Opret et USB-genoprettelsesdrev

Operativsystem:

Du kan bruge USB-genoprettelsesdrevet til at starte din Surface, hvis du har problemer, eller til at frigøre diskplads.

Surface leveres med Windows-genoprettelsesoplysninger, så du kan optimere din Surface eller gendanne den til fabriksindstillingerne. Genoprettelsesoplysningerne er gemt i en dedikeret genoprettelsespartition på din Surface.

Kopiering eller flytning af disse oplysninger til et USB-drev har to fordele:

• Genoprettelse. Hvis du har problemer med at få din Surface til at starte, kan du bruge USB-genoprettelsesdrevet til at starte den.
  • Lagerplads. Du kan frigøre lagerplads på din Surface ved at fjerne genoprettelsesoplysningerne og gemme dem på et USB-drev. Mængden af den diskplads, du kan frigøre, varierer efter Surface-model.
Vigtigt!
Hvis du sletter genoprettelsesoplysningerne fra din Surface, efter du opretter USB-genoprettelsesdrevet, skal du sørge for at opbevare USB-genoprettelsesdrevet et sikkert sted. Der er ikke længere en genoprettelsesafbildning på din Surface, og du skal bruge USB-genoprettelsesdrevet, hvis du får brug for at opdatere eller nulstille din Surface.

Oprette et genoprettelsesdrev

Surface leveres med et indbygget værktøj til at oprette et USB-genoprettelsesdrev. Hvis du vil oprette et genoprettelsesdrev, skal du bruge et eksternt USB-drev, der er formateret til FAT32, med nok ledig plads til alle genoprettelsesdataene.

Bemærk!
Du kan også downloade genoprettelsesfilerne fra Surface-websitet. Få flere oplysninger under Downloade et genoprettelsesbillede til din Surface.

Finde ud af, hvor meget plads du skal bruge på USB-drevet

Trin 1:  I søgefeltet i skærmens nederste venstre hjørne skal du angive genoprettelse og vælge Opret et genoprettelsesdrev i søgeresultaterne.
Trin 2: Vælg Ja i dialogboksen Kontrol af brugerkonti.
Trin 3:  Markér afkrydsningsfeltet Sikkerhedskopiér systemfiler på genoprettelsesdrevet, og vælg Næste.

På det næste skærmbillede kan du se, om du har nok plads på dit USB-drev.

Trin 4:  Vælg Annuller for at lukke værktøjet til genoprettelsesdrevet.
Vigtigt!
Hvis du opretter et genoprettelsesdrev, slettes alt det, der allerede er gemt på USB-drevet. Sørg for at overføre alle vigtige data fra USB-drevet til en anden lagringsenhed, inden du bruger det til at oprette et USB-genoprettelsesdrev til Surface.

Formatér drevet til FAT32

Trin 1: Sæt USB-drevet i USB-porten på din computer.
Trin 2: Åbn Stifinder, højreklik på USB-drevet, og vælg Formatér.
Trin 3: Under Filsystem skal du vælge FAT32 > Start.

Oprette genoprettelsesdrevet

Trin 1:  Slut strømforsyningen til Surface, og sæt den i en stikkontakt.
Trin 2:  Sæt USB-drevet i USB-porten på din Surface.
Trin 3:  I søgefeltet nederst på skærmen skal du angive genoprettelse og vælge Opret et genoprettelsesdrev i søgeresultaterne.
Trin 4:  Vælg Ja i dialogboksen Kontrol af brugerkonti.
Trin 5:  Markér afkrydsningsfeltet Sikkerhedskopiér systemfiler på genoprettelsesdrevet, og vælg Næste.
Trin 6:  Vælg det USB-drev, du vil bruge, og vælg Næste.
Trin 7:  Vælg Opret.
Genoprettelsesbilledet og genoprettelsesværktøjerne kopieres til dit USB-drev.
Din Surface skal være aktiv under kopieringsprocessen, der varer 10-15 minutter.
Trin 8:

Når genoprettelsesværktøjerne er kopieret, skal du gøre et af følgende:

• Vælg Afslut, hvis du vil beholde genoprettelsesværktøjerne på din Surface.
  • Vælg Slet genoprettelsespartitionen, hvis du vil fjerne genoprettelsesværktøjerne fra Surface og frigøre diskplads. Du kan bekræfte ved at vælge Slet, og når fjernelsen er fuldført, skal du vælge Udfør.
Trin 9:  Fjern USB-drevet fra Surface, og opbevar det et sikkert sted.

Det er bedst ikke at bruge genoprettelsesdrevet til at gemme andre filer eller data.

Vigtigt!
Hvis du vælger at slette din genoprettelsespartition, skal du fremover bruge USB-genoprettelsesdrevet til at optimere eller nulstille din Surface.

Brug af et genoprettelsesdrev

Når du har oprettet et genoprettelsesdrev, kan du bruge det til at starte din Surface med, hvis det er nødvendigt. Få flere oplysninger under Brug af et USB-genoprettelsesdrev til Surface.

Hvis du vil sikre dig, at du starter fra genoprettelsesdrevet, skal du konfigurere boot-rækkefølgen, så USB-drevet er det første. Få flere oplysninger under Hvordan bruger jeg BIOS/UEFI?

Du kan bruge USB-genoprettelsesdrevet til at starte din Surface, hvis du har problemer, eller til at frigøre diskplads.

Surface leveres med Windows-genoprettelsesoplysninger, så du kan optimere din Surface eller gendanne den til fabriksindstillingerne. Genoprettelsesoplysningerne er gemt i en dedikeret genoprettelsespartition på din Surface.

Kopiering eller flytning af disse oplysninger til et USB-drev har to fordele:

• Genoprettelse. Hvis du har problemer med at få din Surface til at starte, kan du bruge USB-genoprettelsesdrevet til at starte den.
  • Lagerplads. Du kan frigøre lagerplads på din Surface ved at fjerne genoprettelsesoplysningerne og gemme dem på et USB-drev. Mængden af den diskplads, du kan frigøre, varierer efter Surface-model.
Vigtigt!
Hvis du sletter genoprettelsesoplysningerne fra din Surface, efter du opretter USB-genoprettelsesdrevet, skal du sørge for at opbevare USB-genoprettelsesdrevet et sikkert sted. Der er ikke længere en genoprettelsesafbildning på din Surface, og du skal bruge USB-genoprettelsesdrevet, hvis du får brug for at opdatere eller nulstille din Surface.

Oprette et genoprettelsesdrev

Surface leveres med et indbygget værktøj til at oprette et USB-genoprettelsesdrev. Hvis du vil oprette et genoprettelsesdrev, skal du bruge et eksternt USB-drev, der er formateret til FAT32, med nok ledig plads til alle genoprettelsesdataene.

Bemærk!
Du kan også downloade genoprettelsesfilerne fra Surface-websitet. Få flere oplysninger under Downloade et genoprettelsesbillede til din Surface.

Finde ud af, hvor meget plads du skal bruge på USB-drevet

Trin 1:  Gå til Start Windows-logotast, og angiv genoprettelse i søgefeltet.
Trin 2: Vælg Opret et genoprettelsesdrev i søgeresultaterne.
Trin 3: Vælg Ja i dialogboksen Kontrol af brugerkonti.
Trin 4:  Markér afkrydsningsfeltet Kopiér genoprettelsespartitionen fra pc'en til genoprettelsesdrevet, og vælg Næste.

På det næste skærmbillede kan du se, om du har nok lagerplads på dit USB-drev.

Trin 5:  Vælg Annuller for at lukke værktøjet til genoprettelsesdrevet.
Vigtigt!
Hvis du opretter et genoprettelsesdrev, slettes alt det, der allerede er gemt på USB-drevet. Sørg for at overføre alle vigtige data fra USB-drevet til en anden lagringsenhed, inden du bruger det til at oprette et USB-genoprettelsesdrev til Surface.

Formatér drevet til FAT32

Trin 1: Sæt USB-drevet i USB-porten på din computer.
Trin 2: Åbn Stifinder, højreklik på USB-drevet, og vælg Formatér.
Trin 3: Under Filsystem skal du vælge FAT32 > Start.

Oprette genoprettelsesdrevet

Trin 1:  Slut strømforsyningen til Surface, og sæt den i en stikkontakt.
Trin 2:  Sæt USB-drevet i USB-porten på din Surface.
Trin 3:  Gå til Start Windows-logotast, og angiv genoprettelse i søgefeltet, og vælg Opret et genoprettelsesdrev i søgeresultaterne.
Trin 4:  Vælg Ja i dialogboksen Kontrol af brugerkonti.
Trin 5:  Markér Kopiér genoprettelsespartitionen fra pc'en til genoprettelsesdrevet, og vælg Næste.
Trin 6:  Vælg det USB-drev, du vil bruge, og vælg Næste.
Trin 7:  Vælg Opret.
Genoprettelsesbilledet og genoprettelsesværktøjerne kopieres til dit USB-drev.
Din Surface skal være aktiv under kopieringsprocessen, der varer 10-15 minutter.
Trin 8:

Når genoprettelsesværktøjerne er kopieret, skal du gøre et af følgende:

• Vælg Afslut, hvis du vil beholde genoprettelsesværktøjerne på din Surface.
  • Vælg Slet genoprettelsespartitionen, hvis du vil fjerne genoprettelsesværktøjerne fra Surface og frigøre diskplads. Du kan bekræfte ved at vælge Slet, og når fjernelsen er fuldført, skal du vælge Udfør.
Trin 9:  Fjern USB-drevet fra din Surface, og opbevar det et sikkert sted.

Det er bedst ikke at bruge genoprettelsesdrevet til at gemme andre filer eller data.

Vigtigt!
Hvis du vælger at slette din genoprettelsespartition, skal du fremover bruge USB-genoprettelsesdrevet til at optimere eller nulstille din Surface.

Brug af et genoprettelsesdrev

Når du har oprettet et genoprettelsesdrev, kan du bruge det til at starte din Surface med, hvis det er nødvendigt. Få flere oplysninger under Brug af et USB-genoprettelsesdrev til Surface.

Hvis du vil sikre dig, at du starter fra genoprettelsesdrevet, skal du konfigurere boot-rækkefølgen, så USB-drevet er det første. Få flere oplysninger under Hvordan bruger jeg BIOS/UEFI?

Du kan bruge USB-genoprettelsesdrevet til at starte din Surface, hvis du har problemer, eller til at frigøre diskplads.

Surface leveres med Windows-genoprettelsesoplysninger, så du kan optimere din enhed eller gendanne den til fabriksindstillingerne. Genoprettelsesoplysningerne er gemt i en dedikeret genoprettelsespartition på din Surface.

Kopiering eller flytning af disse oplysninger til et USB-drev har to fordele:

• Genoprettelse. Hvis du har problemer med at få din Surface til at starte, kan du bruge USB-genoprettelsesdrevet til at starte din Surface.
  • Frigør lagerplads. Du kan frigøre lagerplads på din Surface ved at fjerne genoprettelsesoplysningerne og gemme dem på et USB-drev. Mængden af den diskplads, du kan frigøre, varierer efter enhed.
Vigtigt!
Hvis du sletter genoprettelsesoplysningerne fra din Surface, efter du opretter USB-genoprettelsesdrevet, skal du sørge for at opbevare USB-genoprettelsesdrevet et sikkert sted. Der er ikke længere en genoprettelsesafbildning på din Surface, og du skal bruge USB-genoprettelsesdrevet, hvis du får brug for at opdatere eller nulstille din Surface.

Oprette et genoprettelsesdrev

Surface leveres med et indbygget værktøj til at oprette et USB-genoprettelsesdrev. Hvis du vil oprette et genoprettelsesdrev, skal du bruge et eksternt USB-drev, der er formateret til FAT32, med nok ledig plads til alle genoprettelsesdataene.

Bemærk!
Du kan også downloade genoprettelsesfilerne fra Surface-websitet. Få flere oplysninger under Downloade et genoprettelsesbillede til din Surface.

Finde ud af, hvor meget plads du skal bruge på USB-drevet

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Søg.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Søg.
Trin 2: Skriv genoprettelse i søgefeltet, og tryk eller klik på Genoprettelse i søgeresultaterne, og tryk eller klik på Opret et genoprettelsesdrev.
Trin 3:  Tryk eller klik på Ja i dialogboksen Kontrol af brugerkonti.
Trin 4:  Tryk eller klik på Kopiér genoprettelsespartitionen fra pc'en til genoprettelsesdrevet, og tryk eller klik på Næste.

På det næste skærmbillede kan du se, hvor meget lagerplads der er på USB-drevet.

Trin 5:  Tryk eller klik på Annuller for at lukke værktøjet til genoprettelsesdrevet.
Vigtigt!
Hvis du opretter et genoprettelsesdrev, slettes alt det, der allerede er gemt på USB-drevet. Sørg for at overføre alle vigtige data fra USB-drevet til en anden lagringsenhed, inden du bruger det til at oprette et USB-genoprettelsesdrev til Surface.

Formatér drevet til FAT32

Trin 1: Sæt USB-drevet i din computer.
Trin 2: Åbn Stifinder, højreklik på USB-drevet, og vælg Formatér.
Trin 3: Vælg Filsystem > FAT32, og vælg Start.

Oprette genoprettelsesdrevet

Trin 1:  Slut strømforsyningen til Surface, og sæt den i en stikkontakt.
Trin 2:  Sæt USB-drevet i USB-porten på din Surface.
Trin 3:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk eller klik på Søg.
Trin 4:  Skriv genoprettelse i søgefeltet, og tryk eller klik på Genoprettelse i søgeresultaterne, og tryk eller klik på Opret et genoprettelsesdrev.
Trin 5:  Tryk eller klik på Ja i dialogboksen Kontrol af brugerkonti.
Trin 6:  Tryk eller klik på Kopiér genoprettelsespartitionen fra pc'en til genoprettelsesdrevet, og tryk eller klik på Næste.
Trin 7:  Tryk eller klik på det USB-drev, du vil bruge, og tryk eller klik på Næste.
Trin 8:  Tryk eller klik på Opret.

Genoprettelsesafbildningen og genoprettelsesværktøjerne kopieres til USB-drevet. Surface skal være vågen under hele kopieringen, som tager 10-15 minutter.

Trin 9:

Når genoprettelsesværktøjerne er kopieret, skal du gøre et af følgende:

• Tryk eller klik på Afslut, hvis du vil beholde genoprettelsesværktøjerne på din Surface.
  • Tryk eller klik på Slet genoprettelsespartitionen, hvis du vil fjerne genoprettelsesværktøjerne fra Surface og frigøre diskplads. Du kan bekræfte ved at trykke eller klikke på Slet, og når de er fjernet, skal du trykke eller klikke på Afslut.
Trin 10:  Fjern USB-drevet fra Surface, og opbevar det et sikkert sted.

Det er bedst ikke at bruge genoprettelsesdrevet til at gemme andre filer eller data.

Vigtigt!
Hvis du vælger at slette din genoprettelsespartition, skal du fremover bruge USB-genoprettelsesdrevet til at optimere eller nulstille din Surface.

Brug af et genoprettelsesdrev

Når du har oprettet et genoprettelsesdrev, kan du bruge det til at starte din Surface med, hvis det er nødvendigt. Få flere oplysninger under Brug af et USB-genoprettelsesdrev til Surface.

Hvis du vil sikre dig, at du starter fra genoprettelsesdrevet, skal du konfigurere boot-rækkefølgen, så USB-drevet er det første. Få flere oplysninger under Hvordan bruger jeg BIOS/UEFI?

Du kan bruge USB-genoprettelsesdrevet til at starte din Surface, hvis du har problemer, eller til at frigøre diskplads.

Surface leveres med Windows-genoprettelsesoplysninger, så du kan optimere din enhed eller gendanne den til fabriksindstillingerne. Genoprettelsesoplysningerne er gemt i en dedikeret genoprettelsespartition på din Surface.

Kopiering eller flytning af disse oplysninger til et USB-drev har to fordele:

• Genoprettelse. Hvis du har problemer med at få din Surface til at starte, kan du bruge USB-genoprettelsesdrevet til at starte din Surface.
  • Frigør lagerplads. Du kan frigøre lagerplads på din Surface ved at fjerne genoprettelsesoplysningerne og gemme dem på et USB-drev. Mængden af den diskplads, du kan frigøre, varierer efter enhed.
Vigtigt!
Hvis du sletter genoprettelsesoplysningerne fra din Surface, efter du opretter USB-genoprettelsesdrevet, skal du sørge for at opbevare USB-genoprettelsesdrevet et sikkert sted. Der er ikke længere en genoprettelsesafbildning på din Surface, og du skal bruge USB-genoprettelsesdrevet, hvis du får brug for at opdatere eller nulstille din Surface.

Oprette et genoprettelsesdrev

Surface leveres med et indbygget værktøj til at oprette et USB-genoprettelsesdrev. Hvis du vil oprette et genoprettelsesdrev, skal du bruge et eksternt USB-drev, der er formateret til FAT32, med nok ledig plads til alle genoprettelsesdataene.

Bemærk!
Du kan også downloade genoprettelsesfilerne fra Surface-websitet. Få flere oplysninger under Downloade et genoprettelsesbillede til din Surface.

Finde ud af, hvor meget plads du skal bruge på USB-drevet

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Søg.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Søg.
Trin 2: Skriv genoprettelse i søgefeltet, og tryk eller klik på Genoprettelse i søgeresultaterne, og tryk eller klik på Opret et genoprettelsesdrev.
Trin 3:  Tryk eller klik på Ja i dialogboksen Kontrol af brugerkonti.
Trin 4:  Tryk eller klik på Kopiér genoprettelsespartitionen fra pc'en til genoprettelsesdrevet, og tryk eller klik på Næste.

På det næste skærmbillede kan du se, hvor meget lagerplads der er på USB-drevet.

Trin 5:  Tryk eller klik på Annuller for at lukke værktøjet til genoprettelsesdrevet.
Vigtigt!
Hvis du opretter et genoprettelsesdrev, slettes alt det, der allerede er gemt på USB-drevet. Sørg for at overføre alle vigtige data fra USB-drevet til en anden lagringsenhed, inden du bruger det til at oprette et USB-genoprettelsesdrev til Surface.

Formatér drevet til FAT32

Trin 1: Sæt USB-drevet i din computer.
Trin 2: Åbn Stifinder, højreklik på USB-drevet, og vælg Formatér.
Trin 3: Vælg Filsystem > FAT32, og vælg Start.

Oprette genoprettelsesdrevet

Trin 1:  Slut strømforsyningen til Surface, og sæt den i en stikkontakt.
Trin 2:  Sæt USB-drevet i USB-porten på din Surface.
Trin 3:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk eller klik på Søg.
Trin 4:  Skriv genoprettelse i søgefeltet, og tryk eller klik på Genoprettelse i søgeresultaterne, og tryk eller klik på Opret et genoprettelsesdrev.
Trin 5:  Tryk eller klik på Ja i dialogboksen Kontrol af brugerkonti.
Trin 6:  Tryk eller klik på Kopiér genoprettelsespartitionen fra pc'en til genoprettelsesdrevet, og tryk eller klik på Næste.
Trin 7:  Tryk eller klik på det USB-drev, du vil bruge, og tryk eller klik på Næste.
Trin 8:  Tryk eller klik på Opret.

Genoprettelsesafbildningen og genoprettelsesværktøjerne kopieres til USB-drevet. Surface skal være vågen under hele kopieringen, som tager 10-15 minutter.

Trin 9:

Når genoprettelsesværktøjerne er kopieret, skal du gøre et af følgende:

• Tryk eller klik på Afslut, hvis du vil beholde genoprettelsesværktøjerne på din Surface.
  • Tryk eller klik på Slet genoprettelsespartitionen, hvis du vil fjerne genoprettelsesværktøjerne fra Surface og frigøre diskplads. Du kan bekræfte ved at trykke eller klikke på Slet, og når de er fjernet, skal du trykke eller klikke på Afslut.
Trin 10:  Fjern USB-drevet fra Surface, og opbevar det et sikkert sted.

Det er bedst ikke at bruge genoprettelsesdrevet til at gemme andre filer eller data.

Vigtigt!
Hvis du vælger at slette din genoprettelsespartition, skal du fremover bruge USB-genoprettelsesdrevet til at optimere eller nulstille din Surface.

Brug af et genoprettelsesdrev

Når du har oprettet et genoprettelsesdrev, kan du bruge det til at starte din Surface med, hvis det er nødvendigt. Få flere oplysninger under Brug af et USB-genoprettelsesdrev til Surface.

Hvis du vil sikre dig, at du starter fra genoprettelsesdrevet, skal du konfigurere boot-rækkefølgen, så USB-drevet er det første. Få flere oplysninger under Hvordan bruger jeg BIOS/UEFI?