Gælder for

Surface RT, Surface 2, Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3.


Surface-garanti: Ofte stillede spørgsmål

Disse garantioplysninger gælder for Surface, Surface Typing Covers, Surface-strømforsyninger og -adaptere samt Surface-penne. Få svarene på følgende ofte stillede spørgsmål:


Hvor længe er min Surface og mit tilbehør dækket?

Din Surface-standardgaranti består af to dele:

  • Begrænset hardwaregaranti: Omfatter service på hardware i to år gældende fra købsdatoen. Tilbehør, som omfatter Touch Cover, Type Cover, Surface-strømforsyningsledninger og -adaptere samt Surface-penne, er dækket i et år.
  • Teknisk support: Omfatter hjælp og teknisk support til forudinstalleret software de første 90 dage efter købet.

*Wedge Touch Mouse Surface Edition er dækket af en særskilt hardwaregaranti på tre år.

Hvordan kan jeg se, om min Surface stadig er dækket af garantien?

Kontrollér din garantistatus online. Hvis du har registreret din Surface, kan du klikke på linket Log på øverst til højre på dette website. Du kan også gå til Registrer din Surface.

Virksomhedskunder: Kontrollér status for din garanti ved at besøge Onlineservicecenter til virksomheder. Du kan finde flere oplysninger under Surface-support til virksomheder.

Bemærk!
Startdatoen for den begrænsede garanti for din Surface-hardware og -service er baseret på købsdatoen.

Hvordan er min garanti, når min Surface er erstattet?

Vi leverer en efterservicegaranti for de enheder, der er serviceret eller erstattet af vores servicecenter. Garantiens varighed afhænger af, om servicen var dækket af garantien eller ej:

  • Service, der er dækket af garantien: Hvis din Surface blev serviceret eller erstattet inden for den oprindelige garantiperiode, er den resterende garantiperiode enten den oprindelige hardwaregaranti eller 90 dage, afhængigt af hvad der er længst.
  • Service, der ikke er dækket af garantien: Hvis din Surface er serviceret uden for den oprindelige garantiperiode for hardware og service, har du en hardwaregarantiperiode for den erstattede eller servicerede enhed på 90 dage.

Kan jeg modtage service, hvis jeg ikke er dækket af garantien?

Hvis problemet med din Surface ikke er dækket af garantien, eller hvis din garanti er udløbet, er din Surface i visse tilfælde berettiget til service, der ikke er dækket af garantien, mod et gebyr. Bemærk, at service af din enhed, der ikke er dækket af garantien, muligvis ikke længere er tilgængelig i dit område. Få mere at vide ved at kontakte os.

Kan jeg købe yderligere beskyttelse til min Surface?

Ja. Microsoft Complete føjer teknisk support til alle spørgsmål vedrørende software og hardware og beskytter din enhed i tilfælde af utilsigtet beskadigelse.

Virksomhedskunder: Microsofts udvidede hardwareserviceaftale kan købes med eller uden utilsigtet skade ved håndtering fra en autoriseret enhedsforhandler. Aftalerne kan købes op til 45 dage efter købsdatoen for Surface.


Kontakt os

Answer Desk
Answer Tech kan hjælpe.
Tal med en medarbejder