Microsoft Office 2013 RT

Surface 2 er forudinstalleret med Microsoft Office 2013 RT-apps, herunder Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook.

Hvis du har en Surface RT, kan du hente Outlook og andre Office-apps, når du opgraderer fra Windows RT til Windows RT 8.1.

Office 2013 RT deler mange af de samme funktioner som Office 2013 på Windows 7 eller Windows 8.1. Du kan få mere at vide om forskellene ved at gå til Office.com/OfficeRT.

Start Office-apps

Du kan starte en Office-app ved at gå til startskærmen og finde appfeltet eller skrive appnavnet (skriv for eksempel Word, og tryk på Enter).

Du kan også starte Office-apps fra skrivebordet:

Tryk eller klik på Skrivebord på startskærmen (eller tryk på Windows-tasten Windows logo key + D). Hvis du ikke ser feltet Skrivebord på skærmen, skal du stryge opad og trykke eller klikke på Skrivebord på listen Apps.

Office-apps vises på proceslinjen, når de er på skrivebordet. Tryk eller klik på en Office-app på proceslinjen.

Oplysninger om Office-appfelter

Startvejledninger til Office

Hvis du er ny i Office 2013, kan du downloade gratis startvejledninger for at få hjælp til at komme i gang. Disse vejledninger, der kan udskrives, indeholder nyttige tip, genveje og skærmbilleder, så du kan finde omkring.

Dine Office-filer på alle enheder

Når du er logget på med din Microsoft-konto, gemmes dine Office-dokumenter automatisk på OneDrive som standard. På den måde er dine Office-doumenter samlet ét sted og tilgængelige fra enhver pc, telefon eller anden enhed, der har forbindelse til internettet

Når du gemmer Office-dokumenter på OneDrive, er det også nemmere at dele og arbejde med andre. (Hvis de ikke har Office, kan de se og redigere dokumenter, du deler, ved hjælp af det gratis Office Online.) Du kan finde flere oplysninger under Arbejde sammen på Office-dokumenter i OneDrive.

Filkompatibilitet

Office 2013-apps kan åbne filer, der er oprettet i tidligere versioner af Office. Du kan kontrollere kompatibiliteten mellem Office 2013 og tidligere versioner af Office under Kontrollere filkompatibilitet med tidligere versioner.

Understøttelse af berøring, pen og sprog