Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface 3.

Gælder for

Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface 3.

Operativsystem:

Surface-strømtilstande

Se, hvordan Surface tændes, slukkes, genstartes, vækkes og skiftes til en strømbesparende tilstand.

Tænd/sluk-knap på Surface Pro og Surface Pro 2
Tænd/sluk-knap på Surface Pro og Surface Pro 2
Tænd/sluk-knap på Surface 3
Tænd/sluk-knap på Surface 3
Tænd/sluk-knap på Surface Pro 3
Tænd/sluk-knap på Surface Pro 3

Du tænder Surface ved at trykke på tænd/sluk-knappen og vente et par sekunder.

Slumre eller InstantGo og dvaletilstand

Hvis du ikke bruger Surface i nogle minutter, slukkes skærmen, og Surface skifter til en strømbesparende tilstand. Slumrefunktionen på Surface Pro og Surface Pro 2 betyder, at de hurtigt kan fortsætte, når du vil i gang med at arbejde igen. Den indbyggede strømsparetilstand i Surface Pro 3 og Surface 3 – kaldet InstantGo – fortsætter endnu hurtigere.

Hvis du ikke bruger Surface i flere timer, går den i dvaletilstand. Ved dvaletilstand gemmes dit arbejde, og Surface slukkes derefter. Når du starter din Surface igen, er du tilbage til det sted, du stoppede.

Se Batteri og strøm til Surface, hvis du vil ændre, hvornår skærmen nedtones eller slukkes, eller hvornår Surface går i slumretilstand eller InstantGo-tilstand.

Tændt, slukket, slumring eller InstantGo og genstart

Her er et hurtigt overblik over strømtilstande i Surface Pro og Surface 3.

Tænd eller væk
Tryk på og slip tænd/sluk-knappen på Surface.
Hvis der ikke sker noget, skal du tilslutte strømforsyningen og trykke på tænd/sluk-knappen igen. Hvis din Surface stadig ikke tændes, skal du se under Surface vil ikke tænde, Windows vil ikke starte, eller batteriet vil ikke oplade.
Slukket eller lukket ned
Gå til Start Windows logo, og vælg Tænd/sluk > Luk computeren.
Slumretilstand
(Surface Pro og Surface Pro 2)

og

InstantGo
(Surface Pro 3 og Surface 3)
Gør et af følgende:
  • Tryk på og slip tænd/sluk-knappen på din Surface.
  • Brug ikke din Surface i et par minutter.
  • Gå til Start Windows logo, og vælg Tænd/sluk > Slumre.
  • Luk dit Typing Cover.
    (Det er kun Type Cover, der er beregnet til Surface Pro 3, og Type Cover, der er beregnet til Surface 3, som sætter Surface i InstantGo-tilstand. Hvis du bruger et tidligere Typing Cover, sættes Surface Pro 3 eller Surface 3 ikke i InstantGo, når coveret lukkes.)
Genstart
Gå til Start Windows logo, og vælg Tænd/sluk > Genstart.
Bemærkninger
  • Du kan også trykke på Ctrl+Alt+Delete, vælge Tænd/sluk nederst til højre og vælge Slumre, Luk computeren eller Genstart.
  • Tryk på og hold startknappen i det nederste venstre hjørne af skrivebordet nede, vælg Luk computeren, eller log af, og vælg en muligheder.

Vækning og oplåsning

Der er få måder at vække Surface på:

• Tryk på en vilkårlig tast på dit Surface Typing Cover.
  • Tryk på og slip tænd/sluk-knappen på din Surface.
  • Tryk på og slip Windows-knappen Windows button på Surface-touchskærmen.

Sådan låses Surface op:

Trin 1:  Stryg opad fra skærmens nederste kant, eller tryk på en tast.
Trin 2:  Skriv din adgangskode på logonskærmen, og Surface er klar til brug.
Få hjælp til at logge på under Logge på og af Surface.

Lås

Gør et af følgende for at låse Surface:

• Tryk på Ctrl+Alt+Delete, og vælg Lås.
  • Tryk på Windows-tasten Windows logo + L.
  • Gå til Start Windows logo, vælg dit kontobillede, og vælg Lås.

Surface-strømtilstande

Se, hvordan Surface tændes, slukkes, genstartes, vækkes og skiftes til en strømbesparende tilstand.

Tænd/sluk-knap på Surface Pro og Surface Pro 2

Tænd/sluk-knap på Surface Pro og Surface Pro 2

Tænd/sluk-knap på Surface 3

Tænd/sluk-knap på Surface 3

Tænd/sluk-knap på Surface Pro 3
Tænd/sluk-knap på Surface Pro 3

Du tænder Surface ved at trykke på tænd/sluk-knappen og vente et par sekunder.

Slumre eller InstantGo og dvaletilstand

Hvis du ikke bruger Surface i nogle minutter, slukkes skærmen, og Surface skifter til en strømbesparende tilstand. Slumrefunktionen på Surface Pro og Surface Pro 2 betyder, at de hurtigt kan fortsætte, når du vil i gang med at arbejde igen. Den indbyggede strømsparetilstand i Surface Pro 3 og Surface 3 – kaldet InstantGo – fortsætter endnu hurtigere.

Hvis du ikke bruger Surface i flere timer, går den i dvaletilstand. Ved dvaletilstand gemmes dit arbejde, og Surface slukkes derefter. Når du starter din Surface igen, er du tilbage til det sted, du stoppede.

Se Batteri og strøm til Surface, hvis du vil ændre, hvornår skærmen nedtones eller slukkes, eller hvornår Surface går i slumretilstand eller InstantGo-tilstand.

Tændt, slukket, slumring eller InstantGo og genstart

Her er et hurtigt overblik over strømtilstande i Surface Pro.

Tænd eller væk
Tryk på og slip tænd/sluk-knappen på Surface.
(Hvis der ikke sker noget, skal du tilslutte strømforsyningen og trykke på tænd/sluk-knappen igen. Hvis din Surface stadig ikke tændes, skal du se under Surface vil ikke tænde, Windows vil ikke starte, eller batteriet vil ikke oplade.)
Slukket eller lukket ned
Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger > Tænd/sluk > Luk computeren.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, bevæge musemarkøren opad, klikke på Indstillinger > Tænd/sluk > Luk computeren.)
Slumretilstand
(Surface Pro og Surface Pro 2)

og

InstantGo
(Surface Pro 3 og Surface 3)
Gør et af følgende:
  • Tryk på og slip tænd/sluk-knappen på Surface.
  • Brug ikke Surface i nogle minutter.
  • Stryg indad fra højre side af skærmen, tryk på Indstillinger > Tænd/sluk > Slumre.
    (Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, bevæge musemarkøren opad, klikke på Indstillinger > Tænd/sluk > Slumre.)
  • Luk dit Typing Cover.
    (Det er kun Type Cover, der er beregnet til Surface Pro 3, og Type Cover, der er beregnet til Surface 3, som sætter Surface i InstantGo-tilstand. Hvis du bruger et tidligere Typing Cover, sættes Surface Pro 3 eller Surface 3 ikke i InstantGo, når coveret lukkes.)
Genstart
Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger > Tænd/sluk > Genstart.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, bevæge musemarkøren opad, klikke på Indstillinger > Tænd/sluk > Genstart.)
Bemærkninger
  • Du kan også trykke på Ctrl+Alt+Delete, trykke eller klikke på knappen Tænd/sluk (i nederste højre hjørne) og vælge Slumre, Luk computeren eller Genstart.
  • Tryk på og hold (eller højreklik) startknappen i det nederste venstre hjørne af skrivebordet nede, tryk eller klik på Luk computeren, eller log af, og vælg derefter en mulighed.

Vækning og oplåsning

Der er få måder at vække Surface på:

• Tryk på en vilkårlig tast på dit Surface Typing Cover.
  • Tryk på og slip tænd/sluk-knappen på Surface.
  • Tryk på og slip Windows-knappen Windows button på Surface-touchskærmen.

Sådan låses Surface op:

Trin 1:  Stryg opad fra skærmens nederste kant, eller tryk på en tast.
Trin 2:  Skriv din adgangskode på logonskærmen, og Surface er klar til brug.
Hvis du har brug for hjælp til at logge på Surface, skal du se Logge på og af Surface.

Lås

Når du vil låse Surface, skal du benytte en af følgende fremgangsmåder:

• Tryk eller klik på dit kontonavn øverst til højre på startskærmen, og tryk eller klik på Lås.
  • Tryk på Ctrl+Alt+Delete, og tryk eller klik på Lås.
  • Tryk på Windows-tasten Windows logo key + L.

Surface-strømtilstande

Se, hvordan Surface tændes, slukkes, genstartes, vækkes og skiftes til en strømbesparende tilstand.

Tænd/sluk-knap på Surface RT og Surface 2
Tænd/sluk-knap på Surface RT og Surface 2

Du kan tænde Surface ved at trykke på tænd-/sluk-knappen og vente i få sekunder.

Gå i dvale eller InstantGo

Hvis du ikke bruger Surface i nogle få minutter, skifter den til en strømsparetilstand, der kaldes InstantGo. InstantGo betyder, at Surface hurtigt kan fortsætte, når du vil i gang med arbejdet igen.

Se, hvordan du ændrer, hvornår skærmen nedtones eller slukkes, eller hvornår Surface går i slumretilstand, under Batteri og strøm til Surface.

Tændt, slukket, InstantGo og genstart

Her er et hurtigt overblik over strømtilstande i Surface.
Tændt eller vækket
Tryk på og slip tænd/sluk-knappen på Surface.
(Hvis der ikke sker noget, skal du tilslutte strømforsyningen og trykke på tænd/sluk-knappen igen. Hvis din Surface stadig ikke tændes, skal du se under Surface vil ikke tænde, Windows vil ikke starte, eller batteriet vil ikke oplade.)
Slukket eller lukket ned
Stryg indad fra højre side af skærmen, tryk på Indstillinger, tryk på Tænd/sluk, og tryk derefter på Luk computeren.

Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, bevæge musemarkøren opad, klikke på Indstillinger, og derefter klikke på Strøm og derefter på Luk.

Surface 2: Du kan også trykke på og holde strømknappen nede i to sekunder og derefter stryge nedad på skærmen.
InstantGo eller dvale
Gør et af følgende:
  • Luk dit Surface Typing Cover.
  • Tryk på og slip tænd/sluk-knappen på Surface.
  • Brug ikke Surface i nogle minutter.
  • Stryg indad fra højre side af skærmen, tryk på Indstillinger, tryk på Tænd/sluk, og tryk derefter på Slumre.
    Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, bevæge musemarkøren opad, klikke på Indstillinger, og derefter klikke på Strøm og derefter på Slumre.
Genstart

Stryg indad fra højre side af skærmen, tryk på Indstillinger, tryk på Strøm, og tryk derefter på Genstart.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, bevæge musemarkøren opad, klikke på Indstillinger, klikke på Strøm og derefter på Genstart.

Bemærkninger
  • Du kan også trykke på Ctrl+Alt+Delete, trykke eller klikke på knappen Strøm Strømikon (i nederste højre hjørne), vælge Slumre, Luk eller Genstart.
  • Du kan også højreklikke på startknappen i det nederste venstre hjørne af skrivebordet og derefter vælge Luk eller log af.

Vækning og oplåsning

Der er få måder at vække Surface på:

• Åbn dit Surface Typing Cover, hvis det er lukket.
  • Tryk på og slip tænd/sluk-knappen på Surface.
  • Tryk på og slip Windows-knappen Windows-knap i bunden af Surface-touchskærmen.

Sådan låses Surface op:

Trin 1:  Stryg opad fra skærmens nederste kant, eller tryk på en tast.
Trin 2:  Når logonskærmen vises, skal du skrive din adgangskode, og Surface er klar til brug.
Hvis du har brug for hjælp til at logge på Surface, skal du se Logge på og af Surface.

Lås

Når du vil låse Surface, skal du benytte en af følgende fremgangsmåder:

• Tryk eller klik på dit navn øverst til højre på startskærmen, og tryk eller klik derefter på Lås.
  • Tryk på Ctrl+Alt+Delete, og tryk eller klik derefter på Lås.
  • Tryk på Windows-tasten Ikon for Windows-tasten+ L .