Surface-garanti: ofte stillede spørgsmål

Disse garantioplysninger gælder for Surface og Surface-mærket tilbehør. Få svarene på følgende ofte stillede spørgsmål.

I hvor lang tid er Surface og tilbehøret dækket?

Din standardgaranti på Surface består af to dele:

• Begrænset hardwaregaranti: omfatter service på hardware og tilbehør i to år efter datoen for køb. Det dækkede tilbehør omfatter tilbehør mærket med Surface.*
  • Teknisk support: indeholder hjælp og support til forudinstalleret software i de første 90 dage efter køb.

* Både Arc Touch Mouse og Wedge Touch Mouse Surface Edition er dækket af en separat begrænset hardwaregaranti i tre år. Se Oplysninger om garanti på Microsoft-hardware .

Hvordan kan jeg se, om min Surface stadig er dækket af garantien?

Kontrollér din garantistatus online. Hvis du har registreret din Surface, skal du klikke på Log på i øverste højre hjørne af dette websted. Eller se Registrere din Surface.

Virksomhedskunder: Kontrollér statussen for din garanti ved at gå til Business Online Service Center. Du kan finde flere oplysninger under Surface-support til virksomheder.

Bemærk!
Startdatoen for den begrænsede garanti på hardware og service for Surface er baseret på købsdatoen.

Hvad er garantien, når min Surface bliver erstattet?

Vi yder en garanti på enheder efter service. Den gælder for enheder, som vores servicecenter har serviceret eller erstattet. Varigheden af garantien afhænger af, om servicen var dækket af garantien eller ej:

• Service, der er dækket af garantien: Hvis din Surface blev repareret eller erstattet inden for den oprindelige garantiperiode, modtager du enten saldoen på din hardwaregaranti eller 90 dage, afhængigt af hvilken der er længst.
  • Service, der ikke er dækket af garantien: Hvis din Surface blev serviceret uden for den oprindelige garantiperiode for hardware og service, er der en garanti på 90 dage for din erstatningsvare eller servicerede enhed.

Kan jeg få service, hvis jeg ikke er dækket af garantien?

Hvis problemet med din Surface ikke er omfattet af garantien, eller hvis din garanti er udløbet, kan din Surface være berettiget til service, der ikke er dækket af garantien, mod et gebyr. Vær opmærksom på, at servicering af din enhed, der ikke er dækket af garantien, muligvis ikke længere er tilgængelig i dit område. Du kan få mere at vide ved at kontakte os.

Virksomhedskunder: Se Surflade-support til virksomheder for at få flere oplysninger.

Kan jeg købe ekstra beskyttelse til min Surface?

Ja. I Microsoft Complete indgår teknisk support til alle dine spørgsmål omkring software og hardware samt som beskyttelse af din enhed i tilfælde af hændelige skader.

Virksomhedskunder: Microsofts udvidede hardwareserviceaftale kan købes med eller uden dækning af hændelig skade ved håndtering fra en godkendt forhandler af enheden. Planerne kan købes inden for 45 dage fra datoen for købet af Surface.