Alt om konti

Gælder for

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Gælder for

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Operativsystem:

Den konto, du bruger til at logge på din Surface, gemmer dine indstillinger, præferencer m.m. Den bedste oplevelse får du ved at logge på med en Microsoft-konto. Det giver dig problemfri adgang til dine Windows Store-apps, sociale medier og sikkerhedskopierer dine filer og billeder til skyen.


Hvis du deler din Surface med andre personer, vil det være en god idé at oprette en konto til hver enkelt person. På den måde får hver person sine egne præferencer og indstillinger og dermed adgang til egne filer og apps. Hvis du har din egen konto, betyder det, at dine filer er skjult fra andre, medmindre du vælger at dele dem.

Hvis du har børn, kan du konfigurere en børnekonto med ekstra sikkerhed, så dine børn kun ser det, du giver dem lov til at se, på Surface.

Bemærkninger
 • Hvis du har glemt din adgangskode, skal du se Jeg har glemt min adgangskode.
 • Hvis du bruger mobilt bredbånd til at oprette forbindelse til internettet med og har spørgsmål til fakturering, dataabonnement eller andre spørgsmål, der vedrører din mobile bredbåndskonto, skal du kontakte din mobiloperatør.

Første konto på din nye Surface

Når du har konfigureret din Surface, oprettes der er en konto til dig på baggrund af de oplysninger, du afgiver. Den første konto konfigureres som en administratorkonto. Fra denne konto kan du oprette, ændre eller fjerne andre konti på din Surface.

Microsoft-konto eller lokal konto?

Når du konfigurere din Surface, eller når du opretter en konto for andre, så vælger du, om den pågældende konto skal være en Microsoft-konto eller en lokal konto. Dit bedste valg er at bruge en Microsoft-konto.

Arbejd og spil nemmere med en Microsoft-konto

En Microsoft-konto består af en mailadresse og en adgangskode, som du bruger til at logge på Windows med. Hvis du har brugt Microsoft-tjenester tidligere, f.eks. Xbox, Hotmail, Outlook.com, OneDrive, Messenger, Skype eller Windows Phone, har du allerede en Microsoft-konto. Det er samme mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge på disse tjenester. Når du logger på din Surface med en Microsoft-konto og har en internetforbindelse:

 • Så forbliver dine venners kontaktoplysninger opdateret fra Outlook, Facebook, Twitter, LinkedIn og andre konti.
 • Du kan holde dit farvetema, dine browserfavoritter, apps og andre personlige indstillinger synkroniset med enhver anden pc, du har, som kører Windows 10 eller Windows 8.1.
 • Du har adgang til dokumenter, billeder og andre filer, som du opretter på en pc, fordi de som standard gemmes i din OneDrive. I Windows 10 er OneDrive som en lokal mappe, der følger dig, uanset hvor du logger på med din Microsoft-konto.
 • Du kan købe flere apps fra Windows Store. Store bruger din konto til at holde styr på de apps, du køber, så du kan downloade, opdatere og geninstallere dem, når du har brug for det. Få flere oplysninger under Udforsk Store.
 • Hvis du har glemt adgangskoden til en Microsoft-konto, kan du nulstille din adgangskode online.

Hvis du ikke er sikker på, om du har en Microsoft-konto, eller hvis du ikke kan huske den mailadresse, som du brugte til disse tjenester, kan du nemt oprette en ny, gratis mailadresse.

Lokale konti og domænekonti

En lokal konto er en konto, der kun er oprettet på din Surface. Hvis du bruger en lokal konto, skal du logge på tjenester som f.eks. OneDrive, Skype, Windows Store eller sociale medier, hver gang du vil have adgang til dem.

Få fordelene ved en Microsoft-konto, selv når du logger på med den lokale konto, ved at knytte en Microsoft-konto til din lokale konto.

Hvis du arbejder for en organisation, der har tildelt dig et brugernavn i et netværksdomæne, kan du bruge den konto til at logge på din Surface Pro-model. Kontakt din organisations it-afdeling for at få at vide, hvordan du konfigurerer det.

Du kan tilslutte en Microsoft-konto til domænekontoen, hvis du ønsker at få de fordele, som en Microsoft-konto giver, selv når du logger på via domænekontoen.

Se, hvilken type konto du bruger

 • Gå til Start Windows-logo, og vælg Indstillinger > Konti > Din konto.

Dine kontooplysninger vises under dit navn:

 • Hvis du kan se en mailadresse, benytter du en Microsoft-konto.
 • Hvis du kan se Lokal konto, er din konto kun på din Surface (ikke tilsluttet skyen). Hvis du vil skifte til en Microsoft-konto, skal du vælge Opret forbindelse til din Microsoft-konto og følge instruktionerne på skærmen.
 • Hvis du kan se et netværksdomæne (domænenavn\brugernavn), bruger du en domænekonto som f.eks. en konto på din arbejdsplads. Du kan forbinde din Microsoft-konto til din domænekonto ved at vælge Opret forbindelse til din Microsoft-konto.

Skift adgangskode, billede og andre kontoindstillinger

Du kan ændre din adgangskode, tilføje eller ændre billeder til din konto og tilslutte eller afbryde forbindelsen via en Microsoft-konto. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til Start Windows logo, og vælg Indstillinger.
Trin 2:  Vælg Konti, og skift de ønskede indstillinger:
 • Vælg Din konto for at tilføje eller oprette et kontobillede, oprette eller afbryde forbindelse til en Microsoft-konto og få adgang til andre kontoindstillinger online.
 • Vælg Logonindstillinger for at ændre din adgangskode, oprette en billedadgangskode eller pinkode og vælge, hvor længe Windows skal vente, før du skal logge på igen, når du har været væk. Du skal opgive adgangskoden til din konto for at foretage disse ændringer. Hvis du ikke har en adgangskode, kan du oprette en her.
 • Vælg Arbejdsadgang for at få adgang til delte arbejds- eller studieressourcer.
 • Vælg Familie og andre brugere for at tilføje eller redigere andre konti på din Surface (kun administratorkonto).
 • Vælg Synkroniser dine indstillinger for at synkronisere dine Windows-indstillinger til andre enheder.

Kontotyper: standard og administrator

Hver konto er tildelt en kontotype, der bestemmer, hvad du kan gøre med kontoen. Du kan tildele disse kontotyper til enhver Microsoft-konto eller lokal konto:

 • Administrator. Når du er logget på med en administratorkonto, kan du oprette eller fjerne andre konti, angive deres kontotyper og installere apps.
  Den første konto på din Surface er altid en administratorkonto. Hvis du vil oprette en ny administratorkonto, skal du først oprette kontoen og derefter redigere den for at gøre den til en administratorkonto.
 • Standard. Personer, der bruger en standardkonto, kan oprette og redigere filer og tilpasse deres indstillinger, men ikke oprette, ændre eller fjerne andre konti. Der er muligvis nogle apps, de ikke kan installere. Når du opretter en ny konto, er det en standardkonto.

Se, hvilken type konto du bruger

Trin 1:  Gå til Start Windows logo, og vælg Indstillinger.
Trin 2:  Vælg Konti.
Hvis du ser Familie og andre brugere i venstre rude, har du en administratorkonto. Ellers har du en standardkonto.

Hvordan føjer jeg en konto til min Surface?

Du kan tilføje konti for familiemedlemmer eller andre brugere.

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Gå til Start Windows logo, og vælg Indstillinger > Konti > Familie og andre brugere.
Trin 3:  Gør et af følgende:

 • Hvis du vil tilføje et barn eller andet familiemedlem, skal du vælge Tilføj et familiemedlem under din familie.
 • Hvis du vil tilføje nogen, der ikke er familiemedlem, skal du vælge Føj en anden til denne pc under Andre brugere.
Trin 4:  Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere kontoen.

Du kan ændre kontoniveauer, når du har konfigureret en konto. Se hvordan under Skifte en anden brugers kontotype nedenfor.

Sådan oprettes en børnekonto

Børnekonti kontrolleres af de indstillinger for familiesikkerhed, som anvendes på kontoen.

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Indstillinger > Konti > Familie og andre brugere.
Trin 3:  Vælg Tilføj et familiemedlem > Tilføj et barn.
Trin 4:  Gør et af følgende:

 • Hvis du vil benytte barnets eksisterende mailadresse på Microsoft-kontoen, skal du angive mailadressen og vælge Næste.
 • Hvis barnet ikke har en mailadresse, skal du vælge Personen, jeg vil invitere, har ikke en mailadresse, angive de nødvendige oplysninger og vælge Næste.
Trin 5:  Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere kontoen.

Når du har oprettet den nye konto på din Surface, kan du redigere kontoindstillingerne for at begrænse visse apps, spil og websites. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til Start Windows logo, og vælg Indstillinger > Konti > Familie og andre brugere.
Trin 2:  Vælg Administrer familieindstillinger online under Din familie.
Trin 3:  Vælg en konto for at se eller redigere indstillinger.

Få flere oplysninger under Konfigurere din familie.

Skifte en anden brugers kontotype

Med en administratorkonto kan du ændre kontotyper for andre, der bruger din Surface. Du kan gøre en anden persons konto til administratorkonto eller standardbruger. Sådan gør du:

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Gå til Start Windows logo, og vælg Indstillinger > Konti > Familie og andre brugere.
Trin 3:  Vælg den konto, du vil ændre, og vælg Skift kontotype.
Trin 4:  Vælg Kontotype på rullelisten.

Fjerne en konto

Hvis du sletter en konto, mister du alle indstillinger, filer og data, medmindre de er blevet sikkerhedskopieret eller gemt et andet sted.

Bemærkninger
 • Du kan ikke fjerne en konto, der er i brug.
 • Du kan kun fjerne en konto, hvis du er logget på med en administratorkonto. Det betyder, at hvis du vil fjerne en administratorkonto, så skal der være mindst endnu en administratorkonto, du kan bruge til formålet.

Sådan fjernes en konto:

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Gå til Start Windows logo, og vælg Indstillinger > Konti > Familie og andre brugere.
Trin 3:  Vælg den konto, du vil fjerne, og vælg Fjern.
Trin 4:  Vælg Slet konto og data.

Den konto, du bruger til at logge på din Surface, gemmer dine indstillinger, præferencer m.m. Den bedste oplevelse får du ved at logge på med en Microsoft-konto. Det giver dig problemfri adgang til dine Windows Store-apps, sociale medier og sikkerhedskopierer dine filer og billeder til skyen.


Hvis du deler din Surface med andre personer, vil det være en god idé at oprette en konto til hver enkelt person. På den måde får hver person sine egne præferencer og indstillinger og dermed adgang til egne filer og apps. Hvis du har din egen konto, betyder det, at dine filer er skjult fra andre, medmindre du vælger at dele dem.

Hvis du har børn, kan du konfigurere en børnekonto med ekstra sikkerhed, så dine børn kun ser det, du giver dem lov til at se, på Surface.

Bemærkninger
 • Hvis du har glemt din adgangskode, skal du se Jeg har glemt min adgangskode.
 • Hvis du bruger mobilt bredbånd til at oprette forbindelse til internettet med og har spørgsmål til fakturering, dataabonnement eller andre spørgsmål, der vedrører din mobile bredbåndskonto, skal du kontakte din mobiloperatør.

Første konto på din nye Surface

Når du har konfigureret din Surface, oprettes der er en konto til dig på baggrund af de oplysninger, du afgiver. Den første konto på din Surface konfigureres som en administratorkonto. Fra denne konto kan du oprette, ændre eller fjerne andre konti på din Surface.

Microsoft-konto eller lokal konto?

Når du konfigurere din Surface, eller når du opretter en konto for andre, så vælger du, om den pågældende konto skal være en Microsoft-konto eller en lokal konto. Dit bedste valg er at bruge en Microsoft-konto.

Arbejd og spil nemmere med en Microsoft-konto

En Microsoft-konto består af en mailadresse og en adgangskode, som du bruger til at logge på Windows med. Hvis du har brugt Microsoft-tjenester tidligere, f.eks. Xbox, Hotmail, Outlook.com, OneDrive, Messenger, Skype eller Windows Phone, har du allerede en Microsoft-konto. Det er samme mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge på disse tjenester. Når du logger på Surface med en Microsoft-konto og har en internetforbindelse:

 • Så forbliver dine venners kontaktoplysninger opdateret fra Outlook, Facebook, Twitter, LinkedIn og andre konti.
 • Du kan holde dit farvetema, dine browserfavoritter, apps og andre personlige indstillinger synkroniset med enhver anden pc, du har, som kører Windows RT 8.1 eller Windows 8.1 RT Update 3.
 • Du har adgang til dokumenter, billeder og andre filer, som du opretter på en pc, fordi de som standard gemmes i din OneDrive. I Windows RT 8.1 er OneDrive som en lokal mappe, der følger dig, uanset hvor du logger på med din Microsoft-konto.
 • Du kan købe flere apps fra Windows Store. Store bruger din konto til at holde styr på de apps, du køber, så du kan downloade, opdatere og geninstallere dem, når du har brug for det. Vil du tilføje eller ændre en betalingsindstilling via din Microsoft-konto? Du kan finde flere oplysninger under Redigere betalingsmetoden for Windows Store og se faktureringshistorik.
 • Hvis du har glemt adgangskoden til en Microsoft-konto, kan du nulstille din adgangskode online.

Hvis du ikke er sikker på, om du har en Microsoft-konto, eller hvis du ikke kan huske den mailadresse, som du brugte ved disse tjenester, så kan du nemt oprette en ny, gratis mailadresse.

Lokale konti

En lokal konto er en konto, der kun er oprettet på din Surface. Hvis du bruger en lokal konto, skal du logge på tjenester som f.eks. OneDrive, Skype, Windows Store eller sociale medier, når du vil have adgang til dem. Hvis du glemmer adgangskoden til den lokale konto, så kan vi ikke hjælpe med at give dig adgang til dine filer.

Få fordelene ved en Microsoft-konto, selv når du logger på med den lokale konto, ved at knytte en Microsoft-konto til din lokale konto.

Se, hvilken type konto du bruger

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og vælge Indstillinger.)
Trin 2:  Vælg Skift pc-indstillinger > Konti.

Oplysninger om din konto vises under dit navn:

 • Hvis du kan se en mailadresse, benytter du en Microsoft-konto.
 • Hvis du kan se Lokal konto, er din konto kun på din Surface (ikke tilsluttet skyen). Hvis du vil skifte til en Microsoft-konto, skal du vælge Opret forbindelse til din Microsoft-konto og følge instruktionerne.

Skift adgangskode, billede og andre kontoindstillinger

Du kan ændre din adgangskode, tilføje eller ændre billeder til din konto og tilslutte eller afbryde forbindelsen via en Microsoft-konto. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger > Skift pc-indstillinger.
Trin 2: 

Vælg Konti, og skift de ønskede indstillinger:

 • Vælg Din konto for at tilføje eller oprette et kontobillede, oprette eller afbryde forbindelse til en Microsoft-konto og få adgang til andre kontoindstillinger online.
 • Vælg Logonindstillinger for at ændre din adgangskode, oprette en billedadgangskode eller pinkode og vælge, om der skal angives en adgangskode, når Surface vækkes fra slumring. Du skal opgive adgangskoden til din konto for at foretage disse ændringer. Hvis du ikke har en adgangskode, kan du oprette en her.
 • Vælg Andre konti for at tilføje eller redigere andre konti på din Surface (kun administratorkonto).

Kontotyper: standard, administrator og barn

Hver konto er tildelt en kontotype, der bestemmer, hvad du kan gøre med kontoen. Du kan tildele disse kontotyper til enhver Microsoft-konto eller lokal konto:

 • Administrator. Når du er logget på med en administratorkonto, kan du oprette eller fjerne andre konti, angive deres kontotyper og installere apps.
 • Den første konto på din Surface er altid en administratorkonto. Hvis du vil oprette en ny administratorkonto, skal du først oprette kontoen og derefter redigere den for at gøre den til en administratorkonto.

 • Standard. Personer, der bruger en standardkonto, kan oprette og redigere filer og tilpasse deres indstillinger, men ikke oprette, ændre eller fjerne andre konti. Der er muligvis nogle apps, de ikke kan installere. Når du opretter en ny konto, er det en standardkonto, medmindre du konfigurerer den som en børnekonto.
 • Barn. Børnekonti kontrolleres af de indstillinger for familiesikkerhed, som du anvender til kontoen. Læs mere under Beskytte dine børn på pc'en for at finde ud af, hvordan du aktiverer de funktioner til familiesikkerhed, der er integreret i Windows.

Se, hvilken type konto du bruger

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger > Skift pc-indstillinger.
Trin 2:  Vælg Konti.
Hvis du ser Andre konti i venstre rude, så har du en administratorkonto. Ellers har du en standard- eller børnekonto.

Hvis du har en børnekonto, vises meddelelsen "Denne konto overvåges af Familiesikkerhed" kortvarigt ud for dit navn i menuen Start, når du logger på. Sådan ser du børnekontoens restriktioner:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger > Skift pc-indstillinger > Kontrolpanel.
Trin 2:  Vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed, og vælg Vis familieindstillinger for din konto under Familiesikkerhed.
Hvis Familiesikkerhed er aktiveret, har du en børnekonto. På denne side kan du også se de begrænsninger, du har, og om din aktivitet på pc'en indsamles.

Hvordan føjer jeg en konto til min Surface?

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger > Skift pc-indstillinger > Konti > Andre konti.
Trin 3:  Vælg Tilføj en konto.
Trin 4: 

Gør derefter et af følgende:

 • Hvis der skal logges på den nye konto med en eksisterende mailadresse fra Microsoft-kontoen, skal du skrive den og vælge Næste.
 • Hvis der skal logges på den nye konto med en ny mailadresse fra Microsoft-kontoen, skal du vælge Opret en ny mailadresse, angive de nødvendige oplysninger og vælge Næste.
 • Hvis der skal logges på den nye konto uden en Microsoft-konto, skal du vælge Log på uden en Microsoft-konto (anbefales ikke) > Lokal konto. Du kan altid senere tilslutte den lokale konto til en Microsoft-konto.
 • Hvis den nye konto er et barns konto, skal du vælge Tilføj en børnekonto.
Trin 5:  Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere kontoen.

Du kan ændre kontoniveauer, når du har konfigureret en konto. Se hvordan under Skifte en anden brugers kontotype nedenfor.

Sådan oprettes en børnekonto

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger > Skift pc-indstillinger > Konti > Andre konti.
Trin 3:  Vælg Tilføj en konto > Tilføj en børnekonto.
Trin 4: 

Gør derefter et af følgende:

 • Hvis du vil benytte barnets eksisterende mailadresse på Microsoft-kontoen, skal du angive barnets mailadresse og vælge Næste.
 • Hvis du vil oprette en ny mailadresse til barnet, skal du vælge Opret en ny mailadresse, angive de nødvendige oplysninger og vælge Næste.
 • Hvis du ikke ønsker, at barnet skal have en mailadresse, skal du vælge Tilføj en børnekonto uden mail, angive de nødvendige oplysninger og vælge Næste.
Trin 5:  Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere kontoen.

Hvis du vil begrænse den tid, dit barn bruger ved computeren, eller begrænse de apps, websites og spil, som dit barn har adgang til, har du mulighed for at gøre det. Læs mere under Beskytte dine børn på pc'en for at finde ud af, hvordan du aktiverer de funktioner til familiesikkerhed, der er integreret i Windows.

Skifte en anden brugers kontotype

Med en administratorkonto kan du ændre kontotyper for andre, der bruger din Surface. Du kan gøre andres konti til en administratorkonto, standardbruger eller børnekonto. Sådan gør du:

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger > Skift pc-indstillinger > Konti > Andre konti.
Trin 3:  Vælg den konto, du vil ændre, og vælg Rediger.
Trin 4:  Vælg Kontotype på rullelisten.

Fjerne en konto

Hvis du sletter en konto, mister du alle indstillinger, filer og data, medmindre de er blevet sikkerhedskopieret eller gemt et andet sted.

Bemærkninger
 • Du kan ikke fjerne en konto, der er i brug.
 • Du kan kun fjerne en konto, hvis du er logget på med en administratorkonto. Det betyder, at hvis du vil fjerne en administratorkonto, så skal der være mindst endnu en administratorkonto, du kan bruge til formålet.

Sådan fjernes en konto:

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger > Skift pc-indstillinger > Konti > Andre konti.
Trin 3:  Vælg den konto, du vil ændre, og vælg Fjern.
Trin 4:  Vælg Slet konto og data.

Den konto, du bruger til at logge på din Surface, gemmer dine indstillinger, præferencer m.m. Den bedste oplevelse får du ved at logge på med en Microsoft-konto. Det giver dig problemfri adgang til dine Windows Store-apps, sociale medier og sikkerhedskopierer dine filer og billeder til skyen.


Hvis du deler din Surface med andre personer, vil det være en god idé at oprette en konto til hver enkelt person. På den måde får hver person sine egne præferencer og indstillinger og dermed adgang til egne filer og apps. Hvis du har din egen konto, betyder det, at dine filer er skjult fra andre, medmindre du vælger at dele dem.

Hvis du har børn, kan du konfigurere en konto for børn, med hvad det indebærer af ekstra sikkerhedstiltag, så dine børn kun kan se dét, du giver dem lov til, når de bruger Surface.

Bemærkninger
 • Hvis du har glemt din adgangskode, skal du se under Jeg har glemt min adgangskode.
 • Hvis du bruger mobilt bredbånd til at oprette forbindelse til internettet med og har spørgsmål til fakturering, dataabonnement eller andre spørgsmål, der vedrører din mobile bredbåndskonto, skal du kontakte din mobiloperatør.

Første konto på din nye Surface

Når du har konfigureret din Surface, oprettes der er en konto til dig på baggrund af de oplysninger, du afgiver. Fra denne konto kan du oprette, ændre eller fjerne andre konti på din Surface.

Microsoft-konto eller lokal konto?

Når du konfigurere din Surface, eller når du opretter en konto for andre, så vælger du, om den pågældende konto skal være en Microsoft-konto eller en lokal konto. Dit bedste valg er at bruge en Microsoft-konto.

Arbejd og spil nemmere med en Microsoft-konto

En Microsoft-konto består af en mailadresse og en adgangskode, som du kan bruge, når du vil logge på Windows. Hvis du har brugt Microsoft-tjenester tidligere, f.eks. Xbox, Hotmail, Outlook.com, OneDrive, Messenger, Skype eller Windows Phone, har du allerede en Microsoft-konto. Det er samme mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge på disse tjenester. Når du logger på Surface med en Microsoft-konto og har en internetforbindelse:

 • Så forbliver dine venners kontaktoplysninger opdateret fra Outlook, Facebook, Twitter, LinkedIn og andre konti.
 • Ved at anvende en Microsoft-konto, kan du sørge for, at dit farveskema, browserfavoritter, apps og andre personlige indstillinger hele tiden er synkroniserede med enhver pc, der kører Windows 8.1 eller Windows RT 8.1.
 • Du har adgang til dokumenter, billeder og andre filer, som du opretter på en pc, fordi de som standard gemmes i din OneDrive. I Windows 8.1 er OneDrive som en lokal mappe, der følger dig, uanset hvor du logger på med din Microsoft-konto.
 • Du kan installere flere apps fra Windows Store. Windows Store bruger din konto til at holde styr på de apps, du har købt, så du kan hente, opdatere og geninstallere dem, når du har brug for det. Vil du tilføje eller ændre en betalingsindstilling via din Microsoft-konto? Du kan finde flere oplysninger under Redigere betalingsmetoden for Windows Store og se faktureringshistorik.
 • Hvis du har glemt adgangskoden til en Microsoft-konto, kan du nulstille din adgangskode online.

Hvis du ikke er sikker på, om du har en Microsoft-konto, eller hvis du ikke kan huske den mailadresse, som du brugte ved disse tjenester, så kan du nemt oprette en ny, gratis mailadresse.

Lokale konti og domænekonti

En lokal konto er en konto, der kun er oprettet på din Surface. Hvis du bruger en lokal konto, skal du logge på tjenester som f.eks. OneDrive, Skype, Windows Store eller sociale medier, når du vil have adgang til dem. Hvis du glemmer adgangskoden til den lokale konto, så kan vi ikke hjælpe med at give dig adgang til dine filer.

Få fordelene ved en Microsoft-konto, selv når du logger på med den lokale konto, ved at knytte en Microsoft-konto til din lokale konto.

Hvis du arbejder for en organisation, der har tildelt dig et brugernavn i et netværksdomæne, kan du bruge denne konto til at logge på din Surface Pro-model. Kontakt din organisations it-afdeling for at få at vide, hvordan du konfigurerer det.

Hvis Surface 3 skal blive en del af et netværksdomæne, skal du opgradere fra Windows 8.1 til Windows 8.1 Pro. Under Få mere ud af Windows 8.1 kan du få oplysninger om, hvor du kan købe Windows 8.1 Pro-pakken, der indeholder alle funktionerne fra Windows 8.1 Pro, inkl. muligheden for at blive en del af et domæne.

Bemærk!
Du kan ikke deltage i eller logge på et netværksdomæne med Surface RT eller Surface 2.

Du kan tilslutte en Microsoft-konto til domænekontoen, hvis du ønsker at få de fordele, som en Microsoft-konto giver, selv når du logger på via domænekontoen.

Se, hvilken type konto du bruger

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 3: 

Tryk eller klik på Konti.

Oplysninger om din konto vises under dit navn:

 • Hvis du kan se en mailadresse, er det en Microsoft-konto.
 • Hvis du kan se Lokal konto, så er kontoen kun på din Surface (ikke tilsluttet skyen). Hvis du vil skifte til en Microsoft-konto, skal du trykke eller klikke på Opret forbindelse til din Microsoft-konto.
 • Hvis du kan se et netværksdomæne (domænenavn\brugernavn), så bruger du en domænekonto, f.eks. en konto tilknyttet din arbejdsplads. Du kan oprette forbindelse mellem din Microsoft-konto og domænekonto ved at trykke eller klikke på Opret forbindelse til din Microsoft-konto. Se Tilslutte din Microsoft-konto til din domænekonto for at få at vide hvordan.

Skift adgangskode, billede og andre kontoindstillinger

Du kan ændre din adgangskode, tilføje eller ændre billeder til din konto og tilslutte eller afbryde forbindelsen via en Microsoft-konto. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Konti.
Trin 4: 

Herefter kan du ændre dine kontoindstillinger:

 • Tryk eller klik på Din konto.
  Du kan tilføje eller oprette et kontobillede, tilslutte eller afbryde via en Microsoft-konto og opnå adgang til andre kontoindstillinger online.
 • Tryk eller klik på Indstillinger for logon.
  Du kan ændre din adgangskode, oprette en billedadgangskode eller pinkode og vælge, hvorvidt der kræves en adgangskode, når Surface vækkes fra slumring. Du skal opgive adgangskoden til din konto for at foretage disse ændringer. Hvis du ikke har en adgangskode, kan du oprette en her.

Kontotyper: standard, administrator og barn

Hver konto er tildelt en kontotype, der bestemmer, hvad du kan gøre med kontoen. Du kan tildele disse kontotyper til enhver Microsoft- eller lokal konto:

 • Administrator. Når du er logget på med en administratorkonto, kan du oprette eller fjerne andre konti, og du kan angive deres kontotyper. Men en administratorkonto kan du installere apps.

  Den første konto på din Surface er altid en administratorkonto. Hvis du vil oprette en ny administratorkonto, skal du først oprette den nye konto og derefter redigere den for at gøre den til en administratorkonto.

 • Standard. Folk, der bruger en standardkonto, kan oprette og redigere filer og tilpasse deres indstillinger, men de kan ikke oprette, ændre eller fjerne andre konti. Der er muligvis nogle apps, de ikke kan installere. Når du opretter en nye konto, er det en standardkonto, medmindre du opretter den som en børnekonto.

 • Barn. Børnekonti kontrolleres af de indstillinger for familiesikkerhed, som du anvender til kontoen. Læs mere under Beskytte dine børn på pc'en for at finde ud af, hvordan du aktiverer de funktioner til familiesikkerhed, der er integreret i Windows.

Se, hvilken type konto du bruger

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Konti.
Trin 4: 

Hvis du ser Andre konti i venstre rude, så har du en administratorkonto.

Ellers har du en standard- eller børnekonto.

Hvis du har en børnekonto, vises meddelelsen "Denne konto overvåges af Familiesikkerhed" kortvarigt ud for dit navn på startskærmen, når du logger på første gang. Sådan ser du børnekontoens restriktioner:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik derefter på Kontrolpanel.
Trin 3: 

Tryk eller klik på Brugerkonti og Familiesikkerhed, og tryk eller klik på Vis familieindstillinger for din konto under Familiesikkerhed.

Hvis Familiesikkerhed er aktiveret, har du en børnekonto. På denne side kan du også se de begrænsninger, du har, og om din aktivitet på pc'en indsamles.

Hvordan føjer jeg en konto til min Surface?

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 3:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 4:  Tryk eller klik på Konti, og tryk eller klik på Andre konti.
Trin 5:  Tryk eller klik på Tilføj en konto.
Trin 6: 

Gør derefter ét af følgende:

 • Hvis der skal logges på den nye konto med en eksisterende mailadresse fra Microsoft-kontoen, skal du skrive den og trykke eller klikke på Næste.
 • Hvis der skal logges på den nye konto ved hjælp af en ny mailadresse fra Microsoft-kontoen, skal du trykke eller klikke på Log på med din nye mailadresse, angiv de nødvendige oplysninger, og tryk eller klik derefter på Næste.
 • Hvis der skal logges på uden brug af en Microsoft-konto, skal du trykke eller klikke på Log på uden brug af en Microsoft-konto (anbefales ikke) og trykke eller klikke på Lokal konto. Du kan altid senere tilslutte den lokale konto til en Microsoft-konto.
 • Hvis den nye konto er et barns konto, skal du trykke eller klikke på Tilføj en børnekonto.
Trin 7:  Følg skærmprompterne for at konfigurere kontoen.

Du kan ændre kontoniveauer, når du har konfigureret en konto. Se hvordan under Skifte en anden brugers kontotype nedenfor.

Sådan oprettes en børnekonto

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 3:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 4:  Tryk eller klik på Konti, og tryk eller klik på Andre konti.
Trin 5:  Tryk eller klik på Tilføj en konto, og tryk eller klik på Tilføj en børnekonto.
Trin 6: 

Gør derefter et af følgende:

 • Hvis du ønsker at anvende barnets eksisterende mailadresse på Microsoft-kontoen, skal du angive barnets mailadresse og klikke på Næste.
 • Hvis du vil oprette en ny mailadresse til barnet, skal du trykke eller klikke på Opret en ny mailadresse, angive de nødvendige oplysninger og trykke eller klikke på Næste.
 • Hvis du ikke ønsker, at barnet skal have en mailadresse, skal du trykke eller klikke på Tilføj en børnekonto uden mail og angive de nødvendige oplysninger og trykke eller klikke på Næste.
Trin 7:  Følg skærmprompterne for at konfigurere kontoen.

Hvis du vil begrænse den tid, dit barn bruger ved computeren, eller begrænse de apps, websites og spil, som dit barn har adgang til, har du mulighed for at gøre det. Læs mere under Beskytte dine børn på pc'en for at finde ud af, hvordan du aktiverer de funktioner til familiesikkerhed, der er integreret i Windows.

Skifte en anden brugers kontotype

Med en administratorkonto kan du ændre kontotyper for andre, der bruger din Surface. Du kan gøre andres konti til en administratorkonto, standardbruger eller børnekonto. Sådan gør du:

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 4:  Tryk eller klik på Konti, og tryk eller klik på Andre konti.
Trin 5:  Tryk eller klik på den konto, du vil ændre, og tryk eller klik på Rediger.
Trin 6:  Vælg Kontotype på rullelisten.

Fjerne en konto

Hvis du sletter en konto, mister du alle indstillinger, filer og data, medmindre de er blevet sikkerhedskopieret eller gemt et andet sted.

Bemærkninger
 • Du kan ikke fjerne en konto, der er i brug.
 • Du kan kun fjerne en konto, hvis du er logget på med en administratorkonto. Det betyder, at hvis du vil fjerne en administratorkonto, så skal der være mindst endnu en administratorkonto, du kan bruge til formålet.

Sådan fjernes en konto:

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger.
Trin 4:  Tryk eller klik på Konti, og tryk eller klik på Andre konti.
Trin 5:  Tryk eller klik den konto, du vil ændre, og tryk eller klik på Fjern.
Trin 6:  Tryk eller klik på Slet konto og data.

Den konto, du bruger til at logge på din Surface, gemmer dine indstillinger, præferencer m.m. Den bedste oplevelse får du ved at logge på med en Microsoft-konto. Det giver dig problemfri adgang til dine Windows Store-apps, sociale medier og sikkerhedskopierer dine filer og billeder til skyen.


Hvis du deler din Surface med andre personer, vil det være en god idé at oprette en konto til hver enkelt person. På den måde får hver person sine egne præferencer og indstillinger og dermed adgang til egne filer og apps. Hvis du har din egen konto, betyder det, at dine filer er skjult fra andre, medmindre du vælger at dele dem.

Hvis du har børn, kan du konfigurere en konto for børn, med hvad det indebærer af ekstra sikkerhedstiltag, så dine børn kun kan se dét, du giver dem lov til, når de bruger Surface.

Bemærkninger
 • Hvis du har glemt din adgangskode, skal du se under Jeg har glemt min adgangskode.
 • Hvis du bruger mobilt bredbånd til at oprette forbindelse til internettet med og har spørgsmål til fakturering, dataabonnement eller andre spørgsmål, der vedrører din mobile bredbåndskonto, skal du kontakte din mobiloperatør.

Første konto på din nye Surface

Når du har konfigureret din Surface, oprettes der er en konto til dig på baggrund af de oplysninger, du afgiver. Den første konto på din Surface konfigureres som en administratorkonto. Fra denne konto kan du oprette, ændre eller fjerne andre konti på din Surface.

Microsoft-konto eller lokal konto?

Når du konfigurere din Surface, eller når du opretter en konto for andre, så vælger du, om den pågældende konto skal være en Microsoft-konto eller en lokal konto. Dit bedste valg er at bruge en Microsoft-konto.

Arbejd og spil nemmere med en Microsoft-konto

En Microsoft-konto består af en mailadresse og en adgangskode, som du kan bruge, når du vil logge på Windows. Hvis du har brugt Microsoft-tjenester tidligere, f.eks. Xbox, Hotmail, Outlook.com, OneDrive, Messenger, Skype eller Windows Phone, har du allerede en Microsoft-konto. Det er samme mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge på disse tjenester. Når du logger på Surface med en Microsoft-konto og har en internetforbindelse:

 • Så forbliver dine venners kontaktoplysninger opdateret fra Outlook, Facebook, Twitter, LinkedIn og andre konti.
 • Ved at anvende en Microsoft-konto, kan du sørge for, at dit farveskema, browserfavoritter, apps og andre personlige indstillinger hele tiden er synkroniserede med enhver pc, der kører Windows 8.1 eller Windows RT 8.1.
 • Du har adgang til dokumenter, billeder og andre filer, som du opretter på en pc, fordi de som standard gemmes i din OneDrive. I Windows 8.1 er OneDrive som en lokal mappe, der følger dig, uanset hvor du logger på med din Microsoft-konto.
 • Du kan installere flere apps fra Windows Store. Windows Store bruger din konto til at holde styr på de apps, du har købt, så du kan hente, opdatere og geninstallere dem, når du har brug for det. Vil du tilføje eller ændre en betalingsindstilling via din Microsoft-konto? Du kan finde flere oplysninger under Redigere betalingsmetoden for Windows Store og se faktureringshistorik.
 • Hvis du har glemt adgangskoden til en Microsoft-konto, kan du nulstille din adgangskode online.

Hvis du ikke er sikker på, om du har en Microsoft-konto, eller hvis du ikke kan huske den mailadresse, som du brugte til disse tjenester, kan du nemt oprette en ny, gratis mailadresse.

Lokale konti

En lokal konto er en konto, der kun er oprettet på din Surface. Hvis du bruger en lokal konto, skal du logge på tjenester som f.eks. OneDrive, Skype, Windows Store eller sociale medier, når du vil have adgang til dem. Hvis du glemmer adgangskoden til den lokale konto, så kan vi ikke hjælpe med at give dig adgang til dine filer.

Få fordelene ved en Microsoft-konto, selv når du logger på med den lokale konto, ved at knytte en Microsoft-konto til din lokale konto.

Se, hvilken type konto du bruger

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Vælg Skift pc-indstillinger > Konti.
Oplysninger om din konto vises under dit navn:
 • Hvis du kan se en mailadresse, benytter du en Microsoft-konto.
 • Hvis du kan se Lokal konto, er din konto kun på din Surface (ikke tilsluttet clouden). Hvis du vil skifte til en Microsoft-konto, skal du trykke eller klikke på Opret forbindelse til din Microsoft-konto og følge instruktionerne på skærmen.

Skift adgangskode, billede og andre kontoindstillinger

Du kan ændre din adgangskode, tilføje eller ændre billeder til din konto og tilslutte eller afbryde forbindelsen via en Microsoft-konto. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Vælg Skift pc-indstillinger > Konti.
Trin 3:  Herefter kan du ændre dine kontoindstillinger:

 • Vælg Din konto for at tilføje eller oprette et kontobillede, oprette eller afbryde forbindelse til en Microsoft-konto og få adgang til andre kontoindstillinger online.
 • Vælg Logonindstillinger for at ændre din adgangskode, oprette en billedadgangskode eller pinkode og vælge, om der skal angives en adgangskode, når Surface vækkes fra slumring. Du skal opgive adgangskoden til din konto for at foretage disse ændringer. Hvis du ikke har en adgangskode, kan du oprette en her.

Kontotyper: standard, administrator og barn

Hver konto er tildelt en kontotype, der bestemmer, hvad du kan gøre med kontoen. Du kan tildele disse kontotyper til enhver Microsoft- eller lokal konto:

 • Administrator. Når du er logget på med en administratorkonto, kan du oprette eller fjerne andre konti, angive deres kontotyper og installere apps.
  Den første konto på din Surface er altid en administratorkonto. Hvis du vil oprette en ny administratorkonto, skal du først oprette kontoen og derefter redigere den for at gøre den til en administratorkonto.
 • Standard. Folk, der bruger en standardkonto, kan oprette og redigere filer og tilpasse deres indstillinger, men de kan ikke oprette, ændre eller fjerne andre konti. Der er muligvis nogle apps, de ikke kan installere. Når du opretter en ny konto, er det en standardkonto, medmindre du konfigurerer den som en børnekonto.
 • Barn. Børnekonti kontrolleres af de indstillinger for familiesikkerhed, som du anvender til kontoen. Læs mere under Beskytte dine børn på pc'en for at finde ud af, hvordan du aktiverer de funktioner til familiesikkerhed, der er integreret i Windows.

Se, hvilken type konto du bruger

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Vælg Skift pc-indstillinger > Konti.
Trin 3:  Hvis du ser Andre konti i venstre rude, så har du en administratorkonto. Ellers har du en standard- eller børnekonto.

Hvis du har en børnekonto, vises meddelelsen "Denne konto overvåges af Familiesikkerhed" kortvarigt ud for dit navn på startskærmen, når du logger på første gang. Sådan ser du børnekontoens restriktioner:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Vælg Skift pc-indstillinger > Kontrolpanel > Brugerkonti og familiesikkerhed.
Trin 3:  Vælg Familiesikkerhed > Vis familieindstillinger for din konto.
Hvis Familiesikkerhed er aktiveret, har du en børnekonto. På denne side kan du også se de begrænsninger, du har, og om din aktivitet på pc'en indsamles.

Hvordan føjer jeg en konto til min Surface?

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Vælg Skift pc-indstillinger > Konti > Andre konti.
Trin 4:  Vælg Tilføj en konto, og gør et af følgende:
 • Hvis der skal logges på den nye konto med en eksisterende mailadresse fra Microsoft-kontoen, skal du skrive den og vælge Næste.
 • Hvis der skal logges på den nye konto med en ny mailadresse fra Microsoft-kontoen, skal du vælge Opret en ny mailadresse, angive de nødvendige oplysninger og vælge Næste.
 • Hvis der skal logges på den nye konto uden en Microsoft-konto, skal du vælge Log på uden brug af en Microsoft-konto (anbefales ikke) og vælge Lokal konto. Du kan altid senere tilslutte den lokale konto til en Microsoft-konto.
 • Hvis den nye konto er et barns konto, skal du trykke eller klikke på Tilføj en børnekonto.
Trin 5:  Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere kontoen.

Du kan ændre kontoniveauer, når du har konfigureret en konto. Se hvordan under Skifte en anden brugers kontotype nedenfor.

Sådan oprettes en børnekonto

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Vælg Skift pc-indstillinger > Konti > Andre konti.
Trin 4:  Vælg Tilføj en konto > Tilføj en børnekonto, og gør et af følgende:
 • Hvis du ønsker at anvende barnets eksisterende mailadresse på Microsoft-kontoen, skal du angive barnets mailadresse og klikke på Næste.
 • Hvis du vil oprette en ny mailadresse til barnet, skal du trykke eller klikke på Opret en ny mailadresse, angive de nødvendige oplysninger og trykke eller klikke på Næste.
 • Hvis du ikke ønsker, at barnet skal have en mailadresse, skal du trykke eller klikke på Tilføj en børnekonto uden mail og angive de nødvendige oplysninger og trykke eller klikke på Næste.
Trin 5:  Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere kontoen.

Hvis du vil begrænse den tid, dit barn bruger ved computeren, eller begrænse de apps, websites og spil, som dit barn har adgang til, har du mulighed for at gøre det. Læs mere under Beskytte dine børn på pc'en for at finde ud af, hvordan du aktiverer de funktioner til familiesikkerhed, der er integreret i Windows.

Skifte en anden brugers kontotype

Med en administratorkonto kan du ændre kontotyper for andre, der bruger din Surface. Du kan gøre andres konti til en administratorkonto, standardbruger eller børnekonto. Sådan gør du:

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Vælg Skift pc-indstillinger > Konti > Andre konti.
Trin 4:  Vælg den konto, du vil ændre, og vælg Rediger.
Trin 5:  Vælg Kontotype på rullelisten.

Fjerne en konto

Hvis du sletter en konto, mister du alle indstillinger, filer og data, medmindre de er blevet sikkerhedskopieret eller gemt et andet sted.

Bemærkninger
 • Du kan ikke fjerne en konto, der er i brug.
 • Du kan kun fjerne en konto, hvis du er logget på med en administratorkonto. Det betyder, at hvis du vil fjerne en administratorkonto, så skal der være mindst endnu en administratorkonto, du kan bruge til formålet.

Sådan fjernes en konto:

Trin 1:  Log på med en administratorkonto.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Vælg Skift pc-indstillinger > Konti > Andre konti.
Trin 4:  Vælg den konto, du vil ændre, og vælg Fjern.
Trin 5:  Vælg Slet konto og data.

Kontakt os

Answer Desk
Answer Tech kan hjælpe.
Tal med en medarbejder