Surface-lagringsmuligheder

Ud over diskpladsen på din Surface kan du tilføje eksterne lagerenheder som OneDrive (skylager), USB-drev og microSD-kort.

Gælder for

Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Gælder for

Surface 2, Surface RT.

Gælder for

Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro.

Operativsystem:

Hvor meget plads har jeg på min Surface?

Sådan finder du ud af, hvor meget lagerplads du har på din Surface:

• Vælg Stifinder på proceslinjen, og vælg Denne pc.

Mængden af ledig plads og samlet tilgængelig plads vises. Hvis pladsen er ved at slippe op, er drevet markeret med rødt.

Kontrollér den tilgængelige lagerplads på denne pc
Bemærk!

Software og apps, der er forudinstalleret, optager meget plads. Du kan se hvor meget under Surface-lager.

OneDrive: Skylager

OneDrive er gratis skylager, der er inkluderet i din Microsoft-konto. Det er ligesom en ekstra harddisk, der er tilgængelig på alle dine enheder. Få flere oplysninger om brug af OneDrive under Brug af OneDrive på Surface.

Bemærk!
OneDrive synkroniserer filer fra skyen til din Surface. Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Få flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Flytbare lagerpladsmuligheder

Du kan bruge USB-lagerenheden eller et microSD-kort sammen med din Surface til at gemme dokumenter, musik, videoer og billeder på. Surface virker med standard-microSD-kortformater – microSD, microSDHC og microSDXC.

Du kan se, hvor USB-porten og microSD-kortstikket er placeret på din Surface, under Surface/funktioner.

Sådan åbner du filer fra en ekstern enhed:

Trin 1:  Sæt en USB-nøgle eller en anden USB-lagerenhed i USB-porten, eller sæt et microSD-kort i kortlæserstikket på din Surface.
Trin 2:  Vælg den besked, der vises i nederste højre hjørne på skærmen.
Trin 3:  Vælg Åbn enhed for at få vist filer eller Synkroniser digitale mediefiler til denne enhed.

Brug Stifinder på din Surface til at gennemse filer og mapper på tilsluttede enheder.

Integrer din fillagerplads med biblioteker

Med biblioteker kan du gennemse mapper på mange placeringer fra ét sted. Du kunne f.eks. have dokumenter fra forskellige steder på din OneDrive samt fotos og tegninger på din Surface – alt sammen i et enkelt bibliotek. Du kan endda medtage mapper i din hjemmegruppe eller på en tilsluttet USB-enhed eller et microSD-kort.

I Windows 10 er biblioteksmappen skjult som standard. Se her, hvordan du får vist din biblioteksmappe:

Trin 1:  Vælg Stifinder på proceslinjen.
Trin 2:  Vælg Vis > Indstillinger.
Trin 3:  Vælg Vis biblioteker under ruden Navigation.
Trin 4:  Vælg OK.
Trin 5:  Vælg Biblioteker i Stifinder.

Vil du oprette et nyt bibliotek? Sådan gør du:

Trin 1:  Åbn din biblioteksmappe.
Trin 2:  Tryk på et åbent område i indholdsruden, og hold knappen nede, eller højreklik på det, vælg Ny, og skub derefter for at vælge Bibliotek.
Trin 3:  Angiv navnet på dit nye bibliotek.

Det er også nemt at føje mapper til et bibliotek.

Trin 1:  Tryk og hold knappen nede (eller højreklik) på en mappe i Stifinder.
Trin 2:  Vælg Medtag i bibliotek, og skub for at vælge biblioteket.

Hvor meget plads har jeg på min Surface?

Sådan finder du ud af, hvor meget lagerplads du har på din Surface:

• Vælg Stifinder på proceslinjen.

Mængden af ledig plads og samlet tilgængelig plads vises. Hvis pladsen er ved at slippe op, er drevet markeret med rødt.

Kontrollér den tilgængelige lagerplads på denne pc
Bemærk!

Software og apps, der er forudinstalleret, optager meget plads. Du kan se hvor meget under Surface-lager.

Tip!
Få oplysninger om, hvordan du frigør plads på din Surface, under Tip til at frigøre diskplads.

OneDrive: Skylager

OneDrive er gratis skylager, der er inkluderet i din Microsoft-konto. Det er ligesom en ekstra harddisk, der er tilgængelig på alle dine enheder. Få flere oplysninger om brug af OneDrive under Brug af OneDrive på Surface.

Bemærk!
OneDrive synkroniserer filer fra skyen til din Surface. Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Få flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Flytbare lagerpladsmuligheder

Du kan bruge USB-lagerenheden eller et microSD-kort sammen med din Surface til at gemme dokumenter, musik, videoer og billeder på. Surface virker med standard-microSD-kortformater – microSD, microSDHC og microSDXC.

Du kan se, hvor USB-porten og microSD-kortstikket er placeret på din Surface, under Surface/funktioner.

Sådan åbner du filer fra en ekstern enhed:

Trin 1:  Sæt en USB-nøgle eller en anden USB-lagerenhed i USB-porten, eller sæt et microSD-kort i kortlæserstikket på din Surface.
Trin 2:  Vælg den besked, der vises i øverste højre hjørne på skærmen.
Trin 3:  Vælg Åbn mappe for at vise filer eller Importér fotos og videoer.

Brug Stifinder på din Surface til at gennemse filer og mapper på tilsluttede enheder.

Integrer din fillagerplads med biblioteker

Med biblioteker kan du gennemse mapper på mange placeringer fra ét sted. Du kunne f.eks. have dokumenter fra forskellige steder på din OneDrive samt fotos og tegninger på din Surface – alt sammen i et enkelt bibliotek. Du kan endda medtage mapper i din hjemmegruppe eller på en tilsluttet USB-enhed eller et microSD-kort.

Se her, hvordan du åbner din biblioteksmappe:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og vælg Søg.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter vælge Søg.
Trin 2:  Skriv biblioteker i søgefeltet, og vælg Biblioteker i søgeresultaterne.
Eller, hvis du allerede er i Stifinder, kan du vælge Skrivebord under Favoritter.

Vil du oprette et nyt bibliotek? Sådan gør du:

Trin 1:  Åbn din biblioteksmappe.
Trin 2:  Tryk på et åbent område i indholdsruden, og hold knappen nede, eller højreklik på det, vælg Ny, og skub for at vælge Bibliotek.
Trin 3:  Angiv navnet på dit nye bibliotek.

Det er også nemt at føje mapper til et bibliotek.

Trin 1:  Tryk og hold knappen nede (eller højreklik) på en mappe i Stifinder.
Trin 2:  Vælg Medtag i bibliotek, og skub for at vælge biblioteket.

Få flere oplysninger under Biblioteker: Ofte stillede spørgsmål.

Hvor meget plads har jeg på min Surface?

Sådan finder du ud af, hvor meget lagerplads du har på din Surface:

Trin 1:  Tryk eller klik på Skrivebord på startskærmen (eller tryk på Windows-tasten Windows-tasten + D). Hvis du ikke kan se feltet Skrivebord på startskærmen, skal du skubbe opad fra midten af skærmen for at se appvisningen og derefter trykke eller klikke på Skrivebord.
Trin 2:  Tryk eller klik på Stifinder på proceslinjen.
Mængden af ledig diskplads og den totale mængde plads vises. Hvis pladsen er ved at slippe op, er drevet markeret med rødt.
Kontrollér den tilgængelige lagerplads på denne pc
Bemærk!

Software og apps, der er forudinstalleret, optager meget plads. Du kan se hvor meget under Surface-lager.

Tip!
Få oplysninger om, hvordan du frigør plads på din Surface, under Tip til at frigøre diskplads.

OneDrive: Skylager

OneDrive er gratis skylager, der er inkluderet i din Microsoft-konto. Det er ligesom en ekstra harddisk, der er tilgængelig på alle dine enheder. Få flere oplysninger om brug af OneDrive under Brug af OneDrive på Surface.

Bemærk!
OneDrive synkroniserer filer fra skyen til din Surface. Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Få flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Flytbare lagerpladsmuligheder

Du kan bruge USB-lagerenheden eller et microSD-kort sammen med din Surface til at gemme dokumenter, musik, videoer og billeder på. Surface virker med standard-microSD-kortformater – microSD, microSDHC og microSDXC.

Du kan se, hvor USB-porten og microSD-kortstikket er placeret på din Surface, under Surface/funktioner.

Sådan åbner du filer fra en ekstern enhed:

Trin 1:  Sæt en USB-nøgle eller en anden USB-lagerenhed i USB-porten, eller sæt et microSD-kort i kortlæserstikket på din Surface.
Trin 2:  Tryk eller klik på den meddelelse, der vises i øverste højre hjørne på skærmen.
Trin 3:  Tryk eller klik på Åbn mappe for at vise filer eller Importér fotos og videoer.

Brug Stifinder på din Surface til at gennemse filer og mapper på tilsluttede enheder.

Integrer din fillagerplads med biblioteker

Med biblioteker kan du gennemse mapper på mange placeringer fra ét sted. Du kunne f.eks. have dokumenter fra forskellige steder på din OneDrive samt fotos og tegninger på din Surface – alt sammen i et enkelt bibliotek. Du kan endda medtage mapper i din hjemmegruppe eller i en tilsluttet USB-enhed eller et microSD-kort.

Se her, hvordan du åbner din biblioteksmappe:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Søg.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Søg.
Trin 2:  Skriv biblioteker i søgefeltet, og tryk eller klik på Biblioteker i søgeresultaterne.
Eller, hvis du allerede er i Stifinder, kan du trykke eller klikke på Skrivebord under Favoritter.

Vil du oprette et nyt bibliotek? Sådan gør du:

Trin 1:  Åbn din biblioteksmappe.
Trin 2:  Tryk på et åbent område i indholdsruden, og hold knappen nede, eller højreklik på det, tryk eller klik på Ny, og skub derefter for at vælge Biblioteker.
Trin 3:  Angiv navnet på dit nye bibliotek.

Det er også nemt at føje mapper til et bibliotek.

Trin 1:  Tryk og hold knappen nede (eller højreklik) på en mappe i Stifinder.
Trin 2:  Tryk eller klik på Medtag i bibliotek, og skub for at vælge biblioteket.

Få flere oplysninger under Biblioteker: Ofte stillede spørgsmål.

Hvor meget plads har jeg på min Surface?

Sådan finder du ud af, hvor meget lagerplads du har på din Surface:

Trin 1:  Tryk eller klik på Skrivebord på startskærmen (eller tryk på Windows-tasten Windows-tasten + D). Hvis du ikke kan se feltet Skrivebord på startskærmen, skal du skubbe opad fra midten af skærmen for at se appvisningen og derefter trykke eller klikke på Skrivebord.
Trin 2:  Tryk eller klik på Stifinder på proceslinjen.
Mængden af ledig diskplads og den totale mængde plads vises. Hvis pladsen er ved at slippe op, er drevet markeret med rødt.
Kontrollér den tilgængelige lagerplads på denne pc
Bemærk!

Software og apps, der er forudinstalleret, optager meget plads. Du kan se hvor meget under Surface-lager.

Tip!
Få oplysninger om, hvordan du frigør plads på din Surface, under Tip til at frigøre diskplads.

OneDrive: Skylager

OneDrive er gratis skylager, der er inkluderet i din Microsoft-konto. Det er ligesom en ekstra harddisk, der er tilgængelig på alle dine enheder. Få flere oplysninger om brug af OneDrive under Brug af OneDrive på Surface.

Bemærk!
OneDrive synkroniserer filer fra skyen til din Surface. Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer. Få flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.

Flytbare lagerpladsmuligheder

Du kan bruge USB-lagerenheden eller et microSD-kort sammen med din Surface til at gemme dokumenter, musik, videoer og billeder på. Surface virker med standard-microSD-kortformater – microSD, microSDHC og microSDXC.

Du kan se, hvor USB-porten og microSD-kortstikket er placeret på din Surface, under Surface/funktioner.

Sådan åbner du filer fra en ekstern enhed:

Trin 1:  Sæt en USB-nøgle eller en anden USB-lagerenhed i USB-porten, eller sæt et microSD-kort i kortlæserstikket på din Surface.
Trin 2:  Tryk eller klik på den meddelelse, der vises i øverste højre hjørne på skærmen.
Trin 3:  Tryk eller klik på Åbn mappe for at vise filer eller Importér fotos og videoer.

Brug Stifinder på din Surface til at gennemse filer og mapper på tilsluttede enheder.

Integrer din fillagerplads med biblioteker

Med biblioteker kan du gennemse mapper på mange placeringer fra ét sted. Du kunne f.eks. have dokumenter fra forskellige steder på din OneDrive samt fotos og tegninger på din Surface – alt sammen i et enkelt bibliotek. Du kan endda medtage mapper i din hjemmegruppe eller i en tilsluttet USB-enhed eller et microSD-kort.

Se her, hvordan du åbner din biblioteksmappe:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Søg.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Søg.
Trin 2:  Skriv biblioteker i søgefeltet, og tryk eller klik på Biblioteker i søgeresultaterne.
Eller, hvis du allerede er i Stifinder, kan du trykke eller klikke på Skrivebord under Favoritter.

Vil du oprette et nyt bibliotek? Sådan gør du:

Trin 1:  Åbn din biblioteksmappe.
Trin 2:  Tryk på et åbent område i indholdsruden, og hold knappen nede, eller højreklik på det, tryk eller klik på Ny, og skub derefter for at vælge Biblioteker.
Trin 3:  Angiv navnet på dit nye bibliotek.

Det er også nemt at føje mapper til et bibliotek.

Trin 1:  Tryk og hold knappen nede (eller højreklik) på en mappe i Stifinder.
Trin 2:  Tryk eller klik på Medtag i bibliotek, og skub for at vælge biblioteket.

Få flere oplysninger under Biblioteker: Ofte stillede spørgsmål.