Surface Book, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Surface Pro 2, Surface 2, Surface Pro, Surface RT.

Brugervejledninger til Surface

Hvis du ikke har prøvet Surface før, skal du downloade din Surface-brugervejledning. Disse manualer, der kan udskrives, indeholder info og tip til, hvordan du får det maksimale ud af din Surface.

Brugervejledning til Surface Pro 4

Surface Pro 4

English

Du kan bruge Reader-appen til Windows til at se disse vejledninger i Windows 8. I tidligere Windows-versioner skal du installere den gratis Adobe Reader for at få vist disse vejledninger.