Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3.

Tilslutte Surface til et traditionelt netværk

Slut Surface til et traditionelt netværk ved hjælp af Surface Ethernet-adapteren.

Oprette forbindelse til et traditionelt netværk

Sådan slutter du Surface til et traditionelt netværk:

Surface Ethernet-adapter Surface Ethernet-adapter
Trin 1:  Sæt en Ethernet-adapter (sælges separat) i USB-porten på din Surface. Se Surface-funktioner for at få oplysninger om, hvor USB-porten sidder på din Surface.
Trin 2:  Sæt et Ethernet-kabel i adapteren.
Trin 3:  Sæt den anden ende af kablet i din router eller en anden Ethernet-netværksport.
Trin 4:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 5:  Tryk eller klik på ikonet for traditionelt netværk Ikon for traditionelt netværk.
Trin 6:  Angiv brugernavn og adgangskode, hvis du bliver bedt om det, og tryk eller klik derefter på Næste.
Hvis du ikke kender disse oplysninger, skal du kontakte netværksadministratoren.
Trin 7:  Du kan se, om du er online, ved at gå til startskærmen og trykke eller klikke på Internet Explorer.

Kan du ikke komme online?

Hvis Surface ikke opretter forbindelse til internettet ved hjælp af den traditionelle forbindelse, skal du muligvis installere eller opdatere driveren til netværksadapteren først ved hjælp af et trådløst netværk. Sådan gør du:

Trin 1:  Afbryd forbindelsen mellem Ethernet-adapteren og Surface.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på ikonet for traditionelt netværk Ikon for traditionelt netværk, og tryk eller klik derefter på et trådløst netværk, eller tryk eller klik på Tilslut.
Trin 4:  Når du er sluttet til et trådløst netværk, skal du sætte Ethernet-adapteren i USB-porten på din Surface igen. Windows Update installerer nu den relevante driver til Ethernet-adapteren.
Trin 5:  Gentag trinnene Opret forbindelse til et traditionelt netværk ovenover.

Hvis du fortsat ikke kan komme online med en traditionel netværksforbindelse, skal du se Problemer med traditionelt og trådløst netværk?.

Kompatibilitet

Surface Pro er kompatibel med enheder, der er certificeret til Windows 8.1. Se, hvilke USB Ethernet-adaptere, der er kompatible med din Surface, i Windows Compatibility Center