Surface RT, Surface 2, Surface Pro, Surface Pro 2, Windows 8.1, Windows RT 8.1.

USB-hiiren tai -tulostimen tai muun USB-laitteen kytkeminen

Surfacessa on täysikokoinen USB-portti, jolla voit liittää Surfaceen lisälaitteita. Liitettäviä USB-lisälaitteita ovat esimerkiksi tulostin, kamera, musiikkisoitin, puhelin, hiiri tai ulkoinen kiintolevy.

USB-portin sijainti

USB-portin sijainti Surface RT:ssä ja Surface 2:ssa

Surface RT ja Surface 2

USB-portin sijainti Surface Prossa ja Surface Pro 2:ssa

Surface Pro ja Surface Pro 2

Huomautukset
  • Jos haluat kytkeä kerralla useita USB-lisälaitteita, esimerkiksi hiiren ja tulostimen, käytä USB-keskitintä (myydään erikseen), jossa on oma virtalähde.
  • Surface Pron ja Surface Pro 2:n mukana toimitettavassa virtalähteessä on USB-latausliitäntä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Surface Pro ja Surface Pro 2: akku ja virta.

Lisätietoja Surfacen USB-portista on ohjeaiheessa Surfacen ominaisuudet.

USB-lisälaitteen asentaminen

Vaihe 1:  Jos USB-lisälaitteessa on virtajohto, kytke se pistorasiaan.
Vaihe 2:  Kytke lisälaitteen USB-kaapeli Surfaceen.
Vaihe 3:  Kytke tarvittaessa virta lisälaitteeseen. Kun kytket USB-lisälaitteen ensimmäisen kerran, Windows asentaa sen tarvitsemat ohjelmat (jos tarpeen).

Laitteen yhteensopivuus

Surface RT ja Surface 2 ovat yhteensopivia Windows RT 8.1 -käyttöön hyväksyttyjen laitteiden kanssa. Surface Pro ja Surface Pro 2 ovat yhteensopivia Windows 8.1 -käyttöön hyväksyttyjen laitteiden kanssa. Voit tarkistaa laitteen yhteensopivuuden Windows Compatibility Center -sivustosta.

Vianmääritys

Surfaceen asennettujen laitteiden näyttäminen

Voit tarkastella Surfaceen asennettuja laitteita seuraavasti:

Vaihe 1:  Sipaise näytön oikeasta reunasta sisäänpäin ja napauta Asetukset.
(Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa yläkulmaa, siirrä hiiren osoitinta alaspäin ja napsauta Asetukset.)
Vaihe 2:  Napauta tai napsauta Muuta tietokoneen asetuksia.
Vaihe 3:  Napauta tai napsauta Tietokone ja laitteet ja sen jälkeen Laitteet.
Näkyviin tulee käytettävissä olevien laitteiden luettelo.

Laitteet-kohdassa käytettävissä olevat toiminnot

Laitteet-kohdassa voit tehdä seuraavaa:

• Voit lisätä ja poistaa laitteita.
  • Voit tarkastella haluamaasi laitetta ja tarkistaa, onko sen toiminnassa ongelmia. Laite ei ehkä ole käynnistynyt, tai se on offline-tilassa.
  • Voit määrittää Surfacen tallentamaan oletusarvoisesti tiedostot siirrettävään USB-asemaan.
Jos haluat nähdä Surfaceen liitetyt laitteet Ohjauspaneelissa, katso ohjeaihetta Laitteiden ja tulostinten lisääminen, poistaminen ja hallinta.

Kysy yhteisöltä

Ota yhteyttä avustavaan tukeen

Arvioitu odotusaika: minuuttia

Edustajamme eivät ole nyt tavoitettavissa. Yritä uudelleen palveluaikana.
Palveluajat
maanantai–perjantai
08:30–17:00 (UTC+2)

Meillä on teknisiä ongelmia.
Pyydä apua puhelimitse numerosta +358  9  817 10 4 00.

Verifying...