Konfigurere Surface efter service

Efter en serviceanmodning er det nødvendigt at konfigurere din Surface, installere opdateringer, gendanne dine filer og geninstallere dine apps.

Trin 1: Fuldfør konfigurationen

Tænd Surface, og fuldfør installationen.

Vigtigt!
  • Sørg for at oprette Wi-Fi-forbindelse, når du konfigurerer din Surface. Synkronisering eller afsendelse af data via en mobilbredbåndsforbindelse kan medføre yderligere gebyrer for dit dataabonnement. Du kan finde flere oplysninger under Administrere mobilbredbåndets dataforbrug.
  • Sørg for at angive samme Microsoft-konto, som du brugte på din oprindelige Surface. Dette gør det muligt at få adgang til de samme indstillinger, den samme kalender, de samme kontakter og den samme mail.

Trin 2: Installér Surface- og Windows-opdateringer

Når konfigurationen er fuldført, skal du installere de nyeste Surface- og Windows-opdateringer. Sådan gør du:

Trin 1:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
(Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren opad og klikke på Indstillinger.)
Trin 2:  Tryk eller klik på Skift pc-indstillinger, og tryk eller klik på Opdatering og genoprettelse.
Trin 3:  Tryk eller klik på Kontrollér nu.
Trin 4:  Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du trykke eller klikke på Vis detaljer.
Trin 5:  Tryk eller klik for at vælge de opdateringer, du vil installere, og tryk eller klik på Installér.
Du skal muligvis genstarte Surface, når opdateringerne er blevet installeret.

Trin 3: Gendan dine filer

Tilføj de filer, som du tidligere sikkerhedskopierede, som anbefalet, under Sådan forberedes Surface til service.

Brug af OneDrive

Hvis du har sikkerhedskopieret dine filer på OneDrive fra enten OneDrive-appen eller fra Stifinder på skrivebordet, kan du få adgang til dem, når du har brug for dem. Få flere oplysninger om brugen af OneDrive under Brug af OneDrive på Surface.

Andre måder at gendanne dine filer på

Brug nedenstående fremgangsmåde til at gendanne dine filer, hvis du har brugt en af disse sikkerhedskopieringsmetoder.

• Filhistorik. Stryg indad fra højre side af startskærmen, og tryk eller klik på Søg, og skriv gendan fil i søgefeltet. Tryk eller klik derefter på Gendan dine filer med Filhistorik.
  • Stifinder. Du kan bruge Stifinder i Windows til manuelt at kopiere filer til bibliotekerne Dokumenter, Videoer, Billeder og Musik til en anden lagerplacering.
  • Hjemmegruppe. Hvis du vil gendanne dine filer fra en hjemmegruppe, kan du se under Hjemmegruppe fra start til slut for at få tips.

Trin 4: Geninstaller dine apps

Når du får en Surface tilbage fra servicecentret, skal du geninstallere dine Windows Store-apps og anden software som f.eks. Microsoft Office.

Geninstaller Windows Store-apps

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen.
Trin 2:  Stryg nedad fra toppen af skærmen (eller højreklik), og tryk eller klik derefter på Dine apps.
Trin 3:  Tryk eller klik på de apps, du vil installere, og tryk eller klik derefter på Installér.

Geninstallere Microsoft Office

Hvis du har et aktivt Office 365-abonnement, eller du ejer en kopi af Office 2013 eller Office 2013 RT, afhænger installationsproceduren af din Surface-model og Office-version.

Surface Pro-modeller

Office 365. Hvis du har Surface Pro, Surface Pro 2 eller Surface Pro 3, og du har et aktivt Office 365-abonnement, kan du geninstallere Office ved at logge på din Office 365-konto på Office.com/myaccount.

Få flere oplysninger under Installere Office 365 Home, Personal eller University.

Office 2013. Hvis du ejer en kopi af Office 2013, skal du bruge din 25-cifrede produktnøgle til at geninstallere og aktivere Office.

Bemærkninger
  • Hvis din kopi af Office 2013 ikke fulgte med som del af dit Surface-køb – hvis du f.eks. købte din kopi i en butik eller på nettet – skal du trykke eller klikke på Office på Microsofts supportside for at se dine muligheder for at få en ny produktnøgle til dit Office 2013.
  • Hvis Office 2013 (ikke tilgængelig i alle lande eller områder) fulgte med din Surface, og din Surface blev erstattet med en ny, vil din originale Office-produktnøgle ikke virke på din erstatnings-Surface. Få en Office 2013-produktnøgle til den nye Surface ved at kontakte Surface Support.

Få flere oplysninger under Installere og bruge Microsoft Office på Surface Pro.

Surface RT eller Surface 2

Office 2013 RT. Efter service leveres Surface RT eller Surface 2 med Office 2013 RT-apps installeret, så du ikke behøver geninstallere Office.

Åbn en Office-app som Word eller PowerPoint ved at gå til startskærmen og trykke eller klikke på Office-appfeltet.

Få flere oplysninger under Microsoft Office 2013 RT.

Geninstallere andre apps (Surface Pro-modeller)

Du kan se, hvordan du geninstallerer apps fra en cd, en dvd, internettet eller et netværk, under Installere og fjerne apps på Surface Pro.