Oprette forbindelse til et trådløst netværk fra Surface

Med indbygget Wi-Fi kan du oprette forbindelse mellem din Surface og et trådløst netværk og søge på internettet, hente apps fra Windows Store, sende mails og få adgang til andre computere og enheder på dit netværk.

Gælder for

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Gælder for

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Operativsystem:

Oprette forbindelse til et trådløst netværk

Du kan oprette forbindelse mellem din Surface og dit trådløse netværk ved hjælp af det indbyggede Wi-Fi. Visse Surface-modeller er også forsynet med indbygget mobilbredbånd.

Oprette forbindelse til Wi-Fi

Trin 1: Vælg Trådløst netværk Ikonet Wi-Fi i nederste højre hjørne af skærmen.
Der vises en liste over trådløse netværk.
Trin 2: Vælg et trådløst netværk.
Trin 3: Vælg Opret forbindelse.
Angiv netværkets sikkerhedsnøgle (adgangskoden til netværket), hvis du bliver bedt om det, og vælg Næste.
Hvis du har brug for hjælp til at finde adgangskoden til det trådløse netværk, skal du se under Sådan finder du adgangskoden til det trådløse netværk.
Trin 4: Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, om du vil dele med andre computere og enheder på netværket.
Vælg Nej, hvis du opretter forbindelse til et netværk på et offentligt sted såsom en café.
Trin 5: Du kan finde ud af, om du er online, ved at gå til Start Windows-logo og vælge Alle apps >Internet Explorer.
Nogle trådløse netværk kræver, at du angiver en adgangskode i et browservindue
Bemærkninger
  • Kontrollér, at modemmet er tilsluttet et telefonstik, der fungerer, eller en kabelforbindelse – enten direkte eller gennem routeren.
  • Surface understøtter Wireless-N-standarden. Du vil kunne oprette forbindelse, uanset hvilken standard (Wi-Fi 802.11 a/b/g/n) din router bruger. Desuden understøtter Surface Pro 3 Wireless-AC-standarden (Wi-Fi 802.11ac).
  • Hvis du ikke kan finde dit trådløse netværk på listen over tilgængelige netværk, er den trådløse router muligvis ikke konfigureret til at udsende dens netværks-id (SSID). Se de oplysninger, der blev leveret med den trådløse router, for at aktivere SSID-udsendelse. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du opretter forbindelse til et skjult trådløst netværk, under Problemer med traditionelt og trådløst.
  • Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kan du se Kan ikke oprette forbindelse til et trådløst netværk.

Oprette forbindelse til et mobilbredbånd

Hvis du har en Surface-model med mobilbredbånd, kan du også oprette forbindelse til et mobilbredbåndsnetværk. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo > Indstillinger > Netværkt og internet > Mobilnetværk.
Trin 2:  Vælg navnet på din operatør under Mobilnetværk, f.eks. AT&T.
Hvis du vil oprette forbindelse til dette netværk, hver gang det er inden for rækkevidde, skal du vælge Opret forbindelse automatisk. Windows skifter automatisk mellem Wi-Fi og mobilbredbånd efter behov. Der kan være ekstra gebyr, hvis du tillader roaming.
Trin 3:  Vælg Opret forbindelse.

Du kan få flere oplysninger under Konfigurere din Surface 2 (4G) eller Surface 3 (4G LTE).

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til mobilbredbånd, kan du se under Kan du ikke oprette forbindelse til mobilbredbånd?

Afbryde forbindelsen til et trådløst netværk

Trin 1:  Vælg Trådløst netværk Ikonet Wi-Fi i nederste højre hjørne af skærmen.
Trin 2:  Vælg det netværk, der har statussen Tilsluttet.
Trin 3:  Vælg Afbryd forbindelse.

Glemme et trådløst netværk

Du kan vælge at glemme et trådløst netværk, så det ikke længere vises på listen over netværk. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Indstillinger.
Trin 2:  Vælg Netværk og internet > Wi-Fi > Administrer Wi-Fi-indstillinger.
Trin 3:  Vælg et netværk på den liste over netværk, der vises under Vælg et netværk, der skal glemmes, og vælg Glem.

Slå flytilstand til eller fra

Hvis du er om bord på et fly, eller hvis du ikke behøver at bruge Wi-Fi eller Bluetooth®-enheder i et stykke tid, kan du aktivere Flytilstand. Hvis du bruger denne indstilling, kan du forlænge batteriopladningen.

Trin 1:  Vælg Trådløst netværk Ikonet Wi-Fi i nederste højre hjørne af skærmen.
Trin 2:  Vælg Flytilstand Ikon for flytilstand.
Hvis ikonet er nedtonet, er flytilstanden slået fra.
Bemærk!
Når flytilstand er slået til, slås både Wi-Fi og Bluetooth fra.

Oprette forbindelse til et trådløst netværk

Du kan oprette forbindelse mellem din Surface og dit trådløse netværk ved hjælp af det indbyggede Wi-Fi. Visse Surface-modeller er også forsynet med indbygget mobilbredbånd.

Oprette forbindelse til Wi-Fi

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og vælge Indstillinger.
Trin 2: Vælg trådløst netværk Ikon for trådløst netværk.
Der vises en liste over tilgængelige trådløse netværk.
Trin 3: Vælg et trådløst netværk, og vælg Opret forbindelse.
Hvis du bliver bedt om det, skal du angive netværkets sikkerhedskode (netværksadgangskode) og trykke eller klikke på Næste.
Hvis du har brug for hjælp til at finde adgangskoden til det trådløse netværk, skal du se under Sådan finder du adgangskoden til det trådløse netværk.
Trin 4: Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, om du vil dele med andre computere og enheder på netværket.
Vælg Nej, hvis du opretter forbindelse til et netværk på et offentligt sted såsom en café.
Trin 5: Du kan finde ud af, om du er online, ved at gå til Start Windows-logo og vælge Alle apps >Internet Explorer.
Nogle trådløse netværk kræver, at du angiver en adgangskode i et browservindue
Bemærkninger
  • Kontrollér, at modemmet er tilsluttet et telefonstik, der fungerer, eller en kabelforbindelse – enten direkte eller gennem routeren. Få flere oplysninger under Slutte dit hjemmenetværk til internettet.
  • Surface understøtter Wireless-N-standarden. Du vil kunne oprette forbindelse, uanset hvilken standard (Wi-Fi 802.11 a/b/g/n) din router bruger.
  • Hvis du ikke kan finde dit trådløse netværk på listen over tilgængelige netværk, er den trådløse router muligvis ikke konfigureret til at udsende dens netværks-id (SSID). Se de oplysninger, der blev leveret med den trådløse router, for at aktivere SSID-udsendelse. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du opretter forbindelse til et skjult trådløst netværk ved at se "Hvordan opretter jeg forbindelse til et skjult trådløst netværk?" under Problemer med traditionelt og trådløst netværk.
  • Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kan du se Kan ikke oprette forbindelse til et trådløst netværk.

Oprette forbindelse til et mobilbredbånd

Hvis du har en Surface-model med mobilbredbånd, kan du også oprette forbindelse til et mobilbredbåndsnetværk. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra skærmens højre kant, og vælg Indstillinger > trådløst netværk Ikon for trådløst netværk.
Trin 2:  Vælg navnet på din operatør, f.eks. AT&T (4G LTE), under Mobilbredbånd.
Hvis du vil oprette forbindelse til dette netværk, hver gang det er inden for rækkevidde, skal du vælge Opret forbindelse automatisk. Windows skifter automatisk mellem Wi-Fi og mobilbredbånd efter behov. Der kan være ekstra gebyr, hvis du tillader roaming.
Trin 3:  Vælg Opret forbindelse.

Du kan få flere oplysninger under Konfigurere din Surface 2 (4G) eller Surface 3 (4G LTE).

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til mobilbredbånd, kan du se under Kan du ikke oprette forbindelse til mobilbredbånd?

Afbryde forbindelsen til et trådløst netværk

Trin 1:  Stryg indad fra skærmens højre kant, og vælg Indstillinger > trådløst netværk Ikon for trådløst netværk.
Hvis du har forbindelse til et netværk, vises netværkets navn under stregerne for trådløs forbindelse.
Trin 2:  Vælg det netværk, der har statussen Tilsluttet.
Trin 3:  Vælg Afbryd forbindelse.

Glemme et trådløst netværk

Du kan vælge at glemme et trådløst netværk, så det ikke længere vises på listen over netværk. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra skærmens højre kant, og vælg Indstillinger > Skift pc-indstillinger > Netværk > Forbindelser.
Trin 2:  Vælg Administrer kendte netværk under Wi-Fi.
Trin 3:  Vælg et netværk på den liste over netværk, der vises under Vælg et netværk, der skal glemmes, og vælg Glem.

Slå flytilstand til eller fra

Hvis du er om bord på et fly, eller hvis du ikke behøver at bruge Wi-Fi eller Bluetooth®-enheder i et stykke tid, kan du aktivere Flytilstand. Hvis du bruger denne indstilling, kan du forlænge batteriopladningen.

Trin 1:  Stryg indad fra skærmens højre kant, og vælg Indstillinger > trådløst netværk Ikon for trådløst netværk.
Trin 2:  Skub Flytilstand mod Til eller Fra.
Bemærk!
Når flytilstand er slået til, slås både Wi-Fi og Bluetooth fra.

Oprette forbindelse til et trådløst netværk

Du kan oprette forbindelse mellem din Surface og dit trådløse netværk ved hjælp af det indbyggede Wi-Fi. Visse Surface-modeller er også forsynet med indbygget mobilbredbånd.

Oprette forbindelse til Wi-Fi

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på ikonet trådløst netværk Ikon for trådløst netværk.
Der vises en liste over tilgængelige trådløse netværk.
Trin 3:  Tryk eller klik på et trådløst netværk, du vil oprette forbindelse til.
Trin 4:  Tryk eller klik på Opret forbindelse.
Angiv netværkets sikkerhedsnøgle (adgangskoden til netværket), hvis du bliver bedt om det, og tryk eller klik på Næste.
Hvis du har brug for hjælp til at finde adgangskoden til det trådløse netværk, skal du se under Sådan finder du adgangskoden til det trådløse netværk.
Trin 5:  Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, om du vil dele med andre computere og enheder på netværket.
Vælg Nej, hvis du opretter forbindelse til et netværk på et offentligt sted såsom en café.
Trin 6:  Du kan se, om du er online, ved at gå til Start og trykke eller klikke på Internet Explorer.
Nogle trådløse netværk kræver, at du angiver en adgangskode i et browservindue
Bemærkninger
  • Kontrollér, at modemmet er tilsluttet et telefonstik, der fungerer, eller en kabelforbindelse – enten direkte eller gennem routeren. Få flere oplysninger under Slutte dit hjemmenetværk til internettet.
  • Surface understøtter Wireless-N-standarden. Du vil kunne oprette forbindelse, uanset hvilken standard (Wi-Fi 802.11 a/b/g/n) din router bruger. Desuden understøtter Surface Pro 3 Wireless-AC-standarden (Wi-Fi 802.11ac).
  • Hvis du ikke kan finde dit trådløse netværk på listen over tilgængelige netværk, er den trådløse router muligvis ikke konfigureret til at udsende dens netværks-id (SSID). Se de oplysninger, der blev leveret med den trådløse router, for at aktivere SSID-udsendelse. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du opretter forbindelse til et skjult trådløst netværk ved at se "Hvordan opretter jeg forbindelse til et skjult trådløst netværk?" under Problemer med traditionelt og trådløst netværk.
  • Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kan du se Kan ikke oprette forbindelse til et trådløst netværk.

Oprette forbindelse til et mobilbredbånd

Hvis du har en Surface-model med mobilbredbånd, kan du også oprette forbindelse til et mobilbredbåndsnetværk. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på ikonet trådløst netværk Ikon for trådløst netværk.
Trin 3:  Vælg navnet på din operatør, f.eks. AT&T (4G LTE), under Mobilbredbånd.
Hvis du vil oprette forbindelse til dette netværk, hver gang det er i området, skal du vælge Opret forbindelse automatisk. Windows skifter automatisk mellem Wi-Fi og mobilbredbånd efter behov. Der kan være ekstra gebyr, hvis du tillader roaming.
Trin 4:  Tryk eller klik på Opret forbindelse.

Du kan få flere oplysninger under Konfigurere din Surface 2 (4G) eller Surface 3 (4G LTE).

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til mobilbredbånd, kan du se under Kan du ikke oprette forbindelse til mobilbredbånd?

Afbryde forbindelsen til et trådløst netværk

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på ikonet for trådløst netværk Ikon for trådløst netværk.
Hvis du har forbindelse til et netværk, vises netværkets navn under stregerne for trådløs forbindelse.
Trin 3:  Tryk eller klik på netværket, som har statussen Tilsluttet.
Trin 4:  Tryk eller klik på Afbryd forbindelsen.

Glemme et trådløst netværk

Du kan vælge at glemme et trådløst netværk, så det ikke længere vises på listen over netværk. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, tryk eller klik på Netværk, og tryk eller klik derefter på Forbindelser.
Trin 3:  Tryk eller klik på Administrer kendte netværk under Wi-Fi.
Trin 4:  Tryk eller klik på et netværk på den liste over netværk, der vises under Vælg et netværk, der skal glemmes, og tryk eller klik derefter på Glem.

Slå flytilstand til eller fra

Hvis du er om bord på et fly, eller hvis du ikke behøver at bruge Wi-Fi eller Bluetooth®-enheder i et stykke tid, kan du aktivere Flytilstand. Hvis du bruger denne indstilling, kan du forlænge batteriopladningen.

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på ikonet trådløst netværk Ikon for trådløst netværk.
Trin 3:  Skub Flytilstand mod Til eller Fra.
Bemærk!
Når flytilstand er slået til, slås både Wi-Fi og Bluetooth fra.

Oprette forbindelse til et trådløst netværk

Du kan oprette forbindelse mellem din Surface og dit trådløse netværk ved hjælp af det indbyggede Wi-Fi. Visse Surface-modeller er også forsynet med indbygget mobilbredbånd.

Oprette forbindelse til Wi-Fi

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på ikonet trådløst netværk Ikon for trådløst netværk.
Der vises en liste over tilgængelige trådløse netværk.
Trin 3:  Tryk eller klik på et trådløst netværk, du vil oprette forbindelse til.
Trin 4:  Tryk eller klik på Opret forbindelse.
Angiv netværkets sikkerhedsnøgle (adgangskoden til netværket), hvis du bliver bedt om det, og tryk eller klik på Næste.
Hvis du har brug for hjælp til at finde adgangskoden til det trådløse netværk, skal du se under Sådan finder du adgangskoden til det trådløse netværk.
Trin 5:  Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, om du vil dele med andre computere og enheder på netværket.
Vælg Nej, hvis du opretter forbindelse til et netværk på et offentligt sted såsom en café.
Trin 6:  Du kan se, om du er online, ved at gå til Start og trykke eller klikke på Internet Explorer.
Nogle trådløse netværk kræver, at du angiver en adgangskode i et browservindue
Bemærkninger
  • Kontrollér, at modemmet er tilsluttet et telefonstik, der fungerer, eller en kabelforbindelse – enten direkte eller gennem routeren. Få flere oplysninger under Slutte dit hjemmenetværk til internettet.
  • Surface understøtter Wireless-N-standarden. Du vil kunne oprette forbindelse, uanset hvilken standard (Wi-Fi 802.11 a/b/g/n) din router bruger. Desuden understøtter Surface Pro 3 Wireless-AC-standarden (Wi-Fi 802.11ac).
  • Hvis du ikke kan finde dit trådløse netværk på listen over tilgængelige netværk, er den trådløse router muligvis ikke konfigureret til at udsende dens netværks-id (SSID). Se de oplysninger, der blev leveret med den trådløse router, for at aktivere SSID-udsendelse. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du opretter forbindelse til et skjult trådløst netværk ved at se "Hvordan opretter jeg forbindelse til et skjult trådløst netværk?" under Problemer med traditionelt og trådløst netværk.
  • Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kan du se Kan ikke oprette forbindelse til et trådløst netværk.

Oprette forbindelse til et mobilbredbånd

Hvis du har en Surface-model med mobilbredbånd, kan du også oprette forbindelse til et mobilbredbåndsnetværk. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på ikonet trådløst netværk Ikon for trådløst netværk.
Trin 3:  Vælg navnet på din operatør, f.eks. AT&T (4G LTE), under Mobilbredbånd.
Hvis du vil oprette forbindelse til dette netværk, hver gang det er i området, skal du vælge Opret forbindelse automatisk. Windows skifter automatisk mellem Wi-Fi og mobilbredbånd efter behov. Der kan være ekstra gebyr, hvis du tillader roaming.
Trin 4:  Tryk eller klik på Opret forbindelse.

Du kan få flere oplysninger under Konfigurere din Surface 2 (4G) eller Surface 3 (4G LTE).

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til mobilbredbånd, kan du se under Kan du ikke oprette forbindelse til mobilbredbånd?

Afbryde forbindelsen til et trådløst netværk

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på ikonet for trådløst netværk Ikon for trådløst netværk.
Hvis du har forbindelse til et netværk, vises netværkets navn under stregerne for trådløs forbindelse.
Trin 3:  Tryk eller klik på netværket, som har statussen Tilsluttet.
Trin 4:  Tryk eller klik på Afbryd forbindelsen.

Glemme et trådløst netværk

Du kan vælge at glemme et trådløst netværk, så det ikke længere vises på listen over netværk. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, tryk eller klik på Netværk, og tryk eller klik derefter på Forbindelser.
Trin 3:  Tryk eller klik på Administrer kendte netværk under Wi-Fi.
Trin 4:  Tryk eller klik på et netværk på den liste over netværk, der vises under Vælg et netværk, der skal glemmes, og tryk eller klik derefter på Glem.

Slå flytilstand til eller fra

Hvis du er om bord på et fly, eller hvis du ikke behøver at bruge Wi-Fi eller Bluetooth®-enheder i et stykke tid, kan du aktivere Flytilstand. Hvis du bruger denne indstilling, kan du forlænge batteriopladningen.

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på ikonet trådløst netværk Ikon for trådløst netværk.
Trin 3:  Skub Flytilstand mod Til eller Fra.
Bemærk!
Når flytilstand er slået til, slås både Wi-Fi og Bluetooth fra.