Se, hvilket Surface-tastatur du har

Der er masser af Surface Typing Covers at vælge imellem: Touch Covers, Type Covers og Power Cover. Her er, hvordan du kan kende forskel på dem.

Touch Cover og Touch Cover 2

Touch Cover

Touch Covers er ultratynde forseglede tastaturer med trykfølsomme taster med en berøringsplade. Begge versioner af Touch Cover fås i flere forskellige farver.

På de tidligere Touch Covers er der taster for lydstyrke ud for Esc-tasten.

Touch Cover har taster for lydstyrke på den venstre side af den øverste række.

På Touch Cover 2 sidder tasterne til lysstyrken ved siden af Esc-tasten.

Touch Cover 2 har taster for lysstyrke på den venstre side af den øverste række, der styrer tastaturets baggrundsbelysning. Berøringspladen er bredere og understøtter flere bevægelser. Når Touch Cover 2 monteret på Surface eller en trådløs adapter til Surface, er tasterne baggrundsbelyste.

Type Cover og Type Cover 2

Type Cover

Type Covers er tynde versioner af et traditionelt tastatur med bevægende taster og en berøringsplade.

På de tidligere Type Covers er der taster for lydstyrke ud for Esc-tasten.

Type Cover har taster for lydstyrke på den venstre side af den øverste række.

På Type Cover 2 sidder tasterne til lysstyrken ved siden af Esc-tasten.

Type Cover 2 fås i flere forskellige farver og har taster for lysstyrke på den venstre side af den øverste række, der styrer tastaturets baggrundsbelysning. Berøringspladen er bredere og understøtter flere bevægelser. Når Type Cover 2 monteret på Surface eller en trådløs adapter til Surface, er tasterne baggrundsbelyst.

Type Cover til Surface Pro 3

Type Cover til Surface Pro 3

Type Cover til Surface Pro 3 er større end tidligere Type Cover-modeller, så den matcher den større Surface Pro 3. Det er den eneste cover, der dækker hele Surface Pro 3-skærmen, og det er den eneste Surface Typing Cover, der sætter din Surface Pro 3 i slumretilstand, når du lukker den.

Ud over at være bredere har Type Cover til Surface Pro 3 en rille på toppen, der gør det muligt at folde den mod foden af Surface Pro 3. Magneter i dette cover forbindes til magneter i Surface Pro 3 og forbedrer stabiliteten, når du skriver fra dit skød.

Ligesom Type Cover 2 har dette cover baggrundsbelyste taster, og der er taster på venstre side af den øverste række af taster, som kontrollerer lysstyrken.

Power Cover

Power Cover

Power Cover er et batterisæt, som du kan skrive på, og som forlænger din arbejdstid uden en strømkilde. Den har bevægelige taster ligesom Type Cover.

Power cover-musiktaster

Power Cover har taster for lydstyrke på den venstre side ligesom Type Cover. Tasterne på Power Cover er ikke baggrundsbelyst.

Caps-lyset skinner, når Caps Lock er slået til.

Ligesom Type Cover 2 har Power Cover lys i Caps-tasterne.