Skifte en lokal konto til en Microsoft-konto

med en Microsoft-konto får du den bedste sky-relateret oplevelse, gratis onlinelager m.m. Følg disse trin for at skifte en lokal konto på Surface til en Microsoft-konto.

Gælder for

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Gælder for

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Operativsystem:

Når du bruger en Microsoft-konto til at logge på Surface, får du lagerplads i skyen, underholdning, apps i Windows Store, og du kan problemfrit tilslutte dine enheder og konti.

Ved du ikke, om du har en Microsoft-konto?

Hvis du har brugt Microsoft-tjenester tidligere, f.eks. Xbox, Outlook.com, OneDrive eller Skype, eller hvis du bruger en telefon med Windows, har du allerede en Microsoft-konto. Det er den mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge på med. Hvis du ikke kan huske mailadressen, er det helt OK. Du kan tilmelde dig til en ny gratis mailadresse.

Sådan kontrollerer du, om du er logget på med en Microsoft-konto

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Indstillinger > Konti > Din konto.
Trin 2:

Se, hvilken slags konto du brugte til at logge på med:

• En Microsoft-konto. Hvis du allerede er logget på med en Microsoft-konto, vises dit navn og din mailadresse over dit kontobillede.
  • En lokal konto. Hvis du er logget på med en lokal konto, kan du se ordne Lokal konto under dit navn sammen med linket Opret forbindelse til en Microsoft-konto.

Skifte en lokal konto til en Microsoft-konto

Hvis du er logget på din Surface med en lokal konto, er der nogle måder, hvorpå du kan skifte til en Microsoft-konto.

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo, og vælg Indstillinger > Konti > Din konto.
Trin 2:  Vælg Log på med en Microsoft-konto.
Du skal muligvis bekræfte din adgangskode.
Trin 3:  Vælg et af følgende:

Mulighed 1: Opret forbindelse til en eksisterende Microsoft-konto

Selvom du ikke loggede på din Surface med en Microsoft-konto, så har du muligvis allerede én, hvis du bruger andre Microsoft-tjenester som f.eks. Xbox, Hotmail, Outlook.com eller Skype. Din Microsoft-konto er den mailadresse, du brugte til at logge på disse tjenester.

Skriv den mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge på de andre Microsoft-tjenester, vælg Næste, og følg vejledningen på skærmen.

Skifte til en Microsoft-konto

Mulighed 2: Log på med den mailadresse, du oftest bruger

Hvis du ikke har brugt Microsoft-tjenester tidligere, kan du bruge en hvilken som helst mailadresse til at oprette en ny Microsoft-konto med, herunder adresser fra Outlook.com, Yahoo! eller Gmail.

Sådan bruger du din favoritmailadresse:

Trin 1: Skriv den mailadresse, du vil bruge, og vælg Opret en ny konto.
Trin 2: Angiv dine person- og sikkerhedsoplysninger, og så er du klar.
Oprette en Microsoft-konto

Mulighed 3: Hent en nye mailadresse

Hvis du vil have en spritny mailadresse, der skal bruges til din Microsoft-konto, kan du få en gratis:

Trin 1: Vælg Opret en ny konto.
Trin 2: Angiv dine person- og sikkerhedsoplysninger til den nye mailadresse – og du har klar.
Oprette en Microsoft-mailadresse

Hvad hvis du har mere end én Microsoft-konto?

Hvis du har mere end én Microsoft-konto, skal du vælge en konto til din Surface.

Du kan finde flere oplysninger om Microsoft-konti under Logge på med en Microsoft-konto.

Hvis du er ny i Surface, kan du se vores oplysninger til at komme i gang:

Når du bruger en Microsoft-konto til at logge på Surface, får du lagerplads i skyen, underholdning, apps i Windows Store, og du kan problemfrit tilslutte dine enheder og konti.

Ved du ikke, om du har en Microsoft-konto?

Hvis du har brugt Microsoft-tjenester tidligere, f.eks. Xbox, Outlook.com, OneDrive eller Skype, eller hvis du bruger en telefon med Windows, har du allerede en Microsoft-konto. Det er den mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge på med. Hvis du ikke kan huske mailadressen, er det helt OK. Du kan tilmelde dig til en ny gratis mailadresse.

Sådan kontrollerer du, om du er logget på med en Microsoft-konto

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og vælge Indstillinger.
Trin 2:  Vælg Skift pc-indstillinger > Konti > Din konto.
Trin 3:

Se, hvilken slags konto du brugte til at logge på med:

• En Microsoft-konto. Hvis du allerede er logget på med en Microsoft-konto, vises dit navn og din mailadresse over dit kontobillede.
  • En lokal konto. Hvis du er logget på med en lokal konto, kan du se ordne Lokal konto under dit navn sammen med linket Opret forbindelse til en Microsoft-konto.

Skifte en lokal konto til en Microsoft-konto

Hvis du er logget på din Surface med en lokal konto, er der nogle måder, hvorpå du kan skifte til en Microsoft-konto.

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger.
Trin 2:  Vælg Skift pc-indstillinger > Konti > Din konto > Opret forbindelse til en Microsoft-konto.
Du skal muligvis bekræfte din nuværende adgangskode.
Trin 3:  Vælg et af følgende:

Mulighed 1: Opret forbindelse til en eksisterende Microsoft-konto

Selvom du ikke loggede på din Surface med en Microsoft-konto, så har du muligvis allerede én, hvis du bruger andre Microsoft-tjenester som f.eks. Xbox, Hotmail, Outlook.com eller Skype. Din Microsoft-konto er den mailadresse, du brugte til at logge på disse tjenester.

Skriv den mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge på de andre Microsoft-tjenester, vælg Næste, og følg vejledningen på skærmen.

Skifte til en Microsoft-konto

Mulighed 2: Log på med den mailadresse, du oftest bruger

Hvis du ikke har brugt Microsoft-tjenester tidligere, kan du bruge en hvilken som helst mailadresse til at oprette en ny Microsoft-konto med, herunder adresser fra Outlook.com, Yahoo! eller Gmail.

Sådan bruges din yndlingsmailadresse:

Trin 1: Skriv den mailadresse, du vil bruge, og vælg derefter Opret en ny konto.
Trin 2: Angiv dine person- og sikkerhedsoplysninger, og så er du klar.
Oprette en Microsoft-konto

Mulighed 3: Hent en ny mailadresse

Hvis du vil have en spritny mailadresse, der skal bruges til din Microsoft-konto, kan du få en gratis:

Trin 1: Vælg Opret en ny konto.
Trin 2: Angiv dine person- og sikkerhedsoplysninger til den nye mailadresse – og du har klar.
Oprette en Microsoft-mailadresse

Hvad hvis du har mere end én Microsoft-konto?

Hvis du har mere end én Microsoft-konto, skal du vælge en konto til din Surface. Du kan finde ud af, hvilken Microsoft-konto du skal bruge, ved at gå til Vælge en Microsoft-konto.

Du kan finde flere oplysninger om Microsoft-konti under Hvad er en Microsoft-konto?

Hvis du ikke har prøvet Surface før, kan du se under Introduktion til Surface RT eller Surface 2.

Når du bruger en Microsoft-konto til at logge på Surface, får du lagerplads i skyen, underholdning, apps i Windows Store, og du kan problemfrit tilslutte dine enheder og konti.

Ved du ikke, om du har en Microsoft-konto?

Hvis du har brugt Microsoft-tjenester tidligere, f.eks. Xbox, Outlook.com, OneDrive eller Skype, eller hvis du bruger en telefon med Windows, har du allerede en Microsoft-konto. Det er den mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge på med. Hvis du ikke kan huske mailadressen, er det helt OK. Du kan tilmelde dig til en ny gratis mailadresse.

Sådan kontrollerer du, om du er logget på med en Microsoft-konto

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger > Konti > Din konto.
Trin 3:

Se, hvilken slags konto du brugte til at logge på med:

• En Microsoft-konto. Hvis du allerede er logget på med en Microsoft-konto, vises dit navn og din mailadresse over dit kontobillede.
  • En lokal konto. Hvis du er logget på med en lokal konto, kan du se ordne Lokal konto under dit navn sammen med linket Opret forbindelse til en Microsoft-konto.

Skifte en lokal konto til en Microsoft-konto

Hvis du er logget på din Surface med en lokal konto, er der nogle måder, hvorpå du kan skifte til en Microsoft-konto.

Trin 1:  Stryg indad fra skærmens højre side, og tryk eller klik på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger > Konti > Din konto > Opret forbindelse til en Microsoft-konto.
Du skal muligvis bekræfte din nuværende adgangskode.
Trin 3:  Vælg et af følgende:

Mulighed 1: Opret forbindelse til en eksisterende Microsoft-konto

Selvom du ikke loggede på din Surface med en Microsoft-konto, så har du muligvis allerede én, hvis du bruger andre Microsoft-tjenester som f.eks. Xbox, Hotmail, Outlook.com eller Skype. Din Microsoft-konto er den mailadresse, du brugte til at logge på disse tjenester.

Skriv den mailadresse og adgangskode, du brugte til at logge på de andre Microsoft-tjenester, tryk eller klik på Næste, og følg vejledningen på skærmen.

Skifte til en Microsoft-konto

Mulighed 2: Log på med den mailadresse, du oftest bruger

Hvis du ikke har brugt Microsoft-tjenester tidligere, kan du bruge en hvilken som helst mailadresse til at oprette en ny Microsoft-konto med, herunder adresser fra Outlook.com, Yahoo! eller Gmail.

Sådan bruger du din favoritmailadresse:

Trin 1: Skriv den mailadresse, du vil bruge, og tryk eller klik på Opret en ny konto.
Trin 2: Angiv dine person- og sikkerhedsoplysninger, og så er du klar.
Oprette en Microsoft-konto

Mulighed 3: Hent en nye mailadresse

Hvis du vil have en spritny mailadresse, der skal bruges til din Microsoft-konto, kan du få en gratis:

Trin 1: Tryk eller klik på Opret en ny konto.
Trin 2: Angiv dine person- og sikkerhedsoplysninger til den nye mailadresse – og du har klar.
Oprette en Microsoft-mailadresse

Hvad hvis du har mere end én Microsoft-konto?

Hvis du har mere end én Microsoft-konto, skal du vælge en konto til din Surface. Du kan finde ud af, hvilken Microsoft-konto du skal bruge, ved at gå til Vælge en Microsoft-konto.

Du kan finde flere oplysninger om Microsoft-konti under Hvad er en Microsoft-konto?

Hvis du er ny i Surface, kan du se vores oplysninger til at komme i gang:

Når du bruger en Microsoft-konto til at logge på Surface, får du lagerplads i skyen, underholdning, apps i Windows Store, og du kan problemfrit tilslutte dine enheder og konti.

Ved du ikke, om du har en Microsoft-konto?

Hvis du har brugt Microsoft-tjenester tidligere, f.eks. Xbox, Outlook.com, OneDrive eller Skype, eller hvis du bruger en telefon med Windows, har du allerede en Microsoft-konto. Det er den mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge på med. Hvis du ikke kan huske mailadressen, er det helt OK. Du kan tilmelde dig til en ny gratis mailadresse.

Sådan kontrollerer du, om du er logget på med en Microsoft-konto

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger > Konti > Din konto.
Trin 3:

Se, hvilken slags konto du brugte til at logge på med:

• En Microsoft-konto. Hvis du allerede er logget på med en Microsoft-konto, vises dit navn og din mailadresse over dit kontobillede.
  • En lokal konto. Hvis du er logget på med en lokal konto, kan du se ordne Lokal konto under dit navn sammen med linket Opret forbindelse til en Microsoft-konto.

Skifte en lokal konto til en Microsoft-konto

Hvis du er logget på din Surface med en lokal konto, er der nogle måder, hvorpå du kan skifte til en Microsoft-konto.

Trin 1:  Stryg indad fra skærmens højre side, og tryk eller klik på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger > Konti > Din konto > Opret forbindelse til en Microsoft-konto.
Det kan være nødvendigt at kontrollere din aktuelle adgangskode.
Trin 3:  Vælg et af følgende:

Mulighed 1: Opret forbindelse til en eksisterende Microsoft-konto

Selvom du ikke loggede på din Surface med en Microsoft-konto, så har du muligvis allerede én, hvis du bruger andre Microsoft-tjenester som f.eks. Xbox, Hotmail, Outlook.com eller Skype. Din Microsoft-konto er den mailadresse, du brugte til at logge på disse tjenester.

Skriv den mailadresse og adgangskode, du brugte til at logge på de andre Microsoft-tjenester, tryk eller klik på Næste, og følg vejledningen på skærmen.

Skifte til en Microsoft-konto

Mulighed 2: Log på med den mailadresse, du oftest bruger

Hvis du ikke har brugt Microsoft-tjenester tidligere, kan du bruge en hvilken som helst mailadresse til at oprette en ny Microsoft-konto med, herunder adresser fra Outlook.com, Yahoo! eller Gmail.

Sådan bruger du din favoritmailadresse:

Trin 1: Skriv den mailadresse, du vil bruge, og tryk eller klik derefter på Opret en ny konto.
Trin 2: Angiv dine person- og sikkerhedsoplysninger, og så er du klar.
Oprette en Microsoft-konto

Mulighed 3: Hent en nye mailadresse

Hvis du vil have en spritny mailadresse, der skal bruges til din Microsoft-konto, kan du få en gratis:

Trin 1: Tryk eller klik på Opret en ny konto.
Trin 2: Angiv dine person- og sikkerhedsoplysninger til den nye mailadresse – og du har klar.
Oprette en Microsoft-mailadresse

Hvad hvis du har mere end én Microsoft-konto?

Hvis du har mere end én Microsoft-konto, skal du vælge en konto til din Surface. Du kan finde ud af, hvilken Microsoft-konto du skal bruge, ved at gå til Vælge en Microsoft-konto.

Du kan finde flere oplysninger om Microsoft-konti under Hvad er en Microsoft-konto?

Hvis du ikke har prøvet Surface før, kan du se under Introduktion til Surface RT eller Surface 2.