Se, hvilket Surface-tastatur du har

Få mere at vide om forskellene på Surface-tastaturer, så du kan skelne mellem dem og finde ud af, hvilket du har.

Gælder for

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface 2, Surface Pro, Surface RT.

Type Cover, Power Cover eller Touch Cover?

Surface Type Covers og Power Cover har mekaniske taster, der flytter sig, når du trykker på dem, mens tasterne på Surface Touch Covers ikke bevæger sig.

Du kan få mere at vide om de vigtigste forskelle, der gør det muligt at identificere dit Surface-tastatur i afsnittene herunder.

Type Covers

Hvis du har et Type Cover, men du ikke er sikker på hvilket, er her, hvordan du kan skelne mellem dem.

Type Cover

Type Cover har taster til at slå lyden fra, lydstyrke og afspille/afbryde midlertidigt til højre for Esc-tasten.

Type Cover passer præcist i størrelse til Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Type Cover 2 og Surface Pro 3 Type Cover

Type Cover 2 og Surface Pro 3 Type Cover har taster til at styre baggrundsbelysningen på tastaturet, taster til at slå lyden fra, afspille og afbryde midlertidigt til højre for Esc-tasten.

Type Cover 2 passer til Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2 i størrelse.

Surface Pro 3 Type Cover er det perfekt match til Surface Pro 3.

Surface 3 Type Cover

Surface 3 Type Cover har taster til at slå lyden fra, afspille/afbryde midlertidigt og baggrundsbelyste taster på tastaturet til højre for Esc-tasten.

Surface 3 Type Cover passer perfekt i størrelsen til Surface 3.

Power Cover

Power Cover har et par ekstra stik, som andre Surface Covers ikke har. Disse stik giver Power Cover mulighed for at overføre strøm til Surface ved hjælp af dets indbyggede batteri.

Strømstik på Power Cover

Touch Covers

Hvis du har et Touch Cover, er det et af disse to:

Touch Cover

Touch Cover har taster til at slå lyden fra, lydstyrke og afspille/afbryde midlertidigt til højre for Esc-tasten.

Touch Cover passer præcist i størrelse til Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Touch Cover 2

Touch Cover 2 har taster til at styre baggrundsbelysningen i tastaturet, slå lyden fra og taster til at afspille/afbryde midlertidigt til højre for Esc-tasten.

Touch Cover 2 passer perfekt til Surface RT, Surface 2, Surface Pro eller Surface Pro 2.