Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3 .

Gælder for

Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3 .

Operativsystem:

Jeg har glemt min adgangskode

Har du glemt din adgangskode til at logge på Windows på Surface? Løsningen afhænger af den type konto, du bruger.

Hvilken slags konto bruger du?

Der findes tre typer konti, du kan bruge til at logge på din Surface:

• En Microsoft-konto. Du kan logge på med en mailadresse og adgangskode.
  • En lokal konto. Du kan logge på med et brugernavn og en adgangskode.
  • En domænekonto. Du kan logge på med et domænebrugernavn og en adgangskode. Domænet er netværket til dit arbejde eller din skole, og brugernavnet er tildelt til dig.

Få flere oplysninger under Alt om konti.

Hvis du logger på med en Microsoft-konto

Nulstil din adgangskode online fra en hvilken som helst computer med internetadgang. Det kan du forvente:

• Du skal angive mailadressen til den konto, du bruger til at logge på din Surface.
  • Hvis du tidligere har konfigureret sikkerhedskontakter, sender Microsoft dig en verificeringskode. Du skal vælge, hvilke af dine sikkerhedskontakter der får koden. Som regel er disse kontakter en telefon, hvor du kan hente sms'er og en alternativ mailadresse.

Sørg for, at din Surface er forbundet til internettet, første gang du logger på med din nye adgangskode. På den måde kan din Surface kontrollere den adgangskode, du angiver, i forhold til den nye adgangskode du har angivet online. Ellers kan den kun sammenligne den adgangskode, du angiver, med den seneste adgangskode, der kunne bruges til at låse din Surface op.

Du kan få flere oplysninger under Microsoft-konto.

Hvis du logger på med en lokal konto

Adgangskoden til din lokale konto findes kun på din Surface, så det er det eneste sted, hvor du kan ændre den.

• Hvis du tidligere har angivet et adgangskodetip, kan du bruge det som en påmindelse.
  • Få nogen med en administratorkonto på din Surface til at logge på og ændre din adgangskode for dig. Hvis du har en administratorkonto og kan huske administratoradgangskoden, kan du gøre det selv. Den konto, der blev oprettet under Windows Installation, er en administratorkonto.
Trin 1:  Vælg søgefeltet på proceslinjen, angiv brugerkonti, og vælg Kontrolpanel til brugerkonti.
Trin 2:  Vælg Administrer brugerkonti > kontonavnet > Nulstil adgangskode.
  • Hvis du har glemt adgangskoderne til din lokale konto og administratorkontoen, skal du nulstille din Surface til fabriksindstillingerne.
  • Hvis du nulstiller din Surface til fabriksindstillingerne, fjernes alle filerne på din Surface. Du kan gendanne filer, der er blevet synkroniseret til OneDrive, når du har nulstillet din Surface.
  • Få mere at vide om, hvordan du nulstiller din Surface fra Windows-logonskærmen, under Gendanne eller nulstille Surface Pro eller Surface 3.

Hvis du logger på med en domænekonto

Hvis du logger på med et brugernavn, du har fået af en systemadministrator, på arbejdet eller i skolen, bruger du en domænekonto.

• Kontakt din systemadministrator for at få din adgangskode nulstillet. Din systemadministrator kan ikke se din adgangskode, men kan ændre den for dig.

Sørg for, at din Surface er forbundet til netværket på dit arbejde eller din skole, første gang du logger på med din nye adgangskode til domænekontoen. På den måde kan din Surface kontrollere den adgangskode, du angiver, i forhold til den nye adgangskode, din systemadministrator har angivet for dig. Ellers kan den kun sammenligne den adgangskode, du angiver, med den seneste adgangskode, der kunne bruges til at låse din Surface op.

Adgangskodetips

Her er nogle ting, du kan gøre, for at gøre det nemmere at huske en adgangskode eller nulstille en adgangskode, du har glemt.

• Brug en Microsoft-konto, hvis det er muligt. På den måde kan du nulstille din adgangskode online, hvis det er nødvendigt.
  • Konfigurer sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto, f.eks. et tip og et telefonnummer eller en alternativ mail, Microsoft kan sende en verificeringskode til. Se Sikkerhedsoplysninger og sikkerhedskoder for at finde ud af, hvordan du gør.
  • Når du opretter en adgangskode til en lokal konto, skal du oprette et adgangskodetip, der følger med den. Der er plads til et tip, når du ændrer din adgangskode.
  • Opret en pinkode eller en anden logonindstilling, du har nemmere ved at huske. Se Logge på og af Surface for at finde ud af, hvordan du gør.

Jeg har glemt min adgangskode

Har du glemt din adgangskode til at logge på Windows på Surface? Løsningen afhænger af den type konto, du bruger.

Hvilken slags konto bruger du?

Der findes tre typer konti, du kan bruge til at logge på din Surface:

• En Microsoft-konto. Du kan logge på med en mailadresse og adgangskode.
  • En lokal konto. Du kan logge på med et brugernavn og en adgangskode.
  • En domænekonto. Du kan logge på et domænebrugernavn og en adgangskode. Domænet er netværket til dit arbejde eller din skole, og brugernavnet er tildelt til dig.

Få flere oplysninger under Alt om konti.

Hvis du logger på med en Microsoft-konto

Nulstil din adgangskode online fra en hvilken som helst computer med internetadgang. Det kan du forvente:

• Du skal angive mailadressen til den konto, du bruger til at logge på din Surface.
  • Hvis du tidligere har konfigureret sikkerhedskontakter, sender Microsoft dig en verificeringskode. Du skal vælge, hvilke af dine sikkerhedskontakter der får koden. Som regel er disse kontakter en telefon, hvor du kan hente sms'er og en alternativ mailadresse.
  • Sørg for, at din Surface er forbundet til internettet, første gang du logger på med din nye adgangskode. På den måde kan din Surface kontrollere den adgangskode, du angiver, i forhold til den nye adgangskode du har angivet online. Ellers kan den kun sammenligne den adgangskode, du angiver, med den seneste adgangskode, der kunne bruges til at låse din Surface op.

Du kan få flere oplysninger under Microsoft-konto.

Hvis du logger på med en lokal konto

Adgangskoden til din lokale konto findes kun på din Surface, så det er det eneste sted, hvor du kan ændre den.

• Hvis du har angivet et adgangskodetip, kan du bruge det som en påmindelse.
  • Få nogen med en administratorkonto på din Surface til at logge på og ændre din adgangskode for dig. Hvis du har en administratorkonto og kan huske administratoradgangskoden, kan du gøre det selv. Den konto, der blev oprettet under Windows Installation, er en administratorkonto.
Trin 1:  Vælg søgefeltet på proceslinjen, angiv brugerkonti, og vælg Brugerkonti i søgeresultaterne.
Trin 2:  Vælg Administrer brugerkonti, og vælg kontonavnet.
Trin 3:  Vælg Nulstil adgangskode, og angiv og bekræft derefter den nye adgangskode.
  • Hvis du har glemt adgangskoden til din lokale konto og/eller administratorkonto, skal du nulstille din Surface til fabriksindstillingerne.
  • Hvis du nulstiller din Surface til fabriksindstillingerne, fjernes alle filerne på din Surface. Du kan gendanne filer, der er blevet synkroniseret til OneDrive, når du har nulstillet din Surface.
  • Få mere at vide om, hvordan du nulstiller din Surface fra Windows-logonskærmen, under Optimere eller nulstille Surface RT eller Surface 2.

Adgangskodetips

Her er nogle ting, du kan gøre, for at gøre det nemmere at huske en adgangskode eller nulstille en adgangskode, du har glemt.

• Brug en Microsoft-konto, hvis det er muligt. På den måde kan du nulstille din adgangskode online, hvis det er nødvendigt.
  • Konfigurer sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto, f.eks. et tip og et telefonnummer eller en alternativ mailadresse, Microsoft kan sende en verificeringskode til. Se Sikkerhedsoplysninger og sikkerhedskoder for at finde ud af, hvordan du gør.
  • Når du opretter en adgangskode til en lokal konto, skal du oprette et adgangskodetip, der følger med den. Der er plads til et tip, når du ændrer din adgangskode.
  • Opret en pinkode eller en anden logonindstilling, du har nemmere ved at huske. Se Logge på og af Surface for at finde ud af, hvordan du gør.

Jeg har glemt min adgangskode

Har du glemt din adgangskode til at logge på Windows på Surface? Løsningen afhænger af den type konto, du bruger.

Hvilken slags konto bruger du?

Der findes tre typer konti, du kan bruge til at logge på din Surface:

• En Microsoft-konto. Du kan logge på med en mailadresse og adgangskode.
  • En lokal konto. Du kan logge på med et brugernavn og en adgangskode.
  • En domænekonto. Du kan logge på med et domænebrugernavn og en adgangskode. Domænet er netværket til dit arbejde eller din skole, og brugernavnet er tildelt til dig.

Få flere oplysninger under Alt om konti.

Hvis du logger på med en Microsoft-konto

Nulstil din adgangskode online fra en hvilken som helst computer med internetadgang. Det kan du forvente:

• Du skal angive mailadressen til den konto, du bruger til at logge på din Surface.
  • Hvis du tidligere har konfigureret sikkerhedskontakter, sender Microsoft dig en verificeringskode. Du skal vælge, hvilke af dine sikkerhedskontakter der får koden. Som regel er disse kontakter en telefon, hvor du kan hente sms'er og en alternativ mailadresse.

Sørg for, at din Surface er forbundet til internettet, første gang du logger på med din nye adgangskode. På den måde kan din Surface kontrollere den adgangskode, du angiver, i forhold til den nye adgangskode du har angivet online. Ellers kan den kun sammenligne den adgangskode, du angiver, med den seneste adgangskode, der kunne bruges til at låse din Surface op.

Du kan få flere oplysninger under Microsoft-konto.

Hvis du logger på med en lokal konto

Adgangskoden til din lokale konto findes kun på din Surface, så det er det eneste sted, hvor du kan ændre den.

• Hvis du tidligere har angivet et adgangskodetip, kan du bruge det som en påmindelse.
  • Få nogen med en administratorkonto på din Surface til at logge på og ændre din adgangskode for dig. Hvis du har en administratorkonto og kan huske administratoradgangskoden, kan du gøre det selv. Den konto, der blev oprettet under Windows Installation, er en administratorkonto.
Trin 1:  Åbn Søg Knappen Søg, skriv Brugerkonti, og tryk eller klik på Brugerkonti.
Trin 2:  Tryk eller klik på Administrer brugerkonti, og tryk eller klik på kontonavnet.
Trin 3:  Tryk eller klik på Nulstil adgangskode, og angiv og bekræft derefter den nye adgangskode.
  • Hvis du har glemt adgangskoderne til din lokale konto og administratorkontoen, skal du nulstille din Surface til fabriksindstillingerne.
  • Hvis du nulstiller din Surface til fabriksindstillingerne, fjernes alle filerne på din Surface. Du kan gendanne filer, der er blevet synkroniseret til OneDrive, når du har nulstillet din Surface.
  • Få mere at vide om, hvordan du nulstiller din Surface fra Windows-logonskærmen, under Gendanne, optimere eller nulstille din Surface Pro eller Surface 3.

Hvis du logger på med en domænekonto

Hvis du logger på med et brugernavn, du har fået af en systemadministrator, på arbejdet eller i skolen, bruger du en domænekonto.

• Kontakt din systemadministrator for at få din adgangskode nulstillet. Din systemadministrator kan ikke se din adgangskode, men kan ændre den for dig.

Sørg for, at din Surface er forbundet til netværket på dit arbejde eller din skole, første gang du logger på med din nye adgangskode til domænekontoen. På den måde kan din Surface kontrollere den adgangskode, du angiver, i forhold til den nye adgangskode, din systemadministrator har angivet for dig. Ellers kan den kun sammenligne den adgangskode, du angiver, med den seneste adgangskode, der kunne bruges til at låse din Surface op.

Adgangskodetips

Her er nogle ting, du kan gøre, for at gøre det nemmere at huske en adgangskode eller nulstille en adgangskode, du har glemt.

• Brug en Microsoft-konto, hvis det er muligt. På den måde kan du nulstille din adgangskode online, hvis det er nødvendigt.
  • Konfigurer sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto, f.eks. et tip og et telefonnummer eller en alternativ mailadresse, Microsoft kan sende en verificeringskode til. Se Sikkerhedsoplysninger og sikkerhedskoder for at finde ud af, hvordan du gør.
  • Når du opretter en adgangskode til en lokal konto, skal du oprette et adgangskodetip, der følger med den. Der er plads til et tip, når du ændrer din adgangskode.
  • Opret en pinkode eller en anden logonindstilling, du har nemmere ved at huske. Se Logge på og af Surface for at finde ud af, hvordan du gør.

Jeg har glemt min adgangskode

Har du glemt din adgangskode til at logge på Windows på Surface? Løsningen afhænger af den type konto, du bruger.

Hvilken slags konto bruger du?

Der findes tre typer konti, du kan bruge til at logge på din Surface:

• En Microsoft-konto. Du kan logge på med en mailadresse og adgangskode.
  • En lokal konto. Du kan logge på med et brugernavn og en adgangskode.
  • En domænekonto. Du kan logge på et domænebrugernavn og en adgangskode. Domænet er netværket til dit arbejde eller din skole, og brugernavnet er tildelt til dig.

Få flere oplysninger under Alt om konti.

Hvis du logger på med en Microsoft-konto

Nulstil din adgangskode online fra en hvilken som helst computer med internetadgang. Det kan du forvente:

• Du skal angive mailadressen til den konto, du bruger til at logge på din Surface.
  • Hvis du tidligere har konfigureret sikkerhedskontakter, sender Microsoft dig en verificeringskode. Du skal vælge, hvilke af dine sikkerhedskontakter der får koden. Som regel er disse kontakter en telefon, hvor du kan hente sms'er og en alternativ mailadresse.

Sørg for, at din Surface er forbundet til internettet, første gang du logger på med din nye adgangskode. På den måde kan Surface kontrollere den adgangskode, du angiver, i forhold til den nye adgangskode du har angivet online. Ellers kan den kun sammenligne den adgangskode, du angiver, med den seneste adgangskode, der kunne bruges til at låse din Surface op.

Du kan få flere oplysninger under Microsoft-konto.

Hvis du logger på med en lokal konto

Adgangskoden til din lokale konto findes kun på din Surface, så det er det eneste sted, hvor du kan ændre den.

• Hvis du har angivet et adgangskodetip, kan du bruge det som en påmindelse.
  • Få nogen med en administratorkonto på din Surface til at logge på og ændre din adgangskode for dig. Hvis du har en administratorkonto og kan huske administratoradgangskoden, kan du gøre det selv. Den konto, der blev oprettet under Windows Installation, er en administratorkonto.
Trin 1:  Åbn Søg Knappen Søg, skriv Brugerkonti, og tryk eller klik på Brugerkonti.
Trin 2:  Tryk eller klik på Administrer brugerkonti, og tryk eller klik på kontonavnet.
Trin 3:  Tryk eller klik på Nulstil adgangskode, og angiv og bekræft derefter den nye adgangskode.
  • Hvis du har glemt adgangskoderne til din lokale konto og administratorkontoen, skal du nulstille din Surface til fabriksindstillingerne.
  • Hvis du nulstiller din Surface til fabriksindstillingerne, fjernes alle filerne på din Surface. Du kan gendanne filer, der er blevet synkroniseret til OneDrive, når du har nulstillet din Surface.
  • Få mere at vide om, hvordan du nulstiller din Surface fra Windows-logonskærmen, under Optimere eller nulstille Surface RT eller Surface 2.

Adgangskodetips

Her er nogle ting, du kan gøre, for at gøre det nemmere at huske en adgangskode eller nulstille en adgangskode, du har glemt.

• Brug en Microsoft-konto, hvis det er muligt. På den måde kan du nulstille din adgangskode online, hvis det er nødvendigt.
  • Konfigurer sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto, f.eks. et adgangskodetip og et telefonnummer eller en alternativ mailadresse, Microsoft kan sende en verificeringskode til. Se Sikkerhedsoplysninger og sikkerhedskoder for at finde ud af, hvordan du gør.
  • Når du opretter en adgangskode til en lokal konto, skal du oprette et tip, der følger med den. Der er plads til et tip, når du ændrer din adgangskode.
  • Opret en pinkode eller en anden logonindstilling, du har nemmere ved at huske. Se Logge på og af Surface for at finde ud af, hvordan du gør.