Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Book.

Gælder for

Surface RT, Surface 2.

Gælder for

Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3.

Gælder for

Surface RT, Surface 2.

Operativsystem:

Funktioner til øget tilgængelighed

Med funktioner til øget tilgængelighed i Windows kan du bruge din Surface på den måde, der passer dig.

Microsoft skaber teknologi med det mål, at den skal være tilgængelige for personer uanset handicap. På nuværende tidspunkt er Surface-enheder imidlertid ikke et fuldt tilgængeligt produkt. Surface-enhederne understøtter i sig selv hjælp til handicappede, men Surface er afhængig af, at operativsystemet, internetbrowserne og anden software også er tilgængeligt til handicappede. Surface har forpligtet sig til at understøtte hjælp til handicappede og arbejder i tæt samarbejde med de partnere, der udvikler operativsystem, internetbrowser og anden software, for at forbedre hjælpen til handicappede i fremtidige udgivelser. Mens vi arbejder på de tekniske detaljer, kan du besøge http://www.microsoft.com/enable og sende feedback, der er relateret til Surface Hjælp til handicappede, eller stille os spørgsmål via Microsoft Accessibility Survey. Vi er meget glade for al den feedback, vi modtager, da den kan være med til at forbedre vores kundeoplevelse.

Få funktionerne til Øget tilgængelighed

Sådan kan du se, hvilke funktioner der er tilgængelige:

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Indstillinger.
Trin 2:  Vælg Øget tilgængelighed.

Du kan finde flere oplysninger om funktionerne til Øget tilgængelighed under Gør din pc nemmer at bruge på Windows.com.

Bemærk!
Gør din pc nemmere at bruge omfatter indstillinger, der muligvis ikke er tilgængelige på din Surface.

Indstillinger for øget tilgængelighed til Surface

• Oplæser. Dette værktøj læser teksten på skærmen højt. Du kan finde flere oplysninger under Få tekst læst højt af Oplæser.
  • Forstørrelsesglas. Dette værktøj forstørrer din skærm eller dele af den for at gøre det nemmere at se ord og billeder.
  • Stor kontrast. Med denne indstilling kan du bruge et stort kontrasttema, som gør det nemmere at læse på din Surface. Sådan bruger du temaet til Stor kontrast:
    • Under Vælg et tema skal du vælge et tema med stor kontrast, vælge en farve for at ændre den type tekst eller baggrundsfarve og vælge Anvend.
  • Undertekster. Dette værktøj gør det muligt at styre skrifttyper og andre funktioner, der er relateret til undertekster.
  • Tastatur. Dette værktøj gør det muligt at styre din Surface ved at bruge et berøringstastatur.
  • Mus. Med denne indstilling kan du skifte størrelse og farve på musemarkøren og bruge det numeriske tastatur til at styre musen..
  • Andre indstillinger. Disse indstillinger gør Surface nem at bruge:
    • Afspil animationer i Windows. Du kan se animationer, når du åbner og skifter apps, ved at vælge Til.
    • Vis Windows-baggrund. Du kan se et baggrundsbillede i stedet for en sort baggrund på skrivebordet ved at vælge Til.
    • Vis beskeder for. Hvis beskeder vises og forsvinder for hurtigt, skal du vælge et tidsinterval (5, 7, 15 eller 30 sekunder; 1 eller 5 minutter) for at angive, hvor længe de er synlige.
    • Markørtykkelse. Hvis markøren er for svær at se, kan du ændre dens tykkelse.
    • Vis visuel feedback, når jeg rører skærmen. Du kan se en grå animation, hver gang du berører skærmen, ved at vælge Til.
    • Brug mørkere, større visuel feedback (ideel til præsentationer). Du kan se en større og mørkere animation, hver gang du berører skærmen, ved at vælge Til.

Tilpas logonskærmen

Gå til Start Windows-logo, og vælg Indstillinger > Øget tilgængelighed for at gøre en af følgende indstillinger tilgængelig, hver gang Surface starter:

• Oplæser
  • Forstørrelsesglas
  • Stor kontrast
  • Undertekster
  • Tastatur
  • Mus

Microsoft skaber teknologi med det mål, at den skal være tilgængelige for personer uanset handicap. På nuværende tidspunkt er Surface-enheder imidlertid ikke et fuldt tilgængeligt produkt. Surface-enhederne understøtter i sig selv hjælp til handicappede, men Surface er afhængig af, at operativsystemet, internetbrowserne og anden software også er tilgængeligt til handicappede. Surface har forpligtet sig til at understøtte hjælp til handicappede og arbejder i tæt samarbejde med de partnere, der udvikler operativsystem, internetbrowser og anden software, for at forbedre hjælpen til handicappede i fremtidige udgivelser. Mens vi arbejder på de tekniske detaljer, kan du besøge http://www.microsoft.com/enable og sende feedback, der er relateret til Surface Hjælp til handicappede, eller stille os spørgsmål via Microsoft Accessibility Survey. Vi er meget glade for al den feedback, vi modtager, da den kan være med til at forbedre vores kundeoplevelse.

Få funktionerne til Øget tilgængelighed

Sådan kan du se, hvilke funktioner der er tilgængelige:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger ikon for indstillinger.
. Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og vælge Indstillinger Ikonet Indstillinger.
Trin 2:  Vælg Skift pc-indstillinger > Øget tilgængelighed.

Du kan finde flere oplysninger om funktionerne til Øget tilgængelighed under Gør din pc nemmer at bruge på Windows.com.

Bemærk!
Siden Gør din pc nemmere at bruge indeholder indstillinger, som muligvis ikke er tilgængelige på Surface.

Indstillinger for øget tilgængelighed til Surface

• Oplæser. Dette værktøj læser teksten på skærmen højt. Du kan finde flere oplysninger under Få tekst læst højt af Oplæser.
  • Forstørrelsesglas. Dette værktøj forstørrer din skærm eller dele af den for at gøre det nemmere at se ord og billeder. Du kan finde flere oplysninger under Brug af forstørrelsesglas til at få vist elementer på skærmen.
  • Stor kontrast. Med denne indstilling kan du bruge et stort kontrasttema, som gør det nemmere at læse på din Surface. Sådan bruger du temaet til Stor kontrast:
    • Under Vælg et tema skal du vælge et tema med stor kontrast, vælge en farve for at ændre den type tekst eller baggrundsfarve og vælge Anvend.
  • Skærmtastatur. Med dette værktøj kan du styre din Surface ved at bruge et skærmtastatur. Du kan finde flere oplysninger under Brug af skærmtastaturet (OSK) til at skrive.
  • Mus. Med denne indstilling kan du skifte størrelse og farve på musemarkøren og bruge det numeriske tastatur til at styre musen.. Du kan finde flere oplysninger under Mus og tastatur: Nyheder i Windows
  • Andre indstillinger. Disse indstillinger gør Surface nem at bruge:
    • Afspil animationer i Windows. Du kan se animationer, når du åbner og skifter apps, ved at vælge Til.
    • Vis Windows-baggrund. Du kan se et baggrundsbillede i stedet for en sort baggrund på skrivebordet ved at vælge Til.
    • Vis beskeder for. Hvis beskeder vises og forsvinder for hurtigt, skal du vælge et tidsinterval (5, 7, 15 eller 30 sekunder; 1 eller 5 minutter) for at angive, hvor længe de er synlige.
    • Markørtykkelse. Hvis markøren er for svær at se, kan du ændre dens tykkelse.
    • Vis visuel feedback, når jeg rører skærmen. Du kan se en grå animation, hver gang du berører skærmen, ved at vælge Til.
    • Brug mørkere, større visuel feedback (ideel til præsentationer). Du kan se en større og mørkere animation, hver gang du berører skærmen, ved at vælge Til.

Tilpas logonskærmen

Vælg Øget tilgængelighed i nederste venstre hjørne af logonskærmen for at vælge en eller flere af følgende indstillinger, som skal være tilgængelige, hver gang Surface startes:

• Oplæser
  • Forstørrelsesglas
  • Skærmtastatur
  • Stor kontrast
  • Træge taster
  • Filtertaster

Microsoft udvikler teknologi, der bestræber sig på at være tilgængelig for alle personer, Surface-enheder understøtter dog endnu ikke helt hjælp til handicappede. Surface-enhederne understøtter i sig selv hjælp til handicappede, men Surface er afhængig af, at operativsystemet, internetbrowsere og anden installeret eller installerbar software også understøtter hjælp til handicappede. Surface har forpligtet sig til at understøtte hjælp til handicappede og arbejder i tæt samarbejde med de partnere, der udvikler operativsystem, internetbrowser og anden software, for at sikre, at hjælp til handicappede forbedres i fremtidige udgivelser. Mens vi arbejder på de tekniske detaljer, kan du besøge http://www.microsoft.com/enable og sende feedback, der er relateret til Surface Hjælp til handicappede, eller stille os spørgsmål via Microsoft Accessibility Survey. Vi er glade for al den feedback, vi modtager, da det kan være med til at forbedre vores kundeoplevelse.

Få funktionerne til Øget tilgængelighed

Sådan kan du se, hvilke funktioner der er tilgængelige:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger Ikon for indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger Ikon for indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Øget tilgængelighed.

Du kan finde flere oplysninger om funktionerne til Øget tilgængelighed under Gør din pc nemmer at bruge på Windows.com.

Bemærk!
Siden Gør din pc nemmere at bruge indeholder indstillinger, som muligvis ikke er tilgængelige på Surface.

Indstillinger for øget tilgængelighed til Surface

• Oplæser. Dette værktøj læser teksten på skærmen højt. Du kan finde flere oplysninger under Få tekst læst højt af Oplæser.
  • Forstørrelsesglas. Dette værktøj forstørrer din skærm eller dele af den for at gøre det nemmere at se ord og billeder. Du kan finde flere oplysninger under Brug af forstørrelsesglas til at få vist elementer på skærmen.
  • Stor kontrast. Med denne indstilling kan du bruge et stort kontrasttema, som gør det nemmere at læse på din Surface. Sådan bruger du temaet til Stor kontrast:
    • Under Vælg et tema skal du vælge et tema med stor kontrast, vælge en farve for at ændre den type tekst eller baggrundsfarve og vælge Anvend.
  • Tastatur. Med dette værktøj kan du styre din Surface ved at bruge et skærmtastatur. Du kan finde flere oplysninger under Brug af skærmtastaturet (OSK) til at skrive.
  • Mus. Med denne indstilling kan du skifte størrelse og farve på musemarkøren og bruge det numeriske tastatur til at styre musen. Du kan finde flere oplysninger under Mus og tastatur: Nyheder i Windows
  • Andre indstillinger. Disse indstillinger gør Surface nem at bruge:
    • Afspil animationer i Windows. Du kan se disse animationer, når du åbner og skifter apps, ved at trykke eller klikke på Til.
    • Vis Windows-baggrund. Du kan se et baggrundsbillede i stedet for en sort baggrund på skrivebordet ved at trykke eller klikke på Til.
    • Vis beskeder for. Hvis beskeder vises og forsvinder for hurtigt, skal du vælge et tidsinterval (5, 7, 15 eller 30 sekunder; 1 eller 5 minutter) for at angive, hvor længe de er synlige.
    • Markørtykkelse. Hvis markøren er svær at få øje på på skærmen, kan du ændre dens tykkelse.
    • Vis visuel feedback, når jeg rører skærmen. Hvis du vil se en grå animation, når du rører skærmen, skal du trykke eller klikke på Til.
    • Brug mørkere, større visuel feedback (ideel til præsentationer). Hvis du vil se en større, mørkere animation, når du rører skærmen, skal du trykke eller klikke på Til.

Tilpas logonskærmen

Tryk eller klik på knappen Øget tilgængelighed i nederste venstre hjørne af logonskærmen for at vælge en eller flere af følgende indstillinger, som skal være tilgængelige, hver gang Surface startes:

• Oplæser
  • Forstørrelsesglas
  • Skærmtastatur
  • Stor kontrast
  • Træge taster
  • Filtertaster

Microsoft udvikler teknologi, der bestræber sig på at være tilgængelig for alle personer, Surface-enheder understøtter dog endnu ikke helt hjælp til handicappede. Surface-enhederne understøtter i sig selv hjælp til handicappede, men Surface er afhængig af, at operativsystemet, internetbrowsere og anden installeret eller installerbar software også understøtter hjælp til handicappede. Surface har forpligtet sig til at understøtte hjælp til handicappede og arbejder i tæt samarbejde med de partnere, der udvikler operativsystem, internetbrowser og anden software, for at sikre, at hjælp til handicappede forbedres i fremtidige udgivelser. Mens vi arbejder på de tekniske detaljer, kan du besøge http://www.microsoft.com/enable og sende feedback, der er relateret til Surface Hjælp til handicappede, eller stille os spørgsmål via Microsoft Accessibility Survey. Vi er glade for al den feedback, vi modtager, da det kan være med til at forbedre vores kundeoplevelse.

Få funktionerne til Øget tilgængelighed

Sådan kan du se, hvilke funktioner der er tilgængelige:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger Ikon for indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger Ikon for indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Øget tilgængelighed.

Du kan finde flere oplysninger om funktionerne til Øget tilgængelighed under Gør din pc nemmer at bruge på Windows.com.

Bemærk!
Siden Gør din pc nemmere at bruge indeholder indstillinger, som muligvis ikke er tilgængelige på Surface.

Indstillinger for øget tilgængelighed til Surface

• Oplæser. Dette værktøj læser teksten på skærmen højt. Du kan finde flere oplysninger under Få tekst læst højt af Oplæser.
  • Forstørrelsesglas. Dette værktøj forstørrer din skærm eller dele af den for at gøre det nemmere at se ord og billeder. Du kan finde flere oplysninger under Brug af forstørrelsesglas til at få vist elementer på skærmen.
  • Stor kontrast. Med denne indstilling kan du bruge et stort kontrasttema, som gør det nemmere at læse på din Surface. Sådan bruger du temaet til Stor kontrast:
    • Under Vælg et tema skal du vælge et tema med stor kontrast, vælge en farve for at ændre den type tekst eller baggrundsfarve og vælge Anvend.
  • Skærmtastatur. Med dette værktøj kan du styre din Surface ved at bruge et skærmtastatur. Du kan finde flere oplysninger under Brug af skærmtastaturet (OSK) til at skrive.
  • Mus. Med denne indstilling kan du skifte størrelse og farve på musemarkøren og bruge det numeriske tastatur til at styre musen.. Du kan finde flere oplysninger under Mus og tastatur: Nyheder i Windows
  • Andre indstillinger. Disse indstillinger gør Surface nem at bruge:
    • Afspil animationer i Windows. Du kan se disse animationer, når du åbner og skifter apps, ved at trykke eller klikke på Til.
    • Vis Windows-baggrund. Du kan se et baggrundsbillede i stedet for en sort baggrund på skrivebordet ved at trykke eller klikke på Til.
    • Vis beskeder for. Hvis beskeder vises og forsvinder for hurtigt, skal du vælge et tidsinterval (5, 7, 15 eller 30 sekunder; 1 eller 5 minutter) for at angive, hvor længe de er synlige.
    • Markørtykkelse. Hvis markøren er svær at få øje på på skærmen, kan du ændre dens tykkelse.
    • Vis visuel feedback, når jeg rører skærmen. Hvis du vil se en grå animation, når du rører skærmen, skal du trykke eller klikke på Til.
    • Brug mørkere, større visuel feedback (ideel til præsentationer). Hvis du vil se en større, mørkere animation, når du rører skærmen, skal du trykke eller klikke på Til.

Tilpas logonskærmen

Tryk eller klik på knappen Øget tilgængelighed i nederste venstre hjørne af logonskærmen for at vælge en eller flere af følgende indstillinger, som skal være tilgængelige, hver gang Surface startes:

• Oplæser
  • Forstørrelsesglas
  • Skærmtastatur
  • Stor kontrast
  • Træge taster
  • Filtertaster