Surface Pro -ohjeaiheita

Office-sovellukset

• Microsoft Officen asentaminen Surface Prohon tai Surface Pro 2:een

Katso, miten voit asentaa Officen Surface Pro- tai Surface Pro 2 -laitteeseen ja käyttää sitä.

• Office-kosketusopas Office.com

Voit käyttää liikkeitä Surfacen kosketusnäytössä, kun käytät Office-sovelluksia.

• Excel 2013 -pikaopas Office.com

Onko Excel 2013 uusi tuttavuus? Tässä ilmaisessa PDF-oppaassa on hyödyllisiä vinkkejä.

• Muistiinpanojen tekeminen OneNotella

Surfacen OneNote-sovelluksella voit tehdä muistiinpanoja ja tallentaa ne pilvipalveluun, jossa voit käsitellä niitä tietokoneella, puhelimella tai Internetissä aina tarpeen mukaan.

• Outlook 2013 -pikaopas Office.com

Tämän ilmaisen PDF-oppaan avulla pääset alkuun Outlook 2013:n käytössä.

• Outlook 2013 -perustehtävät Office.com

Tutustu seuraaviin Outlook 2013:n perustehtäviin: sähköpostitilin perustaminen, sähköpostiviestien allekirjoituksen luominen sekä sähköpostiviestien ja kokouspyyntöjen lähettäminen ja vastaanottaminen.

• PowerPoint 2013 -pikaopas Office.com

Jos PowerPoint 2013 on sinulle uusi tuttavuus, lue hyödyllisiä vinkkejä tästä ilmaisesta PDF-muotoisesta oppaasta.

• Word 2013 -pikaopas Office.com

Lataa tämä ilmainen PDF-muotoinen opas ja lue Word 2013:n käyttövinkkejä.

• Word 2013: Rivivälin muuttaminen Office.com

Haluatko muuttaa riviväliä tai kappaleväliä? Näin voit tehdä sen helposti joko koko asiakirjaan tai sen osaan.