Konfigurere Surface efter service

Efter en serviceanmodning er det nødvendigt at konfigurere din Surface, installere opdateringer, gendanne dine filer og geninstallere dine apps.

Operativsystem:

Trin 1: Tænd din Surface, og fuldfør konfigurationen

Brug den samme Microsoft-konto, du brugte på din oprindelige Surface. På den måde får du adgang til de samme indstillinger, kalender, kontakter og mail.

Trin 2: Installér opdateringer

Når konfigurationen er fuldført, skal du installere de nyeste opdateringer til Surface og Windows . Du tjekker for opdateringer ved at vælge Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update. Gå til Installer Surface- og Windows-opdateringer for at få flere oplysninger.

Trin 3: Gendan dine filer

Tilføj de filer, som du tidligere har sikkerhedskopieret, sådan som det anbefales i Sådan forberedes din Surface til service.

OneDrive

Hvis du har sikkerhedskopieret dine filer til OneDrive, har du adgang til dem overalt. Få mere at vide om brug af OneDrive under OneDrive på din pc .

Gendan filer med Filhistorik eller Stifinder

• Stifinder. Du kan manuelt kopiere filer til dine dokumenter, videoer, billeder og musik fra en anden lagerplacering.

Trin 4: Geninstallér dine apps

Når du får en Surface tilbage fra vores servicecenter, skal du geninstallere dine Windows-apps og anden software, f.eks. Microsoft Office.

Vigtige oplysninger om Surface Laptop med Windows 10 S

Hvis du har en Surface Laptop og har skiftet til Windows 10 Pro, har den Windows 10 S installeret, når du modtager din Surface fra service. Du skal skifte til Windows 10 Pro igen og geninstallere apps, der ikke er fra Windows Store.

Geninstaller Windows-apps

Trin 1: Gå til Start Windows-logo, og vælg Store.
Trin 2: Vælg dit kontobillede, og vælg Mit bibliotek.
Trin 3: Vælg de apps eller spil, du vil installere, og vælg HentIkonet Hent.

Geninstallere Microsoft Office

Hvis du har et aktivt Office 365-abonnement, eller du har en kopi af Office, vil trinnene til geninstallation afhænge af den version, du har.

Office 365: Hvis du har et aktivt abonnement, kan du geninstallere Office ved at logge på din Office 365-konto på Office.com/myaccount.

Få flere oplysninger under Downloade og installere Office 365 Home, Personal eller University på din pc.

Office: Hvis du ejer en kopi af Office, skal du bruge din produktnøgle på 25 tegn til at installere og aktivere den.

Bemærkninger
  • Hvis din kopi af Office ikke var inkluderet som en del af dit Surface-køb – det kan f.eks. være, at du har købt din kopi i en butik eller hos en onlineforhandler – skal du vælge Office på Microsofts supportside for at finde ud af, hvilke muligheder du har for at få en ny produktnøgle.
  • Hvis der fulgte en kopi af Office med din Surface (ikke tilgængelig i alle lande eller områder), og du har fået en ny Surface som erstatning, vil din oprindelige produktnøgle til Office ikke virke på din nye Surface. Du kan få en ny produktnøgle ved at kontakte os.

Geninstallere andre apps eller programmer

Installér andre programmer, du brugte, ved enten at gå til softwareudviklerens websted eller installere fra den program-cd, du købte.

Trin 1: Fuldfør konfigurationen

Tænd Surface, og fuldfør installationen.

Vigtigt!
  • Opret forbindelse til Wi-Fi-forbindelse, når du konfigurerer din Surface. Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer for dit dataabonnement.
  • Brug den samme Microsoft-konto, som du brugte på din oprindelige Surface. Dette giver dig adgang til de samme indstillinger, den samme kalender, de samme kontakter og den samme mail.

Trin 2: Installér Surface- og Windows-opdateringer

Når konfigurationen er fuldført, skal du installere de nyeste Surface- og Windows-opdateringer. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Vælg Skift pc-indstillinger > Opdatering og genoprettelse.
Trin 3:  Tryk eller klik på Kontrollér nu. Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du trykke eller klikke på Vis detaljer.
Trin 4:  Vælg de opdateringer, du vil installere, og tryk eller klik på Installér.
Du skal muligvis genstarte Surface, når opdateringerne er blevet installeret.

Trin 3: Gendan dine filer

Tilføj de filer, som du tidligere sikkerhedskopierede, som anbefalet, under Sådan forberedes Surface til service.

Brug af OneDrive

Hvis du har sikkerhedskopieret dine filer på OneDrive fra enten OneDrive-appen eller fra Stifinder på skrivebordet, kan du få adgang til dem, når du har brug for dem. Få flere oplysninger om brugen af OneDrive under Brug af OneDrive på Surface.

Andre måder at gendanne dine filer på

Brug nedenstående fremgangsmåde til at gendanne dine filer, hvis du har brugt en af disse sikkerhedskopieringsmetoder.

• Filhistorik. Stryg indad fra højre side, og tryk eller klik på Søg, og skriv gendan fil i søgefeltet. Tryk eller klik derefter på Gendan dine filer med Filhistorik.
  • Stifinder. Du kan bruge Stifinder i Windows til manuelt at kopiere filer til bibliotekerne Dokumenter, Videoer, Billeder og Musik til en anden lagerplacering.
  • Hjemmegruppe. Hvis du vil gendanne dine filer fra en hjemmegruppe, kan du se under Hjemmegruppe fra start til slut for at få tips.

Trin 4: Geninstaller dine apps

Når du får en Surface tilbage fra servicecentret, skal du geninstallere dine Windows Store-apps og anden software som f.eks. Microsoft Office.

Geninstaller Windows Store-apps

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen.
Trin 2:  Vælg Konto > Mine apps.
Trin 3:  Tryk eller klik på de apps, du vil installere, og tryk eller klik derefter på Installér.

Geninstallere Microsoft Office

Hvis du har et aktivt Office 365-abonnement, eller du ejer en kopi af Office 2013 eller Office 2013 RT, afhænger trinnene til geninstallation af Office af den Office-version, du har.

Office 365. Hvis du har en Surface Pro-model eller Surface 3 og et aktivt Office 365-abonnement, kan du geninstallere Office ved at logge på din Office 365-konto på Office.com/myaccount.

Få flere oplysninger under Installere Office 365 Home, Personal eller University.

Office 2013. Hvis du ejer en kopi af Office 2013, skal du bruge din 25-cifrede produktnøgle til at geninstallere og aktivere Office.

Bemærkninger
  • Hvis din kopi af Office 2013 ikke fulgte med som del af dit Surface-køb – hvis du f.eks. købte din kopi i en butik eller på nettet – skal du trykke eller klikke på Office på Microsofts supportside for at se dine muligheder for at få en ny produktnøgle til dit Office 2013.
  • Hvis din Surface blev leveret med en kopi af Office 2013 (ikke tilgængelig i alle lande eller områder), og din Surface blev erstattet med en ny, vil din originale Office-produktnøgle ikke virke på din erstatnings-Surface. Du kan få en produktnøgle ved at kontakte os.

Trin 1: Fuldfør konfigurationen

Tænd Surface, og fuldfør installationen.

Vigtigt!
  • Opret forbindelse til Wi-Fi-forbindelse, når du konfigurerer din Surface. Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer for dit dataabonnement.
  • Brug den samme Microsoft-konto, som du brugte på din oprindelige Surface. Dette giver dig adgang til de samme indstillinger, den samme kalender, de samme kontakter og den samme mail.

Trin 2: Installér Surface- og Windows-opdateringer

Når konfigurationen er fuldført, skal du installere de nyeste Surface- og Windows-opdateringer. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og klikke på Indstillinger.
Trin 2:  Vælg Skift pc-indstillinger > Opdatering og genoprettelse.
Trin 3:  Tryk eller klik på Kontrollér nu. Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du vælge Vis detaljer.
Trin 4:  Vælg de opdateringer, du vil installere, og vælg Installér.
Du skal muligvis genstarte Surface, når opdateringerne er blevet installeret.

Trin 3: Gendan dine filer

Tilføj de filer, som du tidligere sikkerhedskopierede, som anbefalet, under Sådan forberedes Surface til service.

Brug af OneDrive

Hvis du har sikkerhedskopieret dine filer på OneDrive fra enten OneDrive-appen eller fra Stifinder på skrivebordet, kan du få adgang til dem, når du har brug for dem. Få flere oplysninger om brugen af OneDrive under Brug af OneDrive på Surface.

Andre måder at gendanne dine filer på

Brug nedenstående fremgangsmåde til at gendanne dine filer, hvis du har brugt en af disse sikkerhedskopieringsmetoder.

• Filhistorik. Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk eller klik på Søg, og skriv gendan fil i søgefeltet. Tryk eller klik derefter på Gendan dine filer med Filhistorik.
  • Stifinder. Du kan bruge Stifinder i Windows til manuelt at kopiere filer til bibliotekerne Dokumenter, Videoer, Billeder og Musik til en anden lagerplacering.
  • Hjemmegruppe. Hvis du vil gendanne dine filer fra en hjemmegruppe, kan du se under Hjemmegruppe fra start til slut for at få tips.

Trin 4: Geninstaller dine apps

Når du får en Surface tilbage fra servicecentret, skal du geninstallere dine Windows Store-apps og anden software som f.eks. Microsoft Office.

Geninstaller Windows Store-apps

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen.
Trin 2:  Tryk eller klik på Konto > Mine apps.
Trin 3:  Tryk eller klik på de apps, du vil installere, og tryk eller klik derefter på Installér.

Geninstallere Microsoft Office

Efter service leveres Surface RT eller Surface 2 med Office 2013 RT-apps installeret, så du ikke behøver geninstallere Office. Åbn en Office-app som Word eller PowerPoint ved at gå til startskærmen og trykke eller klikke på Office-appfeltet.