Operativsystem

Installere og bruge Microsoft Office på Surface Pro eller Surface 3

Du kan købe Office, aktivere Office (ved hjælp af en eksisterende produktnøgle) eller installere en prøveversion på din Surface Pro eller Surface 3.

Office 365- og Office 2013-programpakker

Office 365 er en abonnementsbaseret tjeneste, der gør det muligt at installere fulde Office 2013-programmer på flere computere og enheder. Så længe du abonnerer, får du de nyeste versioner af Office-produkterne, inklusive større nye frigivelser. Afhængigt af dit område og dit Office 365-abonnement, kan den omfatte yderligere tjenester som f.eks. OneDrive-lagerplads eller Skype-kredit.

En Office-pakke er et engangskøb, som du kan installere på én enkelt computer. Den omfatter opdateringer til den version, du har købt.

Bemærk!
Brugere, der anvender Office 2007 eller Office 2010, kan åbne de dokumenter, du opretter i Office 2013 eller Office 365.

Få Office på din Surface

Surface 3: Omfatter et abonnement på Office 365 Personal, som du kan aktivere, senest seks måneder efter at du har aktiveret Windows.

Surface Pro-modeller: Du kan have en sampak, der omfatter et Office 365-abonnement. Hvis ikke kan du købe en version af Office 2013 eller Office 365, aktivere en eksisterende Office 2013-produktnøgle eller installere en prøveversion af Office 365.

Installere Office 365

Trin 1:  Gå til www.office.com, og vælg Log på.
Trin 2:  Angiv din mailadresse på logonskærmen.
Trin 3:  Log på med mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto.
Trin 4:  Når du er logget på, skal du vælge Min konto.
Trin 5:  På skærmen til Office-indstillinger skal du vælge dit land samt sprog og vælge Fortsæt.
Trin 6:  Vælg Installér.
Når Office er blevet installeret, kan du åbne Office-appene fra menuen Start.

Installere Office 2013

Trin 1:  Gå til Start Windows logo, og vælg Alle apps > Microsoft Office 2013.
Trin 2:  Vælg en af følgende valgmuligheder:
  • Køb: Se de forskellige muligheder for at købe Office.
  • Aktivér: Angiv din Office-produktnøgle, hvis du allerede har købt Office.
  • Prøv: Installér en måneds prøveversion af Office 365 Home Premium, der indeholder de seneste versioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access og Publisher.

Startvejledninger til Office 2013

Hvis du er ny i Office 2013, kan du downloade gratis startvejledninger til Office 2013 til at hjælpe dig i gang. Disse vejledninger, der også kan udskrives, indeholder nyttige tip og genveje, så du bedre kan finde rundt.

Dine Office-filer på alle enheder

• Når du er logget på med din Microsoft-konto, gemmer Office-apps som standard dine dokumenter på OneDrive. På den måde har du dine Office-dokumenter samlet ét sted, så de kan åbnes på enhver computer, telefon eller enhed med internetforbindelse. Få oplysninger om, hvor meget fillagerplads på OneDrive der følger med de forskellige Office-produkter, under Sammenligne Office-pakker.
  • Du kan også vælge fortsat at gemme Office-dokumenter på Surface ved at vælge Computer, når du gemmer dokumenter i en hvilken som helst Office-app.

Konfigurere din mail i Outlook

Du kan finde ud af, hvordan du konfigurerer din mail i Outlook, under Outlook: Dit liv på ét sted.

Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer en forbindelse til en Exchange-baseret mailkonto (f.eks. en konto til arbejdsmail), under Konfigurere mail i Outlook 2013 eller 2010 for Office 365.

Understøttelse af touch, pen og sprog

Installere og bruge Microsoft Office på Surface Pro eller Surface 3

Du kan købe Office, aktivere Office (ved hjælp af en eksisterende produktnøgle) eller installere en prøveversion af Microsoft Office på din Surface Pro eller Surface 3.

Office 365- og Office 2013-programpakker

Office 365 er en abonnementsbaseret tjeneste, der gør det muligt at installere fulde Office 2013-programmer på flere computere og enheder. Så længe du abonnerer, får du de nyeste versioner af Office-produkterne, inklusive større nye frigivelser. Afhængigt af dit område og dit Office 365-abonnement, kan den omfatte yderligere tjenester som f.eks. OneDrive-lagerplads eller Skype-kredit.

En Office-pakke er et engangskøb, som du kan installere på én enkelt computer. Den omfatter opdateringer til den version, du har købt.

Bemærk!
Brugere, der anvender Office 2007 eller Office 2010, kan åbne de dokumenter, du opretter i Office 2013 eller Office 365.

Få Office på din Surface

• Surface 3: Omfatter et abonnement på Office 365 Personal, som du kan aktivere senest 6 måneder efter, at du har aktiveret Windows.
  • Surface Pro-modeller: Du kan have en sampak, der omfatter et Office 365-abonnement. Hvis ikke kan du købe en version af Office 2013 eller Office 365, aktivere en eksisterende Office 2013-produktnøgle eller installere en prøveversion af Office 365.

Installere Office 365

Trin 1:  Tryk eller klik på Microsoft Office på startskærmen.
Trin 2:  Tryk eller klik på Aktivér på skærmen Velkommen til Office.
Trin 3:  Gør et af følgende på logonskærmen:
  • Angiv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg Log på.

• Tryk eller klik på Log på med en anden Microsoft-konto. Du kan oprette en ny Microsoft-konto her.
Trin 4:  Vælg dit land og sprog på skærmen med Office-indstillinger, og vælg Fortsæt.
Trin 5:  Vælg Installér på skærmen Min konto.
Når Office er installeret, kan du åbne dine Office-apps fra startskærmen.

Installere Office 2013

Trin 1:  Vælg Microsoft Office på startskærmen.
Trin 2:  Tryk eller klik på en af følgende indstillinger:
  • Køb: Se de forskellige muligheder for at købe Office.
  • Aktivér: Angiv din Office-produktnøgle, hvis du allerede har købt Office.
  • Prøv: Installér en måneds prøveversion af Office 365 Home Premium, der indeholder de seneste versioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access og Publisher.

Startvejledninger til Office 2013

Hvis du er ny i Office 2013, kan du downloade gratis startvejledninger til Office 2013 til at hjælpe dig i gang. Disse vejledninger, der også kan udskrives, indeholder nyttige tip og genveje, så du bedre kan finde rundt.

Dine Office-filer på alle enheder

• Når du er logget på med din Microsoft-konto, gemmer Office-apps som standard dine dokumenter på OneDrive. På denne måde er dine Office-dokumenter samlet ét sted og tilgængelige fra en hvilken som helst pc, telefon eller enhed, der har forbindelse til internettet. Få oplysninger om, hvor meget fillagerplads på OneDrive der følger med de forskellige Office-produkter, under Sammenligne Office-pakker.

• Du kan også vælge fortsat at gemme Office-dokumenter på Surface ved at vælge Computer, når du gemmer dokumenter i en hvilken som helst Office-app.

Konfigurere din mail i Outlook

Du kan finde ud af, hvordan du konfigurerer din mail i Outlook, under Outlook: Dit liv på ét sted.

Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer en forbindelse til en Exchange-baseret mailkonto (f.eks. en konto til arbejdsmail), under Konfigurere mail i Outlook 2010 eller Outlook 2013.

Understøttelse af touch, pen og sprog