Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface 3.

Gælder for

Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface 3.

Operativsystem:

Flytte filer til Surface

Du kan let føje musik, billeder, videoer og dokumenter til din Surface.

Her er nogle måder, du kan flytte filer til din Surface på:

• Føj filer til OneDrive, så du har adgang til dem fra din Surface.
  • Opret forbindelse til en computer på netværket.
  • Brug et USB-flashdrev eller et hukommelseskort. MicroSD-, microSDHC- og microSDXC-kort kan alle bruges til Surface.

Der følger fire biblioteker med Windows: Dokumenter, Musik, Billeder og Videoer. Det er en god ide at placere dine filer og mapper i de tilsvarende biblioteker, så du er sikker på, at de vises i dine apps.

Se, hvor meget diskplads du har på din Surface

Sådan kan du se, hvor meget ledig lagerplads du har på din Surface:

• Vælg Stifinder Ikonet for Stifinder på proceslinjen > Denne pc.
    Mængden af ledig plads og plads i alt vises. Hvis pladsen er ved at slippe op, er drevet markeret med rødt.

Find ledig plads i Stifinder
Bemærk!
Software og apps, der er forudinstalleret, fylder en hel del. Du kan se hvor meget under Surface-lager.

Brug af OneDrive

Føj de filer, du vil, til OneDrive, så du har adgang til dem fra Surface. Føj først filer til OneDrive. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til computeren, som har de filer, du vil kopiere til din Surface.
Trin 2:  Gå til OneDrive.com, og overfør filerne. Du kan finde ud af hvordan under OneDrive på din pc.

Når filerne er på dit OneDrive, skal du bruge appen OneDrive på din Surface til at få adgang til dem. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo > Alle apps > OneDrive.
Trin 2:  Naviger til den mappe på OneDrive, der har de filer, du skal bruge.
Trin 3:  Vælg en fil for at åbne den.

Du kan få adgang til filerne på dit OneDrive uden en internetforbindelse ved at lagre dem lokalt på din Surface. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo > Alle apps > OneDrive.
Trin 2:  Naviger til den mappe på OneDrive, der har de filer, du skal bruge.
Trin 3:  Tryk på eller og hold (eller højreklik på) filen nede, og vælg Kopiér.
Trin 4:  Naviger derefter til den mappe på din Surface, hvor du vil lagre filen.
Trin 5:  Tryk på og hold (eller højreklik på) hvor som helst i vinduet, og vælg Sæt ind.
Bemærkninger
  • Du skal have en Microsoft-konto for at bruge OneDrive.
  • Office 2013-apps gemmer som standard dokumenter i OneDrive, når du er logget på med en Microsoft-konto.
  • Brug af mobilbredbånd? Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Få flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Oprette forbindelse til en computer i netværket

Din Surface kan få adgang til musik, billeder, videoer og dokumenter på computere, der er del af et netværk. Sådan får du vist filer og mapper, der er delt på dit netværk:

Trin 1:  Vælg Stifinder Ikon for Stifinder på proceslinjen.
Trin 2:  Se de filer, du har adgang til fra din Surface, under Hjemmegruppe eller Netværk.

Bruge en USB-nøgle eller et hukommelseskort

Du kan også flytte filer til din Surface ved at kopiere dem til et USB-flashdrev eller hukommelseskort (du kan bruge både microSD-, microSDHC- og microSDXC-kort på Surface) og derefter føje filerne til din Surface.

Sådan gør du:

Trin 1:  Kopiér filerne til et USB-flashdrev eller hukommelseskort fra den anden computer.
Trin 2:  Sæt USB-nøglen eller microSD-kortet i din Surface. Find ud af, hvor USB-porten og microSD-kortstikket er placeret på din Surface, under Surface-funktioner.
Trin 3:  Vælg den besked, der vises i nederste højre hjørne på skærmen.
Trin 4:  Vælg Åbn mappe for at få vist filer eller Synkroniser digitale mediefiler til denne enhed.
Stifinder åbnes.
Trin 5:  Vælg de filer eller mapper, du vil føje til din Surface.
Trin 6:  Vælg Start > Kopiér til, og vælg en placering.
Vælg f.eks. Dokumenter, hvis USB-nøglen eller microSD-kortet indeholder dokumenter.

Du kan få hjælp til at bruge Stifinder under Find dine filer.

Her er nogle måder, du kan flytte filer til din Surface på:

• Føj filer til OneDrive, så du har adgang til dem fra Surface.
  • Opret forbindelse til en computer på netværket.
  • Brug et USB-flashdrev eller et hukommelseskort. Du kan bruge både microSD-, microSDHC- og microSDXC-kort på Surface.

Der følger fire biblioteker med Windows: Dokumenter, Musik, Billeder og Videoer. Det er en god ide at placere dine filer (og mapper) i de tilsvarende biblioteker, så du er sikker på, at de vises i dine apps. Få flere oplysninger under Biblioteker: ofte stillede spørgsmål.

Se, hvor meget diskplads du har på din Surface

Sådan kan du se, hvor meget ledig lagerplads du har på din Surface:

Trin 1:  Tryk eller klik på Skrivebord i skærmen Start.
Trin 2:  På proceslinjen skal du trykke eller klikke på Stifinder Stifinder-ikon.
Mængden af ledig plads og samlet tilgængelig plads vises. Hvis pladsen er ved at slippe op, er drevet markeret med rødt.

Find ledig plads i Stifinder
Bemærk!
Software og apps, der er forudinstalleret, fylder en hel del. Du kan se hvor meget under Surface-lager.

Få flere oplysninger om, hvordan du frigør plads på din Surface, under Tips til at frigøre diskplads på din pc.

Brug af OneDrive

Føj de filer, du vil, til dit OneDrive, så du har adgang til dem fra Surface. Føj først filer til OneDrive. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til computeren med de filer, du vil kopiere til Surface.
Trin 2:  Gå til OneDrive.com, og overfør filerne. Du kan se, hvordan du gør, i Overføre billeder og filer.

Når filerne er på OneDrive, skal du bruge appen OneDrive på Surface til at få adgang til dem. Sådan gør du:

Trin 1:  Tryk eller klik på OneDrive på startskærmen.
Trin 2:  Naviger til mappen med de filer, du skal bruge.
Trin 3:  Gør et af følgende:
  • Åbn: Tryk eller klik på en fil.
  • Hent: Stryg nedad på en fil (eller højreklik), og tryk derefter på Gør offline.

Filer, der er tilgængelige offline, gemmes lokalt på din Surface og kan åbnes uden en internetforbindelse. Du kan finde flere oplysninger under Introduktion til OneDrive, se sektionen om, hvordan du får fat i filer, når du er offline.

Bemærkninger
  • Du skal have en Microsoft-konto for at bruge OneDrive.
  • Office 2013-apps gemmer som standard dokumenter i OneDrive, når du er logget på med en Microsoft-konto.
  • Brug af mobilbredbånd? Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Få flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Oprette forbindelse til en computer i netværket

Surface kan få adgang til musik, billeder, videoer og dokumenter på computere, der er del af et netværk. Sådan får du vist filer og mapper, der er delt på dit netværk:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Søg.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og klikke på Søg).
Trin 2:  Skriv Stifinder i søgefeltet, og tryk eller klik på Stifinder i søgeresultaterne.
Trin 3:  Se de filer, du har adgang til fra Surface under Hjemmegruppe eller Netværk.
Bemærk!
Hvis du er på dit hjemmenetværk, skal du aktivere netværksdeling, så Surface kan se andre computere i dit netværk. Få flere oplysninger under Finde pc'er, enheder og indhold på dit netværk.

Bruge en USB-nøgle eller et hukommelseskort

Du kan også flytte filer til Surface ved at kopiere dem til et USB-flashdrev eller hukommelseskort (du kan bruge både microSD-, microSDHC- og microSDXC-kort på Surface) og derefter føje filerne til Surface.

Sådan gør du:

Trin 1:  Kopiér filerne til et USB-flashdrev eller hukommelseskort på den anden computer.
Trin 2:  Sæt USB-nøglen eller microSD-kortet i din Surface. Find ud af, hvor USB-porten og microSD-kortstikket er placeret på din Surface, under Surface-funktioner.
Trin 3:  Tryk eller klik på den meddelelse, der vises i øverste højre hjørne på skærmen.
Trin 4:  Tryk eller klik på Åbn mappe for at vise filer eller Importér fotos og videoer.
Stifinder åbnes.
Trin 5:  Vælg de filer eller mapper, du vil føje til Surface.
Trin 6:  Tryk eller klik på Startside, og tryk eller klik på Kopiér til.
Trin 7:  Vælg en placering. Vælg f.eks. Dokumenter, hvis USB-nøglen eller microSD-kortet indeholder dokumenter.

Hvis du har brug for hjælp til Stifinder, skal du se Sådan arbejder du med filer og mapper.

Her er nogle måder, du kan flytte filer til din Surface på:

• Føj filer til OneDrive, så du har adgang til dem fra Surface.
  • Opret forbindelse til en computer på netværket.
  • Brug et USB-flashdrev eller et hukommelseskort. Du kan bruge både microSD-, microSDHC- og microSDXC-kort på Surface.

Der følger fire biblioteker med Windows: Dokumenter, Musik, Billeder og Videoer. Det er en god ide at placere dine filer (og mapper) i de tilsvarende biblioteker, så du er sikker på, at de vises i dine apps. Få flere oplysninger under Biblioteker: ofte stillede spørgsmål.

Se, hvor meget diskplads du har på din Surface

Sådan kan du se, hvor meget ledig lagerplads du har på din Surface:

Trin 1:  Tryk eller klik på Skrivebord i skærmen Start.
Trin 2:  På proceslinjen skal du trykke eller klikke på Stifinder Stifinder-ikon.
Mængden af ledig plads og samlet tilgængelig plads vises. Hvis pladsen er ved at slippe op, er drevet markeret med rødt.

Find ledig plads i Stifinder
Bemærk!
Software og apps, der er forudinstalleret, fylder en hel del. Du kan se hvor meget under Surface-lager.

Få flere oplysninger om, hvordan du frigør plads på din Surface, under Tips til at frigøre diskplads på din pc.

Brug af OneDrive

Føj de filer, du vil, til dit OneDrive, så du har adgang til dem fra Surface. Føj først filer til OneDrive. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til computeren med de filer, du vil kopiere til Surface.
Trin 2:  Gå til OneDrive.com, og overfør filerne. Du kan se, hvordan du gør, i Overføre billeder og filer.

Når filerne er på OneDrive, skal du bruge appen OneDrive på Surface til at få adgang til dem. Sådan gør du:

Trin 1:  Tryk eller klik på OneDrive på startskærmen.
Trin 2:  Naviger til mappen med de filer, du skal bruge.
Trin 3:  Gør et af følgende:
  • Åbn: Tryk eller klik på en fil.
  • Hent: Stryg nedad på en fil (eller højreklik), og tryk derefter på Gør offline.

Filer, der er tilgængelige offline, gemmes lokalt på din Surface og kan åbnes uden en internetforbindelse. Du kan finde flere oplysninger under Introduktion til OneDrive, se sektionen om, hvordan du får fat i filer, når du er offline.

Bemærkninger
  • Du skal have en Microsoft-konto for at bruge OneDrive.
  • Office 2013-apps gemmer som standard dokumenter i OneDrive, når du er logget på med en Microsoft-konto.
  • Brug af mobilbredbånd? Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Få flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Oprette forbindelse til en computer i netværket

Surface kan få adgang til musik, billeder, videoer og dokumenter på computere, der er del af et netværk. Sådan får du vist filer og mapper, der er delt på dit netværk:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Søg.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og klikke på Søg).
Trin 2:  Skriv Stifinder i søgefeltet, og tryk eller klik på Stifinder i søgeresultaterne.
Trin 3:  Se de filer, du har adgang til fra Surface under Hjemmegruppe eller Netværk.
Bemærk!
Hvis du er på dit hjemmenetværk, skal du aktivere netværksdeling, så Surface kan se andre computere i dit netværk. Få flere oplysninger under Finde pc'er, enheder og indhold på dit netværk.

Bruge en USB-nøgle eller et hukommelseskort

Du kan også flytte filer til Surface ved at kopiere dem til et USB-flashdrev eller hukommelseskort (du kan bruge både microSD-, microSDHC- og microSDXC-kort på Surface) og derefter føje filerne til Surface.

Sådan gør du:

Trin 1:  Kopiér filerne til et USB-flashdrev eller hukommelseskort på den anden computer.
Trin 2:  Sæt USB-nøglen eller microSD-kortet i din Surface. Find ud af, hvor USB-porten og microSD-kortstikket er placeret på din Surface, under Surface-funktioner.
Trin 3:  Tryk eller klik på den meddelelse, der vises i øverste højre hjørne på skærmen.
Trin 4:  Tryk eller klik på Åbn mappe for at vise filer eller Importér fotos og videoer.
Stifinder åbnes.
Trin 5:  Vælg de filer eller mapper, du vil føje til Surface.
Trin 6:  Tryk eller klik på Startside, og tryk eller klik på Kopiér til.
Trin 7:  Vælg en placering. Vælg f.eks. Dokumenter, hvis USB-nøglen eller microSD-kortet indeholder dokumenter.

Hvis du har brug for hjælp til Stifinder, skal du se Sådan arbejder du med filer og mapper.