Surface tænder ikke, Windows starter ikke, eller batteriet vil ikke oplade

Gælder for

Surface 3, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Book.

Gælder for

Surface RT, Surface 2.

Gælder for

Surface Pro, Surface Pro 2, Surface 3, Surface Pro 3.

Gælder for

Surface RT, Surface 2.

Operativsystem:

Hvis din Surface ikke svarer, når du tænder den, eller viser et skærmbillede, du ikke kan genkende, er der her nogle måder at fejlfinde problemet og finde løsninger på.

Inden du starter

Kontrollér først de ting, der kunne forhindre Surface eller Windows i at tænde eller batteriet i at oplade.

Trin 1:

Frakobl alt. Fjern alt, der er forbundet til din Surface, og tag strømstikket ud af stikkontakten.

Bemærk!
Hvis du har en Surface Book, skal du sørge for, at clipboardet er sat ordentligt på tastaturet.
Trin 2:

Kontrollér stikkene. Se, om der er skader på stikkene, og brug en blød klud til at fjerne støv fra stikkene og opladerporten.

Bemærk!
Hvis du ser en skade på opladerporten, strømstikket eller strømledningen, skal du kontakte os.
Trin 3:

Tilslut din Surface. Når du har kontrolleret forbindelserne, skal du sætte strømforsyningen i en stikkontakt og strømstikket i opladerporten igen.

Sørg for, at stikkene sidder korrekt i, og at der ikke sidder noget i USB-opladerporten på strømforsyningen.

Vigtigt!
Surface er designet til at virke bedst med den medfølgende strømforsyning.
Test forbindelser på USB-oplader
Trin 4:  Kontrollér strømstikkets lys. Er LED-lyset på strømstikket tændt?

Strømstiklyset til Surface RT, Surface Pro, og Surface Pro 2
Surface Pro og Surface Pro 2
Surface 3-strømstik
Surface 3
Surface Pro 3-strømstiklys
Surface Pro 3
Surface Pro 4

Surface Pro 4

Surface Book

Surface Book

• Hvis lyset er slukket: Din strømforsyning skal muligvis udskiftes. Kontakt os for at få flere oplysninger.
  • Hvis lyset blinker: Fjern strømstikket fra din Surface, og kontrollér igen, at der ikke er skade eller støv, som kan give en dårlig forbindelse. Hvis lyset bliver ved med at blinke, skal du udskifte strømforsyningen. Du kan få mere at vide ved at kontakte os.
  • Hvis lyset er tændt: Hvis strømstikkets lys er tændt, men problemet fortsætter, skal du finde det scenarie nedenfor, der bedst beskriver problemet, og følge fejlfindingstrinnene på den side.

Vælg dit symptom

Hvis din Surface...
Gå til denne side
  • Ikke tænder eller svarer, når du trykker på tænd/sluk-knappen
  • Ikke vågner fra slumretilstand
  • Tænder, men viser en sort, blå eller mørk skærm
  • Tænder, men skærmen lader til at være baggrundsbelyst
  • Tænder, men viser et andet skærmbillede (ikke Windows) som f.eks. Automatisk reparation eller Vælg en indstilling
  • Tænder, og Surface-logoet vises på skærmen i mere end et par sekunder
  • Tænder, men batteriet oplader ikke, når din Surface er sat i stikkontakten
  • Tænder, men Windows registrerer ikke batteriet
  • Tænder, men Surface registrerer ikke, at den er sat i stikkontakten
  • Slukker, når strømforsyningen fjernes
  • Lukker eller fryser under installation af opdateringer
  • Tænder, men Windows fryser og svarer ikke

Hvis din Surface ikke svarer, når du tænder den, eller viser et skærmbillede, du ikke kan genkende, er der her nogle måder at fejlfinde problemet og finde løsninger på.

Inden du starter

Kontrollér først de ting, der kunne forhindre Surface eller Windows i at tænde eller batteriet i at oplade.

Trin 1:  Frakobl alt. Fjern alt, der er forbundet til din Surface, og tag strømstikket ud af stikkontakten.
Trin 2:

Kontrollér stikkene. Se, om der er skader på stikkene, og brug en blød klud til at fjerne støv fra stikket og opladerporten.

Bemærk!
Hvis du ser en skade på opladerporten, strømstikket eller strømledningen, skal du kontakte os.
Trin 3:

Tilslut din Surface. Når du har kontrolleret forbindelserne, skal du sætte strømforsyningen i en stikkontakt og strømstikket i opladerporten igen:

Vigtigt!
Surface er designet til at virke bedst med den medfølgende strømforsyning.
Trin 4:  Kontrollér strømstikkets lys. Er LED-lyset på strømstikket tændt?
Surface RT-strømstiklys
Surface RT
Surface 2-strømstiklys
Surface 2
  • Hvis lyset er slukket: Din strømforsyning skal muligvis udskiftes. Kontakt os for at få flere oplysninger.
  • Hvis lyset blinker: Fjern strømstikket fra din Surface, og kontrollér igen, at der ikke er skade eller støv, som kan give en dårlig forbindelse. Hvis lyset bliver ved med at blinke, skal du udskifte strømforsyningen. Du kan få mere at vide ved at kontakte os.
  • Hvis lyset er tændt: Hvis strømstikkets lys er tændt, men problemet fortsætter, skal du finde det scenarie, der bedst beskriver problemet, og følge fejlfindingstrinnene på den side.

Vælg dit symptom

Hvis din Surface...
Gå til denne side
  • Ikke tænder eller svarer, når du trykker på tænd/sluk-knappen
  • Ikke vågner fra slumretilstand
  • Tænder, men viser en sort, blå eller mørk skærm
  • Tænder, men skærmen lader til at være baggrundsbelyst
  • Tænder, men viser et andet skærmbillede (ikke Windows) som f.eks. Automatisk reparation eller Vælg en indstilling
  • Tænder, og Surface-logoet vises på skærmen i mere end et par sekunder
  • Tænder, men batteriet oplader ikke, når din Surface er sat i stikkontakten
  • Tænder, men Windows registrerer ikke batteriet
  • Tænder, men Surface registrerer ikke, at den er sat i stikkontakten
  • Slukker, når strømforsyningen fjernes
  • Lukker eller fryser under installation af opdateringer
  • Tænder, men Windows fryser og svarer ikke

Hvis din Surface ikke svarer, når du tænder den, eller viser et skærmbillede, du ikke kan genkende, er der her nogle måder at fejlfinde problemet og finde løsninger på.

Inden du starter

Kontrollér først de ting, der kunne forhindre Surface eller Windows i at tænde eller batteriet i at oplade.

Trin 1:  Frakobl alt. Fjern alt, der er forbundet til din Surface, og tag strømstikket ud af stikkontakten.
Trin 2:  Kontrollér stikkene. Se, om der er skader på stikkene, og brug en blød klud til at fjerne støv fra stikkene og opladerporten.
Bemærk!
Hvis du ser en skade på opladerporten, strømstikket eller strømledningen, skal du kontakte os.
Trin 3: Tilslut din Surface. Når du har kontrolleret forbindelserne, skal du sætte strømforsyningen i en stikkontakt og strømstikket i opladerporten igen.

Sørg for, at stikkene sidder korrekt i, og at der ikke sidder noget i USB-opladerporten på strømforsyningen.

Vigtigt!
Surface er designet til at virke bedst med den medfølgende strømforsyning.
Test forbindelser på USB-oplader
Trin 4:  Kontrollér strømstikkets lys. Er LED-lyset på strømstikket tændt?
Strømstiklyset til Surface RT, Surface Pro, og Surface Pro 2
Surface Pro og Surface Pro 2
Surface 3-strømstik
Surface 3
Surface Pro 3-strømstiklys
Surface Pro 3
  • Hvis lyset er slukket: Din strømforsyning skal muligvis udskiftes. Du kan få mere at vide ved at kontakte os.
  • Hvis lyset blinker: Fjern strømstikket fra din Surface, og kontrollér igen, at der ikke er skade eller støv, som kan give en dårlig forbindelse. Hvis lyset bliver ved med at blinke, skal du udskifte strømforsyningen. Du kan få mere at vide ved at kontakte os.
  • Hvis lyset er tændt: Hvis strømstikkets lys er tændt, men problemet fortsætter, skal du finde det scenarie, der bedst beskriver problemet, og følge fejlfindingstrinnene på den side.

Vælg dit symptom

Hvis din Surface...
Gå til denne side
  • Ikke tænder eller svarer, når du trykker på tænd/sluk-knappen
  • Ikke vågner fra slumretilstand
  • Tænder, men viser en sort, blå eller mørk skærm
  • Tænder, men skærmen lader til at være baggrundsbelyst
  • Tænder, men viser et andet skærmbillede (ikke Windows) som f.eks. Automatisk reparation eller Vælg en indstilling
  • Tænder, og Surface-logoet vises på skærmen i mere end et par sekunder
  • Tænder, men batteriet oplader ikke, når din Surface er sat i stikkontakten
  • Tænder, men Windows registrerer ikke batteriet
  • Tænder, men Surface registrerer ikke, at den er sat i stikkontakten
  • Slukker, når strømforsyningen fjernes
  • Lukker eller fryser under installation af opdateringer
  • Tænder, men Windows fryser og svarer ikke

Hvis din Surface ikke svarer, når du tænder den, eller viser et skærmbillede, du ikke kan genkende, er der her nogle måder at fejlfinde problemet og finde løsninger på.

Inden du starter

Kontrollér først de ting, der kunne forhindre Surface eller Windows i at tænde eller batteriet i at oplade.

Trin 1:  Frakobl alt. Fjern alt, der er forbundet til din Surface, og tag strømstikket ud af stikkontakten.
Trin 2:

Kontrollér stikkene. Se, om der er skader på stikkene, og brug en blød klud til at fjerne støv fra stikket og opladerporten.

Bemærk!
Hvis du ser en skade på opladerporten, strømstikket eller strømledningen, skal du kontakte os.
Trin 3:

Tilslut din Surface. Når du har kontrolleret forbindelserne, skal du sætte strømforsyningen i en stikkontakt og strømstikket i opladerporten igen:

Vigtigt!
Surface er designet til at virke bedst med den medfølgende strømforsyning.
Trin 4:  Kontrollér strømstikkets lys. Er LED-lyset på strømstikket tændt?
Surface RT-strømstiklys
Surface RT
Surface 2-strømstiklys
Surface 2
  • Hvis lyset er slukket: Din strømforsyning skal muligvis udskiftes. Du kan få mere at vide ved at kontakte os.
  • Hvis lyset blinker: Fjern strømstikket fra din Surface, og kontrollér igen, at der ikke er skade eller støv, som kan give en dårlig forbindelse. Hvis lyset bliver ved med at blinke, skal du udskifte strømforsyningen. Du kan få mere at vide ved at kontakte os.
  • Hvis lyset er tændt: Hvis strømstikkets lys er tændt, men problemet fortsætter, skal du finde det scenarie, der bedst beskriver problemet, og følge fejlfindingstrinnene på den side.

Vælg dit symptom

Hvis din Surface...
Gå til denne side
  • Ikke tænder eller svarer, når du trykker på tænd/sluk-knappen
  • Ikke vågner fra slumretilstand
  • Tænder, men viser en sort, blå eller mørk skærm
  • Tænder, men skærmen lader til at være baggrundsbelyst
  • Tænder, men viser et andet skærmbillede (ikke Windows) som f.eks. Automatisk reparation eller Vælg en indstilling
  • Tænder, og Surface-logoet vises på skærmen i mere end et par sekunder
  • Tænder, men batteriet oplader ikke, når din Surface er sat i stikkontakten
  • Tænder, men Windows registrerer ikke batteriet
  • Tænder, men Surface registrerer ikke, at den er sat i stikkontakten
  • Slukker, når strømforsyningen fjernes
  • Lukker eller fryser under installation af opdateringer
  • Tænder, men Windows fryser og svarer ikke