Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface 3.

Tilslutte Surface til et traditionelt netværk

Du kan forbinde Surface Pro-modeller og Surface 3 til et traditionelt netværk ved hjælp af Surface Ethernet-adapteren.

Oprette forbindelse til et traditionelt netværk

Sådan slutter du Surface til et traditionelt netværk:

Trin 1:  Sæt en USB til Ethernet-adapter (sælges separat) i USB-porten på din Surface. Hvis du ikke er sikker på, hvor USB-porten er placeret, kan du se under Surface-funktioner.
Trin 2:  Sæt et Ethernet-kabel i adapteren.
Trin 3:  Sæt den anden ende af kablet i din router eller en anden Ethernet-netværksport.
Trin 4:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og klikke på Indstillinger.
Trin 5:  Tryk eller klik på traditionelt netværk Ikon for traditionelt netværk.
Trin 6:  Angiv brugernavn og adgangskode, hvis du bliver bedt om det, og tryk eller klik på Næste. Hvis du ikke kender dit brugernavn og din adgangskode, skal du kontakte netværksadministratoren.
Trin 7:  Du kan se, om du er online, ved at gå til startskærmen og trykke eller klikke på Internet Explorer.

Kan du ikke komme online?

Hvis Surface ikke opretter forbindelse til internettet ved hjælp af den traditionelle forbindelse, er du muligvis nødt til først at gå online ved hjælp af et trådløst netværk eller opdatere driveren til din netværksadapter. Sådan gør du:

Trin 1:  Afbryd forbindelsen mellem Ethernet-adapteren og Surface.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på traditionelt netværk Ikon for traditionelt netværk, og tryk eller klik på et trådløst netværk, eller tryk eller klik på Tilslut.
Trin 4:  Når du er sluttet til et trådløst netværk, skal du sætte Ethernet-adapteren i USB-porten på din Surface igen. Windows Update installerer nu den relevante driver til Ethernet-adapteren.
Trin 5:  Gentag trinnene herover under Opret forbindelse til et traditionelt netværk.

Hvis du fortsat ikke kan få forbindelse til et traditionelt netværk, skal du se Problemer med traditionelt og trådløst netværk?.

Kompatibilitet

Surface Pro-modeller og Surface 3 er kompatible med enheder, der er certificeret til Windows 8.1. Se hvilke USB Ethernet-adaptere, der er kompatible med din Surface, i Windows Compatibility Center