Surface RT-opstartsfejl 0xc000000d

Du modtager muligvis en fejlmeddelelse på din Surface RT, når du opdaterer til Windows RT 8.1.

Gælder for

Surface RT.

Surface RT kan ikke længere starte Windows, og du modtager en fejl, som minder om nedenstående, på skærmen:

Genoprettelse
Din pc skal repareres
Boot Configuration Data-filen mangler nogle påkrævede oplysninger
Fil: \BCD
Fejlkode: 0xc000000d

Oprette et USB-genoprettelsesdrev fra en anden Surface RT

Hvis du skal oprette et genoprettelsesdrev, har du brug for:

• En ekstra Surface RT
  • Et USB-drev med en lagerkapacitet på mere end 4 GB.
Vigtigt!
Hvis du opretter et genoprettelsesdrev, slettes alt det, der allerede er gemt på dit USB-drev. Sørg for at overføre alle vigtige data fra USB-drevet til en anden opbevaringsenhed, inden du bruger det til at oprette et USB-genoprettelsesdrev til Surface.

Sådan oprettes genoprettelsesdrevet:

Trin 1:  Sæt strømforsyningen i Surface, og tilslut den til en stikkontakt.
Trin 2:  Sæt USB-drevet i USB-porten på Surface RT.
Trin 3:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Søg.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Søg.
Trin 4:  Skriv genoprettelse i søgefeltet, og tryk eller klik på Genoprettelse i søgeresultaterne, og tryk eller klik derefter på Opret et genoprettelsesdrev.
Trin 5:  Tryk eller klik på Ja i dialogboksen Kontrol af brugerkonti.
Trin 6:  Tryk eller klik for at vælge Kopiér genoprettelsespartitionen fra pc'en til genoprettelsesdrevet, og tryk eller klik derefter på Næste.
Trin 7:  Tryk eller klik på det USB-drev, du vil bruge, og tryk eller klik på Næste.
Trin 8:  Tryk eller klik på Opret.
Trin 9:  Genoprettelsesafbildningen og de nødvendige genoprettelsesværktøjer kopieres til USB-drevet. Surface skal være vågen under hele kopieringen, som tager 10-15 minutter.
Trin 10:  Når genoprettelsesværktøjerne er kopieret, skal du trykke eller klikke på Udfør.

Downloade og oprette et USB-genoprettelsesdrev

Hvis du skal downloade et genoprettelsesdrev, har du brug for:

• En pc, der kører Windows 7 eller nyere.
  • Et USB-drev med en lagerkapacitet på mere end 4 GB.
Vigtigt!
Hvis du opretter et genoprettelsesdrev, slettes alt det, der allerede er gemt på dit USB-drev. Sørg for at overføre alle vigtige data fra USB-drevet til en anden lagringsenhed, inden du bruger det til at oprette et USB-genoprettelsesdrev til Surface.

Sådan oprettes genoprettelsesdrevet:

Trin 1:  Tryk eller klik på Downloade et genoprettelsesbillede til din Surface.
Trin 2:  Log på med din Microsoft-konto, indtast serienummeret til din Surface, og følg instruktionerne.

Brug et Surface RT USB-genoprettelsesdrev til at løse opstartsfejl 0xc000000d

Følgende proces kan bruges til at genoptage Windows 8.1-opdateringsprocessen uden at nulstille Surface RT:

Trin 1:  Sluk Surface RT ved at trykke på tænd-/sluk-knappen.
Trin 2:  Start Surface RT ved hjælp af USB-genoprettelsesdrevet.
  1. Indsæt USB-genoprettelsesdrevet i USB-porten.
  2. Hold kontrollen for lydstyrke ned (-) nede.
  3. Tryk på og slip tænd-/sluk-knappen.
  4. Når Surface-logoet vises, skal du slippe lydstyrkekontrollen.
  5. Surface starter genoprettelsessoftwaren på USB-genoprettelsesdrevet.
Trin 3:  Vælg sprogindstillinger og tastaturlayout, når du bliver bedt om det.
Trin 4:  Tryk eller klik på Fejlfinding.
Trin 5:  Tryk eller klik på Avancerede indstillinger.
Trin 6:  Tryk eller klik på Kommandoprompt.
Trin 7:  Tryk på skærmen på BitLocker-skærmbilledet for at skjule touchtastaturet, og tryk eller klik på Spring dette drev over i bunden af skærmen.
Trin 8:  Gør følgende ved kommandoprompten:
  1. Skriv bootrec /rebuildbcd, og tryk derefter på Enter.
  2. Når du bliver spurgt om følgende: "Skal installationen føjes til startlisten? Ja (J) Nej (N) Alle (A)", skal du for c:\Windows skrive bogstavet J og derefter trykke på Enter.
  3. [Valgfrit] Når du bliver spurgt om følgende: "Skal installationen føjes til startlisten? Ja (J) Nej (N) Alle (A)", skal du for c:\Windows.old\Windows skrive bogstavet N og derefter trykke på Enter.
  4. Skriv Exit, og tryk derefter på Enter. Kommandopromptvinduet lukkes.
Trin 9:  Tryk eller klik på Fortsæt.
Trin 10:  Surface genstartes og fuldfører Windows RT 8.1-opdateringen.
Trin 11:  Når Windows RT 8.1-opdateringen er fuldført, skal du logge på Windows.
Trin 12:  Stryg indad fra højre side af skærmen, tryk på Søg, og skriv derefter kommando. Hold Kommandoprompt nede under søgeresultaterne, slip, og tryk derefter på Kør som administrator.
Hvis du bruger et tastatur, skal du bruge Windows+X og derefter trykke eller klikke på Kommandoprompt (administrator).
Trin 13:  Gør følgende ved administratorkommandoprompten:
  1. Skriv reagentc /enable, og tryk derefter på Enter.
  2. Skriv diskpart, og tryk derefter på Enter.
  3. Gør følgende ved "DISKPART>"-prompten:
    1. Skriv sel disk 0, og tryk derefter på Enter.
    2. Skriv sel part 5, og tryk derefter på Enter.
    3. Skriv Assign letter=R, og tryk derefter på Enter.
    4. Skriv Exit, og tryk derefter på Enter for at afsluttet DISKPART-kommandoen.
  4. Skriv reagentc /setosimage /path R:\recoveryimage /index 4, og tryk derefter på Enter.
  5. Skriv Exit, og tryk derefter på Enter. Kommandopromptvinduet lukkes.
Trin 14:  Fjern USB-genoprettelsesdrevet fra Surface.
Trin 15:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Indstillinger. Tryk eller klik på tænd-/sluk-knappen, og tryk eller klik derefter på Genstart.
Trin 16:  Surface genstartes, og Windows RT 8.1-opdateringen fuldføres.

Hvis Windows fortsat ikke starter på Surface RT efter brug af USB-genoprettelsesdrevet, skal du kontakte os.