Trace Id is missing
Surface

Kaikille luontitavoillesi

Hybridi-PC:t

Monitoimitietokone

Paras mahdollinen helppokäyttöisyys

Lähikuva Microsoftin mukautuvista lisävarusteista, kuten erilaisilla kahvavaihtoehdoilla varustetusta hiirestä.
Sovita
Toimintaterapeutti käyttää yhdessä asiakkaansa kanssa Microsoftin mukautuvia lisävarusteita Surface Pro 9 -laitteen käyttämiseen.
Luo täydellinen kokoonpano omiin tarpeisiisi uudella Microsoft Adaptiven hiiri-, keskitin- ja painikelisävarusteilla, jotta voit entistä helpommin käyttää Surfaceasi ja yhteensopivia lisävarusteitasi.
Microsoft 365 sekä jotkin ohjelmistot ja lisälaitteet myydään erikseen.
Seuraa Surfacea
Jaa tämä sivu