Dele billeder og websider

Når du støder på noget, du gerne vil dele, kan du bruge amuletten Deling. Du kan dele med nogle få personer, hele dit sociale netværk eller med en anden app.

Gælder for

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Operativsystem:

Aktivere deling for apps

Hvis du vil ændre, hvilke apps der lader dig dele fotos, websider og filer, skal du følge trinnene nedenfor:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik derefter på Søgning og apps.
Trin 3:  Tryk eller klik på Del, og aktivér eller deaktiver derefter deling for de viste apps.
Bemærk!
Når du deler ting, sender du data. Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Du kan finde flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Del fotos

Brug amuletten Deling til at dele fotos og videoer med familie og venner direkte fra appen Fotos.

Trin 1:  Åbn appen Fotos, OneDrive eller Kamera-appen på startskærmen.
Trin 2:  Gør et af følgende:

• I appen Fotos eller OneDrive skal du gå til mappen med de fotos, du vil dele, og derefter stryge nedad på disse fotos eller højreklikke på dem. Du kan også vælge Markér alt.
  • I kameraappen skal du gå til filmrullen og finde det foto, du vil dele.

Trin 3:  Stryg indad fra skærmens højre kant, og tryk derefter på Deling.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Deling.)
Trin 4:  Tryk eller klik på den person eller app, du vil dele med, og følg vejledningen på skærmen.
Tip!
Vil du finde flere delingsmuligheder, kan du søge efter apps i Windows Store, som kan sende opslag til dine foretrukne websites med sociale netværk eller fotodeling.

Dele en webside

Trin 1:  Søg efter en webside, du vil dele.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Deling.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Deling.)
Trin 3:  Tryk eller klik på Mail eller en af dine mailkontakter, og følg vejledningerne på skærmen.

Aktivere deling for apps

Hvis du vil ændre, hvilke apps der lader dig dele fotos, websider og filer, skal du følge trinnene nedenfor:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik derefter på Søgning og apps.
Trin 3:  Tryk eller klik på Del, og aktivér eller deaktiver derefter deling for de viste apps.
Bemærk!
Når du deler ting, sender du data. Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Du kan finde flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Del fotos

Brug amuletten Deling til at dele fotos og videoer med familie og venner direkte fra appen Fotos.

Trin 1:  Åbn appen Fotos, OneDrive eller Kamera-appen på startskærmen.
Trin 2:  Gør et af følgende:

• I appen Fotos eller OneDrive skal du gå til mappen med de fotos, du vil dele, og derefter stryge nedad på disse fotos eller højreklikke på dem. Du kan også vælge Markér alt.
  • I kameraappen skal du gå til filmrullen og finde det foto, du vil dele.

Trin 3:  Stryg indad fra skærmens højre kant, og tryk derefter på Deling.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Deling.)
Trin 4:  Tryk eller klik på den person eller app, du vil dele med, og følg vejledningen på skærmen.
Tip!
Vil du finde flere delingsmuligheder, kan du søge efter apps i Windows Store, som kan sende opslag til dine foretrukne websites med sociale netværk eller fotodeling.

Dele en webside

Trin 1:  Søg efter en webside, du vil dele.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Deling.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Deling.)
Trin 3:  Tryk eller klik på Mail eller en af dine mailkontakter, og følg vejledningerne på skærmen.

Aktivere deling for apps

Hvis du vil ændre, hvilke apps der lader dig dele fotos, websider og filer, skal du følge trinnene nedenfor:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik derefter på Søgning og apps.
Trin 3:  Tryk eller klik på Del, og aktivér eller deaktiver derefter deling for de viste apps.
Bemærk!
Når du deler ting, sender du data. Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Du kan finde flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Del fotos

Brug amuletten Deling til at dele fotos og videoer med familie og venner direkte fra appen Fotos.

Trin 1:  Åbn appen Fotos, OneDrive eller Kamera-appen på startskærmen.
Trin 2:  Gør et af følgende:

• I appen Fotos eller OneDrive skal du gå til mappen med de fotos, du vil dele, og derefter stryge nedad på disse fotos eller højreklikke på dem. Du kan også vælge Markér alt.
  • I kameraappen skal du gå til filmrullen og finde det foto, du vil dele.

Trin 3:  Stryg indad fra skærmens højre kant, og tryk derefter på Deling.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Deling.)
Trin 4:  Tryk eller klik på den person eller app, du vil dele med, og følg vejledningen på skærmen.
Tip!
Vil du finde flere delingsmuligheder, kan du søge efter apps i Windows Store, som kan sende opslag til dine foretrukne websites med sociale netværk eller fotodeling.

Dele en webside

Trin 1:  Søg efter en webside, du vil dele.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Deling.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Deling.)
Trin 3:  Tryk eller klik på Mail eller en af dine mailkontakter, og følg vejledningerne på skærmen.