Microsoft Surface -tuki yrityksille

Yritätkö ratkaista laiteongelmaa? Etsitkö teknistä asiantuntijaa? Tarvitsetko tuoteratkaisuja? Microsoft tarjoaa yrityksille erilaisia avustettuja tukipalveluita.

Yritysten tukiresurssit

Surface Pro 3:n käyttöönotto
Surface Pro 3 Deployment and Administration Guide -julkaisussa on kerrottu parhaat tavat ottaa Windows käyttöön organisaatioiden Surface Pro 3 -laitteissa. Microsoft Academy -sivustosta löytyy myös Surface Pro 3:n käyttöönoton videosarja. (Käyttöönotto-oppaat ovat saatavilla vain englannin kielellä.)

Surface Pro -mallien laiteohjelmisto- ja ohjainpaketti
Lataa Surface Pron laiteohjelmisto- ja ohjainpäivitykset.

Surfacen päivityshistoria
Selvitä, mitä korjauksia ja ominaisuuksia uusimmat Surface-päivitykset sisältävät. Katso Surfacen päivityshistoriaa.

Surface TechNetissä
Hanki teknisiä resursseja, ilmaisia työkaluja ja asiantuntevia neuvoja, jotka helpottavat Surface-laitteiden käyttöönottoa ja hallintaa organisaatiossa. Katso Surface TechNetissä.

Uusimpien Surface Knowledge Base -artikkelien RSS-syöte
Etsi uusimpia Surface- ja Windows 8.1 -artikkeleita.

Ota yhteyttä Surfacen takuu- ja ohjelmistotukeen

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset apua laite- ja ohjelmistoasioissa, tai kysy laajennetun takuun huolto-ohjelmastasi. Tee tukipyyntö puhelimitse (tästä voidaan periä maksu*)

*Laiteongelmiin liittyviä tukipyyntöjä tekeviltä asiakkailta ei peritä maksua, jos ongelman voidaan katsoa kuuluvan takuun piiriin.

Suojaa investointisi laajennetuilla takuu- ja huolto-ohjelmilla

Microsoftilla on kaksi yrityksille tarkoitettua takuuohjelmaa, jotka laajentavat Surfacen mukana tulevaa vakiotakuuta. Ohjelmat pidentävät vakiotakuun enintään kolmeen vuoteen, ja ne voidaan ostaa 45 päivän kuluessa Surfacen ostopäivästä.

Lisätietoja saatavilla olevista ohjelmista ja ostotavoista on ohjeaiheessa Microsoftin laajennettu huolto-ohjelma.

Voit lunastaa laajennetun huolto-ohjelman tunnuksen Business Online Service Center -sivustossa.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Usein kysytyt kysymykset: Surfacen laajennetut huolto-ohjelmat yrityksille.