Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface 3.

Gælder for

Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface 3.

Operativsystem:

Sådan finder du adgangskoden til det trådløse netværk

Surface har indbygget Wi-Fi, som du kan bruge til at oprette forbindelse til et trådløst netværk. Hvis du ikke kender adgangskoden til det trådløse netværk, skal du bruge nedenstående oplysninger til at finde den.

Find adgangskoden på din hardware

Nogle producenter af trådløse routere angiver en standardsikkerhedsnøgle eller -adgangskode, som kan sidde i bunden af routeren eller i routerens dokumentation. Se efter følgende ord:

• Sikkerhedsnøgle
  • Trådløs nøgle
  • WPA-nøgle
  • WPA2-nøgle
  • WEP-nøgle

Find din adgangskode på en Windows-pc

Hvis du har en computer, der kører Windows, og som har forbindelse til dit trådløse netværk, kan du finde adgangskoden ved at benytte følgende fremgangsmåde:

Find din adgangskode

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Indstillinger > Netværk og sikkerhed.
Trin 2:  Vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til, og tryk på Opret forbindelse.
Trin 3:  Skriv vis netværksforbindelser i søgefeltet, og tryk på Vis netværksforbindelser i søgeresultaterne.
Trin 4:  Tryk på og hold nede på netværksnavnet, eller højreklik på det, under Netværksforbindelser, og vælg Status > Trådløse egenskaber.
Trin 5:

Vælg fanen Sikkerhed, og vælg Vis tegn.

Adgangskoden til det trådløse netværk vises i feltet Netværkssikkerhedsnøgle.

Find adgangskoden på routerens konfigurationswebside

Hvis du har en computer, der har forbindelse til internettet, kan du finde adgangskoden på følgende måde:

Trin 1:  Åbn en webbrowser.
Trin 2:  Angiv IP-adressen til den trådløse router i søgefeltet, f.eks. 192.168.1.1. Se efter routerens IP-standardadresse i routerens dokumentation eller online.
Trin 3:  Angiv brugernavn og adgangskode for at åbne routerens konfigurationswebside. Du kan finde standardbrugernavnet og standardadgangskoden i dokumentationen til de fleste routere.
Trin 4:  På konfigurationswebsiden skal du kigge efter en trådløs indstillingsfunktion.
Trin 5:  Se efter en indstilling for sikkerhed eller trådløs kryptering. Sikkerhedsnøglen (også kaldet en netværksnøgle, et adgangsudtryk eller en netværksadgangskode) findes i nærheden.
Bemærk!
De forskellige routerproducenter har forskellige indstillingssider. Hvis du ikke kan finde den trådløse sikkerhedsnøgle, skal du kontakte routerproducenten.

Oprette forbindelse til et trådløst netværk uden en adgangskode

Hvis din router understøtter WCN (Windows Connect Now) eller WPS (Wi-Fi Protected Setup), kan du oprette forbindelse til dit trådløse netværk uden at angive adgangskode. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Indstillinger > Netværk og sikkerhed.
Trin 2:  Vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til, og tryk på Opret forbindelse.
Trin 3:  Tryk på knappen WPS (Wi-Fi Protected Setup) på routeren. Routeren indstiller automatisk Surface til at oprette forbindelse til netværket og anvende netværkets sikkerhedsindstillinger (du vil ikke blive bedt om en adgangskode til det trådløse netværk).

Find adgangskoden på din hardware

Nogle producenter af trådløse routere angiver en standardsikkerhedsnøgle eller en adgangskode, som kan sidde i bunden af routeren eller i routerens dokumentation. Se efter følgende ord:

• Sikkerhedsnøgle
  • Trådløs nøgle
  • WPA-nøgle
  • WPA2-nøgle
  • WEP-nøgle

Find din adgangskode på en Windows-pc

Hvis du har en computer, der kører Windows, og som har forbindelse til dit trådløse netværk, kan du finde adgangskoden ved at benytte følgende fremgangsmåde:

Windows 8.1: Find din adgangskode

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på netværksikonet (ikon for trådløst netværk eller ikon for traditionelt netværk) for det netværk, du vil oprette forbindelse til, og tryk eller klik på Opret forbindelse.
Trin 3:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk eller klik på Søg.
Trin 4:  Skriv vis netværksforbindelser i søgefeltet, og klik eller tryk på Vis netværksforbindelser i søgeresultaterne.
Trin 5:  Tryk på og hold nede på netværksnavnet, eller højreklik på det, i vinduet Netværksforbindelser, og tryk eller klik på Status.
Trin 6:  Tryk eller klik på knappen Trådløse egenskaber.
Trin 7:  Tryk eller klik på fanen Sikkerhed, og tryk eller klik på afkrydsningsfeltet Vis tegn.
Trin 8:  Adgangskoden til det trådløse netværk vises i feltet Netværkssikkerhedsnøgle.

Windows 8: Find din adgangskode

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på trådløst netværk ikon for trådløst netværk.
Trin 3:  Tryk og hold nede på eller højreklik på navnet på et trådløst netværk, og vælg Vis egenskaber for forbindelse.
Trin 4:  Vælg Vis tegn for at se adgangskoden til det trådløse netværk.

Windows 7: Find din adgangskode

Trin 1:  Klik på ikonet for det trådløse netværk på proceslinjen (nederst til højre).
Trin 2:  Højreklik på navnet på det trådløse netværk, og vælg Egenskaber.
Trin 3:  Vælg Vis tegn for at se adgangskoden til det trådløse netværk.

Find adgangskoden på routerens konfigurationswebside

Hvis du har en computer, der har forbindelse til internettet, kan du finde adgangskoden på følgende måde:

Trin 1:  Åbn en webbrowser.
Trin 2:  Angiv IP-adressen til den trådløse router i søgefeltet, f.eks. 192.168.1.1. Se efter routerens IP-standardadresse i routerens dokumentation eller online.
Trin 3:  Angiv brugernavn og adgangskode for at åbne routerens konfigurationswebside. Du kan finde standardbrugernavnet og standardadgangskoden i dokumentationen til de fleste routere.
Trin 4:  På konfigurationswebsiden skal du kigge efter en trådløs indstillingsfunktion.
Trin 5:  Nu skal du kigge efter en sikkerhedsindstilling eller en trådløs krypteringsindstilling. Sikkerhedsnøglen (også kaldet en netværksnøgle, et adgangsudtryk eller en netværksadgangskode) findes i nærheden.
Bemærk!
De forskellige routerproducenter har forskellige indstillingssider. Hvis du ikke kan finde den trådløse sikkerhedsnøgle, skal du kontakte routerproducenten.

Oprette forbindelse til et trådløst netværk uden en adgangskode

Hvis din router understøtter WCN (Windows Connect Now) eller WPS (Wi-Fi Protected Setup), kan du oprette forbindelse til dit trådløse netværk uden at angive adgangskode. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk eller klik på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på trådløst netværk ikon for trådløst netværk.
Trin 3:  Tryk eller klik på det netværk, du vil oprette forbindelse til, og tryk eller klik på Opret forbindelse.
Trin 4:  Tryk på knappen WPS (Wi-Fi Protected Setup) på routeren. Routeren konfigurerer automatisk Surface til at oprette forbindelse til netværket og anvende netværkets sikkerhedsindstillinger (du vil ikke blive bedt om en adgangskode til det trådløse netværk).

Find adgangskoden på din hardware

Nogle producenter af trådløse routere angiver en standardsikkerhedsnøgle eller en adgangskode, som kan sidde i bunden af routeren eller i routerens dokumentation. Se efter følgende ord:

• Sikkerhedsnøgle
  • Trådløs nøgle
  • WPA-nøgle
  • WPA2-nøgle
  • WEP-nøgle

Find din adgangskode på en Windows-pc

Hvis du har en computer, der kører Windows, og som har forbindelse til dit trådløse netværk, kan du finde adgangskoden ved at benytte følgende fremgangsmåde:

Windows 8.1: Find din adgangskode

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på netværksikonet (ikon for trådløst netværk eller ikon for traditionelt netværk) for det netværk, du vil oprette forbindelse til, og tryk eller klik på Opret forbindelse.
Trin 3:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk eller klik på Søg.
Trin 4:  Skriv vis netværksforbindelser i søgefeltet, og klik eller tryk på Vis netværksforbindelser i søgeresultaterne.
Trin 5:  Tryk på og hold nede på netværksnavnet, eller højreklik på det, i vinduet Netværksforbindelser, og tryk eller klik på Status.
Trin 6:  Tryk eller klik på knappen Trådløse egenskaber.
Trin 7:  Tryk eller klik på fanen Sikkerhed, og tryk eller klik på afkrydsningsfeltet Vis tegn.
Trin 8:  Adgangskoden til det trådløse netværk vises i feltet Netværkssikkerhedsnøgle.

Windows 8: Find din adgangskode

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på trådløst netværk ikon for trådløst netværk.
Trin 3:  Tryk og hold nede på eller højreklik på navnet på et trådløst netværk, og vælg Vis egenskaber for forbindelse.
Trin 4:  Vælg Vis tegn for at se adgangskoden til det trådløse netværk.

Windows 7: Find din adgangskode

Trin 1:  Klik på ikonet for det trådløse netværk på proceslinjen (nederst til højre).
Trin 2:  Højreklik på navnet på det trådløse netværk, og vælg Egenskaber.
Trin 3:  Vælg Vis tegn for at se adgangskoden til det trådløse netværk.

Find adgangskoden på routerens konfigurationswebside

Hvis du har en computer, der har forbindelse til internettet, kan du finde adgangskoden på følgende måde:

Trin 1:  Åbn en webbrowser.
Trin 2:  Angiv IP-adressen til den trådløse router i søgefeltet, f.eks. 192.168.1.1. Se efter routerens IP-standardadresse i routerens dokumentation eller online.
Trin 3:  Angiv brugernavn og adgangskode for at åbne routerens konfigurationswebside. Du kan finde standardbrugernavnet og standardadgangskoden i dokumentationen til de fleste routere.
Trin 4:  På konfigurationswebsiden skal du kigge efter en trådløs indstillingsfunktion.
Trin 5:  Nu skal du kigge efter en sikkerhedsindstilling eller en trådløs krypteringsindstilling. Sikkerhedsnøglen (også kaldet en netværksnøgle, et adgangsudtryk eller en netværksadgangskode) findes i nærheden.
Bemærk!
De forskellige routerproducenter har forskellige indstillingssider. Hvis du ikke kan finde den trådløse sikkerhedsnøgle, skal du kontakte routerproducenten.

Oprette forbindelse til et trådløst netværk uden en adgangskode

Hvis din router understøtter WCN (Windows Connect Now) eller WPS (Wi-Fi Protected Setup), kan du oprette forbindelse til dit trådløse netværk uden at angive adgangskode. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk eller klik på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på trådløst netværk ikon for trådløst netværk.
Trin 3:  Tryk eller klik på det netværk, du vil oprette forbindelse til, og tryk eller klik på Opret forbindelse.
Trin 4:  Tryk på knappen WPS (Wi-Fi Protected Setup) på routeren. Routeren konfigurerer automatisk Surface til at oprette forbindelse til netværket og anvende netværkets sikkerhedsindstillinger (du vil ikke blive bedt om en adgangskode til det trådløse netværk).