Internetdeling (tethering): Brug din telefons dataforbindelse

Din Surface kan muligvis dele din telefons internetforbindelse.

Før du starter

Deling af din mobildataforbindelse med en anden enhed kaldes nogle gange tethering (forbindelse mellem to enheder).
Før du går i gang, skal du vide et par ting.

• Deling af din dataforbindelse, uanset om det er igennem din telefon eller din Surface, kan resultere i ekstra udgifter. Du kan finde flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.
  • Tethering- og mobilbredbåndsforbindelser betales som standard efter forbrug. Apps og opdateringer må ikke hentes via en forbrugsbaseret forbindelse. Internetforbindelser efter forbrug: ofte stillede spørgsmål har flere oplysninger om dette.
  • For at dele en forbindelse gennem en telefon skal internetdeling være inkluderet i din aktuelle telefonabonnement. Hvis du har tilsluttet din Surface til et mobilbredbåndsnetværk og gerne vil dele det, kan du oprette et mobilt hotspot. Se Konfigurere et mobilt hotspot for at få flere oplysninger.

Deling af din telefons internetforbindelse

Windows Phone: Du kan finde oplysninger om internetdeling i Del min forbindelse.

iPhone: Du kan finde oplysninger om internetdeling i iOS: Om personligt hotspot.

Android: Du kan få mere at vide om internetdeling i de oplysninger, der fulgte med din telefon, eller ved at se på producentens websted

Vil Surface Pro ikke oprette trådløs forbindelse?

Hvis du har opdateret din Surface Pro til Windows 8.1 for nylig og har problemer med at oprette trådløs forbindelse til Surface, kan problemet løses ved at ændre en indstilling. Der findes to løsninger til dette problem:

Slå flytilstand til og fra

Ved at slå flytilstand skiftevis til og fra, nulstilles den driver, der gør det muligt for Surface at oprette forbindelse. Det kan du gøre ved at benytte én af følgende fremgangsmåder:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Netværk, og tryk eller klik derefter på Flytilstand.
Trin 4:  Skub kontakten fra Fra til Til under Flytilstand og derefter fra Til til Fra.

Installere Surface- og Windows-opdateringer

En kommende Windows-opdatering vil løse dette problem permanent. Når opdateringerne bliver tilgængelige, installeres de automatisk, men du kan kontrollere om, der er nogle ventende opdateringer og selv installere dem. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Opdatering og genoprettelse, og tryk eller klik derefter på Kontrollér nu.
Trin 4:  Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du trykke eller klikke på Vis detaljer.
Trin 5:  Tryk eller klik på de opdateringer, du vil have, og tryk eller klik derefter på Installer.