Surface 2, Surface Pro, Surface Pro 2, Windows 8.1.

Fejlfinding af Power Cover

Hvis dit Surface Power Cover ikke genkendes, ikke vil oplade eller ikke oplader din Surface, skal du prøve disse løsninger for at løse problemet.

Inden du starter

Hvis tasterne eller berøringspladen på dit Power Cover ikke virker, skal du prøve løsningerne i Fejlfinding i forbindelse med dit Surface Cover.

Hvis dit Surface Cover er beskadiget eller af en anden grund skal repareres eller udskiftes, skal du kontakte Surface Online Service Center.

Hvis Power Cover virker som forventet, når den er tilsluttet Surface, men ikke virker, når den er tilsluttet en trådløs adapter, skal du kontakte os.

Bemærk!
Surface RT og Surface Pro 3 kan ikke trække strøm fra et Power Cover og kan ikke bruges til at oplade et Power Cover. Power Cover virker kun sammen med Surface RT som et tastatur.

Installér Surface- og Windows-opdateringer

Sørg for, at du har de seneste opdateringer til Surface og Windows. Surface skal bruge disse opdateringer til at registrere Power Cover og trække strøm fra det. Sådan gør du:

Trin 1:  Sørg for, at dit Surface-batteri er opladet mindst 40 %.
Trin 2:  Hvis advarselsetiketten stadig sidder fast på strømstikket på Power Cover, skal du fjerne det.
Trin 3:  Sæt coveret på Surface.
Trin 4:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og klikke på Indstillinger.
Trin 5:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, tryk eller klik på Opdatering og genoprettelse, og tryk eller klik derefter på Windows Update.
Trin 6:  Tryk eller klik på Kontrollér nu.
Trin 7:  Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du trykke eller klikke på Vis detaljer.
Trin 8:  Tryk eller klik for at vælge de opdateringer, du vil installere, og tryk eller klik derefter på Installér.
Du skal muligvis genstarte Surface, når opdateringerne er blevet installeret.

Power Cover genkendes ikke

Løsning 1: Kontrollér opladningen på Surface

Surface skal have en delvis opladning for at registrere Power Cover og trække strøm fra det. Sådan kontrollerer du, om Surface er opladet nok til at genkende Power Cover.

Trin 1:  Fjern Power Cover fra Surface.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skrivebord på startskærmen (eller tryk på Windows-tasten + D).
Hvis du ikke ser feltet Skrivebord på skærmen, skal du stryge opad og trykke eller klikke på Skrivebord på listen Apps.
Trin 3:

Tryk eller klik på batteriikonet i bakken.

Batteriikon
Trin 4:  Hvis opladningen er 10 % eller mindre, skal du sætte strømledningen til ladeporten og slutte den til en stikkontakt for at oplade Surface. Du kan forbinde Power Cover, mens Surface oplader.

Hvis din Surface stadig ikke kan genkende Power Cover, skal du fortsætte med Løsning 2.

Løsning 2: Kontrollér de fysiske stik

Hvis dit Power Cover ikke kan oprette fysisk forbindelse til Surface, eller hvis der oprettes forbindelse, men Surface ikke genkender det som et sekundært batteri, skal du kontrollere de fysiske stik.

Trin 1:  Fjern Power Cover fra Surface.
Trin 2:  Kontrollér, at de magnetiske stik på Surface og på Power Cover er rene og ubeskadigede. Når strømforsyningen er taget ud af kontakten på væggen, skal stikkene på Surface og Power Cover rengøres med en blød klud og en lille smule isopropylalkohol.
Du kan få mere at vide under Rengøre og vedligeholde Surface.
Trin 3: Tilslut Power Cover, vent nogle få sekunder, og prøv igen.

Hvis Power Cover stadig ikke kan få forbindelse eller genkendes, skal du kontakte os.

Hvis Power Cover forbinder, men ikke oplader eller ikke oplader Surface, skal du fortsætte til næste afsnit.

Power Cover vil ikke oplade eller vil ikke oplade Surface

Hvis Power Cover skal kunne oplade, skal det være tændt (eller i slumretilstand) og være sluttet til Surface 2, Surface Pro eller Surface Pro 2, der er tilsluttet en strømforsyning via en strømledning og opladerporten.

Når Surface er opladet til 80 %, begynder den at oplade Power Cover. Når Power Cover derefter er 80 % opladet, afsluttes opladningen af Surface. Når Surface er fuldt opladet, afsluttes opladningen af Power Cover.

Batteriopladningssekvens
Sådan oplades batterierne..

Hvor hurtigt dit Power Cover oplader afhænger af, hvor meget din Surface er opladet, og hvordan du bruger den på det tidspunkt. Surface 2 vil oplade Power Cover meget hurtigere, når den ikke er i brug.

Surface skal have mindst en delvis opladning – omkring 10 % – for at trække strøm fra Power Cover.

Løsning: Kontrollér begge batteriniveauer

Trin 1:  Sørg for, at du har en god forbindelse mellem Power Cover og Surface, mellem Surface-opladerporten og strømstikket og mellem strømledningen og strømforsyningen.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skrivebord på startskærmen (eller tryk på Windows-tasten + D).
Hvis du ikke ser feltet Skrivebord på skærmen, skal du stryge opad og trykke eller klikke på Skrivebord på listen Apps.
Trin 3:

Se på batteriikonet i bakken. Den bør indeholder stikikonet.

Batteriikon, mens Surface oplader
Hvis du ikke kan se stikikonet, skal du prøve fejlfindingsløsningerne i Surface-batteri vil ikke oplade.
Trin 4:

Ikonet i bakken viser et vægtet gennemsnit af Surface- og Power Cover-batterier. Du kan se, hvor meget hvert batteri er opladet, ved at trykke eller klikke på batteriikonet.

• Hvis Power Cover-batteriet er over 80 % opladet, og Surface-batteriet er mindre end 100 % opladet, skal du kontrollere igen senere. Power Cover bliver ikke opladet mere end 80 %, før Surface er 100 % opladet.
  • Hvis Surface-batteriet er mindre end 80 % opladet, skal du kontrollere igen senere. Power Cover bliver ikke opladet mere end 80 %, før Surface er 80 % opladet.
  • Hvis Surface-batteriet er over 80 % opladet, og Power Cover-batteriet er under 20 % opladet, skal du fortsætte med Trin 5.
  • Hvis Power Cover-batteriet ikke er vist, skal du fortsætte med Trin 5.
Trin 5:  Kontrollér den fysiske forbindelse, sådan som det er beskrevet ovenfor under Power Cover genkendes ikke.

Hvis Surface ikke oplader fra Power Cover, skal du se Surface-batteri vil ikke oplade.

Hvis du stadig har et problem, skal du kontakte os.