Answer Desk on  noloading-profile avoinna suljettu

Palveluajat

maanantai–perjantai
  • 09:00 - 18:00 (UTC+2)

Ikävä kyllä edustajamme eivät ole tällä hetkellä tavoitettavissa.

Pahoittelumme.
Tämä palvelu ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Yritä uudelleen 10 minuutin kuluttua.
Huomautus
Tätä lomaketta ei ole tarkoitettu yrityskäyttäjille. Tuki yrityksille -sivulla on tietoja siitä, miten saat apua.

Vaihe 1

Valitse tuote

Vaihda valinta

Vaihda

Rekisteröidyt tuotteesi

Loading
Loading

Tai valitse toinen tuote:

Etsi tuote

• Surface Book

Surface Book

Surface Book näyttää kannettavalta tietokoneelta. Siinä on täysikokoinen Type Coverin kaltainen irrotettava näppäimistö.

Valitse
  • Surface Pro 4

Surface Pro 4

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Microsoft-logo eikä etukehyksessä ole Windows-painiketta.

Valitse
  • Surface Pro 3

Surface Pro 3

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Surface-logo ja seisontatuen alla lukee joko Windows 8 Pro tai Windows 10.

Valitse
  • Surface 3

Surface 3

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Microsoft-logo ja seisontatuen alla lukee Microsoft.

Valitse
  • Surface Pro 2

Surface Pro 2

Seisontatuessa lukee Surface ja laitteen takaosassa seisontatuen alla lukee Windows 8 Pro.

Valitse
  • Surface 2

Surface 2

Hopeanvärisen laitteen seisontatuessa on Surface-logo ja takaosassa seisontatuen alla lukee Windows RT.

Valitse
  • Surface Pro

Surface Pro

Mustan laitteen takaosassa seisontatuen alla lukee Windows 8 Pro.

Valitse
  • Surface RT

Surface RT

Mustan laitteen takaosassa seisontatuen alla lukee Windows RT.

Valitse
  • Suojat ja näppäimistöt

Suojat ja näppäimistöt

Surfacen näppäimistömallin selvittäminen

Valitse

Keskustele edustajan kanssa, jos tarvitset apua tuotteen rekisteröinnissä.

Tutustu ehtoihin ja hyväksy ne, jotta voit jatkaa laitteen rekisteröintiä: Ehdot

Hyväksyn Peruuta

Etsi sarjanumero täältä:

Surface-tuote
Etsi Surface RT:n sarjanumero

Etsi Surface Pron sarjanumero

Etsi Surface 2:n sarjanumero

Etsi Surface 3:n sarjanumero

Voit myös avata Surface-sovelluksen, kopioida sarjanumeron ja kirjoittaa sen Sarjanumero-tekstiruutuun.

Etsi Surface Pro 2:n sarjanumero

Etsi Surface Pro 3:n sarjanumero

Voit myös avata Surface-sovelluksen, kopioida sarjanumeron ja kirjoittaa sen Sarjanumero-tekstiruutuun.

Etsi Surface Pro 4:n sarjanumero

Voit myös avata Surface-sovelluksen, kopioida sarjanumeron ja kirjoittaa sen Sarjanumero-tekstiruutuun.

Etsi Surface Bookin sarjanumero

Voit myös avata Surface-sovelluksen, kopioida sarjanumeron ja kirjoittaa sen Sarjanumero-tekstiruutuun.

Saat lisätietoja Surface Bookin rekisteröinnistä napsauttamalla tätä

noloading-profile

Vaihe 2

Valitse ongelma

Vaihda valinta

Vaihda

Valitse luokka, joka parhaiten kuvaa ongelmaasi.

Valitse vaihtoehto, joka parhaiten kuvaa ongelmaasi.

Kuvaile ongelmaa

Valitse jokin ongelma:

Loading
Tärkeää
Jos haluat valita muita vaihtoehtoja, kirjaudu sisään.
Tärkeää
Jos haluat valita muita vaihtoehtoja, rekisteröi tuotteesi.

Kerro lisää ongelmasta (valinnainen):

Merkkejä jäljellä:

Vaihe 3

Etsi ohjeesta

Vaihda valinta

Vaihda

Oletko kokeillut tätä?

Käyttäjien keskustelupalstan kuvake

Käyttäjien Surface-keskustelupalstan keskustelut

Ota yhteyttä meihin

Keskustele verkossa

Verifying...
Nimesi
Anna nimesi
Keskimääräinen odotusaika on  N  minuuttia.
Keskusteluistunto avautuu erilliseen ikkunaan.
Aloita keskustelu
Verifying...
Kiitos. Tukiedustaja on pian yhteydessä sinuun.
Meillä on teknisiä ongelmia.
Pyydä apua puhelimitse numerosta +358  9  817 10 4 00.

Tukiedustajat eivät ole nyt tavoitettavissa. Yritä uudelleen palvelumme aukioloaikana.

Palveluajat
maanantai–perjantai
09:00 - 18:00 (UTC+2)

Pyydä tukiedustajaa soittamaan ()

Verifying...
Nimesi
Anna nimesi
Keskimääräinen odotusaika on  N  minuuttia.
Soitamme sinulle alla näkyvään numeroon.

Puhelinnumero, josta sinut tavoittaa:
Syötä puhelinnumerosi seuraavassa muodossa:
Puhelinnumerosi tarvitaan vain yhteydenottoa varten. Sitä ei käytetä markkinointiin.
Verifying...
Kiitos. Soitamme sinulle N minuutin kuluessa. Vastaa sanomalla "Hei".
Meillä on teknisiä ongelmia.
Pyydä apua puhelimitse numerosta +358  9  817 10 4 00.

Tukiedustajat eivät ole nyt tavoitettavissa. Yritä uudelleen palvelumme aukioloaikana.

Palveluajat
maanantai–perjantai
09:00 - 18:00 (UTC+2)

Tai