Tuki yrityksille

Onko Surface ajan tasalla?

Useimmat Surfacen ongelmat voidaan korjata asentamalla viimeisimmät päivitykset laitteeseen. Voit tarkistaa Surfacen päivityshistoria -sivulta, onko laitteesi päivitetty.

Virtajohdot

Microsoft kutsuu takaisin ennen 15.7.2015 ostettujen Surface Pro-, Surface Pro 2- ja Surface Pro 3 -laitteiden virtajohdot. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Ota yhteyttä tänne: Surface-tuki asiakkaille

Saat apua laite- ja ohjelmistoasioissa ja voit kysyä laajennetun takuun huolto-ohjelmasta.
Ota yhteyttä nyt
Loading
  • Verifying...
Etsi tukiaiheita

Vaihe 1: Valitse tuote:

Etsi tuote

• Surface RT

Surface RT

Mustan laitteen takaosassa seisontatuen alla lukee Windows RT.

Valitse
  • Surface Pro

Surface Pro

Mustan laitteen takaosassa seisontatuen alla lukee Windows 8 Pro.

Valitse
  • Surface 2

Surface 2

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Surface-logo ja takaosassa seisontatuen alla lukee Windows RT.

Valitse
  • Surface 3

Surface 3

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Surface-logo ja takaosassa seisontatuen alla on Microsoft-logo.

Valitse
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Seisontatuessa lukee Surface ja laitteen takaosassa seisontatuen alla lukee Windows 8 Pro.

Valitse
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Surface-logo ja seisontatuen alla lukee joko Windows 8 Pro tai Windows 10.

Valitse
  • Surface Pro 4

Surface Pro 4

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Windows-logo eikä etukehyksessä ole Windows-painiketta.

Valitse
  • Touch Cover -suoja

Touch Cover -suoja

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover

Type Cover

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Surface Pro 3 -laitteelle tarkoitettu perinteinen näppäimistö, jossa on liikkuvat näppäimet

Valitse
  • Power Cover

Power Cover

Liikkuvilla näppäimillä varustettu perinteinen näppäimistö, joka pidentää Surfacen akun kestoa.

Valitse

Etsi tukiaiheita

Vaihe 1: Valitse tuote:

Etsi tuote

• Surface RT

Surface RT

Mustan laitteen takaosassa seisontatuen alla lukee Windows RT.

Valitse
  • Surface Pro

Surface Pro

Mustan laitteen takaosassa seisontatuen alla lukee Windows 8 Pro.

Valitse
  • Surface 2

Surface 2

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Surface-logo ja takaosassa seisontatuen alla lukee Windows RT.

Valitse
  • Surface 3

Surface 3

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Surface-logo ja takaosassa seisontatuen alla on Microsoft-logo.

Valitse
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Seisontatuessa lukee Surface ja laitteen takaosassa seisontatuen alla lukee Windows 8 Pro.

Valitse
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Surface-logo ja seisontatuen alla lukee joko Windows 8 Pro tai Windows 10.

Valitse
  • Surface Pro 4

Surface Pro 4

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Windows-logo eikä etukehyksessä ole Windows-painiketta.

Valitse
  • Touch Cover -suoja

Touch Cover -suoja

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover

Type Cover

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Surface Pro 3 -laitteelle tarkoitettu perinteinen näppäimistö, jossa on liikkuvat näppäimet

Valitse
  • Power Cover

Power Cover

Liikkuvilla näppäimillä varustettu perinteinen näppäimistö, joka pidentää Surfacen akun kestoa.

Valitse

Tee uudelle tuotteelle pikarekisteröinti

Rekisteröinnin hyödyt

Rekisteröi Surface-tuote, jotta saat nopeasti teknistä tukea ja voit helposti tarkistaa takuun tilan. Käytettävissä ovat myös seuraavat palvelut:

• Puhelin- tai verkkokeskustelutuki
  • Laitteiston huoltopyynnöt
  • Huoltopyynnön tilan tarkistus
  • Huoltopyynnön peruutus.

Vaihe 2: Valitse aihe.

(Valitse ensin tuote.)