Kirjaudu sisään

Answer Desk

Answer Desk on  noloading-profile avoinna suljettu

Palveluajat

maanantai–perjantai
  • 09:00 - 18:00 (UTC+2)

Ikävä kyllä edustajamme eivät ole tällä hetkellä tavoitettavissa.

Pahoittelumme.
Tämä palvelu ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Yritä uudelleen 10 minuutin kuluttua.
Huomautus
Tätä lomaketta ei ole tarkoitettu yrityskäyttäjille. Tuki yrityksille -sivulla on tietoja siitä, miten saat apua.

Vaihe 1

Valitse tuote

Vaihda valinta

Vaihda

Rekisteröidyt tuotteesi

Loading
Loading

Tai valitse toinen tuote:

Etsi tuote

• Surface RT

Surface RT

Mustan laitteen takaosassa seisontatuen alla lukee Windows RT.

Valitse
  • Surface Pro

Surface Pro

Mustan laitteen takaosassa seisontatuen alla lukee Windows 8 Pro.

Valitse
  • Surface 2

Surface 2

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Surface-logo ja takaosassa seisontatuen alla lukee Windows RT.

Valitse
  • Surface 3

Surface 3

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Surface-logo ja takaosassa seisontatuen alla on Microsoft-logo.

Valitse
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Seisontatuessa lukee Surface ja laitteen takaosassa seisontatuen alla lukee Windows 8 Pro.

Valitse
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Surface-logo ja seisontatuen alla lukee joko Windows 8 Pro tai Windows 10.

Valitse
  • Surface Pro 4

Surface Pro 4

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Windows-logo eikä etukehyksessä ole Windows-painiketta.

Valitse
  • Touch Cover -suoja

Touch Cover -suoja

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover

Type Cover

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Touch Cover 2

Touch Cover 2

Näppäimistö, jossa on sileä pinta ja paineherkät näppäimet.

Valitse
  • Type Cover 2

Type Cover 2

Liikkuvilla näppäimillä varustettu ohut versio perinteisestä näppäimistöstä.

Valitse
  • Surface Pro Type Cover

Surface Pro Type Cover

Surface Pro 3 -laitteelle tarkoitettu perinteinen näppäimistö, jossa on liikkuvat näppäimet

Valitse
  • Power Cover

Power Cover

Liikkuvilla näppäimillä varustettu perinteinen näppäimistö, joka pidentää Surfacen akun kestoa.

Valitse

Keskustele edustajan kanssa, jos tarvitset apua tuotteen rekisteröinnissä.

Tutustu ehtoihin ja hyväksy ne, jotta voit jatkaa laitteen rekisteröintiä: Ehdot

Hyväksyn Peruuta

Etsi sarjanumero täältä:

Surface-tuote
Etsi Surface RT:n sarjanumero

Etsi Surface Pron sarjanumero

Etsi Surface 2:n sarjanumero

Etsi Surface 3:n sarjanumero

Voit myös avata Surface-sovelluksen, kopioida sarjanumeron ja kirjoittaa sen Sarjanumero-tekstiruutuun.

Etsi Surface Pro 2:n sarjanumero

Etsi Surface Pro 3:n sarjanumero

Voit myös avata Surface-sovelluksen, kopioida sarjanumeron ja kirjoittaa sen Sarjanumero-tekstiruutuun.

Etsi Surface Pro 4:n sarjanumero

Voit myös avata Surface-sovelluksen, kopioida sarjanumeron ja kirjoittaa sen Sarjanumero-tekstiruutuun.

Etsi Surface Bookin sarjanumero

Voit myös avata Surface-sovelluksen, kopioida sarjanumeron ja kirjoittaa sen Sarjanumero-tekstiruutuun.

Saat lisätietoja Surface Bookin rekisteröinnistä napsauttamalla tätä

noloading-profile

Vaihe 2

Valitse ongelma

Vaihda valinta

Vaihda

Valitse luokka, joka parhaiten kuvaa ongelmaasi.

Valitse vaihtoehto, joka parhaiten kuvaa ongelmaasi.

Kuvaile ongelmaa

Valitse jokin ongelma:

Loading
Tärkeää
Jos haluat valita muita vaihtoehtoja, kirjaudu sisään.
Tärkeää
Jos haluat valita muita vaihtoehtoja, rekisteröi tuotteesi.

Kerro lisää ongelmasta (valinnainen):

Merkkejä jäljellä:

Vaihe 3

Etsi ohjeesta

Vaihda valinta

Vaihda

Oletko kokeillut tätä?

Käyttäjien keskustelupalstan kuvake

Käyttäjien Surface-keskustelupalstan keskustelut

Ota yhteyttä meihin

Keskustele verkossa

Verifying...
Nimesi
Anna nimesi
Keskimääräinen odotusaika on  N  minuuttia.
Keskusteluistunto avautuu erilliseen ikkunaan.
Aloita keskustelu
Verifying...
Kiitos. Tukiedustaja on pian yhteydessä sinuun.
Meillä on teknisiä ongelmia.
Pyydä apua puhelimitse numerosta +358  9  817 10 4 00.

Tukiedustajat eivät ole nyt tavoitettavissa. Yritä uudelleen palvelumme aukioloaikana.

Palveluajat
maanantai–perjantai
09:00 - 18:00 (UTC+2)

Pyydä tukiedustajaa soittamaan

Verifying...
Nimesi
Anna nimesi
Keskimääräinen odotusaika on  N  minuuttia.
Soitamme sinulle alla näkyvään numeroon.

Puhelinnumero, josta sinut tavoittaa:
Syötä puhelinnumerosi seuraavassa muodossa:
Puhelinnumerosi tarvitaan vain yhteydenottoa varten. Sitä ei käytetä markkinointiin.
Verifying...
Kiitos. Soitamme sinulle N minuutin kuluessa. Vastaa sanomalla "Hei".
Meillä on teknisiä ongelmia.
Pyydä apua puhelimitse numerosta +358  9  817 10 4 00.

Tukiedustajat eivät ole nyt tavoitettavissa. Yritä uudelleen palvelumme aukioloaikana.

Palveluajat
maanantai–perjantai
09:00 - 18:00 (UTC+2)

Tai