Sikkerhedskopiere fotos, dokumenter og meget mere

OneDrive (tidligere SkyDrive) og Filhistorik er to måder, du kan sikkerhedskopiere dine fotos, dokumenter og andre vigtige filer på din Surface på.

Brug af OneDrive

Brug SkyDrive til at sikkerhedskopiere dine filer og endda dine pc-indstillinger. Du kan finde flere oplysninger under Introduktion til SkyDrive.

Bruge Filhistorik

Du kan også bruge Filhistorik til at sikkerhedskopiere filer automatisk. Hvis originalerne går tabt, bliver beskadiget eller slettes, kan du gendanne dem alle. Du kan også finde forskellige versioner af filerne fra bestemte tidspunkter.

Inden du kan begynde at bruge Filhistorik til at sikkerhedskopiere dine filer, skal du konfigurere et drev, filerne skal gemmes på. Vi anbefaler, at du bruger en ekstern USB-harddisk, et flashdrev eller en netværksplacering, så filerne er beskyttet mod nedbrud og andre pc-problemer.

Du kan få oplysninger om konfiguration af et drev under Konfigurere et drev til Filhistorik.

Fejlfinding i forbindelse med filhistorik og Hjælp finder du under Hvad nu, hvis noget går galt i Filhistorik