Tee enemmän Surface-lisälaitteilla

Tee enemmän Surface-lisälaitteilla

Surface 3 Type Cover

Muunna Surface Surface 3 kannettavaksi tietokoneeksi Type Coverin avulla. Taustavalaistut näppäimet ja uudet värivaihtoehdot.

Touch Cover 2

virtalähde

Lataa Surface 3 13 W:n mikro-USB-virtalähteellä. Vakiotyyppisellä mikro-USB/USB-kaapelilla voit ladata myös muita laitteita, kuten älypuhelimen tai tabletin.

Virtalähteet ja telakat

Surface 3-telakointiasema

Surface 3-laitteelle suunnitellun telakointiaseman ansiosta saat heti käyttöön HD-näytön, kiinteän verkon, äänentoistojärjestelmän, täysikokoisen näppäimistön, tulostimen tai muita laitteita.

Virtalähteet ja telakat

Surface Pro 3 -telakointiasema

Yksinomaan Surface Pro 3:lle suunnitellun telakointiaseman avulla muunnat laitteen hetkessä työpöytäkoneeksi ja liität helposti erilaisia lisälaitteita.

Sovittimet

Microsoft Complete Surface -version laajennettu palvelusopimus

Ota kaikki irti Surface-laitteestasi ja laajennetusta Microsoftin takuusta sekä tukipalvelusta, joka kattaa laitevauriot ja antaa kahden vuoden teknisen tuen.

Other Accessories

Surface-kynä

Kerro tarinasi. Kirjoita, piirrä ja maalaa Surface Pro 3:ssa aivan kuin paperilla.

Mice & Pen

Surface Pro -kynä

Heittäydy luovaksi. Piirrä, hahmottele ja kirjoita muistiinpanoja käsin Pro-kynällä. Tee merkintöjä PowerPoint-esityksiin, PDF-dokumentteihin ja muihin asiakirjoihin aivan kuten paperille. Yhteensopiva Surface Pron ja Surface Pro 2:n kanssa.

Hiiret ja kynät

Surface Pro 3 Type Cover

Type Cover, joka on yksi ohuimmista markkinoilla olevista näppäimistöistä, muuntaa Surface Pro 3:n ensiluokkaiseksi kannettavaksi tietokoneeksi.

Sleeves

Type Cover 2

Tämä ohut ja kevyt näppäimistö ei häviä nopeudessa ja käyttömukavuudessa perinteiselle näppäimistölle. Suunniteltu Surface RT:tä, Surface 2:ta, Surface Prota ja Surface Pro 2:ta varten.

Suoja

Touch Cover 2

Surface RT:n, Surface 2:n, Surface Pron ja Surface Pro 2:n uskomattoman ohuessa ja kevyessä kiinni napsautettavassa näppäimistössä on valaistut näppäimet, joten voit työskennellä missä ja milloin tahansa.

Suoja

36 W:n virtalähde

Napsauta kiinni 36 W:n virtalähde ja lataa Pro 3 nopeasti.

Power & Docks

Surface 24 W:N Virtalahde

Varusta Surface, Surface 2, Surface Pro tai Surface Pro 2 magneettisella virtalähteellä.

Power & Docks

48 watin virtalähde ja USB-latausportti

Lataa Surfacen akku ja USB-lisälaitteet samalla kertaa. Niin kätevä, että haluat sellaisen kotiin ja töihin. Tulee Surface Pron ja Surface Pro 2:n mukana, mutta sillä voi ladata myös Surfacen ja Surface 2:n.

Virtalähteet ja telakat

Langaton Microsoft-näyttösovitin

Voit lähettää kaiken puhelimesta, taulutietokoneesta tai kannettavasta langattomasti teräväpiirtotelevision isoon näyttöön tai monitoriin.

Adapters

Surface Ethernet -sovitin

SuperSpeed Ethernet -sovittimella voit yhdistää Surfacen hetkessä verkkoosi ja siirtää tietoa jopa 1 Gbps:n nopeudella. Yhteensopiva kaikkien Surface Pro -mallien kanssa.

Sleeves

Ethernet-sovitin

Yhdistä Surface Pro lankaverkkoon USB 2.0 Ethernet -sovittimella. Kytke Ethernet-sovitin USB-porttiin, niin pääset verkkoon ja voit jakaa tiedostoja sekä tulostaa sisältöä. Voit käyttää tehokasta 10/100 Mbps -verkkonopeutta.

Sovittimet

Mini DisplayPort VGA -sovitin

Kytke Surface VGA-yhteensopivaan näyttöön tai projektoriin ja jaa kuvasi, videosi ja ideasi muiden kanssa. Yhteensopiva kaikkien Surface Pro -mallien kanssa.

Sovittimet

Mini DisplayPort HD AV -sovitin

Kytke mikä tahansa Surface Pro -malli HDMI-yhteensopivaan näyttöön ja jaa kuvasi tai videosi isossa teräväpiirtonäytössä.

Sovittimet

Wedge Touch Mouse

Surfacen inspiroima Wedge Touch Mouse tuo laitteeseesi sekä tyyliä että tehoa. Tämä Surfaceen langattomassa yhteydessä oleva Wedge Mouse on niin pieni, että se mahtuu vaikka taskuun.

Hiiret ja kynät

Arc Touch Mouse

Arc Touch Mouse on muotoiltu käteen sopivaksi, ja se on helppo litistää matkustamista ja säilyttämistä varten. Voit yhdistää sen Surfaceen Bluetooth-tekniikalla. Silmiä hivelevää tyylikkyyttä.

Hiiret ja kynät

Surface-kynän pidike

Kiinnitä kynänpidike suojaan, jotta Surface-kynä on aina valmis käyttöön.

Mice & Pen

Incipion suojapussi Surfacelle

Suojaa Surface naarmuilta. Kestävä nailonpinta ja ylellinen tekoturkiksesta tehty vuori antavat suojaa tyylikkäästi. Saatavana viitenä värinä. Valitse omaan tyyliisi sopivin.

Suojapussit

Musta Nixon-suojapussi Surfacelle

Suojaa Surface tyylikkäällä Nixon-suojapussilla. Kantohihnalla ja ylellisellä vuorilla varustettu pehmustettu Nixon-suojapussi on valmistettu erittäin kestävästä nailonkankaasta.

Suojapussit

Rebecca Minkoffin pintakuvioitu suojapussi Surfacelle

Tämä Surfacen suojapussi on tyylikkäästi pintakuvioitu ja pehmustettu, ja siinä on fleecevuori. Neopreenipinta suojaa Surfacea kolhuilta, pölyltä ja roiskeilta. Pussin voi pestä käsin, ja se soveltuu hyvin matkakäyttöön.

Suojapussit

Rebecca Minkoffin raidallinen kanvaasisuojapussi Surfacelle (hopea)

Tässä päällystetyssä kanvaasisuojapussissa on klassiset raidat. Pussi on pehmustettu, ja siinä on fleecevuori. Pussi suojaa Surfacea kolhuilta, pölyltä, naarmuilta ja roiskeilta. Pussin voi pestä käsin, ja se soveltuu hyvin myös matkakäyttöön.

Suojapussit

Ben Minkoffin suojapussi Surfacelle (sininen/musta)

Tämä ohut ja tyylikäs suojapussi mahtuu helposti muihin laukkuihin ja suojaa Surfacea naarmuilta. Neopreenipinta on helppo pitää puhtaana. Sisältää irrotettavan olkahihnan.

Suojapussit

Surface -näytönsuoja

Suojaa Surface naarmuilta, tahroilta ja kolhuilta käyttämällä tätä näytönsuojaa.

Other Accessories

Incipion PLEX™-näytönsuoja (Surface)

Incipion PLEX™-näytönsuoja tarjoaa esteettömän näkymän, kun näyttöä katsotaan suoraan edestäpäin, mutta estää ulkopuolisia näkemästä luottamuksellisia tietoja neljästä suunnasta.

Muut lisälaitteet

Incipion itsekorjautuva PLEX™-näytönsuoja

Surfacen näyttöä kolhuilta ja naarmuilta suojaava itsekorjautuva PLEX™-näytönsuoja on päällystetty ohuella silikonikalvolla, joka täyttää naarmut sekunneissa niiden synnyttyä.

Muut lisälaitteet

Hakuehtojasi vastaavia tuotteita ei tällä hetkellä ole.