Keskustele tukiedustajan kanssa

Verifying

Tarkista, minkä tuotteen osalta haluat apua, tai rekisteröi uusi tuote, jotta voit keskustella tukiedustajan kanssa.

+ Rekisteröi uusi tuote Peruuta keskustelu

Olet rekisteröinyt laitteen {REGISTERED} laitteen {EXPECTED} sijaan

Hanki tukea laitteelle {REGISTERED}  Rekisteröi {EXPECTED}

Edustajamme eivät ole nyt tavoitettavissa. Yritä uudelleen palveluaikana.

Palaa Surface-tukeen

Rekisteröi Surface-laitteesi, jotta voit keskustella tukiedustajan kanssa.

Rekisteröi lisälaitteesi (esimerkiksi Touch Cover tai Type Cover), jotta voit keskustella tukiedustajan kanssa.

Tutustu ehtoihin ja hyväksy ne, jotta voit jatkaa laitteen rekisteröintiä: Ehdot

Hyväksyn Peruuta

Löydät sarjanumeron täältä.

Tuote Muokkaa
Ohjeaihe
Tekninen tuki vanhenee vanhentunut
Laitteistotakuu vanhenee vanhentunut
Surface-laitteesi ei kuulu enää takuun piiriin. Surface-tukiedustaja voi kertoa sinulle tukivaihtoehdoista.
*
Anna koko nimesi.
Anna puhelinnumerosi tässä muodossa:
Merkkejä jäljellä 255

Käsitellään...  Käsitellään...

Huomautus: tukiedustajalle toimitetaan Surface-tuen selaushistoriasi, jotta hän voi olla paremmin avuksi. Käyttämällä keskustelutoimintoa hyväksyt sen, että keskustelu voidaan tallentaa tai että sitä voidaan valvoa laaduntarkkailua varten.

Kiitos!

Tukiedustaja on pian yhteydessä sinuun

Arvioitu odotusaika on minuuttia

Tuote Muokkaa
Ohjeaihe
Tekninen tuki vanhenee vanhentunut
Laitteistotakuu vanhenee vanhentunut
Surface-laitteesi ei kuulu enää takuun piiriin. Surface-tukiedustaja voi kertoa sinulle tukivaihtoehdoista.

Auta nopeuttamaan ongelman ratkaisua

• Pidä laite edessäsi virta kytkettynä.
  • Pidä Microsoft-tilin käyttäjänimi ja salasana valmiina.
  • Selvitä laitteen sarjanumero etukäteen.
  • Jos olet ollut aiemmin yhteydessä saman asian tiimoilta, pidä sen 10-numeroinen palvelupyyntönumero valmiina.

Kun odotat, näistä voi olla apua