Berøringsplade: En indbygget mus

Dit Surface Typing Cover har en berøringsplade, du kan bruge på samme måde som en mus. Du kan bruge bevægelser på berøringsfladen for almindelige opgaver som højre- og venstreklikke, rulle og mere.

Berøringsplader til Surface Typing Cover

Alle Surface Typing Covers har berøringsplader:

• Den venstre og højre berøringspladeknap er adskilt af en lodret linje i bunden af berøringspladen og fungerer som venstre og højre museknapper.
  • Berøringspladeknapperne til Touch Cover, Touch Cover 2 og Power Cover er flade og bevæger sig ikke, når du trykker på dem.
  • Berøringspladeknapperne til Type Cover og Type Cover til Surface Pro 3 klikker, når du trykker på dem.

Bevægelser på berøringsplade

Berøringsplade på typing cover

Berøringspladebevægelser er tilgængelige på alle Typing Covers

Handling
Bevægelse på berøringsplade
Flyt skærmmarkøren
Træk fingeren på berøringspladen
Venstreklik
Tryk med en finger på et vilkårligt sted på berøringspladen
eller
Tryk på venstre berøringspladeknap
Højreklik
Tryk med to fingre på et vilkårligt sted på berøringspladen
eller
Tryk på højre berøringspladeknap
Venstreklik og træk
Hold venstre berøringspladeknap nede, og skub derefter en finger i en vilkårlig retning
Rul
Skub to fingre vandret eller lodret
Vis kommandolinjen i en Windows Store-app
Tryk med to fingre på et vilkårligt sted på berøringspladen

Yderligere bevægelser på berøringspladen

Disse bevægelser virker på Touch Cover 2, Type Cover 2, Power Cover og Type Cover.
Handling
Bevægelse på berøringsplade
Åbn amuletterne
Stryg indad fra højre kant af berøringspladen.
Se dine åbne apps
Stryg indad fra venstre kant af berøringspladen.
Zoom ind eller ud
Flyt to eller flere fingre mod hinanden (knibebevægelse) eller fra hinanden (spredebevægelse) på berøringspladen.
Højreklik
Tryk med to fingre
Venstreklik og træk
Tryk to gange, og hold din finger nede ved andet tryk. Træk derefter.
Bemærk!
Disse bevægelser fungerer ikke med Surface RT, eller hvis du bruger den trådløse adapter til Surface Typing Covers.

Skift indstillinger for berøringsplade

Måden, hvorpå du kan slå berøringspladen til og fra, spejlvende rulleretningen, slå bevægelser til og fra m.m., afhænger af hvilken Surface og hvilket cover du bruger. Ved du ikke, hvilket cover du har? Se under Se, hvilket Surface-tastatur du har.

Bemærk!

Indstillingerne for berøringspladen findes hverken i appen til pc-indstillinger eller pegefeltsindstillinger med følgende kombinationer:

• Touch Cover 2 eller Type Cover 2 med Surface RT
  • Touch Cover eller Type Cover (tidlig model) med Surface 2 eller Surface Pro 2

Foretage ændringer i pc-indstillinger

Hvis du vil ændre berøringspladeindstillingerne under pc-indstillinger, skal du bruge:

• Touch Cover 2, Type Cover 2, Type Cover til Surface Pro 3 eller Power Cover
  • Surface 2, Surface Pro, Surface Pro 2 eller Surface Pro 3
Bemærk!
Trådløs adapter til Typing Covers understøtter ikke berøringspladeindstillinger under pc-indstillinger.

Sådan ændrer du berøringspladeindstillinger under pc-indstillinger:

Trin 1:  Sæt coveret på Surface.
Trin 2:  Stryg indad fra skærmens højre kant, og tryk eller klik på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik derefter på Pc og enheder.
Trin 4:  Tryk eller klik på Mus og berøringsplade.
Trin 5:  Juster indstillingerne under Berøringsplade.

Foretag ændringer i appen til pegefeltsindstillinger

Hvis du vil ændre berøringspladeindstillingerne ved hjælp af appen til pegefeltsindstillinger, skal du bruge:

• Touch Cover eller Type Cover (tidlig model)
  • Surface Pro eller Surface RT

Windows Store har en app til pegefeltsindstillinger. Sådan installeres den:

Trin 1:  Sæt Touch Cover eller Type Cover på Surface RT eller Surface Pro.
Trin 2:  Åbn Store-appen, og skriv følgende i søgefeltet: Indstillinger for pegefelt.
Trin 3:  Tryk eller klik på Pegefeltindstillinger, og tryk eller klik derefter på Installér.

Når appen er installeret, skal du bruge appen til at slå berøringspladen til og fra, spejlvende rulleretningen, slå bevægelser til og fra m.m.