Pyydä Surface-tukiedustajaa soittamaan

Verifying

Vahvista, mihin tuotteeseen liittyvää apua tarvitset, tai rekisteröi uusi tuote, jotta voit vastaanottaa puhelun Surface-tukiedustajalta.

+ Rekisteröi uusi tuote Peruuta puhelu

Olet rekisteröinyt laitteen {REGISTERED} laitteen {EXPECTED} sijaan

Hanki tukea laitteelle {REGISTERED}  Rekisteröi {EXPECTED}

Edustajamme eivät ole nyt tavoitettavissa. Yritä uudelleen palveluaikana.

Palaa Surface-tukeen

Rekisteröi Surface-laitteesi, jotta voit keskustella Surface-tukiedustajan kanssa.

Rekisteröi lisälaitteesi (esimerkiksi Touch Cover tai Type Cover), jotta voit keskustella Surface-tukiedustajan kanssa.

Tutustu ehtoihin ja hyväksy ne, jotta voit jatkaa laitteen rekisteröintiä: Ehdot

Hyväksyn Peruuta

Löydät sarjanumeron täältä.

Tuote muokkaa
Ohjeaihe
Tekninen tuki vanhenee vanhentunut
Laitteistotakuu vanhenee vanhentunut
Surface-laitteesi ei kuulu enää takuun piiriin. Surface-tukiedustaja voi kertoa sinulle tukivaihtoehdoista.

Anna nimesi
Anna puhelinnumerosi seuraavassa muodossa:
merkkejä jäljellä: 255 Voit myös soittaa meille suoraan

Käsitellään...  Käsitellään...

Huomautus: tiedot tässä sivustossa katsomastasi sisällöstä toimitetaan Surface-tukiedustajalle, jotta hän voi tarjota entistä parempaa palvelua.

Kiitos!

Surface-tukiedustaja soittaa puhelinnumeroosi: {phone}.

Arvioitu odotusaika: alle minuuttia

Tuote muokkaa
Ohjeaihe
Tekninen tuki vanhenee vanhentunut
Laitteistotakuu vanhenee vanhentunut
Surface-laitteesi ei kuulu enää takuun piiriin. Surface-tukiedustaja voi kertoa sinulle tukivaihtoehdoista.

Auta nopeuttamaan ongelman ratkaisua:

• Pidä laite edessäsi virta kytkettynä.
  • Pidä Microsoft-tilin käyttäjänimi ja salasana valmiina.
  • Selvitä laitteen sarjanumero etukäteen.
  • Jos olet ollut aiemmin yhteydessä saman asian tiimoilta, pidä sen 10-numeroinen palvelupyyntönumero valmiina.

Tutustu odottaessasi näihin artikkeleihin, joista voi olla apua ongelman ratkaisussa

Soita seuraavaan numeroon:

Maksuton:
(555) 555-5555 tai (555) 555-5555

Heikkokuuloinen (tekstipuhelin):
(555) 555-5555 tai (555) 555-5555

9:00–1:00 EST
6:00–22:00 PST

x