Surface RT, Surface 2, Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Windows 8.1, Windows RT 8.1.

Udskrive og scanne fra Surface

Her kan du se, hvad du skal vide om udskrivning og scanning fra Surface.

Tilføj en lokal printer

Du skal blot sætte USB-kablet fra printeren i USB-porten på Surface.

Tilføje en trådløs printer eller en netværksprinter

Hvis printeren er en netværksprinter eller en trådløs printer, som allerede er på netværket, kan du se, om printeren allerede er installeret (spring til trinnene nedenfor). Du skal naturligvis sikre, at din printer er tændt, og at stikket er sat i.

Bemærkninger
  • Hvis du har en ny trådløs printer, der ikke er tilføjet hjemmenetværket, skal du se den vejledning, der fulgte med printeren.
  • Hvis nogen hjemme hos dig allerede har installeret en printer, kan du blive medlem af en hjemmegruppe og oprette forbindelse til andre delte printere. Få flere oplysninger under Hjemmegruppe fra start til slut.

Se, om din printer allerede er installeret

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Pc og enheder, og tryk eller klik på Enheder.
Trin 4:  Se, om printeren er på listen over enheder.

• Hvis printeren er på listen, er du klar til at udskrive.
  • Hvis printeren ikke er på listen, skal du trykke eller klikke på Tilføj en enhed og vælge din printer for at installere den.
  • Hvis Windows ikke kan finde printeren, skal du se Foretage fejlfinding i forbindelse med udskrivning.

Udskriv noget

Når du har tilføjet en printer, er du klar til at udskrive.

Sådan udskriver du fra en Windows Store-app (for eksempel Mail):

Trin 1:  Åbn det, du vil udskrive. Åbn f.eks. en webside i Internet Explorer eller en mail i appen Mail.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk eller klik på Enheder.
Trin 3:  Tryk eller klik på printeren på listen.
Hvis din printer ikke er på listen, kan det skyldes, at appen ikke understøtter udskrivning, eller at du ikke har tilføjet en printer.
Trin 4:  Vælg udskrivningsindstillingerne, og tryk eller klik på Udskriv.

Sådan udskriver du fra en skrivebordsapp (f.eks. Notesblok eller en Office-app):

• Find udskrivningskommandoen i appen, eller tryk på Ctrl+P.

Scan noget

Hvis du har en multifunktionsprinter, der understøtter scanning eller en separat scanner, kan appen Scan hjælpe dig med at scanne billeder og dokumenter hurtigt og nemt. Få flere oplysninger under Appen Scan til Windows: Ofte stillede spørgsmål.

Angive eller skifte din standardprinter

Sådan angiver du en installeret printer som standardprinter:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Søg.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Søg.
Trin 2:  Skriv standardprinter i søgefeltet.
Trin 3:  Tryk eller klik på Skift standardprinter i søgeresultaterne.
Trin 4:  Under Printere skal du finde den printer, du vil angive som standardprinter.
Trin 5:  Tryk på og hold knappen nede (eller højreklik) på den printer, du vil bruge, og tryk eller klik på Benyt som standardprinter.

Printerkompatibilitet

Surface RT og Surface 2 er kompatible med enheder, der er certificeret til Windows RT 8.1. Surface Pro-modeller og Surface 3 er kompatible med enheder, der er certificeret til Windows 8.1. Du kan se din printers kompatibilitet på Windows Compatibility Center.

Kan du ikke udskrive?

Hvis du har problemer med udskrivning, skal du se Foretag fejlfinding i forbindelse med udskrivning.