Surface RT, Surface 2, Surface Pro, Surface Pro 2, Windows 8.1, Windows RT 8.1.

Find serienummeret på din Surface

Før du kan registrere din Surface eller få den til service, skal du kende serienummeret, der består af 12 cifre.

Find serienummeret på din Surface

Serienummer under støttefod

Når du skal finde serienummeret på Surface, skal du slå støttefoden ud og se efter den 12-cifrede nummerrække nederst på foden. Serienummeret ser således ud: XXXXXXXXXXXX.

Finde serienummeret på emballagen

Billede af serienummer på emballage

Hvis du stadig har den oprindelige emballage til Surface, kan du finde serienummeret på stregkodeetiketten.