kendetegner et standardtastatur til bærbare pc'er.

Bemærk!
Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2 kan trække strøm fra og oplade Power Cover. Med andre Surface-modeller virker Power Cover kun som et tastatur.

Sådan kommer du i gang:

Få din Surface klar til Power Cover

Opdatere din Surface

Sørg for, at du har de seneste opdateringer til Surface og Windows, så Surface kan genkende og bruge Power Cover-batteriet. Hvis du ikke har de seneste opdateringer, kan du skrive på dit Power Cover, men din Surface bliver ikke opladet. Du kan få mere at vide under Installere Surface- og Windows-opdateringer.

Bemærk!
Sørg for, at dit Surface-batteri er opladet mindst 40 procent, før du installerer opdateringer.

Tænde

Du kan bruge dit Power Cover som tastatur med det samme, men du er nødt til at oplade det, før det kan forsyne din Surface med strøm. Det er nemt at oplade Power Cover – du skal blot tilslutte den til din Surface, mens den oplader via strømstikket.

Power Cover klikker på plads.
Advarsel!
Slut aldrig Surface-strømstikket direkte til Power Cover.

Sådan oplader du dit Power Cover:

Trin 1:  Første gang du oplader Power Cover, skal du fjerne advarselsetiketten fra strømstikket på dit Power Cover.
Trin 2:  Sæt dit Power Cover på din Surface. Cover'et kobles magnetisk til Surface. Du skal blot placere dem tæt på hinanden. Når Cover'et kommer tæt på, justeres det og klikker på plads.
Trin 3:

Oplade din Surface og dit Power Cover.

• Sæt strømledningen i en stikkontakt eller i en samledåse.
  • Slut strømstikket til opladerporten på Surface. Stikket klikker på plads (det kan vende begge veje). Når det lille lys på stikket lyser, betyder det, at Surface får strøm.

Hvor hurtigt dit Power Cover oplader afhænger af batteriniveauet på din Surface er opladet, og hvordan du bruger Surface på det tidspunkt. Surface 2 vil oplade Power Cover meget hurtigere, når den ikke er i brug.

Brug af Power Cover

Klik det på

Sæt Power Cover på din Surface, og gå i gang med at skrive. Når coveret er sat på, forbliver det på plads. Power Cover bliver ved med at oplade din Surface 2, Surface Pro eller Surface Pro 2, så længe Power Cover er tilsluttet, og Surface er aktiv, i slumretilstand eller i standbytilstand.

Folde den tilbage

Fold Power Cover tilbage, når du vil bruge din Surface som en tablet. Surface reagerer kun på touchscreenen, når Power Cover er slået tilbage, og trækker fortsat strøm fra Power Cover-batteriet.

Lukke det sammen

Luk Power Cover for at beskytte skærmen, når du er på farten. Skærmen slukkes, når du lukker Cover.

Bemærk!
Åbning af Power Cover vækker ikke Surface Pro 3 eller Surface 3 fra slumretilstand, og lukning af Power Cover sætter ikke nogen af Surface-modellerne i slumretilstand eller slukker deres skærme. Tryk i stedet på tænd-/sluk-knappen på Surface for at spare på strømmen.

Trække det af

Hvis du vil fjerne Power Cover, skal du blot trække det af.

Opladningssekvens

Surface- og Power Cover-batterierne oplades og aflades i en sekvens, der er beregnet til at bevare mest mulig ladning i Surface-batteriet. Hvis du forstår denne sekvens, er det nemmere at forudsige, hvilken opladning du kan forvente på hvert af batterierne.

Hvilket batteri bliver først opladet?

Når Surface er 80 % opladet, begynder den at oplade Power Cover. Når Power Cover derefter er 80 procent opladet, afsluttes opladningen af Surface. Når Surface er fuldt opladet, afsluttes opladningen af Power Cover. Power Cover oplades så længe, Surface er tændt (slumring tæller også) og sluttet til en strømforsyning, og Power Cover er sluttet til Surface.

Sådan oplades batterierne.

Hvilket batteri bruges først?

Når du bruger Surface og Power Cover, og Surface ikke er tilsluttet en strømforsyning, trækker Surface først strøm fra Power Cover. Når Power Cover-batteriet er helt afladet, skifter Surface til sit eget batteri.

Power Cover fortsætter med at oplade din Surface, også selvom Surface er i slumretilstand. Hvis Surface er slukket og stikket taget ud, eller Surface-batteriet er helt afladet, kan det ikke registrere Power Cover eller trække strøm fra det.

Hvis batteriet på Power Cover er helt afladet, kan du stadig bruge det som tastatur.

Hvor meget opladning har du?

Du kan kontrollere din opladning på to måder:

• Kontrollér batteriikonet på startskærmen for at få et vægtet gennemsnit af de to batterier.
Batteriikonet på låseskærmen.
  • Du kan få detaljerede oplysninger om dine batteriniveauer ved at åbne skrivebordet og trykke eller klikke på batteriikonet i bakken. Derefter vises opladningen for hvert enkelt batteri.
kontrollere batteriniveauerne

Batteri nr. 1 er Surface-batteriet. Batteri nr. 2 er Power Cover.

Power Cover forlænger den tid, du kan arbejde uden en strømforsyning og har det velkendte præg og layout, som kendetegner et standardtastatur til bærbare pc'er.

Bemærk!
Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2 kan trække strøm fra og oplade Power Cover. Med andre Surface-modeller virker Power Cover kun som et tastatur.

Sådan kommer du i gang:

Få din Surface klar til Power Cover

Opdatere din Surface

Sørg for, at du har de seneste opdateringer til Surface og Windows, så Surface kan genkende og bruge Power Cover-batteriet. Hvis du ikke har de seneste opdateringer, kan du skrive på dit Power Cover, men din Surface bliver ikke opladet. Du kan få mere at vide under Installere Surface- og Windows-opdateringer.

Bemærk!
Sørg for, at dit Surface-batteri er opladet mindst 40 procent, før du installerer opdateringer.

Tænde

Du kan bruge dit Power Cover som tastatur med det samme, men du er nødt til at oplade det, før det kan forsyne din Surface med strøm. Det er nemt at oplade Power Cover – du skal blot tilslutte den til din Surface, mens den oplader via strømstikket.

Power Cover klikker på plads.
Advarsel!
Slut aldrig Surface-strømstikket direkte til Power Cover.

Sådan oplader du dit Power Cover:

Trin 1:  Første gang du oplader Power Cover, skal du fjerne advarselsetiketten fra strømstikket på dit Power Cover.
Trin 2:  Sæt dit Power Cover på din Surface. Cover'et kobles magnetisk til Surface. Du skal blot placere dem tæt på hinanden. Når Cover'et kommer tæt på, justeres det og klikker på plads.
Trin 3:

Oplade din Surface og dit Power Cover.

• Sæt strømledningen i en stikkontakt eller i en samledåse.
  • Slut strømstikket til opladerporten på Surface. Stikket klikker på plads (det kan vende begge veje). Når det lille lys på stikket lyser, betyder det, at Surface får strøm.

Hvor hurtigt dit Power Cover oplader afhænger af batteriniveauet på din Surface er opladet, og hvordan du bruger Surface på det tidspunkt. Surface 2 vil oplade Power Cover meget hurtigere, når den ikke er i brug.

Brug af Power Cover

Klik det på

Sæt Power Cover på din Surface, og gå i gang med at skrive. Når coveret er sat på, forbliver det på plads. Power Cover bliver ved med at oplade din Surface 2, Surface Pro eller Surface Pro 2, så længe Power Cover er tilsluttet, og Surface er aktiv, i slumretilstand eller i standbytilstand.

Folde den tilbage

Fold Power Cover tilbage, når du vil bruge din Surface som en tablet. Surface reagerer kun på touchscreenen, når Power Cover er slået tilbage, og trækker fortsat strøm fra Power Cover-batteriet.

Lukke det sammen

Luk Power Cover for at beskytte skærmen, når du er på farten. Skærmen slukkes, når du lukker Cover.

Bemærk!
Åbning af Power Cover vækker ikke Surface Pro 3 eller Surface 3 fra slumretilstand, og lukning af Power Cover sætter ikke nogen af Surface-modellerne i slumretilstand eller slukker deres skærme. Tryk i stedet på tænd-/sluk-knappen på Surface for at spare på strømmen.

Trække det af

Hvis du vil fjerne Power Cover, skal du blot trække det af.

Opladningssekvens

Surface- og Power Cover-batterierne oplades og aflades i en sekvens, der er beregnet til at bevare mest mulig ladning i Surface-batteriet. Hvis du forstår denne sekvens, er det nemmere at forudsige, hvilken opladning du kan forvente på hvert af batterierne.

Hvilket batteri bliver først opladet?

Når Surface er 80 % opladet, begynder den at oplade Power Cover. Når Power Cover derefter er 80 procent opladet, afsluttes opladningen af Surface. Når Surface er fuldt opladet, afsluttes opladningen af Power Cover. Power Cover oplades så længe, Surface er tændt (slumring tæller også) og sluttet til en strømforsyning, og Power Cover er sluttet til Surface.

Sådan oplades batterierne.

Hvilket batteri bruges først?

Når du bruger Surface og Power Cover, og Surface ikke er tilsluttet en strømforsyning, trækker Surface først strøm fra Power Cover. Når Power Cover-batteriet er helt afladet, skifter Surface til sit eget batteri.

Power Cover fortsætter med at oplade din Surface, også selvom Surface er i slumretilstand. Hvis Surface er slukket og stikket taget ud, eller Surface-batteriet er helt afladet, kan det ikke registrere Power Cover eller trække strøm fra det.

Hvis batteriet på Power Cover er helt afladet, kan du stadig bruge det som tastatur.

Hvor meget opladning har du?

Du kan kontrollere din opladning på to måder:

• Kontrollér batteriikonet på startskærmen for at få et vægtet gennemsnit af de to batterier.
Batteriikonet på låseskærmen.
  • Du kan få detaljerede oplysninger om dine batteriniveauer ved at åbne skrivebordet og trykke eller klikke på batteriikonet i bakken. Derefter vises opladningen for hvert enkelt batteri.
kontrollere batteriniveauerne

Batteri nr. 1 er Surface-batteriet. Batteri nr. 2 er Power Cover.