Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface 3.

Gælder for

Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface 3.

Operativsystem:

Logge på og af Surface

Når du vil bruge din Surface, skal du logge på. Se, hvilke muligheder du har for at logge af og på din Surface, herunder skift af konti og oplåsning af skærmen.

Log på

Trin 1:  Afvis låseskærmen ved at stryge opad fra den nederste kant på skærmen eller ved at trykke på en tast, hvis du har påsat et Surface Typing Cover.
Trin 2:  Hvis du bliver bedt om det, skal du angive adgangskoden for din brugerkonto.
Hvis du vil logge på med en anden konto, skal du vælge Skift bruger og derefter vælge en konto.
Bemærkninger

Log af eller lås

Log af eller lås – hvad er forskellen?

• Når du logger af, lukkes alle de apps, du brugte.
  • Når du låser enheden, kan din konto ikke bruges, men andre kan logge på med deres konto, uden at lukke de apps, du brugte.

Sådan logger du af eller låser din Surface:

Trin 1:  Gå til Start , og vælg dit kontobillede i øverste venstre hjørne af menuen Start.
Trin 2:  Vælg enten Log af eller Lås.
Tip!
  • Tryk på Windows-logotasten +L for hurtigt at låse din Surface.
  • En anden genvej: Tryk på Ctrl+Alt+Del på tastaturet, og vælg Lås eller Log af.

Skift til en anden konto

Hvis du deler din Surface med andre, kan du skifte til en anden brugerkonto uden at logge af eller lukke apps. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til Start , og vælg dit kontobillede i øverste venstre hjørne af menuen Start.
Trin 2:  Vælg en konto.
Hvis du ikke kan se den ønskede konto, skal du vælge Log af og vælge den ønskede konto.

Du kan også skifte til en anden brugerkonto på logonskærmen. Sådan gør du:

Trin 1:  Afvis låseskærmen ved at stryge opad fra den nederste kant på skærmen eller ved at trykke på en tast.
Trin 2:  Vælg Skift bruger, og vælg en konto.

Vælg, hvornår en adgangskode skal være påkrævet

Du kan kontrollere, hvornår en adgangskode er påkrævet for at logge på din Surface. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til Start , og vælg Indstillinger > Konti.
Trin 2:  Vælg Indstillinger for logon, og vælg den tid, du kan være væk, før din Surface kræver, at du skal logge på igen, under Politikker for logon.
Denne indstilling er muligvis ikke tilgængelig, hvis du har føjet en arbejdsmailkonto til appen Mail, eller hvis din Surface Pro er tilsluttet et netværksdomæne.

Andre logonindstillinger

Der er to andre logonindstillinger: Pinkode og billedadgangskode. Disse indstillinger er muligvis ikke tilgængelige, hvis du har føjet arbejdsmailkonti til appen Mail eller oprettet forbindelse til et netværksdomæne.

Konfigurere en billedadgangskode

Du kan logge på ved hjælp af bevægelser på et billede efter eget valg ved at bruge et billede på Surface, OneDrive eller dit netværk. Har du ingen billeder endnu? Tag et nu med dit Surface-kamera. Se Tage fotos og videoer med Surface for at få flere oplysninger.

Sådan konfigurerer du billedadgangskode:

Trin 1:  Gå til Start , og vælg Indstillinger > Konti > Indstillinger for logon.
Trin 2:  Vælg Tilføj under Billedadgangskode.
Trin 3:  Log på med dine kontooplysninger for Microsoft, og følg derefter trinnene på skærmen for at vælge et billede og indstille bevægelser.

Oprette en pinkode

I stedet for at angive en adgangskode kan du logge hurtigt på med en firecifret pinkode. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til Start , og vælg Indstillinger > Konti > Indstillinger for logon.
Trin 2:  Vælg Tilføj under Pinkode.
Hvis du ikke har en adgangskode tilknyttet din konto, skal du oprette en adgangskode, før du kan oprette en pinkode.
Trin 3:  Bekræft den aktuelle adgangskode, og så kan du oprette en pinkode.

Du kan nu logge på ved hjælp af den firecifrede pinkode.

Bemærk!
Hvis du har føjet en arbejdsmailkonto til appen Mail, eller hvis din Surface Pro er tilsluttet et netværksdomæne, så kan sikkerhedspolitikker forhindre dig i at oprette en pinkode eller en billedadgangskode. Du kan få flere oplysninger hos systemadministratoren.

Logge på og af Surface

Når du vil bruge din Surface, skal du logge på. Se, hvilke muligheder du har for at logge af og på din Surface, herunder skift af konti og oplåsning af skærmen.

Log på

Trin 1:  Afvis låseskærmen ved at stryge opad fra den nederste kant på skærmen eller ved at trykke på en tast, hvis du har påsat et Surface Typing Cover.
Trin 2:  Angiv adgangskoden for din brugerkonto, hvis du bliver anmodet om det.
Hvis du vil logge på med en anden konto, skal du trykke eller klikke på knappen Tilbage og derefter vælge en konto.
Bemærkninger

Log af eller lås

Log af eller lås – hvad er forskellen?

• Når du logger af, lukkes alle de apps, du brugte.
  • Når du låser enheden, kan din konto ikke bruges, men andre kan logge på med deres konto, uden at lukke de apps, du brugte.

Sådan logger du af eller låser din Surface:

Trin 1:  Tryk eller klik på kontoens billede øverst til højre på startskærmen.
Trin 2:  Tryk eller klik på Log af eller Lås.
Tip!
  • Tryk på Windows-tasten + L for hurtigt at låse Surface.
  • En anden genvej: Tryk på Ctrl+Alt+Del på tastaturet, og vælg Lås eller Log af.

Skift til en anden konto

Hvis du deler din Surface med andre, kan du skifte til en anden brugerkonto uden at logge af eller lukke apps. Sådan gør du:

Trin 1:  Tryk eller klik på kontoens billede øverst til højre på startskærmen.
Trin 2:  Tryk eller klik på en konto.
Hvis du ikke kan se den konto, du ønsker, skal du trykke eller klikke på Skift konto og derefter vælge den ønskede konto.

Du kan også skifte til en anden brugerkonto på logonskærmen. Sådan gør du:

Trin 1:  Afvis låseskærmen ved at stryge opad fra den nederste kant på skærmen eller ved at trykke på en tast.
Trin 2:  Tryk eller klik på pil-tilbage, og vælg derefter en konto.

Vælg, hvornår en adgangskode skal være påkrævet

Du kan kontrollere, hvornår en adgangskode er påkrævet for at logge på Surface. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik derefter på Konti.
Trin 3:  Vælg Indstillinger for logon, og tryk eller klik på Skift under Politik for adgangskode, og følg vejledningen på skærmen.
Denne indstilling er muligvis ikke tilgængelig, hvis du har føjet en arbejdsmailkonto til appen Mail, eller hvis din Surface Pro er tilsluttet et netværksdomæne.

Andre logonindstillinger

Der er to andre logonindstillinger: Pinkode og billedadgangskode. Disse indstillinger er muligvis ikke tilgængelige, hvis du har føjet arbejdsmailkonti til appen Mail eller oprettet forbindelse til et netværksdomæne.

Konfigurere en billedadgangskode

Du kan logge på ved hjælp af bevægelser på et billede efter eget valg ved at bruge et billede på Surface, OneDrive eller dit netværk. Har du ingen billeder endnu? Tag et nu med dit Surface-kamera. Se Tage fotos og videoer med Surface for at få flere oplysninger.

Sådan konfigurerer du billedadgangskode:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik derefter på Konti.
Trin 3:  Tryk eller klik på Indstillinger for logon, og tryk eller klik på Tilføj under Billedadgangskode.
Trin 4:  Log på med dine kontooplysninger for Microsoft, og følg derefter trinnene på skærmen for at vælge et billede og indstille bevægelser.

Oprette en pinkode

I stedet for at angive en adgangskode kan du logge hurtigt på med en firecifret pinkode. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik derefter på Konti.
Trin 3:  Tryk eller klik på Indstillinger for logon, og tryk eller klik på Tilføj under Pinkode.
Hvis du ikke har en adgangskode tilknyttet din konto, skal du oprette en adgangskode, før du kan oprette en pinkode.
Trin 4:  Bekræft den aktuelle adgangskode, så du kan oprette en pinkode.

Du kan nu logge på ved hjælp af den firecifrede pinkode.

Bemærk!
Hvis du har føjet en arbejdsmailkonto til appen Mail, eller hvis din Surface Pro er tilsluttet et netværksdomæne, så kan sikkerhedspolitikker forhindre dig i at oprette en pinkode eller en billedadgangskode. Du kan få flere oplysninger hos systemadministratoren.

Logge på og af Surface

Når du vil bruge din Surface, skal du logge på. Se, hvilke muligheder du har for at logge af og på din Surface, herunder skift af konti og oplåsning af skærmen.

Log på

Trin 1:  Afvis låseskærmen ved at stryge opad fra den nederste kant på skærmen eller ved at trykke på en tast, hvis du har påsat et Surface Typing Cover.
Trin 2:  Angiv adgangskoden for din brugerkonto, hvis du bliver anmodet om det.
Hvis du vil logge på med en anden konto, skal du trykke eller klikke på knappen Tilbage og derefter vælge en konto.
Bemærkninger

Log af eller lås

Log af eller lås – hvad er forskellen?

• Når du logger af, lukkes alle de apps, du brugte.
  • Når du låser enheden, kan din konto ikke bruges, men andre kan logge på med deres konto, uden at lukke de apps, du brugte.

Sådan logger du af eller låser din Surface:

Trin 1:  Tryk eller klik på kontoens billede øverst til højre på startskærmen.
Trin 2:  Tryk eller klik på Log af eller Lås.
Tip!
  • Tryk på Windows-logotasten + L for hurtigt at låse Surface.
  • En anden genvej: Tryk på Ctrl+Alt+Del på tastaturet, og vælg Lås eller Log af.

Skift til en anden konto

Hvis du deler din Surface med andre, kan du skifte til en anden brugerkonto uden at logge af eller lukke apps. Sådan gør du:

Trin 1:  Tryk eller klik på kontoens billede øverst til højre på startskærmen.
Trin 2:  Tryk eller klik på en konto.
Hvis du ikke kan se den konto, du ønsker, skal du trykke eller klikke på Skift konto og derefter vælge den ønskede konto.

Du kan også skifte til en anden brugerkonto på logonskærmen. Sådan gør du:

Trin 1:  Afvis låseskærmen ved at stryge opad fra den nederste kant på skærmen eller ved at trykke på en tast.
Trin 2:  Tryk eller klik på pil-tilbage, og vælg derefter en konto.

Vælg, hvornår en adgangskode skal være påkrævet

Du kan kontrollere, hvornår en adgangskode er påkrævet for at logge på Surface. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik derefter på Konti.
Trin 3:  Vælg Indstillinger for logon, og tryk eller klik på Skift under Politik for adgangskode, og følg vejledningen på skærmen.
Denne indstilling er muligvis ikke tilgængelig, hvis du har føjet en arbejdsmailkonto til appen Mail, eller hvis din Surface Pro er tilsluttet et netværksdomæne.

Andre logonindstillinger

Der er to andre logonindstillinger: Pinkode og billedadgangskode. Disse indstillinger er muligvis ikke tilgængelige, hvis du har føjet arbejdsmailkonti til appen Mail eller oprettet forbindelse til et netværksdomæne.

Konfigurere en billedadgangskode

Du kan logge på ved hjælp af bevægelser på et billede efter eget valg ved at bruge et billede på Surface, OneDrive eller dit netværk. Har du ingen billeder endnu? Tag et nu med dit Surface-kamera. Se Tage fotos og videoer med Surface for at få flere oplysninger.

Sådan konfigurerer du billedadgangskode:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik derefter på Konti.
Trin 3:  Tryk eller klik på Indstillinger for logon, og tryk eller klik på Tilføj under Billedadgangskode.
Trin 4:  Log på med dine kontooplysninger for Microsoft, og følg derefter trinnene på skærmen for at vælge et billede og indstille bevægelser.

Oprette en pinkode

I stedet for at angive en adgangskode kan du logge hurtigt på med en firecifret pinkode. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik derefter på Konti.
Trin 3:  Tryk eller klik på Indstillinger for logon, og tryk eller klik på Tilføj under Pinkode.
Hvis du ikke har en adgangskode tilknyttet din konto, skal du oprette en adgangskode, før du kan oprette en pinkode.
Trin 4:  Bekræft den aktuelle adgangskode, så du kan oprette en pinkode.

Du kan nu logge på ved hjælp af den firecifrede pinkode.

Bemærk!
Hvis du har føjet en arbejdsmailkonto til appen Mail, eller hvis din Surface Pro er tilsluttet et netværksdomæne, så kan sikkerhedspolitikker forhindre dig i at oprette en pinkode eller en billedadgangskode. Du kan få flere oplysninger hos systemadministratoren.