Microsoft Surface -tuki yrityksille

Yritätkö ratkaista laiteongelmaa? Etsitkö teknistä asiantuntijaa? Tarvitsetko tuoteratkaisuja? Microsoft tarjoaa yrityksille erilaisia avustettuja tukipalveluita.

Yritysten tukiresurssit

Surface Pro -mallien laiteohjelmisto- ja ohjainpaketti
Lataa Surface Pron laiteohjelmisto- ja ohjainpäivitykset.

Surfacen päivityshistoria
Selvitä, mitä korjauksia ja ominaisuuksia uusimmat Surface-päivitykset sisältävät. Katso Surfacen päivityshistoriaa.

Windows-asiakasblogi
Hanki teknisiä resursseja, ilmaisia työkaluja ja asiantuntevia neuvoja, jotka helpottavat Windows-instrastruktuurin käyttöönottoa sekä hallintaa. Katso ohjeaihetta Windows-asiakas .

Kysy yhteisöltä
Pyydä tukea muilta Surface-käyttäjiltä ja -asiantuntijoilta Microsoft-yhteisössä.

Ota yhteyttä Surfacen takuu- ja ohjelmistotukeen

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset apua laite- ja ohjelmistoasioissa, tai kysy laajennetun takuun huolto-ohjelmastasi.

Yritys-, viranomais- tai oppilaitosasiakkaille

• Lähetä palvelupyyntö verkossa (tästä voidaan periä maksu*)
    Huomautus
    Jos teet tukipyynnön verkossa, sinun täytyy antaa luottokortti- tai sopimustietosi. Luottokorttia ei veloiteta eikä sopimustasoa heikennetä laitepalvelupyynnön vuoksi. Asiakkaiden, joilla ei ole voimassa olevaa ammattilais-, MSDN- tai TechNet-sopimusta tai jotka eivät halua antaa luottokorttinsa numeroa, täytyy tehdä tukipyyntö puhelimitse.
  • Tee tukipyyntö puhelimitse (tästä voidaan periä maksu*)

Microsoft Premier -asiakkaat

*Laiteongelmiin liittyviä tukipyyntöjä tekeviltä asiakkailta ei peritä maksua, jos ongelman voidaan katsoa kuuluvan takuun piiriin.

Suojaa investointisi: Laajennetut laitehuolto-ohjelmat

Microsoftilla on kaksi yrityksille tarkoitettua takuuohjelmaa, jotka laajentavat Surfacen mukana tulevaa vakiotakuuta. Ohjelmat pidentävät vakiotakuun enintään kolmeen vuoteen, ja ne voidaan ostaa 45 päivän kuluessa Surfacen ostopäivästä.

Vauriot
Microsoftin laajennettu laitehuolto-ohjelma ja vahingossa syntyvät vauriot
  Pidentää takuun kolmeen vuoteen
  Päivitä Advanced Exchange -huoltomalliin (ei saatavilla kaikilla alueilla)
  Vahinkoihin liittyvissä korvausvaatimuksissa ei ole omavastuuta
  Enintään kaksi vahinkoturvaan liittyvää hakemusta

Laitteisto
Microsoftin laajennettu laitehuolto-ohjelma
  Pidentää takuun kolmeen vuoteen
  Päivitä Advanced Exchange -huoltomalliin (ei saatavilla kaikilla alueilla)

Takuu
Vakiotakuu
  Tulee laitteen mukana
  Vakiovaihtolaite
  Laitevikoja ja laitteen toimintahäiriöitä koskeva kahden vuoden takuu
Advance Exchange -ohjelmassa saat vaihtolaitteen ennen toimimattoman laitteen palauttamista Microsoftille. Toimimaton laite täytyy palauttaa Microsoftille 15 arkipäivän kuluessa vaihtopyynnön tekemisestä. (Advanced Exchange ei ole saatavilla kaikilla alueilla.)

Osta laajennettu laitehuolto-ohjelma

Voit ostaa laajennetun laitehuolto-ohjelman miltä tahansa valtuutetulta Surface-jälleenmyyjältä .
Oston jälkeen voit lunastaa laajennetun huolto-ohjelman tunnuksen Business Online Service Center -sivustossa.
Lisätietoja on ohjeaiheessa Usein kysytyt kysymykset: Microsoftin laajennettu laitehuolto-ohjelma yrityksille.