Toteuta hienoja asioita.

Sille, mitä voit saavuttaa monipuolisella ja tehokkaalla Surface-laitteella, ei ole mitään rajoja.
Valinnat:

Kynät ja hiiret

Kynänkärkipaketti

Valitse itsellesi sopivin kynänkärki. Käytä tavalliselta lyijykynältä tuntuvaa keskipaksua kärkeä tai vaihda sen tilalle vähäkitkainen kärki, joka muistuttaa ohutkärkistä kuulakärkikynää. Kynänkärkipaketti toimii vain uuden Surface-kynän kanssa.

Hopea

Sininen

Musta

Kullanvärinen

Surface -kynä UUSI

Surface-kynä tarjoaa modernin kirjoituskokemuksen. Kirjoita, piirrä tai kommentoi asiakirjoja digitaalisesti. Kirjoita ja pyyhi luonnollisesti kynän päässä olevalla pyyhkimellä. Uusi Surface-kynä toimii Surface Pro 4:n ja Surface Pro 3:n kanssa.

Hopea

Sininen

Punainen

Musta

Surface-kynä

Kerro tarinasi. Kirjoita, piirrä ja maalaa Surface Pro 3:ssa aivan kuin paperilla.

Musta

Sininen

Syaani

Violetti

Punainen

Surface-kynän pidike

Kiinnitä kynänpidike suojaan, jotta Surface-kynä on aina valmis käyttöön.

Microsoft Designer Bluetooth -hiiri

Ohut ja muotoiltu Microsoft Designer Bluetooth -hiiri on mukava, täsmällinen ja yhdistyy langattomasti Bluetooth-yhteensopivan tietokoneesi tai tablet-tietokoneesi kanssa.

Arc Touch Mouse

Arc Touch Mouse on muotoiltu käteen sopivaksi, ja se on helppo litistää matkustamista ja säilyttämistä varten. Voit yhdistää sen Surfaceen Bluetooth-tekniikalla. Silmiä hivelevää tyylikkyyttä.

Virtalähteet ja telakat

Surface-telakka

Surface-telakka muuntaa kannettavan Surfacen pöytäkoneeksi. Kytkemällä SurfaceConnectTM-kaapelin voit ladata laitteen ja käyttää ulkoisia näyttölaitteita, näppäimistöä, hiirtä tms.

65 W:n virtalähde

Surface Pro 4:n tai Surface Pro 3:n voi ladata nopeasti monipuolisella 65 W:n virtalähteellä. 65 W:n virtalähde lataa akun nopeasti, ja USB-portin kautta voi ladata toista laitetta samanaikaisesti.

Surface 3-telakointiasema

Surface 3-laitteelle suunnitellun telakointiaseman ansiosta saat heti käyttöön HD-näytön, kiinteän verkon, äänentoistojärjestelmän, täysikokoisen näppäimistön, tulostimen tai muita laitteita.

virtalähde

Lataa Surface 3 13 W:n mikro-USB-virtalähteellä. Vakiotyyppisellä mikro-USB/USB-kaapelilla voit ladata myös muita laitteita, kuten älypuhelimen tai tabletin.

36 W:n virtalähde

Napsauta kiinni 36 W:n virtalähde ja lataa Pro 3 nopeasti.

Näppäimistösuojat

Sormenjälkilukijalla varustettu Surface Pro 4 Type Cover UUSI

Pitkät salasanat ovat mennyttä aikaa. Nyt voit kirjautua sisään turvallisesti yhdellä kosketuksella. Uusi Surface Pro 4 Type Cover mahdollistaa Windows Hello -toiminnon käytön kaikissa Surface Pro -laitteissa.1
  • 1 Yhteensopiva Windows 10 -käyttöjärjestelmällä varustettujen Surface Pro 4- ja Surface Pro 3 -laitteiden kanssa.

Kirkkaansininen

Musta

Sininen

Surface Pro 4 Type Cover

Seuraavan sukupolven Type Cover on toistaiseksi kehittynein Surface-näppäimistö. Se on kuin perinteinen kannettavan tietokoneen näppäimistö, jonka optimoidut näppäinvälit tehostavat kirjoittamista ja jonka suuri lasinen ohjausalusta helpottaa osoittimen siirtämistä.

Punainen

Violetti

Musta

Sininen

Surface Pro 3 Type Cover

Type Cover, joka on yksi ohuimmista markkinoilla olevista näppäimistöistä, muuntaa Surface Pro 3:n ensiluokkaiseksi kannettavaksi tietokoneeksi.

Punainen

Musta

Surface 3 Type Cover

Muunna Surface Surface 3 kannettavaksi tietokoneeksi Type Coverin avulla. Taustavalaistut näppäimet ja uudet värivaihtoehdot.

Sovittimet

Microsoft Wireless Display Adapter

Voit näyttää tabletin, kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen sisällön teräväpiirtotelevisiossa tai erillisessä näyttölaitteessa. Suoratoista elokuvia, katso lomakuvia tai näytä esitys – täysin langattomasti. Toimii kaikkien Miracast®-tuella ja Windows 10 -käyttöjärjestelmällä varustettujen puhelimien, tablettien ja kannettavien tietokoneiden kanssa Surface-laitteet mukaan lukien. Käytössä ei tarvita Internet-yhteyttä.

Surface Mini DisplayPort – HDMI AV -sovitin

Yhdistä Surface HDMI-yhteensopivaan näyttöön ja jaa kuvasi tai videosi isossa teräväpiirtotelevisiossa. Yhteensopiva kaikkien Surface-mallien kanssa.

Surface Mini DisplayPort – VGA -sovitin

Kytke Surface VGA-yhteensopivaan näyttöön tai projektoriin ja jaa kuvasi, videosi ja ideasi muiden kanssa. Yhteensopiva kaikkien Surface-mallien kanssa.

Surface USB 3.0 Ethernet -sovitin

Surface USB 3.0 Ethernet -sovittimella Surfacen voi yhdistää verkkoon ja siirtää tietoa jopa 1 Gbps:n nopeudella eli jopa 10 kertaa niin nopeasti kuin USB 2.0 -portin kautta. Yhteensopiva kaikkien Surface-mallien kanssa.

Surfacen suojaaminen

Surface-näytönsuoja

Tällä karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla Surface voidaan suojata naarmuilta, tahroilta ja kolhuilta. Toimii Surface-kynän kanssa.

Hakuehtojasi vastaavia tuotteita ei tällä hetkellä ole.

Ostopaikat