Bluetooth-laitteen lisääminen

Voit käyttää Surfacen kanssa langatonta Bluetooth®-tekniikkaa käyttäviä laitteita, kuten puhelimia, kuulokkeita, hiiriä ja näppäimistöjä.

Alla on kerrottu, miten voit lisätä Bluetooth-laitteen Surfaceen (tätä kutsutaan myös laiteparin muodostamiseksi):

Vaihe 1:  Käynnistä Bluetooth-laite ja tee siitä sitten löydettävissä oleva.
Jos haluat tietää, miten tämä tapahtuu, katso Bluetooth-laitteen mukana toimitettuja tietoja tai käy valmistajan verkkosivustossa.
Vaihe 2:  Sipaise aloitusnäytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta sitten Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa alakulmaa, siirrä hiiren osoitinta ylöspäin ja napsauta Asetukset.)
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Muuta tietokoneen asetuksia, Tietokone ja laitteet ja sitten Bluetooth.
Vaihe 4:  Varmista, että Bluetooth on käytössä, ja odota sitten, kun Windows hakee Bluetooth-laitteita.
Vaihe 5:  Viimeistele laiteparin muodostus noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.
Jos lisälaite edellyttää tunnuskoodia (jota kutsutaan myös laiteparikoodiksi), ohjelma kysyy sitä. Jos et tiedä tunnuskoodia, katso laitteen mukana toimitettuja tietoja tai käy valmistajan verkkosivustossa.
Huomautukset
  • Tietoja Surface-kynän yhdistämisestä Surface Pro 3:een on ohjeaiheessa Surface-kynän käyttäminen.
  • Kun muodostat laiteparin puhelimen kanssa, varmista, että puhelimen lukitus on poistettu ja että näkyvissä on Bluetooth-asetusnäyttö.
  • Jos Windows ei löydä tulostinta, katso ohjeaihetta Bluetooth-vianmääritys.
  • Jos lisäät Bluetooth-näppäimistön, voit poistaa Surfacen näppäimistösuojan käytöstä taittamalla sen taakse tai irrottamalla sen.

Yhteensopivuus

Surface RT ja Surface 2 ovat yhteensopivia Windows RT 8.1 -käyttöön hyväksyttyjen laitteiden kanssa. Surface Pro -mallit ovat yhteensopivia Windows 8.1 -käyttöön hyväksyttyjen laitteiden kanssa. Voit tarkistaa Bluetooth-laitteen yhteensopivuuden täältä löytyvillä tiedoilla: Windows Compatibility Center.