Bluetooth-laitteen lisääminen

Et voi yhdistää langatonta Bluetooth-tekniikkaa käyttäviä laitteita, kuten puhelimia ja langattomia kuulokkeita, hiiriä ja näppäimistöjä, Surfaceen.

Alla on kerrottu, miten voit yhdistää Bluetooth®-laitteen Surfaceen (tätä kutsutaan myös laiteparin muodostamiseksi):

Vaihe 1:  Käynnistä Bluetooth-laite ja tee siitä sitten löydettävissä oleva.
Jos haluat tietää, miten tämä tapahtuu, katso Bluetooth-laitteen mukana toimitettuja tietoja tai käy valmistajan verkkosivustossa.
Vaihe 2:  Valitse Aloitus Windows-logo ja valitse sitten Asetukset > Laitteet > Bluetooth.
Vaihe 3:  Varmista, että liukusäädin on Bluetooth-laitteiden hallinta -kohdassa Käytössä-asennossa, ja odota, kun Windows hakee Bluetooth-laitteita.
Vaihe 4:  Valitse Bluetooth-laitteiden luettelosta laite, jonka haluat yhdistää Surfaceen, ja valitse Muodosta laitepari.
Vaihe 5:  Viimeistele laiteparin muodostus noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.
Jos lisälaite edellyttää tunnuskoodia (jota kutsutaan myös laiteparikoodiksi), ohjelma kysyy sitä. Jos et tiedä tunnuskoodia, katso laitteen mukana toimitettuja tietoja tai käy valmistajan verkkosivustossa.
Huomautukset
  • Tietoja Surface-kynän yhdistämisestä Surface Pro 3:een tai Surface 3:een on ohjeaiheessa Surface-kynän käyttäminen.
  • Kun muodostat laiteparin puhelimen kanssa, varmista, että puhelimen lukitus on poistettu ja että näkyvissä on Bluetooth-asetusnäyttö.
  • Jos Windows ei löydä tulostinta, katso ohjeaihetta Bluetooth-laitteiden vianmääritys.
  • Jos lisäät Bluetooth-näppäimistön, voit poistaa Surfacen näppäimistösuojan käytöstä taittamalla sen taakse tai irrottamalla sen.

Yhteensopivuus

Surface Pro -mallit ja Surface 3 ovat yhteensopivia Windows 10 -käyttöön hyväksyttyjen laitteiden kanssa. Voit tarkistaa Bluetooth-laitteen yhteensopivuuden Windows Compatibility Center -sivustosta.

Bluetooth-laitteen lisääminen

Et voi yhdistää langatonta Bluetooth-tekniikkaa käyttäviä laitteita, kuten puhelimia ja langattomia kuulokkeita, hiiriä ja näppäimistöjä, Surfaceen.

Alla on kerrottu, miten voit yhdistää Bluetooth®-laitteen Surfaceen (tätä kutsutaan myös laiteparin muodostamiseksi):

Vaihe 1:  Käynnistä Bluetooth-laite ja tee siitä sitten löydettävissä oleva.
Jos haluat tietää, miten tämä tapahtuu, katso Bluetooth-laitteen mukana toimitettuja tietoja tai käy valmistajan verkkosivustossa.
Vaihe 2:  Sipaise aloitusnäytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja valitse Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa yläkulmaa, siirrä hiiren osoitinta ylöspäin ja valitse Asetukset.)
Vaihe 3:  Valitse Muuta tietokoneen asetuksia > Tietokone ja laitteet > Bluetooth.
Vaihe 4:  Varmista, että liukusäädin on Bluetooth-laitteiden hallinta -kohdassa Käytössä-asennossa, ja odota, kun Windows hakee Bluetooth-laitteita. Jos liukusäädin on Ei käytössä -asennossa, valitse se, jotta Bluetooth tulee käyttöön.
Vaihe 5:  Valitse Bluetooth-laitteiden luettelosta laite, jonka haluat yhdistää Surfaceen, ja valitse Muodosta laitepari.
Vaihe 6:  Viimeistele laiteparin muodostus noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.
Jos lisälaite edellyttää tunnuskoodia (jota kutsutaan myös laiteparikoodiksi), ohjelma kysyy sitä. Jos et tiedä tunnuskoodia, katso laitteen mukana toimitettuja tietoja tai käy valmistajan verkkosivustossa.
Huomautukset
  • Kun muodostat laiteparin puhelimen kanssa, varmista, että puhelimen lukitus on poistettu ja että näkyvissä on Bluetooth-asetusnäyttö.
  • Jos Windows ei löydä tulostinta, katso ohjeaihetta Bluetooth-laitteiden vianmääritys.
  • Jos lisäät Bluetooth-näppäimistön, voit poistaa Surfacen näppäimistösuojan käytöstä taittamalla sen taakse tai irrottamalla sen.

Yhteensopivuus

Surface RT ja Surface 2 ovat yhteensopivia Windows 8.1 RT Update 3 -käyttöön hyväksyttyjen laitteiden kanssa. Voit tarkistaa Bluetooth-laitteen yhteensopivuuden Windows Compatibility Center -sivustosta.

Bluetooth-laitteen lisääminen

Et voi yhdistää langatonta Bluetooth-tekniikkaa käyttäviä laitteita, kuten puhelimia ja langattomia kuulokkeita, hiiriä ja näppäimistöjä, Surfaceen.

Alla on kerrottu, miten voit yhdistää Bluetooth®-laitteen Surfaceen (tätä kutsutaan myös laiteparin muodostamiseksi):

Vaihe 1:  Käynnistä Bluetooth-laite ja tee siitä sitten löydettävissä oleva.
Jos haluat tietää, miten tämä tapahtuu, katso Bluetooth-laitteen mukana toimitettuja tietoja tai käy valmistajan verkkosivustossa.
Vaihe 2:  Sipaise aloitusnäytössä oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa alakulmaa, siirrä hiiren osoitinta ylöspäin ja napsauta Asetukset.)
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Muuta tietokoneen asetuksia, Tietokone ja laitteet ja sitten Bluetooth.
Vaihe 4:  Varmista, että Bluetooth on käytössä, ja odota, kun Windows hakee Bluetooth-laitteita.
Vaihe 5:  Viimeistele laiteparin muodostus noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.
Jos lisälaite edellyttää tunnuskoodia (jota kutsutaan myös laiteparikoodiksi), ohjelma kysyy sitä. Jos et tiedä tunnuskoodia, katso laitteen mukana toimitettuja tietoja tai käy valmistajan verkkosivustossa.
Huomautukset
  • Tietoja Surface-kynän yhdistämisestä Surface Pro 3:een tai Surface 3:een on ohjeaiheessa Surface-kynän käyttäminen.
  • Kun muodostat laiteparin puhelimen kanssa, varmista, että puhelimen lukitus on poistettu ja että näkyvissä on Bluetooth-asetusnäyttö.
  • Jos Windows ei löydä tulostinta, katso ohjeaihetta Bluetooth-laitteiden vianmääritys.
  • Jos lisäät Bluetooth-näppäimistön, voit poistaa Surfacen näppäimistösuojan käytöstä taittamalla sen taakse tai irrottamalla sen.

Yhteensopivuus

Surface Pro -mallit ja Surface 3 ovat yhteensopivia Windows 8.1 -käyttöön hyväksyttyjen laitteiden kanssa. Voit tarkistaa Bluetooth-laitteen yhteensopivuuden täältä löytyvillä tiedoilla: Windows Compatibility Center.

Bluetooth-laitteen lisääminen

Et voi yhdistää langatonta Bluetooth-tekniikkaa käyttäviä laitteita, kuten puhelimia ja langattomia kuulokkeita, hiiriä ja näppäimistöjä, Surfaceen.

Alla on kerrottu, miten voit yhdistää Bluetooth-laitteen Surfaceen (tätä kutsutaan myös laiteparin muodostamiseksi):

Vaihe 1:  Käynnistä Bluetooth-laite ja tee siitä sitten löydettävissä oleva.
Jos haluat tietää, miten tämä tapahtuu, katso Bluetooth-laitteen mukana toimitettuja tietoja tai käy valmistajan verkkosivustossa.
Vaihe 2:  Sipaise aloitusnäytössä oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa alakulmaa, siirrä hiiren osoitinta ylöspäin ja napsauta Asetukset.)
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Muuta tietokoneen asetuksia, Tietokone ja laitteet ja sitten Bluetooth.
Vaihe 4:  Varmista, että Bluetooth on käytössä, ja odota, kun Windows hakee Bluetooth-laitteita.
Vaihe 5:  Viimeistele laiteparin muodostus noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.
Jos lisälaite edellyttää tunnuskoodia (jota kutsutaan myös laiteparikoodiksi), ohjelma kysyy sitä. Jos et tiedä tunnuskoodia, katso laitteen mukana toimitettuja tietoja tai käy valmistajan verkkosivustossa.
Huomautukset
  • Kun muodostat laiteparin puhelimen kanssa, varmista, että puhelimen lukitus on poistettu ja että näkyvissä on Bluetooth-asetusnäyttö.
  • Jos Windows ei löydä tulostinta, katso ohjeaihetta Bluetooth-laitteiden vianmääritys.
  • Jos lisäät Bluetooth-näppäimistön, voit poistaa Surfacen näppäimistösuojan käytöstä taittamalla sen taakse tai irrottamalla sen.

Yhteensopivuus

Surface RT ja Surface 2 ovat yhteensopivia Windows RT 8.1 -käyttöön hyväksyttyjen laitteiden kanssa. Voit tarkistaa Bluetooth-laitteen yhteensopivuuden täältä löytyvillä tiedoilla: Windows Compatibility Center.