Lagerplads i Surface

Forudinstalleret software og apps optager en betydelig del af den interne diskplads på din Surface.

Gælder for

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Gælder for

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Operativsystem:

Hvor meget lagerplads har jeg?

Mængden af ledig diskplads, der er til rådighed for din musik, dine billeder, videoer og andet indhold, afhænger af, hvilken Surface du har.

Model
Ledig diskplads
Surface Pro 4
m3 / 128 GB
96 GB
i5 / 128 GB
96 GB
i5 / 256 GB
212 GB
i7 / 256 GB
213 GB
i7 / 512 GB
447 GB
Surface 3
64 GB
37 GB
128 GB
93 GB
Surface Pro 3
64 GB
38 GB
128 GB
97 GB
256 GB
213 GB
512 GB
451 GB
Surface 2
32 GB
18 GB
64 GB
47 GB
Surface Pro 2
64 GB
37 GB
128 GB
97 GB
256 GB
212 GB
512 GB
450 GB
Surface Pro
64 GB
29 GB
128 GB
88 GB
Surface RT
32 GB
15 GB
64 GB
44 GB

Hvordan kan jeg tilføje mere lagerplads?

Hvis du har brug for mere lagerplads, kan du benytte én af følgende lagringsmuligheder:

• OneDrive. Gem dine filer på OneDrive – OneDrive er gratis lagerplads i skyen, der er inkluderet i din Microsoft-konto.
  • microSD-kort. Indsæt et microSD-hukommelseskort i microSD-kortlæseren på Surface.
  • USB-flashdrev eller -harddisk. Indsæt et USB-flashdrev eller en USB-harddisk i USB-porten på Surface.

Få flere oplysninger om tilføjelse af lagerplads under Surface-lagringsmuligheder.

Hvilken software og hvilke apps leveres med Surface?

Apps, der holder dig forbundet, underholdt, informeret og produktiv, er forudinstalleret og klar til brug på din Surface. Få flere oplysninger under Alt om apps og få flere apps.

Hvor meget lagerplads har jeg?

Mængden af ledig diskplads, der er til rådighed for din musik, dine billeder, videoer og andet indhold, afhænger af, hvilken Surface du har.

Model
Ledig diskplads
Surface 3
64 GB
37 GB
128 GB
93 GB
Surface Pro 3
64 GB
38 GB
128 GB
97 GB
256 GB
213 GB
512 GB
451 GB
Surface 2
32 GB
18 GB
64 GB
47 GB
Surface Pro 2
64 GB
37 GB
128 GB
97 GB
256 GB
212 GB
512 GB
450 GB
Surface Pro
64 GB
29 GB
128 GB
88 GB
Surface RT
32 GB
15 GB
64 GB
44 GB

Hvordan kan jeg tilføje mere lagerplads?

Hvis du har brug for mere lagerplads, kan du benytte én af følgende lagringsmuligheder:

• OneDrive. Gem dine filer på OneDrive – OneDrive er gratis lagerplads i skyen, der er inkluderet i din Microsoft-konto.
  • microSD-kort. Indsæt et microSD-hukommelseskort i microSD-kortlæseren på Surface.
  • USB-flashdrev eller -harddisk. Indsæt et USB-flashdrev eller en USB-harddisk i USB-porten på Surface.

Få flere oplysninger om tilføjelse af lagerplads under Surface-lagringsmuligheder.

Hvilken software og hvilke apps leveres med Surface?

Apps, der holder dig forbundet, underholdt, informeret og produktiv, er forudinstalleret og klar til brug på din Surface. Få flere oplysninger under Alt om apps og få flere apps.

Hvor meget lagerplads har jeg?

Mængden af ledig diskplads, der er til rådighed for din musik, dine billeder, videoer og andet indhold, afhænger af, hvilken Surface du har.

Model
Ledig diskplads
Surface 3
64 GB
37 GB
128 GB
93 GB
Surface Pro 3
64 GB
38 GB
128 GB
97 GB
256 GB
213 GB
512 GB
451 GB
Surface 2
32 GB
18 GB
64 GB
47 GB
Surface Pro 2
64 GB
37 GB
128 GB
97 GB
256 GB
212 GB
512 GB
450 GB
Surface Pro
64 GB
29 GB
128 GB
88 GB
Surface RT
32 GB
15 GB
64 GB
44 GB

Hvordan kan jeg tilføje mere lagerplads?

Hvis du har brug for mere lagerplads, kan du benytte én af følgende lagringsmuligheder:

• OneDrive. Gem dine filer på OneDrive – OneDrive er gratis lagerplads i skyen, der er inkluderet i din Microsoft-konto.
  • microSD-kort. Indsæt et microSD-hukommelseskort i microSD-kortlæseren på Surface.
  • USB-flashdrev eller -harddisk. Indsæt et USB-flashdrev eller en USB-harddisk i USB-porten på Surface.

Få flere oplysninger om tilføjelse af lagerplads under Surface-lagringsmuligheder.

Hvilken software og hvilke apps leveres med Surface?

Apps, der holder dig forbundet, underholdt, informeret og produktiv, er forudinstalleret og klar til brug på din Surface. Få flere oplysninger under Alt om apps og få flere apps.

Hvor meget lagerplads har jeg?

Mængden af ledig diskplads, der er til rådighed for din musik, dine billeder, videoer og andet indhold, afhænger af, hvilken Surface du har.

Model
Ledig diskplads
Surface 3
64 GB
37 GB
128 GB
93 GB
Surface Pro 3
64 GB
38 GB
128 GB
97 GB
256 GB
213 GB
512 GB
451 GB
Surface 2
32 GB
18 GB
64 GB
47 GB
Surface Pro 2
64 GB
37 GB
128 GB
97 GB
256 GB
212 GB
512 GB
450 GB
Surface Pro
64 GB
29 GB
128 GB
88 GB
Surface RT
32 GB
15 GB
64 GB
44 GB

Hvordan kan jeg tilføje mere lagerplads?

Hvis du har brug for mere lagerplads, kan du benytte én af følgende lagringsmuligheder:

• OneDrive. Gem dine filer på OneDrive – OneDrive er gratis lagerplads i skyen, der er inkluderet i din Microsoft-konto.
  • microSD-kort. Indsæt et microSD-hukommelseskort i microSD-kortlæseren på Surface.
  • USB-flashdrev eller -harddisk. Indsæt et USB-flashdrev eller en USB-harddisk i USB-porten på Surface.

Få flere oplysninger om tilføjelse af lagerplads under Surface-lagringsmuligheder.

Hvilken software og hvilke apps leveres med Surface?

Apps, der holder dig forbundet, underholdt, informeret og produktiv, er forudinstalleret og klar til brug på din Surface. Få flere oplysninger under Alt om apps og få flere apps.