Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Windows 8.1.

Installere og bruge Microsoft Office på Surface Pro

Du kan købe Office, aktivere Office (ved hjælp af en eksisterende produktnøgle) eller installere en prøveversion af Microsoft Office på Surface Pro.

Microsoft Office

Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til startskærmen, og tryk eller klik på Microsoft Office.
Trin 2:

Tryk eller klik på en af følgende indstillinger:

• Køb: Se de forskellige muligheder for at købe Office.
  • Aktivér: Angiv din Office-produktnøgle, hvis du allerede har købt Office.
  • Prøv: Installér en måneds prøveversion af Office 365 Home Premium (inkluderer de seneste versioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access og Publisher).

Forskel mellem Office 2013-pakker og Office 365

• De fleste Office 365-planer omfatter også de komplette Office 2013-programmer, som brugere kan installere på tværs af flere computere og enheder. Aktive Office 365-abonnenter modtager rettigheder til fremtidige versionsopgraderinger som en fordel tilknyttet deres abonnement. Hvad, de er berettiget til, varierer efter produkt. Du kan få mere at vide om forskellen mellem Office 365-planer og Office 2013-pakker under Ofte stillede spørgsmål om Office.
  • Du kan få mere at vide om, hvilken Office-pakke der er den rigtige for dig, på Office.com/Buy.

Sådan installerer du Office 2010 på Surface Pro

• Du kan installere Office 2010 fra en cd eller dvd, et websted eller fra et netværk. Sådan gør du:

• Installér fra en cd eller dvd
    Hvis du vil installere Office 2010 fra en cd eller dvd, skal du slutte et eksternt optisk USB-diskdrev til din Surface Pro. Hvis installationen af Office 2010 ikke starter automatisk, skal du åbne amuletten Søg, skrive Computer i søgefeltet og derefter trykke eller klikke på Computer. Åbn cd- eller dvd-mappen, og åbn programmets installationsfil, der som regel kaldes Setup.exe eller Install.exe.
  • Installér fra et netværk
    Bed din netværksadministrator om hjælp til at installere Office fra firmanetværket.
  • Installér fra internettet
    Hvis du har den produktnøgle på 25 tegn, der fulgte med, da du købte Office 2010, kan du installere Office 2010 fra internettet.

Konfigurer din mail i Outlook

Startvejledninger til Office 2013

• Hvis du er ny i Office 2013, kan du downloade gratis startvejledninger til at hjælpe dig i gang. Disse vejledninger, der kan udskrives, indeholder nyttige tip og genveje, så du bedre kan finde rundt:

Filkompatibilitet

Understøttelse af berøring, pen og sprog

Dine Office-filer på alle enheder

• Når du er logget på med din Microsoft-konto, gemmer Office-apps som standard dokumenter på OneDrive. På denne måde er dine Office-dokumenter samlet ét sted og tilgængelige fra en hvilken som helst pc, telefon eller enhed, der har forbindelse til internettet. Din Microsoft-konto indeholder gratis lagerplads på 7 GB på OneDrive.

• Du kan også vælge fortsat at gemme Office-dokumenter på Surface ved at vælge Computer, når du gemmer dokumenter i en hvilken som helst Office-app.