Microsoft Surface -tuki yrityksille

Yritätkö ratkaista laiteongelmaa? Etsitkö teknistä asiantuntijaa? Tarvitsetko tuoteratkaisuja? Microsoft tarjoaa yrityksille erilaisia avustettuja tukipalveluita.

Yritysten tukiresurssit

Surface Pro -mallien laiteohjelmisto- ja ohjainpaketti
Lataa Surface Pron laiteohjelmisto- ja ohjainpäivitykset.

Surfacen päivityshistoria
Selvitä, mitä korjauksia ja ominaisuuksia uusimmat Surface-päivitykset sisältävät. Katso Surfacen päivityshistoriaa.

Windows-asiakasblogi
Hanki teknisiä resursseja, ilmaisia työkaluja ja asiantuntevia neuvoja, jotka helpottavat Windows-asiakasinfrastruktuurin käyttöönottoa sekä hallintaa. Katso ohjeaihetta Windows-asiakas .

Kysy yhteisöltä
Pyydä tukea muilta Surface-käyttäjiltä ja -asiantuntijoilta Microsoft-yhteisössä.

Uusimpien Surface Knowledge Base -artikkelien RSS-syöte
Etsi uusimpia Surface- ja Windows 8.1 -artikkeleita.

Ota yhteyttä Surfacen takuu- ja ohjelmistotukeen

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset apua laite- ja ohjelmistoasioissa, tai kysy laajennetun takuun huolto-ohjelmastasi. Tee tukipyyntö puhelimitse (tästä voidaan periä maksu*)
Microsoft Premier -asiakkaat: Lähetä tukipyyntö Microsoft Premier Onlineen (tästä voidaan periä maksu*)

*Laiteongelmiin liittyviä tukipyyntöjä tekeviltä asiakkailta ei peritä maksua, jos ongelman voidaan katsoa kuuluvan takuun piiriin.

Suojaa investointisi laajennetuilla takuu- ja huolto-ohjelmilla

Microsoftilla on kaksi yrityksille tarkoitettua takuuohjelmaa, jotka laajentavat Surfacen mukana tulevaa vakiotakuuta. Ohjelmat pidentävät vakiotakuun enintään kolmeen vuoteen, ja ne voidaan ostaa 45 päivän kuluessa Surfacen ostopäivästä.

Vauriot
Microsoft Complete yrityksille
Takuu voimassa kolme vuotta
Enintään kaksi vahinkoturvaan liittyvää korvausvaatimusta, kattaa myös putoamisen ja kastumisen.
Nopeampi Surface-vaihtopalvelu* (ei saatavana kaikissa maissa tai kaikilla alueilla)
Surfacen asennustuki kolmeksi vuodeksi

Laitteisto
Microsoftin laajennettu laitehuolto-ohjelma
Takuu voimassa kolme vuotta
Nopeampi Surface-vaihtopalvelu* (ei saatavana kaikissa maissa tai kaikilla alueilla)
90 päivän ilmainen Surface-asennustuki

Takuu
Vakiotakuu
Tulee Surfacen mukana
Vakiovaihtolaite
Laitevikoja ja laitteen toimintahäiriöitä koskeva 1–2 vuoden takuu maasta tai alueesta riippuen
90 päivän ilmainen Surface-asennustuki

*Surfacen Advance Exchange -ohjelmassa saat vaihtolaitteen ennen toimimattoman laitteen palauttamista Microsoftille. Toimimaton laite täytyy palauttaa Microsoftille 15 arkipäivän kuluessa vaihtopyynnön tekemisestä. (Advanced Exchange ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.)

Osta laajennettu takuuhuolto-ohjelma

Voit ostaa laajennetun laitehuolto-ohjelman miltä tahansa valtuutetulta Surface-jälleenmyyjältä.
Oston jälkeen voit lunastaa laajennetun huolto-ohjelman tunnuksen Business Online Service Center -sivustossa.
Lisätietoja on ohjeaiheessa Usein kysytyt kysymykset: Microsoftin laajennettu laitehuolto-ohjelma yrityksille.