Toteuta hienoja asioita.

Sille, mitä voit saavuttaa monipuolisella ja tehokkaalla Surface-laitteella, ei ole mitään rajoja.

Surface-lisälaitteet

Valinnat:
Kynät ja hiiret

Kynänkärkipaketti

Valitse itsellesi sopivin kynänkärki. Käytä tavalliselta lyijykynältä tuntuvaa keskipaksua kärkeä tai vaihda sen tilalle vähäkitkainen kärki, joka muistuttaa ohutkärkistä kuulakärkikynää. Kynänkärkipaketti toimii vain uuden Surface-kynän kanssa.

Hopea

Sininen

Musta

Kullanvärinen

Surface -kynä UUSI

Surface-kynä tarjoaa modernin kirjoituskokemuksen. Kirjoita, piirrä tai kommentoi asiakirjoja digitaalisesti. Kirjoita ja pyyhi luonnollisesti kynän päässä olevalla pyyhkimellä. Uusi Surface-kynä toimii Surface Pro 4:n ja Surface Pro 3:n kanssa.

Musta

Sininen

Syaani

Violetti

Punainen

Surface-kynän pidike

Kiinnitä kynänpidike suojaan, jotta Surface-kynä on aina valmis käyttöön.

Microsoft Designer Bluetooth -hiiri

Ohut ja muotoiltu Microsoft Designer Bluetooth -hiiri on mukava, täsmällinen ja yhdistyy langattomasti Bluetooth-yhteensopivan tietokoneesi tai tablet-tietokoneesi kanssa.

Arc Touch Mouse

Arc Touch Mouse on muotoiltu käteen sopivaksi, ja se on helppo litistää matkustamista ja säilyttämistä varten. Voit yhdistää sen Surfaceen Bluetooth-tekniikalla. Silmiä hivelevää tyylikkyyttä.
Virtalähteet ja telakat

Surface-telakka

Surface-telakka muuntaa kannettavan Surfacen pöytäkoneeksi. Kytkemällä SurfaceConnectTM-kaapelin voit ladata laitteen ja käyttää ulkoisia näyttölaitteita, näppäimistöä, hiirtä tms.

65 W:n virtalähde

Surface Pro 4:n tai Surface Pro 3:n voi ladata nopeasti monipuolisella 65 W:n virtalähteellä. 65 W:n virtalähde lataa akun nopeasti, ja USB-portin kautta voi ladata toista laitetta samanaikaisesti.

Surface 3-telakointiasema

Surface 3-laitteelle suunnitellun telakointiaseman ansiosta saat heti käyttöön HD-näytön, kiinteän verkon, äänentoistojärjestelmän, täysikokoisen näppäimistön, tulostimen tai muita laitteita.

virtalähde

Lataa Surface 3 13 W:n mikro-USB-virtalähteellä. Vakiotyyppisellä mikro-USB/USB-kaapelilla voit ladata myös muita laitteita, kuten älypuhelimen tai tabletin.

36 W:n virtalähde

Napsauta kiinni 36 W:n virtalähde ja lataa Pro 3 nopeasti.
Näppäimistösuojat

Sormenjälkilukijalla varustettu Surface Pro 4 Type Cover UUSI

Pitkät salasanat ovat mennyttä aikaa. Nyt voit kirjautua sisään turvallisesti yhdellä kosketuksella. Uusi Surface Pro 4 Type Cover mahdollistaa Windows Hello -toiminnon käytön kaikissa Surface Pro -laitteissa.1
  • 1 Yhteensopiva Windows 10 -käyttöjärjestelmällä varustettujen Surface Pro 4- ja Surface Pro 3 -laitteiden kanssa.

Kirkkaansininen

Musta

Sininen

Surface Pro 4 Type Cover

Seuraavan sukupolven Type Cover on toistaiseksi kehittynein Surface-näppäimistö. Se on kuin perinteinen kannettavan tietokoneen näppäimistö, jonka optimoidut näppäinvälit tehostavat kirjoittamista ja jonka suuri lasinen ohjausalusta helpottaa osoittimen siirtämistä.

Punainen

Violetti

Musta

Sininen

Surface Pro 3 Type Cover

Type Cover, joka on yksi ohuimmista markkinoilla olevista näppäimistöistä, muuntaa Surface Pro 3:n ensiluokkaiseksi kannettavaksi tietokoneeksi.

Punainen

Musta

Surface 3 Type Cover

Muunna Surface Surface 3 kannettavaksi tietokoneeksi Type Coverin avulla. Taustavalaistut näppäimet ja uudet värivaihtoehdot.
Sovittimet

Wireless Display Adapter – langaton mediatoistin

Voit näyttää tabletin, kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen sisällön teräväpiirtotelevisiossa tai erillisessä näyttölaitteessa. Suoratoista elokuvia, katso lomakuvia tai näytä esitys – täysin langattomasti. Toimii kaikkien Miracast®-tuella ja Windows 10 -käyttöjärjestelmällä varustettujen puhelimien, tablettien ja kannettavien tietokoneiden kanssa Surface-laitteet mukaan lukien. Käytössä ei tarvita Internet-yhteyttä.

Surface Mini DisplayPort – HDMI AV -sovitin

Yhdistä Surface HDMI-yhteensopivaan näyttöön ja jaa kuvasi tai videosi isossa teräväpiirtotelevisiossa. Yhteensopiva kaikkien Surface-mallien kanssa.

Surface Mini DisplayPort – VGA -sovitin

Kytke Surface VGA-yhteensopivaan näyttöön tai projektoriin ja jaa kuvasi, videosi ja ideasi muiden kanssa. Yhteensopiva kaikkien Surface-mallien kanssa.

Surface USB 3.0 Ethernet -sovitin

Surface USB 3.0 Ethernet -sovittimella Surfacen voi yhdistää verkkoon ja siirtää tietoa jopa 1 Gbps:n nopeudella eli jopa 10 kertaa niin nopeasti kuin USB 2.0 -portin kautta. Yhteensopiva kaikkien Surface-mallien kanssa.
Surfacen suojaaminen

Surface-näytönsuoja

Tällä karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla Surface voidaan suojata naarmuilta, tahroilta ja kolhuilta. Toimii Surface-kynän kanssa.

Hakuehtojasi vastaavia tuotteita ei tällä hetkellä ole.

Ostopaikat