Surface RT, Surface 2, Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3.

Brugervejledninger til Surface

Hvis du ikke har prøvet Surface før, skal du downloade din Surface-brugervejledning. Disse manualer, der kan udskrives, indeholder info og tip til, hvordan du får det maksimale ud af din Surface.

Du kan bruge Reader-appen til Windows til at se disse vejledninger i Windows 8. I tidligere Windows-versioner skal du installere den gratis Adobe Reader for at få vist disse vejledninger.