Tuki yrityksille

Onko Surface ajan tasalla?

Useimmat Surfacen ongelmat voidaan korjata asentamalla viimeisimmät päivitykset laitteeseen. Voit tarkistaa Surfacen päivityshistoria -sivulta, onko laitteesi päivitetty.

Ota yhteyttä tänne: Surface-tuki asiakkaille

Saat apua laite- ja ohjelmistoasioissa ja voit kysyä laajennetun takuun huolto-ohjelmasta.
Ota yhteyttä nyt
Loading
  • Verifying...
Etsi tukiaiheita

Vaihe 1: Valitse tuote:

Etsi tuotteen nimi

• Surface RT

Surface RT

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Surface Pro

Surface Pro

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Surface 2

Surface 2

Hopeanvärisen laitteen takaosassa seisontatuen alapuolella lukee Windows RT.

Valitse
  • Surface 3

Surface 3

Hopeanvärisen laitteen takaosassa seisontatuen alapuolella lukee Microsoft.

Valitse
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Touch Cover -suoja

Touch Cover -suoja

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover

Type Cover

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Surface Pro 3 -laitteelle tarkoitettu perinteinen näppäimistö, jossa on liikkuvat näppäimet

Select

Etsi tukiaiheita

Vaihe 1: Valitse tuote:

Etsi tuotteen nimi

• Surface RT

Surface RT

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Surface Pro

Surface Pro

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Surface 2

Surface 2

Hopeanvärisen laitteen takaosassa seisontatuen alapuolella lukee Windows RT.

Valitse
  • Surface 3

Surface 3

Hopeanvärisen laitteen takaosassa seisontatuen alapuolella lukee Microsoft.

Valitse
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Tuotteen nimi sijaitsee laitteen takaosassa lähellä pohjaa.

Valitse
  • Touch Cover -suoja

Touch Cover -suoja

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover

Type Cover

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Surface Pro 3 -laitteelle tarkoitettu perinteinen näppäimistö, jossa on liikkuvat näppäimet

Select

Tee uudelle tuotteelle pikarekisteröinti

Rekisteröinnin hyödyt

Rekisteröi Surface-tuote, jotta saat nopeasti teknistä tukea ja voit helposti tarkistaa takuun tilan. Käytettävissä ovat myös seuraavat palvelut:

• Puhelin- tai verkkokeskustelutuki
  • Laitteiston huoltopyynnöt
  • Huoltopyynnön tilan tarkistus
  • Huoltopyynnön peruutus.
  • Tarvitsetko apua tuotteen kanssa, jota ei ole luettelossa?

Ota yhteyttä

Vaihe 2: Valitse aihe.

(Valitse ensin tuote.)