Log på

Gælder for

Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Book.

Gælder for

Surface RT, Surface 2.

Gælder for

Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface 3.

Gælder for

Surface RT, Surface 2.

Operativsystem:

Flytte filer til Surface

Du kan let føje musik, billeder, videoer og dokumenter til din Surface.

Der er nogle få måder til at flytte filer til din Surface på:

• Føj filer til OneDrive, så du har adgang til dem fra din Surface.
  • Opret forbindelse til en computer på netværket.
  • Brug et USB-flashdrev eller et hukommelseskort. MicroSD-, microSDHC- og microSDXC-kort kan bruges sammen med Surface.

Der følger fire biblioteker med Windows: Dokumenter, Musik, Billeder og Videoer. Det er en god ide at placere dine filer og mapper i de tilsvarende biblioteker, så du er sikker på, at de vises i dine apps.

Se, hvor meget diskplads du har på din Surface

Sådan kan du se, hvor meget ledig lagerplads du har på din Surface:

• Vælg Stifinder Ikon for Stifinder på proceslinjen. Vælg derefter Denne pc i navigationsruden for at se, hvor meget ledig plads og plads i alt der er.

Diskplads på din Surface
Bemærk!
Software og apps, der er forudinstalleret, fylder en hel del. Du kan se hvor meget under Surface-lager.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du frigør plads på din Surface, under Frigøre diskplads i Windows 10.

Brug af OneDrive

Føj de filer, du vil, til OneDrive, så du har adgang til dem fra Surface. Føj først filerne til din OneDrive. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til computeren, som har de filer, du vil kopiere til din Surface.
Trin 2:  Gå til OneDrive.com, og overfør filerne. Du kan se, hvordan du gør, i Overføre billeder og filer.

Når filerne er på dit OneDrive, skal du bruge appen OneDrive på din Surface til at få adgang til dem. Sådan gør du:

Trin 1:  Vælg Stifinder Ikon for Stifinder på proceslinjen.
Trin 2:  Vælg OneDrive i venstre rude i Stifinder.
Trin 3:  Naviger til den mappe på OneDrive, der har de filer, du skal bruge.
Trin 4:  Vælg en fil for at åbne den.

Du kan få adgang til filerne på dit OneDrive uden en internetforbindelse ved at synkronisere dem med din Surface. Sådan gør du:

Trin 1:  Vælg Stifinder Ikon for Stifinder på proceslinjen.
Trin 2:  Vælg OneDrive i venstre rude i Stifinder.
Trin 3:  Tryk og hold knappen nede (eller højreklik) på en mappe i den højre rude i Stifinder.
Trin 4:  Vælg Vælg de OneDrive-mapper, der skal synkroniseres.
Trin 5:  Vælg de mapper, du vil synkronisere med din Surface, og vælg OK.
Mapper, der er synkroniseret med din Surface, forbliver synkroniseret med dit OneDrive.

Få mere at vide om synkronisering af filer og mapper på OneDrive til din Surface under OneDrive på din pc.

Bemærkninger
  • Du skal have en Microsoft-konto for at bruge OneDrive.
  • Office 2013-apps gemmer som standard dokumenter i OneDrive, når du er logget på med en Microsoft-konto.
  • Brug af mobilbredbånd? Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Få flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Oprette forbindelse til en computer i netværket

Din Surface kan få adgang til musik, billeder, videoer og dokumenter på computere, der er del af et netværk. Sådan får du vist filer og mapper, der er delt på dit netværk:

Trin 1:  Vælg Stifinder Ikon for Stifinder på proceslinjen.
Trin 2:  Se de filer, du har adgang til fra din Surface, under Hjemmegruppe eller Netværk.

Bruge en USB-nøgle eller et hukommelseskort

Du kan også flytte filer til din Surface ved at kopiere dem til et USB-flashdrev eller hukommelseskort (du kan bruge både microSD-, microSDHC- og microSDXC-kort på Surface) og derefter føje filerne til din Surface.

Sådan gør du:

Trin 1:  Kopiér filerne til et USB-flashdrev eller hukommelseskort fra en anden computer.
Trin 2:  Sæt flashdrevet eller hukommelseskortet i din Surface.
Find ud af, hvor USB-porten og microSD-kortstikket er placeret, under Surface-funktioner.
Trin 3:  Vælg den besked, der vises i nederste højre hjørne på skærmen.
Trin 4:  Vælg Åbn mappe for at vise filer.
Stifinder åbnes.
Trin 5:  Vælg de filer eller mapper, du vil føje til din Surface.
Trin 6:  Vælg Startside > Kopiér til, og vælg en placering.
Vælg f.eks. Dokumenter, hvis flashdrevet eller hukommelseskortet indeholder dokumenter.

Du kan få hjælp til at bruge Stifinder under Find dine filer.

Der er nogle få måder til at flytte filer til din Surface på:

• Føj filer til OneDrive, så du har adgang til dem fra din Surface.
  • Opret forbindelse til en computer på netværket.
  • Brug et USB-flashdrev eller et hukommelseskort. MicroSD-, microSDHC- og microSDXC-kort kan bruges sammen med Surface.

Der følger fire biblioteker med Windows: Dokumenter, Musik, Billeder og Videoer. Det er en god ide at placere dine filer og mapper i de tilsvarende biblioteker, så du er sikker på, at de vises i dine apps. Få flere oplysninger under Biblioteker: ofte stillede spørgsmål.

Se, hvor meget diskplads du har på din Surface

Sådan kan du se, hvor meget ledig lagerplads du har på din Surface:

• Vælg Stifinder Ikonet for Stifinder på proceslinjen > Denne pc.
    Du kan se, hvor meget ledig plads og plads i alt der er. Hvis pladsen er ved at slippe op, er drevet markeret med rødt.

Find ledig plads i Stifinder
Bemærk!
Software og apps, der er forudinstalleret, fylder en hel del. Du kan se hvor meget under Surface-lager.

Få flere oplysninger om, hvordan du frigør plads på din Surface, under Tips til at frigøre diskplads på din pc.

Brug af OneDrive

Føj de filer, du vil, til OneDrive, så du har adgang til dem fra Surface. Føj først filerne til din OneDrive. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til computeren, som har de filer, du vil kopiere til din Surface.
Trin 2:  Gå til OneDrive.com, og overfør filerne. Du kan se, hvordan du gør, i Overføre billeder og filer.

Når filerne er på dit OneDrive, skal du bruge appen OneDrive på din Surface til at få adgang til dem. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til Start Windows-logo > Alle apps > OneDrive.
Trin 2:  Naviger til den mappe, der har de ønskede filer.
Trin 3:  Gør et af følgende:
  • Åbn: Vælg en fil.
  • Hent: Stryg nedad på en fil (eller højreklik), og vælg Gør offline.

Filer, der er tilgængelige offline, gemmes lokalt på din Surface, og du kan åbne dem uden en internetforbindelse. Få flere oplysninger under "Adgang til filer, når du er offline" under Introduktion til OneDrive.

Bemærkninger
  • Du skal have en Microsoft-konto for at bruge OneDrive.
  • Office 2013-apps gemmer som standard dokumenter i OneDrive, når du er logget på med en Microsoft-konto.
  • Brug af mobilbredbånd? Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Få flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Oprette forbindelse til en computer i netværket

Din Surface kan få adgang til musik, billeder, videoer og dokumenter på computere, der er del af et netværk. Sådan får du vist filer og mapper, der er delt på dit netværk:

Trin 1:  Vælg Stifinder Ikon for Stifinder på proceslinjen.
Trin 2:  Se de filer, du har adgang til fra din Surface, under Hjemmegruppe eller Netværk.
Bemærk!
Hvis du er på dit hjemmenetværk, skal du aktivere netværksdeling, så din Surface kan se andre computere i dit netværk. Få flere oplysninger under Finde pc'er, enheder og indhold på dit netværk.

Bruge en USB-nøgle eller et hukommelseskort

Du kan også flytte filer til din Surface ved at kopiere dem til et USB-flashdrev eller hukommelseskort (du kan bruge både microSD-, microSDHC- og microSDXC-kort på Surface) og føje filerne til din Surface.

Sådan gør du:

Trin 1:  Kopiér filerne til et USB-flashdrev eller hukommelseskort fra en anden computer.
Trin 2:  Sæt flashdrevet eller hukommelseskortet i din Surface.
Find ud af, hvor USB-porten og microSD-kortstikket er placeret, under Surface-funktioner.
Trin 3:  Vælg den besked, der vises i øverste højre hjørne på skærmen.
Trin 4:  Vælg Åbn mappe for at vise filer.
Stifinder åbnes.
Trin 5:  Vælg de filer eller mapper, du vil føje til din Surface.
Trin 6:  Vælg Startside > Kopiér til, og vælg en placering.
Vælg f.eks. Dokumenter, hvis flashdrevet eller hukommelseskortet indeholder dokumenter.

Hvis du har brug for hjælp til Stifinder, skal du se Sådan arbejder du med filer og mapper.

Der er nogle få måder til at flytte filer til din Surface på:

• Føj filer til OneDrive, så du har adgang til dem fra din Surface.
  • Opret forbindelse til en computer på netværket.
  • Brug et USB-flashdrev eller et hukommelseskort. MicroSD-, microSDHC- og microSDXC-kort kan bruges sammen med Surface.

Der følger fire biblioteker med Windows: Dokumenter, Musik, Billeder og Videoer. Det er en god ide at placere dine filer og mapper i de tilsvarende biblioteker, så du er sikker på, at de vises i dine apps. Få flere oplysninger under Biblioteker: ofte stillede spørgsmål.

Se, hvor meget diskplads du har på din Surface

Sådan kan du se, hvor meget ledig lagerplads du har på din Surface:

Trin 1:  Tryk eller klik på Skrivebord på startskærmen.
Trin 2:  Tryk eller klik på Stifinder Ikonet for Stifinder på proceslinjen > Denne pc.
Du ser, hvor meget ledig plads og hvor meget plads i alt der er. Hvis pladsen er ved at slippe op, er drevet markeret med rødt.

Find ledig plads i Stifinder
Bemærk!
Software og apps, der er forudinstalleret, fylder en hel del. Du kan se hvor meget under Surface-lager.

Få flere oplysninger om, hvordan du frigør plads på din Surface, under Tips til at frigøre diskplads på din pc.

Brug af OneDrive

Føj de filer, du vil, til OneDrive, så du har adgang til dem fra Surface. Føj først filerne til din OneDrive. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til computeren med de filer, du vil kopiere til din Surface.
Trin 2:  Gå til OneDrive.com, og overfør filerne. Du kan se, hvordan du gør, i Overføre billeder og filer.

Når filerne er på OneDrive, skal du bruge appen OneDrive på din Surface til at få adgang til dem. Sådan gør du:

Trin 1:  Tryk eller klik på OneDrive på startskærmen.
Trin 2:  Naviger til den mappe, der har de ønskede filer.
Trin 3:  Gør et af følgende:
  • Åbn: Tryk eller klik på en fil.
  • Hent: Stryg nedad på en fil (eller højreklik), og tryk på Gør offline.

Filer, der er tilgængelige offline, gemmes lokalt på din Surface, og du kan åbne dem uden en internetforbindelse. Få flere oplysninger under "Adgang til filer, når du er offline" under Introduktion til OneDrive.

Bemærkninger
  • Du skal have en Microsoft-konto for at bruge OneDrive.
  • Office 2013-apps gemmer som standard dokumenter i OneDrive, når du er logget på med en Microsoft-konto.
  • Brug af mobilbredbånd? Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Få flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Oprette forbindelse til en computer i netværket

Din Surface kan få adgang til musik, billeder, videoer og dokumenter på computere, der er del af et netværk. Sådan får du vist filer og mapper, der er delt på dit netværk:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Søg.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Søg.
Trin 2:  Skriv Stifinder i søgefeltet, og tryk eller klik på Stifinder i søgeresultaterne.
Trin 3:  Se de filer, du har adgang til fra din Surface, under Hjemmegruppe eller Netværk.
Bemærk!
Hvis du er på dit hjemmenetværk, skal du aktivere netværksdeling, så din Surface kan se andre computere i dit netværk. Få flere oplysninger under Finde pc'er, enheder og indhold på dit netværk.

Bruge en USB-nøgle eller et hukommelseskort

Du kan også flytte filer til din Surface ved at kopiere dem til et USB-flashdrev eller hukommelseskort (du kan bruge både microSD-, microSDHC- og microSDXC-kort på Surface) og derefter føje filerne til din Surface.

Sådan gør du:

Trin 1:  Kopiér filerne til et USB-flashdrev eller hukommelseskort fra en anden computer.
Trin 2:  Sæt flashdrevet eller hukommelseskortet i din Surface.
Find ud af, hvor USB-porten og microSD-kortstikket er placeret, under Surface-funktioner.
Trin 3:  Tryk eller klik på den meddelelse, der vises i øverste højre hjørne på skærmen.
Trin 4:  Tryk eller klik på Åbn mappe for at vise filer.
Stifinder åbnes.
Trin 5:  Vælg de filer eller mapper, du vil føje til din Surface.
Trin 6:  Tryk eller klik på Startside > Kopiér til.
Trin 7:  Vælg en placering. Vælg f.eks. Dokumenter, hvis flashdrevet eller hukommelseskortet indeholder dokumenter.

Hvis du har brug for hjælp til Stifinder, skal du se Sådan arbejder du med filer og mapper.

Der er nogle få måder til at flytte filer til din Surface på:

• Føj filer til OneDrive, så du har adgang til dem fra din Surface.
  • Opret forbindelse til en computer på netværket.
  • Brug et USB-flashdrev eller et hukommelseskort. MicroSD-, microSDHC- eller microSDXC-kort kan bruges sammen med Surface.

Der følger fire biblioteker med Windows: Dokumenter, Musik, Billeder og Videoer. Det er en god ide at placere dine filer og mapper i de tilsvarende biblioteker, så du er sikker på, at de vises i dine apps. Få flere oplysninger under Biblioteker: ofte stillede spørgsmål.

Se, hvor meget diskplads du har på din Surface

Sådan kan du se, hvor meget ledig lagerplads du har på din Surface:

Trin 1:  Tryk eller klik på Skrivebord på startskærmen.
Trin 2:  Tryk eller klik på Stifinder Ikonet for Stifinder på proceslinjen > Denne pc.
Du ser, hvor meget ledig plads og hvor meget plads i alt der er. Hvis pladsen er ved at slippe op, er drevet markeret med rødt.

Find ledig plads i Stifinder
Bemærk!
Software og apps, der er forudinstalleret, fylder en hel del. Du kan se hvor meget under Surface-lager.

Få flere oplysninger om, hvordan du frigør plads på din Surface, under Tips til at frigøre diskplads på din pc.

Brug af OneDrive

Føj de filer, du vil, til OneDrive, så du har adgang til dem fra Surface. Føj først filerne til din OneDrive. Sådan gør du:

Trin 1:  Gå til computeren, som har de filer, du vil kopiere til din Surface.
Trin 2:  Gå til OneDrive.com, og overfør filerne. Du kan se, hvordan du gør, i Overføre billeder og filer.

Når filerne er på OneDrive, skal du bruge appen OneDrive på din Surface til at få adgang til dem. Sådan gør du:

Trin 1:  Tryk eller klik på OneDrive på startskærmen.
Trin 2:  Naviger til den mappe, der har de ønskede filer.
Trin 3:  Gør et af følgende:
  • Åbn: Tryk eller klik på en fil.
  • Hent: Stryg nedad på en fil (eller højreklik), og tryk på Gør offline.

Filer, der er tilgængelige offline, gemmes lokalt på din Surface, og du kan åbne dem uden en internetforbindelse. Få flere oplysninger under "Adgang til filer, når du er offline" under Introduktion til OneDrive.

Bemærkninger
  • Du skal have en Microsoft-konto for at bruge OneDrive.
  • Office 2013-apps gemmer som standard dokumenter i OneDrive, når du er logget på med en Microsoft-konto.
  • Brug af mobilbredbånd? Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Få flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Oprette forbindelse til en computer i netværket

Din Surface kan få adgang til musik, billeder, videoer og dokumenter på computere, der er del af et netværk. Sådan får du vist filer og mapper, der er delt på dit netværk:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Søg.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Søg.
Trin 2:  Skriv Stifinder i søgefeltet, og tryk eller klik på Stifinder i søgeresultaterne.
Trin 3:  Se de filer, du har adgang til fra din Surface, under Hjemmegruppe eller Netværk.
Bemærk!
Hvis du er på dit hjemmenetværk, skal du aktivere netværksdeling, så din Surface kan se andre computere i dit netværk. Få flere oplysninger under Finde pc'er, enheder og indhold på dit netværk.

Bruge en USB-nøgle eller et hukommelseskort

Du kan også flytte filer til din Surface ved at kopiere dem til et USB-flashdrev eller hukommelseskort (du kan bruge både microSD-, microSDHC- og microSDXC-kort på Surface) og føje filerne til din Surface.

Sådan gør du:

Trin 1:  Kopiér filerne til et USB-flashdrev eller hukommelseskort fra en anden computer.
Trin 2:  Sæt flashdrevet eller hukommelseskortet i din Surface.
Find ud af, hvor USB-porten og microSD-kortstikket er placeret, under Surface-funktioner.
Trin 3:  Tryk eller klik på den meddelelse, der vises i øverste højre hjørne på skærmen.
Trin 4:  Tryk eller klik på Åbn mappe for at vise filer.
Stifinder åbnes.
Trin 5:  Vælg de filer eller mapper, du vil føje til din Surface.
Trin 6:  Tryk eller klik på Startside > Kopiér til.
Trin 7:  Vælg en placering. Vælg f.eks. Dokumenter, hvis flashdrevet eller hukommelseskortet indeholder dokumenter.

Hvis du har brug for hjælp til Stifinder, skal du se Sådan arbejder du med filer og mapper.