Surface RT, Surface 2, Surface Pro, Surface Pro 2, Windows 8.1, Windows RT 8.1.

Brugervejledninger til Surface

Hvis du ikke har prøvet Surface før, skal du hente din Surface-brugervejledning. Disse manualer, som du kan udskrive, indeholder info og tip til, hvordan du får det maksimale ud af dit Surface.

Hent din brugervejledning

Surface RT forfra og siden

Brugervejledning (PDF) til Surface RT

Surface Pro forfra og siden

Surface Pro (PDF)

Du kan bruge Windows Reader-appen til at se vejledningen i Windows 8. På tidligere Windows-versioner er du nødt til at installere den gratis Adobe Reader for at få vist disse vejledninger.