Surface-lisälaitteet

surface-lisälaitteet

Suojat ja näppäimistöt

• Surfacen näppäimistösuojan mallin selvittäminen

Selvitä, mikä Surfacen näppäimistö sinulla on: Touch Cover, Touch Cover 2, Type Cover vai Type Cover 2.

• Kosketuslevyn käyttö ja asetukset

Surfacen näppäimistösuojissa on ohjausalusta, jota voi käyttää kuin hiirtä. Ohjausalusta tukee myös joitakin kosketusliikkeitä.

• Surface-suojan vianmääritys

Jos Surfacen Touch Cover- tai Type Cover -suojan näppäimet tai kosketuslevy eivät reagoi kirjoitukseen tai kosketukseen, yritä ratkaista ongelma näiden ohjeiden avulla.

• Type Cover -suoja

Lue lisää kirjoittamisesta Surface Type Coverilla – ohuella perinteisellä näppäimistöllä, jossa on liikkuvat näppäimet ja kosketuslevypainikkeet.

• Windows Hello

Windows Hello on entistä henkilökohtaisempi tapa kirjautua Windows 10 -laitteisiin niitä katsomalla tai koskettamalla. Saat suuryritysluokan suojauksen tarvitsematta kirjoittaa salasanaa.